Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Am iPhone 11 și cartela Telecom, însă nu prind 4G. Sa fie oare din cauza ca am cartela din 2014 cam asa? Poate și mai veche, de când era COSMOTE. Care ar fi problema?
Ce se intampla daca golesc spatiul de stocare al manager descărcare? Multumesc, anticipat
Acum cateva minute am primit un sms care se presupune ca ar fi de la WhatsApp, cu un cod de verificare pentru a activa contul. Eu nu detin un cont si nici nu am solicitat sa mi se trimita mesajul...? (mai mult)
Cine are card Monese sau Revolut? Ca veau sa imi fac si Eu si nu stiu cum si daca este de încredere.
Ce sa aleg dintre SAMSUNG GALAXY S10+ si IPHONE XS (nu varianta Max)?
Imi puteti gasi un site unde telefonul, , Samsung galaxy a5 2017 black" sa fie in stoc? Am intrat pe multe site- uri dar nu l am gasit disponibil nicăieri, ma puteti ajuta? Nu îl vreau la mana a doua,...? (mai mult)
Aveti idee cat as lua pe un s9 care are display- ul spart, si nu functioneaza ecranul? Ma gandeam sa il las la un gsm. Totul merge perfect, doar display- ul nu, si nu vreau sa dau atati bani ...? (mai mult)
Bună TPU, cu ce aplicație as putea sa decupez un videoclip de sus în jos?
Buna daca vreau sa cumpar un telefon de pe eMAG dar stiti ca nu merge cartela pe ele deoarece asa au facut idiotii astia sa mearga doar pe telefoanele pe care le vand ei pe abonamentul lor. Cum se poate...? (mai mult)
Nu merge sa fiu sunat iar eu pot suna sunt pe Vodafone am problema asta de o luna o soluție?
Am o problemă cu difuzorul telefonului. Ieri l- am scapat in apa, l- am luat imediat si l- am sters, am scos cartela, husa etc. Si totusi, cand vorbesc cu o persoană pe apel sau dacă...? (mai mult)
Mi- am cumparat un telefon Samsung Galaxy A50 acum vreo 3- 4 luni si am observat ca daca ma suna cineva si eu nu vad ca m- a sunat, nu apare nicaieri notificarea ca am apel pierdut (doar la jurnalul de...? (mai mult)
Orange e cea mai buna retea de telefonie mobila din Romania?
As vrea sa-mi iau un telefon Samsung cu camera foarte buna pe fata si pe spate. Sau poate imi sugerati alta marca. Buget 1000 lei
Heiii. Undesau pe ce site gasesc incarcator magnetic pentru Huawei Y6 2018?
Salutare TPU, pe data de 16 decembrie mi- am dus telefonul la magazinul altex de unde l- am cumparat fiindca aveam o pata alba mica pe ecran de cand l- au reparat data trecuta, problema e ca azi se face...? (mai mult)
Bună TPU, am o tableta myria și ea se aprinde și scrie:MIRYA by Android dupăia canta o muzica și scrie Myria și nu știu mai ce. Dupa se face ecranul din ce în ce mai inegurat pana se stinge de...? (mai mult)
Recomandati-mi va rog un telefon mobil cu o camera cat mai buna, poate cea mai buna la ora actuala si la un pret decent. Multumesc!
Buna, am o mica problema am un IPhone 6s, îl dețin din luna Iunie sau Iulie, pana acum o luna nu mi- a făcut figuri, a început sa mi se închidă și la 90% telefonul, dacă intru mai ales pe ...? (mai mult)
As dori si eu sa stiu cum este sa ai abonament la Digi de 5 euro cand vine vorba de apeluri in alte retele cum ar fi Orange, Vodafone etc. Chiar se aplica acele preturi cu TVA de 0, 06 de exemplu?...? (mai mult)
De ce mi se eeschide skype -ul cand incerc sa sun? Cum fac sa scap de asta si sa pot suna?
Am primit azi un apel de la un nr. care începe cu 0799. Când am răspuns a închis. Mi se pare ceva suspect.
Hey! A mai folosit cineva de pe aici KingRoot? Este o metoda sigura de a face root la telefon?
Ce baterie e compatibila cu Evolio M5 Pro. Doresc link-uri care sa ma trimita la site-ul unde se gaseste bateria compatibila. (Daca exista?)
