Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Cine îmi explica și mie faza cu Mate 30 pro și dacă poți instala Facebook și altele pe el? Și cum poți sa le instalezi?
Nu- mi merge Touch ID ul pe Iphone 6Plus. Am citit ca nu merge sa schimbi butonul cu alta amprenta fiindca va aparea o eroare (eroarea 53 parca). Cum pot trece peste eroarea asta? Sau cine a mai schimbat...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Huawei Noba 5T? E un telefon bun? Argumentați de ce. Mulțumesc!
am un p smart 2019 și nu am dark mode, Instagram music și stickerele din chat, ce as putea face?
Cine stie cum sa fac night mode pe Facebook?
Cei care au o pereche de căști true wireless îmi puteți da câteva recomandări de căști true wireless până în 200 de lei?
Pe Android 9, Samsunt note 10. Cum se pot socate anumite iconite din sliderul pe care il tragi in jos din partea de sus a ecranului?
Știe cineva unde pot găsi telefonul Pocophone F1 în Iași? Mulțumesc!
Pentru un ceas smartwatch cartela trebuie să aiba acelasi nr de telefon pe care il am in telefon ca sa pot scrie mesaje si de pe ceas sau o altă cartela cu alt numar?
Cine are Casti Bluedio hi TWS? Dacă are se aud bine?
Merita sa trec de la P20 lite la s9? Îl folosesc pentru social media și jocuri
UNA TPU! Cred ca mama mea imi spioneaza telefonul. Stiu ca poti instala aplicatii de spionaj pe telefonul persoanei pe care doresti sa o spionezi, dar mama nu putea face asta pentru ca nu imi stie pin-...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa imi cumpar un Huawei P30 Pro in rate. Am vorbit cu mama o spus ca numai la abonament sau in rate ( ceva de genul, nu ma pricep la astea ). A fost mama...? (mai mult)
Iphone 6s Plus sau IPhone 7?
Am un telefon nou cu Android. Mi se intampla ca daca o sun pe mama sa nu o aud. Daca ma suna ea, o aud. Cu alte contacte nu am aceasta problema. Cum se poate rezolva?
Am un telefon Samsung S4 mini (da știu e vechi, îl am de când eram mică și îl folosesc din nou pentru ca al meu este la reparat ) dar nu mi se mai deschide pentru că se umflase bateria și nu se...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul Allview x2soul. Stateam pe Youtube pe telefon, apoi am inchis telefonul, apoi peste vreo 5 minute incepe sa scoata un bazait continuu. Am incercat sa deschid telefonul,...? (mai mult)
Pot pune folie de sticla peste folie de plastic? (am Huawei p30 lite)
Am Samsung galaxy A70, are 3 camere pe spate, dar am astupat pe rand cu o foaie fiecare camera in parte si am realizat ca doar una functioneaza. Celelalte 2 la ce folosesc? Cea de 32mpx merge, cele ...? (mai mult)
Am scăpat telefonul pe jos, iar ecranul a devenit portocaliu spre galben și are o dungă albă. Funcționează normal, dar cum am mai spus nu știu ce are. Îmi puteți spune dacă de vina e displayul?...? (mai mult)
Daca cineva suna la reteaua de telefonie gen telekom sau orice alta retea poate sa vorbeasca sa vada ce face cineva de pe acel abonament pe telefon? Adica sa ii spuna ce vorbeste pe orice aplicatie, ...? (mai mult)
Am un telefon pe butoane si imi apare într-una conectat cu PC dar eu nu il am conectat. Ce pot sa îi fac?
Am un IPhone 6 Plus si partea de sus a ecranului cam face figuri. Ar putea fi Touch Idul sau e posibil sa fie din cauza amprentei, fiindca nu-mi merge. Cam cat ar costa repararea lui?
Am un Samsung Galaxy S9, merita sa fac trecerea la Huawei P30 Lite?
Am abonament la Orange la telefonie si as vrea pachetul Orange Love fibra+ TV. Am vazut ca preturile sunt de la 8 euro, dar unii oameni zic ca nu e doar 8 euro lunar, ci 16- 20. Este ok pachetul,...? (mai mult)
La Orange, Samsung Note 10 este 4500, la Altex este 4000, la eMAg 3900. De ce asa mare diferenta de la 4500 la 4000?
