Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 4 Martie 2025 sunt:
Mi-am comandat un display te Samsung galaxy S20 plus. Cât ar costa să mi-l schimbe cineva la un service GSM?
Salut! In urma cu aprox. 2ani, mi- am pierdut telefonul..., problema e ca dintr- o prostie am blocat un alt telefon prin "control parental" parca îi zice si acum acest telefon a ramas blocat. Mentionez...? (mai mult)
VA SALUT. Am o problema, nu pot instala o aplicatie pe telefon care inainte de update soft mergea, dar acum imi zice ca aplicatia nu a fost instalata deoarece nu este compatibila cu telefonul. Telefonul...? (mai mult)
Salut TPU! Ce atomizor mai subțire pot lua pentru acest atomizor? https://www.smokemania.ro/atomizor-aspire-nautilus-3s.html Dau Fundă!
Salut TPU! Vreau un telefon mai bun pe partea de foto decât iPhone 11 și Realme GT 2, mă axez cel mai mult pe partea de foto, ce mi- ați recomanda? Am găsit Huawei P30 Pro la 800 de lei și P40...? (mai mult)
Buna ziua. De curand mi- am achizitionat un Iphone 15 Pro Max, pe care l- am si asigurat in momentul achizitionarii cu AppleCare+ . Zilele trecute l- am scapat si i- am spart ecranul, nu display- ...? (mai mult)
Unde pot cumpăra smartphone-uri Android dar nu noi, la mana a 2, 3,4 nu contează de preferat in stare de funcționare, pot fi si cu ecranul spart, crapat, touchscreen defect.
Din ce tara e numarul +85266610568?
Salut… Vreau un sfat Am un iph 12 de 4 luni si acum dimi cand m- am uitat aveam 99% si ma gandesc sa nu fi scazut din cauza adaptorului de casti fake vreau sfaturi… tot cu incarcatorul original...? (mai mult)
Buna TPU! Cum imi pot adauga paysafe la google play adica ca sa pot cumpara ceva de pe brawl stars pe telefon numai daca apas pe chestoa pe care o vreau s- o cumpar, fara sa am card la paysafe, doar ...? (mai mult)
Salutare! A inceput sa ma sune un nr suspect, vineri de 2 ori si asta seara cand am si raspuns, dar nu am auzit nimic, nici nu am spus nimic. Am gasit pe google: https://ro.unknownphone.com/numar- ...? (mai mult)
Mi- am pierdut căștile Bluetooth.Stiu că le am stinse pentru că nu le- am mai folosit și nu mai știu unde le- am pus.Le- am căutat în toată casa și nu le găsesc. Exista vreo aplicație pentru...? (mai mult)
Mi- am schimbat recent nr. de telefon. Am abonament la Digi. Zilele astea mă duc să- mi portez nr. nou la abonament. În condițiile acestea pot achiziționa un telefon din oferta Digi? Din acelea...? (mai mult)
Am un sticker cu doua capete unul pentru telefon și unul pentru laptop. De ce nu-mi recunoaște telefonul stickerul? Ce pot să fac? Eu vreau direct de pe telefon să introduc poze pe sticker!
Salut. Dupa voi asa, ce ati prefera in materie de smartphone. Xiaomi 14 sau cunoscutele marci Samsung sau Apple? Eu unul doresc sa imi iau un Xiaomi 14 si sunt curios daca sunt oameni pe aici care detin...? (mai mult)
Am 84% sănătate bateriei la iPhone 13 pro max, și vara asta fac 2 ani de când îl am. Oare bateria chiar trebuie după cum scrie pe net la Apple sa se schimbe când e 80% Cel puțin 79% sau se poate...? (mai mult)
Salutare. Ma poate cineva ajuta sa dezactivez AdBlock-ul de pe telefon?(android) Am cautat peste tot si nu gasesc. Mersi anticipat.
Salut… Am abonament la telekom de aproape un an si e k si am varianta NELIMITAT 10 si de ceva timp merge greu netul… ce sa fac? mergea foarte rapid acum nu stiu ce are de cateva luni
Am un telefon Gigaset fix și apare pe ecran Înregistrare. Nu știu cum sa procedez sa dispară înregistrare ca să pot sa dau și sa primesc apeluri.
De ce mizează atât de multe persoane pe achiziționarea unui iPhone când Samsung are mai multe facilități, cum ar fi o rezoluție mai mare a camerei, posibilitatea de personalizare a sistemului ...? (mai mult)
Salut TPU sunt foarte indecis ce merita mai mult un Iphone 13 Pro Max second hand sau un Iphone 13 Nou?
Salut… Mi am luat un adaptor pentru iphone sa folosesc castile doar ca adaptorul este fake si e ok doar ca vreau sa stiu ceva, acest adaptor imi poate strica bateria?
