Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 11 Februarie 2025 sunt:
La iPhone când bagi căștile se mărește volumul de 2 ori mai tare, cum fac sa îl pot mari așa de mult fără căști? ( Am iPhone 5s)
Imi poate spune cineva cat costa Iphone XS MAX la abonament? Ma refer cat dau pe luna si cat dai avans sau ceva de genul.
Cum pot schimba la garanție pe baza de imei un iPhone xr? Am un iPhone xr care încă mai are 6 luni de garanție, mai am doar cutia la el însă mi s- a resetat singur și s- a blocat touchul? Îl ...? (mai mult)
Pot să-mi ascund butoanele de navigare cu Xiaomi redmi 8?
Hey TPU. Am un Xiaomi redmi 8 are ceva daca l-am scapat in apa pentru cateva secunde? Vreau sa zic că tot merge că înainte
Salut, am si eu o problema, am iphone 6s si pe ecranul de blocare la bara de meniu cea de sus cand e ecranul blocat sunt pictogramele mai mari ( bateria, semnalul etc) si cand e telefonul deblocat se...? (mai mult)
Fraților deci miercuri mi-am stricat telefonul iar astăzi ai mei mi-au spus că mâine imi vor lua un telefon nou, deci ce telefon imi recomandați buget până in 3000 de lei?
Salut, mi-am cumparat un Samsung galaxy a6 2018 si as vrea sa aflu daca e rezistent la apa si daca are optiune de incarcare wireless
Cum aleg telefoanele care ajung in alte tari reteaua pe care o vor folosi?
Salut lume. Maine imi voi achizitiona un telefon, dar inca nu stiu ce model sa aleg. Bugetul este de maxim 900 roni fara nimic in plus. Ce mi-ati recomanda?
Cum pot da kick la o persoană pe aplicația discord pe Android? Multumesc!
De ce nu pot folosi magazin play numai cu wifi? Nu mai pot accesa contul google si automat magazin play sa downloadez jocuri, numai pe wifi.
Ce telefon aveți și în cat timp vi se duce bateria?
Ce ringtone uri aveti? Vreau recomandari fiindca n am nicio idee.
Dintre iphone 8 și 7 plus ce ati alege? Eu vreau unul pentru poze
In afara de tik tok, pe ce alte, , siteuri de socializare" (sa le spun asa) se poate vedea cine ti- a vizualizat profilul? Mi se pare o prostie asta pentru ca poate tu vezi acel profil doar de ...? (mai mult)
Bună TPU am o problema cu memoria telefonului. Nu înțeleg de ce sau cu ce se ocupa memoria telefonului pentru ca nu nici foarte multe aplicați și nici poze doar în jur de 100. Dacă știe careva...? (mai mult)
Folosesc minute internaționale atunci când îl sun pe tatăl meu care este plecat în Anglia și este în roaming?
Care este telefonul mobil(smart si old-stile) cu cea mai mica valoare S.A.R. fabricat vreodata?
Salut, Am cumparat de la Emag un Xiaomi Redmi Note 8 Pro acum doua saptamani. Am facut update la MIUI 11, si mi- se pare ca telefonul se misca mai greu dupa update. As vrea sa ma intorc inapoi la...? (mai mult)
Telefon cu 64 gb memorie interna sau cu 128 gb? Am observat ca multe persoane aleg telefoanele cu 128 gb, dar chiar este necesara o asemenea capacitate de stocare interna? Astept parerile...? (mai mult)
Mi-am luat iphone 11 si am folosit pana acum doar Android. Ce trebuie sa stiu despre iphoneuri si sa ma sfatuiti in legatura cu iphoneurile va rog, dau funda?
Ieri am cumparat de la cineva de pe OLX un telefon secound hand, mai exact un Samsung Galaxy s9, problema e ca mie mi se pare ca ecranul nu are aceleasi culori ca si vechiul meu telefon care...? (mai mult)
Salut, mi- am cumpărat un iPhone 11 pro sigilat de la cineva de pe olx și probabil e luat pe abonament din Anglia, acum am auzit că dacă nu este plătit abonamentul o să mi- l blocheze după 3 luni...? (mai mult)
Telefonul mobil Samsung a70 vine cu folie de protecție sau trebuie să îi cumperi?