Care telefon e mai bun? https://m.emag.ro/telefon- mobil- samsung- galaxy- j5- 2017- dual- sim- 16gb- 4g- black- sm- j530fzkdrom/pd/DKJB4KBBM/?cmpid=72833&gclid=CjwKCAiAuqHwBRAQEiwAD- zr3WWIYNbj6OUVtE8VwCqXQu2iPaZVp_ScKQber9ElEzIDEA6OOrGZvxoCl3gQAvD_BwE ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva sa imi spune care telefon e mai bun dintre: Samsung J5 2017 sau Samsung A40
Ieri(28 12 2019) am primit un ban pe Instagram(nu mai puteam da like), spunea ca va expira pe 28 12 2019. Azi cand m- am trezit, am verificat. Tot aveam banul, tot cu data de expirare in ziua...? (mai mult)
Stie cineva cum fac sa pot pune si eu pe Instagram la story chestia cu choose a song? Nu imi apare acea nota muzicala acolo
Salut,stiti cumva cum as putea sa imi instalez aplicatia Spotify fara sa platesc abonamentul, vre un site sau vreo aplicatie pentru Android sau un patch.Multumesc!
Ce parere aveti despre site ul TelefonulTau? Este legit? Ieri am comandat un Telefon a40 si vreau sa stiu daca sa anulez comanda.
Cine are curaj de aici să spună cum este trecut/ă pe Facebook?
Ce telefon e mai bun? Samsung Galaxy A40 2019 Sau Samsung Galaxy J5 2017
Este OK daca încarc telefonul cu cablul de la boxa bluetooth? Am încărcătorul original si cablul mi s-a rupt.
Este OK daca încarc telefonul cu cablul de la boxa bluetooth?
Salutare! Uitați am și eu o întrebare la voi: Cum este cel mai bine să ai meniul telefonului în română sau în engleză? Pun această întrebare deoarece sunt mereu în dubii între engleză sau...? (mai mult)
Îmi puteți spune ceva telefoane bune la poze pana in 2300 lei, vă rog! Numai Iphone să nu fie! Mulțumesc!
Am un Samsung j5 2017 si am facut un cablu micro usb Homemade. Si am legat doar firele de curent nu si cele de transfer date. Intrebarea este daca cablul micro usb pe care l- am făcut o sa ...? (mai mult)
Hey. Recently, mi- am cumparat iphone 11. Si, dupa cum utilizatorii Apple stiu, nu poti downloada muzica asa de usor ca pe Android. Si, ca sa nu ma chinui sa descarc muzica prin mijloace neortodoxe...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpăr un telefon nou si nu stiu ce sa aleg dintre iphone X si Samsung galaxy S9+! Care credeti ca este mai bun, mai rapid, claritate si etc?
Trebuie să fac vreo facultate sau postliceală ca să mă angajez la un service gsm de telefonie mobilă? Sau ce trebuie ca să mă angajez!?
Am un Huawei Y6 2019 merita sa îmi cumpăr un IPhone 6s? Dau FUNDĂ ????
Buna TPU acum câteva zile mi- am resetat telefonul NOKIA Lumia 635 și am întâmpinat problema când intru in magazin (nu magazin play) îmi arată eroarea aceasta "805a0190". Am căutat pe internet...? (mai mult)
Ce este mai buna? Husa sau folia? Mereu m-am confruntat cu problema asta si nu stiu ce sa aleg.
Cum se schimbă imaginea de la ecranul de blocare pe Huawei Mate20 lite? Caut de jumătate de ora setarea și nu dau de ea
Stie cineva cum as putea sa-mi activez telefonul daca e blocat pe iCloud?
Care-i diferența clara între Xiaomi Redmi 8 și Xiaomi Redmi Note 8 Pro? In afara de cea de preț.
Ce parere aveti despre firma de telefoane maxcom?
pe iPhone X mi ai apărut din senin niște lini verticale roz deschis care se și mișcă si nu am ce sa le fac, sunt pe ecran, telefonul merge, dacă fac screen nu apar, așa apar! Spune ți...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un telefon clasic (pentru bunicul). Imi puteti remarca o marca buna care sa reziste 4- 5 ani? Ceva din lista asta https://m.emag.ro/telefoane- mobile/filter/tip- telefon- f4949, telefoane-...? (mai mult)
Am un telefon mai vechi. Un Samsung j5 2017. Si as vrea sa ii instalez IOS 11 sau 12. Merge sa ii pun IOS?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!