Exista pe Android o aplicatie, care sa redea un film de pe telefon pe tv prin dlna, dar care sa iti permita sa pui subtitrare. P.S Am incercat deja local cast dar nu merge sa redau filmul. Am...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie Android, in care imi pot eu pune cartile descarcate, sa imi pot pune si un semn de carte pe unde am ramas?
O să se ridice restricția pentru Huawei? Este ciudat ce se întâmplă.
Tot ma suna un tip din 5 decembrie aproape in fiecare zi. Nu am dat numarul meu nimănui.Nu am Facebook facut pe numar de telefon.Nu il cunosc. L- am descoperit pe Facebook am incercat sa ma loghez cu ...? (mai mult)
Am sunat azi la numărul de urgență 112 de pe mobil și de atunci nu mai pot suna pe nimeni. Dacă vreau să sun pe cineva nu pot, nu merge să sun, îmi spune că nu sunt înregistrată în rețea. ...? (mai mult)
Am o problema cu Instagram. Daca ies de pe el și vreau sa intru iară nu mai ma lasă doar dacă îl dezinstalez și apoi îl instalez la loc.
Sambata asta merg cu prietena mea la Altex sa isi achizitioneze un telefon Samsung, atunci ea va avea pana la 1.200 lei, oare ce model de Samsung este bun pana la 1.200 lei?
Sunt indecis intre iphone xs xsmax 11 pro si 11pro max si intre auriu alb negru si verde.
Hei TPU,imi puteti spune si mie doar cei cu iPhone xs, ca sa pun xs-ul meu pe alt xs si sa se incarce trebuie sa activez ceva?
As vrea sa imi cumpăr o husa 360 magnetica de sticla pentru s9 plus si nu stiu de pe ce site sa imi iau.Ce imi recomandați?
Cum activez Roaming-ul? Vreau sa mentionez ca sunt in Țara Galilor
În aceasta zi la ora 9:00 pana la 16 am fost sunat de 4 numere cu prefixele +268, +947, +962, +381. Ideea este ca suna maxim 2-3 secunde, care e treaba?
Cum pot debloca un iphone blocat icloud? Este clean, ce program sau metoda imi recomandati? Dau funda
Care este diferența dacă îți iei un telefon cu abonament sau un telefon doar cu rate?
Dacă cineva mi-a blocat numărul de telefon, imi poate vedea, cumva apelurile sau mesajele pe care îi le trimit? Multumesc anticipat.
Telefonul meu Samsung A7 s- a blocat. Luminozitatea e cam un... 30%, ca si cum ar fi pe punctul de a se inchide dupa ce au trecut cele 5, 10 sau 30 de minute de stat deschis (dupa setari). Pe langa...? (mai mult)
Cine imi recomandă o baterie mai ieftină pentru Samsung galaxy s9 plus?
Aceasta baterie https://a.aliexpress.com/_sIOEdB este buna pentru Samsung Galaxy S9 Plus?
Îmi puteți spune vă rog de la ce fel de magazine imi pot lua căști pentru telefon?
Ce rețea mobila din Marea Britanie e cea mai ok? Ma refer la pentru internet? Momentan am de la Vodafone Uk si nu am semnal deloc in casa. Am doar afara. Am incercat si de la Three la fel de prost. Nu...? (mai mult)
Cine a primit Android 10 pe Samsung galaxy s9 plus?
Salut, caut un telefon pe termen lung..am de ales intre Samsung m30s si redmi note 8 pro..caut ecran amoled si baterie mare(m30s) dar vreau si un telefon de durata..adica sa aiba procesor bun sa țină.(redmi...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o mica problema cu instagramul. În decursul ultimelor 2 ore tot am trimis cereri pe Instagram consecutiv, sa zic asa cu aproximatie 13- 20 de cereri (Nu stiu daca din cauza asta este...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpăr un telefon dar nu ma pot decide intre Samsung s 9 si note 8, ma ajutați va rog cu câteva sfaturi?
Cei care au p30 lite, exista functia de Double Tap for Sleep fara sa instalez anumite aplicatii? (functia aia cand apesi de doua ori pe ecran sa se blocheze telefonul) Daca da, UNDE?