Exista un grup pe whatsapp în România în care se postează tot felul poze la care nu ai acces foarte ușor. Se numește ceva de genul "meanwhile", nu știe exact. Cine poate sa îmi dea puține...? (mai mult)
Bună ziua, am un telefon Sharp a1 a cărui baterie este de 3000 map dar când ajunge la 40% închide telefonul. As vrea sa o schimb dar este monobloc. Se poate înlocui cu una noua?
Vreau sa cumpăr un telefon decent sh. Am găsit un s9+. Mai merita?
Deci eu am iPhone și ideea e ca am uitat codul de la timp de utilizare.Nu știu ce sa fac pentru a-l schimba.
Salut, mi-am cumpărat un iPhone 11 pro sigilat dar este de Anglia, am verificat imeiul si este in regula tot, este vreo diferență dacă este de Anglia?
Buna, deci daca cumpar telefon de pe eMAG, va merge cartela mea pe abonament in el 100%? Gen abonament telekom sau digi ca nu vreau sa cumpar dupa si sa vad ca nu merge cartela. Funda! DE preferabil ...? (mai mult)
As dori sa fac o asigurare la un telefon ce l-am achiziționat acum 2 luni in UK! Care este procedura?(Vodafone UK) mulțumesc
Nu mi se mai aud căștile dar cand le bag în telefon se conectează.Ce as putea face?
Știe cineva o aplicație de schimbat sonorul la notificări? Era
Salut.Ce telefon îmi pot cumpara de 3000 de lei?
Am un telefon modelul J7 2017 si am o intrebare despre cardul de memorie. Am achizitionat un card de memorie acum un an de zile, l- am introdus in telefon si l- am folosit o perioada de timp fara nici...? (mai mult)
As vrea sa imi achiziționez un xiaomi mi band 4 si as vrea sa va intreb daca este bun?
Daca imi dau telefonul la deblocare deoarece am uitat parola ...telefonul va fi restartat adica in setarile din fabrica!?
De ce nu pot scrie modelul? Prin amprenta il pot debloca iar modelul il stiu dar cand il scriu imi zice ca ii incorect. Ce sa fac? Am incercat sa il schimb nu pot! Va tog ajutati- ma. Am un Samsung...? (mai mult)
Sunt în rețeaua Orange și de ceva vreme nu mă lasa sa trimit mesaje. Am schimbat optiunea. Degeaba. Am crezut că nu am memorie am pus cartela in alt telefon și tot îmi spune eșuat O fi de la ...? (mai mult)
Xiaomi mi a3 sau Redmi note 7, note 8t. Am înțeles ca Android one nu e bun la mi a3
Salut, am si eu o mica problema. Am un Huawei mate 20 lite de cam 6 luni si de 2 luni mi se imprima pe fundal tot ce fac. Adica cand stau pe Youtube mi se imprima scenele de la un live. Cand ma joc...? (mai mult)
Cum as putea sa transfer conversațiile de pe whatsapp-ul de pe iphone pe Android? Mentionez ca am facut backup in icloud si itunes. Va multumesc!
Am avut tik tok pe telefon și când intram se incarca și nu mergea și wifi aveam! Iar după am dezinstalat aplicația și când am vrut sa o instalez înapoi tot îmi dădea eroare - ...? (mai mult)
Am comandat un cablu usb Type c de la un vânzător de top de pe Aliexpress. Firma este TOPK. O sa încarce ca si cablul original acel de pe Aliexpress?
Am comandat un cablu usb c de la vânzător de top de pe Aliexpress. Firma este TOPK. O sa încărca ca cablul original acel de pe Aliexpress?
Oare cat m-ar costa manopera ca sa schimbe senzorul de amprenta la un Samsung Galaxy J5 2017?
Ce telefon recomandați pana in 700-800 lei nou?
as vrea daca stie cineva unde pot gasi iphone 11 pro max clone (fake) un site de încredere sau chiar o aplicatie exemplu (ei si, joom, aliexpres) si link daca puteti va rog mult DAU...? (mai mult)
Credeti ca-n 2020 se mai merita iphone 6s 16gb? Dar in comparatie cu Huawei p8 lite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?