Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Cum pot Descarcă melodii ca tonuri pe apel pentru iPhone?
S10e sau Huawei P30 LITE?
De ce este o asa enigma sa intri in legatura cu un operator la Vodafone? Dupa ce ca suport robotul ala nesimtit mai trebuie sa si caut pana imi sta mintea in loc... mai nou cand ma suna cineva le spune...? (mai mult)
Ce culoare e mai frumoasa la iphone 11 PRO MAX (gold,alb, negru, verde)?
De ce se face pata aia la s8? Gen aia de pe ecran nu ca il spargi asa se face cica a vandut un prieten s8 din cauza asta si varmiu as vrea sa imi trimita s8 ca imi place cum arata si cum merge, daca il...? (mai mult)
Buna, am iphone 8 din primavara si am observat ca sanatatea bateriei este 91%. Ce as putea face sa nu mai scada sau din ce motive scade? Mi se pare cam mult din primavara pana acum sa- mi scada 9%. Dau...? (mai mult)
O rudă de a mea a găsit un iphone 6S și ar vrea să-l păstreze doar că e blocat cu contul de icloud. Întrebarea mea: Poate să facă ceva să-l deblocheze? Ps: L-a găsit în Italia
Bună seara TPU! Am achiziționat un Allview X5 și la blocare ecran are pe lângă imaginea setată de mine alte 5 care nu pot scăpa de ele. Are cineva o situație similară sau mă puteți ajuta în...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au Nokia 3.1: Il am de un an si acesta nu imi permite sa selectez un ringtone de Craciun descarcat de pe Google Play/Bluetooth ci doar cele instalate implicit. Oricat de multe...? (mai mult)
De care folie este mai eficienta la telefonul meu?
Motorola one vision sau Xiaomi MiA3?
Ce părere aveți despre Xiaomi MiA3? Sau dacă îmi puteți sugera un telefon ok pana în 1000lei?
Imi puteti recomanda o husa Antishock pentru Samsung S9 Plus pana in 70 de lei?
Eu momentan detin un telefon Samsung galaxy j6 plus, stiu ca suna ciudat, dar vreau sa trec la un telefon ceva mai "slab", vreau sa imi cumpar un Nokia 3310 din 2017, vreau sa fac aceasta...? (mai mult)
UAG sau Ringke?
Este bună husa Ringke Fusion X pentru Samsung S9 Plus? Este rezistenta?
Buna, mi-am achizitionat un iphone 6 si problema este ca nu imi apar retelele wifi. Stiti cum pot rezolva aceasta problema? PS: Doar cand sunt langa router imi apare reteaua wifi
Bună TPU, astăzi am sesizat ca nu ma mai poate suna absolut nimeni, oricine încearcă sa ma sune i se spune ca numărul este incorect. Eu pot efectua apeluri și as dori sa aflu ce s- a întâmplat.Am...? (mai mult)
Stie cineva daca pot face rata pentru telefon doar cu buletinul?
Cam cat costa sa repare butoanele de volum si de power off/on la un telefon?
Incape un Huawei p smart z in ochelari vr? Pentru ca vad de fiecare data la descrieri 3.5-6 inch iar p smart z are 6, 59 inch Dau fundita
Buna, am o intrebare, am display nou la un telefon si vreau sa il schimb la service, cat imi ia?
Salut, as dori un incarcator original, Samsung, pentru Samsung Galaxy S7, dau funda!
Caut un pachet de incarcator + cablu pentru iPhone 11 care sa incarce 5v 2a. Ce firme bune aftermarket stiti?
am si eu o nedumerire. Ce imi recomandati, un Samsung Galaxy A50 sau un Asus Zenfone 5ZS620KL? Si de ce.
Buna, as vrea sa știu daca a cumpărat cineva recent telefoane de pe telefonultau.ro si daca sunt sau nu țepari. Am văzut diverse păreri... as vrea sa cumpăr un iphone xr cu 128gb care este cu vreo...? (mai mult)
Salut, am un telefon Samsung Galaxy S8 plus și nu știu dacă are funcția "suprapunere peste alte aplicații"... sau dacă are, îmi puteți spune cum o pot activa?