A mai patit cineva ca mine cu cei de la Orange? Am facut o comanda online si de vreo 14 zile nu primesc nimic. Am sunat la cei de la Orange si mi- au spus de ceva alarma interna si ca lucreaza...? (mai mult)
dețin un telefon iHunt Alien X 2020, l- am resetat la setările din fabrică din meniul lui și din butoanele laterale totul OK, dar cînd trebuie să bag parola la WI- FI în loc de tastatură...? (mai mult)
Care este cea mai bună rețea de telefonie mobilă?
De la ce companie pot sa cumpar cea mai ieftina cartela cu numar?
Alpha ' am si eu dilema si as fi recunoscătoare daca m-ati ajuta. Încă nu am pus folie de protecție pentru display (am un s9) si nu stiu ce folie sa cumpăr si daca pot sa o pun eu acasa.
Am pus o parola pe un telefon ( Allview p8 eMagic) și nu o mai știu... Ma puteți ajuta? Dar nu vreau sa îl resetez, exista alta metoda decât sa ma duc cu el în service? Multumesc
E bun xiaomi mi8 pro? Eu am o indoiala, cam mica bateria are 3300 mah, cam mica? Dau funda
am si eu o nedumerire. As dori sa- mi cumpar un telefon si sunt foarte indecis. Vreau sa aleg dintre un Samsung Galaxy A50, un ASUS 5z si un Xiaomi redmi note 8, doresc mai mult pentru ...? (mai mult)
Cat de bun credeti ca este un telefon Smarphone x27 de pe joom la 184 lei? Credeti ca face macar cat un S6?
Am o intrebare rapida!:) Merita iphone 11 pro max?
Salut, as dori un telefon bun sub până în 400lei, fix, dau funda!
Merită să plătesc 70 lei pentru Tinder? Mi- am instalat și eu Tinder, apoi doua minute după ce mi- am creat contul mi- a apărut că cineva mi- a apreciat una dintre poze, iar ca să vad cine trebuie...? (mai mult)
Samsung Galaxy S7 sau Huawei Honor 8x?
nu mi se mai instalează messenger, înainte îmi mergea, dar după ultima resetare nu mi se mai instaleaza desi am încercat de mai multe ori sa-l instalez, ştie cineva de ce?
Pe iphone 5 am ios 10 si pentru majoritatea aplicatiilor din app store trebuie ios 11 si 12, cum trec la ios 12? Sau ce pot sa fac sa imi instalez aplicatiile?
Cineva are un Google pixel și când primește un apel, nu se aprinde ecranul, doar sună, din această cauză nu poate răspunde. Care este cauza?
Salut, ma poti ajuta si pe mine? Am un Samsung s8+ si imi spune ca dispozitivul meu nu e compatibil. La care un prieten are s8+ si lui ii merge
De fiecare data când sunt în apel cu cineva și în același timp ma uit pe telefon la un videoclip sau ascult un mesaj vocal, aude și persoana cu care vorbesc. Deși acest lucru nu i se întâmplă...? (mai mult)
Dacă îmi resetez telefonul, îmi pierd minutele de a suna?
Merita sa imi schimb IPhon8 plus-ul cu Iphone 11Pro Max?
Acum ceva timp au venit 2 baieti iar unul dintre ei m- a intrebat daca am credit ca sa o sune pe iubita lui deoarece era langa maica- sa si nu putea sa vorbeasca si i- a dat block pe whatsapp etc. ...? (mai mult)
Salut, am un Samsung s5 (era stricat de mult timp, acum l- am reparat) mi- a si resoftat telefonul singura chestie e ca nu pot pune meniul in limba romana avea acolo doar ceva limbi dar nici nu pot adauga!) ...? (mai mult)
Mi- a dat o prietena fostul ei Iphone si s- a deconectat de pe id Apple. Mi- am creat unul nou dar tot imi cere sa platesc. M- am conectat normal si intru pe App store sa imi iau mess, wapp si ce mai ...? (mai mult)
Unde imi pot repara telefonul? La mine in oras imi cer 480 de lei si mi se pare prea mult. Este vorba de un Samsung A30 2019 si are protectia spartă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!