Cum îmi pot scoate autentificare în 2 factori de pe instragam dacă nu mai pot avea acces la numărul de telefon pe care l-am pus când am activat autentificare în 2 factori?
Salut, am S9 Plus si nu ii pot da update la Android, am ramas pe 8.0. Garantie nu are, daca incerc sa ii dau update imi spune ca le are pe toate deja. Ce pot face?
Este bun smartphone-ul Huawei P Smart 2019?
Aș vrea să îi iau un telefon nou de ziua mamei mele și nu știu ce telefon să îi iau, ea are acum un telefon de la Orange și tot se plânge că nu functioneaza bine. Ce telefon să îi iau?
Am un abonament la Digi de 2 euro. Știți cumva ce tarife se percep pe mesajul in alta rețea? Dar pe minut?
Am un vodaphone prime 7, când îl aprind rămâne blocat cu,, Android,, și rămâne asa.
Credeti ca am facut o alegere proasta sa-mi achizitionez acum un telefon care suporta maxim 4G+ stiind ca in curand vor aparea pe piata telefoanele cu 5G?
Daca un incarcator de tlf sta permanent in priza, consuma curent? Cau consuma doar cand atasez telefonul la incarcat?
Buna, am un iphone 6 curat si am black screen dar home button nu merge, ma puteti ajuta? Mersi. Funda
S10 sau P30 pro? (+argumente)
Deci, am găsit un mate 20 pro impecabil full box sh dar la același preț un nova 5t nou, ce ați alege? Ideea este ca nu prea am cumpărat telefon sh și nu știu ce sa zic
Buna,mi-am dat reset din fabrica la un Samsung A8 si acum imi cere Wifi, desi eu nu utilizez Wifiul. Habar nu am ce sa fac.
Vreau sa îmi cumpăr iPhone 11Pro Max, dar nu știu ce culoare sa îmi iau.Primii 10 care vor răspunde vor alege culoarea.La ce culoare vor fi cele mai multe raspunuri așa îmi voi cumpăra...? (mai mult)
Ce sa imi iau in 2020: p30 pro sau s10?
Știe cineva dacă telefonul Xiaomi redmi note 8 are NFC(nu versiunea pro)? Am căutat pe mai multe site-uri și review-uri dar nu zice nimic de NFC
Am un A7 2018. Uneori cand joc PUBG Mobile, telefonul se incalzeste groaznic dupa vreo 30 de min si se misca dezastru; alteori nu se incalzeste mai deloc si pot juca ore intregi...Ce sa ii fac sa nu...? (mai mult)
Salut, as vrea un telefon frumos care sa aiba spatiul de stocare decent si sa faca poze si videoclipuri frumoase, clare si pe timp de noapte, slow mo, timelapse, etc. M- am gandit la galaxy s10e dar...? (mai mult)
Cine a dat comanda de pe Aliexpress sau Joom de card micro sd sau stick usb este bun?
De ce atunci cand ma loghez cu Apple Id pe un iphone imi scrie autentificare imposibila? Plssss
Salut, ce sa aleg dintre a70 si a 80? Diferenta dintre ele e ca a80 costa mai mult cu 500 de lei dar vreau sa stiu daca merita. Eu l- as folosi la poze, Youtube, Facebook, Instagram, messenger si ...? (mai mult)
Hello, de câteva zile am primit apeluri de la numere pe care nu le am în agendă și când am căutat să văd cine poate fi am văzut că sunt de la Top Factoring/Intrum România. Am mai citit și ...? (mai mult)
Am un Huawei p20 lite si l- am acualizat la cea mai noua versiune de Android. De la actualizarea aceasta cand ma suna cineva pe apel persoana respectiva nu ma aude. ( ma aude doar daca o dau pe difuzor...? (mai mult)
Ce părere aveți despre telefonul Samsung A10?
Peste o saptamana merg cu prietena mea sa isi cumpere un telefon nou, pana atunci ea va avea buget de 1.200 lei. Ce telefon bun este pana la 1.200 lei? PS. Are o puscatura de E-boda.
Mi- a apărut o pata galbena pe ecranul telefonului, nu se vede tare. Mi- a zis cineva că se va extinde și că asta e un semn că se strica. Are doar 1 an și 3 luni :( ați pățit? In cat timp s- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.