Când vreau sa fac o poza cu telefonul cum pot fi eu obiectivul principal? La ce ma refer, sa fiu doar eu cu fundalul negru sau ceva gen. Și nu, nu vreau sa plătesc pentru aplicatii
Salut, doresc sa cumpar un iphone de pe Ebay Germania sau Anglia, de exemplu un iphone 6 sigilat(vanzator privat sau firma) as dori sa stiu daca beneficiez de 1 an garantie Apple, in anunturi nu se ...? (mai mult)
Am un Huawei p30 lite pe care vreau să- l schimb cu un iPhone 11. Pe olx am găsit unul la 3200 lei, cu cutie/ garanție până în noiembrie anul ăsta, sănătate baterie 100%. Am întrebat...? (mai mult)
Am un Samsung a10 si as vrea sa înregistrez apelurile. Am incercat diferite aplicatii si se aude doar ce vorbesc eu, nu si ce spune persoana de la celălat capăt al firului. Ma puteti...? (mai mult)
Am un Samsung galaxy 50 și nu știu cum l-am scăpat pe jos, iar acum pe display nu mai afișează nimic, pur si simplu este negru. Dar el se aprinde, adică daca apelez se aude. Ce problemă are?
IPhone 11 sau Samsung Note 10 PLUS?
Am observat cand apas pe power button la iphone 11 pro max gild face un sunet metalic diferit de volume control button. Daca vedeti aceeasi chestie spuneti- mi. Funda. Numai daca aveti acelasi telefon....? (mai mult)
Am un telefon recent cumparat nou, imi arata daca vreau sa ii dau actualizare sistem, sa ii dau oare? Ma gandesc sa nu il inrautatesc, miui 11
Ce părere aveți despre acest cablu? #Aliexpress RON 3.92 30%OFF | TOPK USB Type C Cable for Xiaomi Redmi Note 7 Mi 9 Fast Charging Data Sync USB C Cable for Samsung Galaxy S9 Oneplus 6t Type-...? (mai mult)
Se intampla ceva rau daca nu încarc telefonul cu cablul original?
Unde scrie daca telefonul meu e Exynos sau Snapdragon?
Am un prieten plecat din tara care are cartela Orange. I- am încărcat cartela acum 2 zile cu 8 euro, doar credit, problema este ca nu am luat roaming si i s- a blocat cartela de 2 zile de când...? (mai mult)
pentru ca telefonul meu actual, Samsung J5 2017 a inceput sa imi faca probleme si pentru ca are aproape 3 ani am decis sa imi iau un alt telefon, dar nu ma pot decide ce sa imi iau dintre ...? (mai mult)
am si eu o problemă la telefonul meu, cand il pun la incărcat si umblu pe el nu face atingere bine, cand apas daca il scot din priza merge perfect si asta ma enerveaza foarte tare ca nu...? (mai mult)
Am cateva cartele SIM de date, care s- au pierdut. Am insa cotoarele acestora pe care se afla seria SIM, formata din 12 cifre, deci fara cifra de control. Poate operatorul Orange sa inchida,...? (mai mult)
Buna! Mi- am dezinstalat toate aplicații de pe tel si nu am primit nici macar un gb din tot (vreo 24 de apps) si as vrea sa stiu ca (am cont Huawei si Cloud) daca imi dau resetare din fabrica, imi voi...? (mai mult)
De ce doar la unele mesaje sau numere de telefon apare la setări mesaje "Trim. ca mesaj de chat"?
Pe ecranul telefonului, în loc de 4G, scrie LTE. Ce înseamnă LTE?
Vreau sa instalez Instagram pe Iphone 4 si scrie ca Instagram nu este compatibil cu acest Iphone dar de ce jocuri pot instala si Instagram nu?
De unde pot sa gasesc o sticla pentru spate de diferite culori ca sa o schimb si sa fie la fel de buna ca cea de fabrica pentru Samsung Galaxy S8? Si cam ce pret ar fi, ca mult cred ca-s fake
Ce înseamnă apel nepreluat? Am sunat pe cineva pe whatsapp și după câteva secunde îmi spunea apel nepreluat și se închidea :)))))
Vreau sa va intreb daca știți vreun video player pe Android care sa îndeplinească următoarele cerinte1) sa poți vedea filme de pe net cu el 2) sa poți adăuga subtitrare la filme si...? (mai mult)
Știe cineva cand va primi Huawei p20 pro update ul la Android 10?
Toate telefoanele pe care le cumperi de pe wish sunt facute de chinezi si nu arata ca cele din magazinele mari?