Salut, am un Samsung A40 si atunci cand sunt afara la lumina foarte puternica daca inchid ecranul si il dau un pic in partea dreapta vad sub sticla 3 linii ca niste crapaturi pe display, el nu este spart...? (mai mult)
De ce nu mi se activează datele? Sunt în roaming de mai puțin de o luna și ceva (Orange prepay) și am opțiune activa cu roaming minute, mesaje, net. Pana ieri mergea tot ok, dar astăzi...? (mai mult)
Deci am o problema cu un Nokia 3.1! Il am de un an si acesta nu imi permite sa selectez un ringtone de Craciun descarcat de pe Google Play/Bluetooth ci doar cele instalate implicit. Oricat de multe permisiuni...? (mai mult)
Ce telefon imi recomandati până in 3000 lei? Sunt indecis intre atatea branduri...
Aș avea și eu o întrebare, poate sunt persoane la Digi sau care au cunoștințe în legătură cu întrebarea! La abonament Digi rural nelimitat, când se face resetarea pentru viteza de...? (mai mult)
Salut lume! Am un Samsung A7 si incepand de azi au inceput sa imi apara reclame din 2 in 2 min pe destop...si asta in timp ce umblu pe telefon....cum sa scap de asta? Help
Considerati ca este asa mare diferenta intre Samsung s10 vs Samsung s10e, conteaza asa mult ca unu are 5g iar altul 4g?
Ce pareri imi puteti da despre Huawei 30 Pro? Ar merita să il cumpăr? Nu e de bani sau ceva Doar ca nu prea sunt in materie de telefonie si mi se par bune speficatiile.
Salut, ce telefon ați recomanda? Nokia 6.2 sau Xiaomi Redmi note 7 (sau un alt telefon pana în 1000lei)?
Salut, cate canale sunt ok la un procesor de telefon 4 normale si 4 pentru frecventa redusa sau 2 performante si 6 pentru frecventa redusa?
Tatăl meu tocmai a decedat iar pe numele lui erau niste abonamente la Orange ce însumau 200 lei, ultimul facut este din luna august. Dacă mă duc cu certificatul de deces le pot inchide ...? (mai mult)
Salut, cat m-ar costa schimbare geam+lcd cu tot cu sticla de pe spate la un s8 la un service normal, de oras?
Operatorii de telefonie mobila din Romania ofera vreo metoda de securitate impotriva celor care vor sa, , fure" numarul de telefon al altora? ( pentru autentificarea in anumite conturi care...? (mai mult)
Cat costa sa-mi schimb display-ul adica ecranul daca s-a spart la un iPhone 6S la Apple?
Salut, am un Samsung S7 cu ecranul spart, nu se mai aprinde deloc, dar telefonul functioneaza, primesc notificari. Cum sa- mi recuperez datele de pe el? De obicei cand il conectam la PC trebuia sa ...? (mai mult)
Merită la momentul actual să-mi achizitionez Iph8?
De câteva zile mi- am luat în telefon nou, mai exact acum 3 zile, un Huawei p30 lite. Problema e ca încă din prima seara am observat ca niște glitchuri ce le face telefonul, o parte ...? (mai mult)
Aș vrea să- mi cumpăr un telefon, preț maxim circa 4000 lei. Mă gândeam la un S10/10+ sau P30 Pro, dar nu- s excluse și alte variante. De preferat Samsung sau Huawei. Ce m- ați sfătui...? (mai mult)
Mi- am luat un redmi note 8 pro și am obervat un lucru straniu, speakerul de deasupra ecranului e pe jumatate in plastic, așa și trebuie să fie sau e defect de la fabrică sau e fals? Sincer...nu ...? (mai mult)
Cand trimit un video pe messenger, de la jumatate sau chiar mai devreme, se opreste imaginea, dar sunetul continua. Se intampla tot timpul. Si observ ca e doar la telefonul meu. (Huawei P30 Lite)
Her TPU, cunoaste cineva o aplicatie cu care pot sa filmez ecranul? Am nevoie sa înregistrez o parte dintr- un clip de pe Youtube, am incercat mai multe aplicatii, dar toate doar înregistrează, ...? (mai mult)
Acum 6 zile mi- am luat un Samsung s10 caruia i- am pus folie de silicon. Acolo i- am dat folia din fabrica jos, acum dupa 2 zile are un fel de zgarietura pe ecran, cand dau cu mana nu se...? (mai mult)
Cum pot să dezactivez căsuța vocală de la Orange?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?