Doar pentru cei care se pricep la iphone - uri Dacă de ex tu iti iei un telefon, daca nu iti bagi iCloud- ul, nu merge nu? Iar daca ai telefon de mai demult, dar il resetezi și iti bagi un iCloud...? (mai mult)
Buna, de ieri tot primesc alerte pe calendar "Asigurați- va navigarea online, faceți Click pentru a fi protejat acum: http://special- offerzz.org/IJO1e" și- mi apare la interval de câteva ore. Am...? (mai mult)
Pentru streaming de pe telefon pe tv sa iau un cablu usb-c la Hdmi sau un Chromecast? Mentionez ca am un S10e,acesta fiind compatibil cu Dex Mode.
Am auzit ca marea majoritate a telefoanelor de pe wish sunt fake.Este adevarat?
Cer recomandari pentru telefoane. As dori unul care sa arate bine, nu in multe culori (ca Huawei mate 20pro), cu memorie ram si rom generoase, camere decente, ecran mare si port pentru casti. Pretul...? (mai mult)
Buna TPU. Cum imi pot recupera numarul de telefon? Am avut abonament la Orange si acum m- am mutat la Vodafone si nu am pastrat numarul cel vechi. Stie cineva daca e posibil sa il mai recuperez pe numarul...? (mai mult)
A fost lansat noul Samsung Galaxy note 20+?
Ce sa fac daca bateria de la telefon (Samsung Galaxy S9 Plus) nu mai tine asa bine ca acum 2-3 saptamani? Il am de 8 luni.
Stie cineva de ce nu pot pune muzica la story pe Facebook? Am vazut ca la unii le apare acolo, , muzica, , (mie nu imi apare). Si am facebookul actualizat, mereu, stie cineva de ce sau cum fac...? (mai mult)
Salut.Vreau sa achizitionez un telefon, bugetul fiind de 700 lei.Nu ma intereseaza daca nu este nou. Vreau unul bun pentru poze, cu o rezolutie buna pentru Youtube, un ecran mare si sa mearga jocurile...? (mai mult)
Care telefon este mai bun? S10 Plus sau iphone 11?
Salut, am un iPhone x cu starea de sănătate a bateriei 100%, este bine sa îl las peste noapte la încărcat?
am o problema cu un Motorola one,cand suna cineva ecranul nu se aprinde,desi are sunet si trebuie deblocat, ca sa vezi cine a sunat, care ar putea fi problema?
Aseara m- am conectat cu whatsapp- ul pe calculator si mergea, iar de dimineata cand intru aici https://www.whatsapp.com/ nu imi mai apare whatsapp- ul, imi apar niste informatii, ca o pagina...? (mai mult)
Am aplicația One Drive pe Android si nu pot deschide filmulețele realizate în trecut cu telefonul Microsoft! Apare mesaj că nu am aplicație care sa deschidă fișierul mp.4. Mulțumesc anticipat pentru...? (mai mult)
Dacă am deja un abonament Vodafone aș putea să imi iau telefon gratuit inclus în abonamentul acesta?
mi- am luat un telefon mai exact un Samsung Galaxy S10e.Dupa ce l- am achiziționat doresc sa- mi cumpăr si o folie de sticla.Care este cea mai bună folie de sticla fata, spate, laterale/...? (mai mult)
Am si eu o problema, am un telefon Samsung a10 si cand il facusem prima data am dat ca la fiecare resetare sa ceara un pin sau un cont de email si le- am uitat pe amandoua, cum pot rezolva?...? (mai mult)
De ce telefonul meu se incalzeste tare cand il incarc desi este e stins? Telefonul e achizitionat de 2 luni, ar fi bine sa il duc la garantie sau? P.s este vorba de un Samsung a30s.
Bună, aș dori să știu dacă schimb face ID la iPhone x, xs... dacă mai funcționează sau îi la fel ca și amprenta la cele mai vechi și funcționează doar cu o singură placă de bază?
Am un Xiaomi Redmi Note 5 si ma intrebam daca stie cineva cat ar costa sa ii schimb ecranul? Am inteles ca acum la unele telefoane ecranul si displeyul is lipite intre ele, este adevarat?
De ce telefonul meu se incalzeste tare cand il incarc desi el este stins? Telefonul e achizitionat de 2 luni, ar fi bine sa il duc la garantie sau? P.s este vorba de un Samsung a30s.
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Am comandat un telefon note20+ de pe wish si nu stiu daca este ok.La descriere scrie asa: 1. Model :note20+ 2. Platform :MTK6595 10- core 3. Standby: double card ...? (mai mult)
Care este ultimul model de iphon? Dau funda. Pe net scrie doar porcarii
Vreau sa cumpăr s10+ și as vrea sa știu dacă o sa se ieftinească când o sa apară următoarea generație. Oare se ieftinește mâine când ne prezintă următorul s?
Buna! Intrebarea mea este : voi pleca in curand in Suedia, in capitala si eu sunt pe reteaua Orange(abonament). Pot sa fac in asa fel incat sa imi pastrez nr? Sa fie activ? Da da, cum? Si atunci cand...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!