Salut, ce înseamnă *#06# pe telefon? Un prieten spune că unde arata acolo după codul de bare de la imei un anumit număr spre de exemplu 75, ar însemna că de 75 de ori am avut telefonul ascuultat,...? (mai mult)
Bună! am și eu o întrebare:1. de ce emojiurile de pe Huawei arata atât de vechi, urat(unele de pa alte telefoane nici nu exista) 2.S- ar putea actualiza, cumva sa arate altfel, ca și la Samsung...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi iau și eu iPhone 15 dar am auzit că sunt niște probleme cu el, nu știu dacă sunt fake sau ceva dar vreau o părere de la cei care au, mersii
A deținut cineva un telefon pliabil, cum ar fi Samsung Galaxy Fold sau Flip pe o perioadă mai lungă? Cum se menține ecranul interior, acumulează în timp zgârieturi fine?
Smartphone bun in buget maxim 400 euro? Nu ma intereseaza deloc camera foto/video. Ma intereseaza sa fie rapid in Youtube Facebook jocuri etc
Daca eu imi fac un cont de Paysafe cu un email si vreau sa ma conectez la Google Play cu Paysafe, dar sunt conectat cu alt email la Google Play oare va merge? Sau pot cumpara ceva de pe un joc la care...? (mai mult)
Buna. Cum pot gasi un telefon android care a fost pierdut?
Buna ziua. Stie cineva in aplicatia myvodafone daca intri cu acces limitat cum se pot schimba numele si prenumele ca din setari nu merge.
Am o problema. Mi- am schimbat telefonul și nu îmi pot recupera contul de WhatsApp. Pe vechiul telefon, aveam nr de pe WhatsApp diferit de nr de pe cartela. Nu știu ce să fac, trebuie sa îmi schimb...? (mai mult)
Cum activez optiune la cartela ortel?
Cine mă ajută sa aflu codul puk al unei cartele Vodafone Ps nu am ăla cartela Vodafone
Am un telefon de la Samsung, este vreo problemă dacă încărcarea se face la mai puțini W decât trebuie? ( Telefonul se încarcă la 25W)
Cine ma ajuta sa aflu codul puk la o cartelă Vodafone? ps nu am alta cartela Vodafone
Salut, tata ar vrea să își facă un abonament pentru un telefon la Vodafone dar a mai avut abonament la ei in urma cu peste 10 ani, au făcut ei o greșeală și a venit o factură de 1000 de lei ...? (mai mult)
Buna. Am o cartela Orange prepay cumparata acum vreo 2 ani. De atunci nu am mai folosit- o. Am reactivat- o zilele trecute. Tot prepay. Azi am primit mesage de la Orange ca in 12.03. 2024 mi s- a calculat...? (mai mult)
Salut! Am primit un mesaj dubios, o formă de șantaj de la cineva cu numele,, infomessage", nu-i ii pot vedea numarul sau să îi răspund înapoi. Ce pot face in cazul ăsta? Mulțumesc anticipat!
Dece nu mai merge e-mail sau nu primesc nimic pe gmail de confirmare
Cum pot sa văd cine m-a sunat dacă in urma închiderii permanente a telefonului pe care am fost sunat am mutat cartela pe altul? Am nevoie urgent va rog
Hey! M- ar interesa sa va întreb pe voi cat va tine bateria la Iphone, ce sanatate la baterie aveti, ce iphone și chiar parere despre tipul de utilizare. Nu de alta dar aș vrea sa fac o comparație,...? (mai mult)
Dacă sunt cu radio de la mașină, pe o anumită frecvență ce redă muzică și în acel moment mă sună cineva, se oprește muzica și aud telefonul? Menționez că frecvența la modulator este 87,...? (mai mult)
Bună! Am o problemă cu iPhone ul 11. De câteva zile funcționează în modul silențios. Vorbesc cu Siri și ea mă aude dar eu nu o aud, văd doar ce îmi răspunde ea pe ecran. Să fie din cauză...? (mai mult)
Buna TPU! Am iphone 14 plus, iar cand incerc sa sau volumul mai tare sau mai incet se pune automat la un volum anume, nu la cel pus de mine. De ex daca volumul meu este la 0, iar eu apas o data...? (mai mult)
Dacă activez modul avion și mă sună cineva sau îmi dă mesaj după dezactivare văd apelul sau mesajul?
Salut, am cumparat un telefon la abonament de la Vodafone si ajungand acasa mi-am dat seama ca nu este ceea ce mi doresc. Intrebarea este daca l pot returna si daca pot anula abonamentul totodata.
Salut,doresc sa îmi cumpăr un iPhone XR folosit de la Flip.ro merita? E bun pentru Jocuri prinde 60 fps?
Cum se procedează cu contul de icloud când cumperi un IPhone second-hand? Nu am avut niciodată iphone și nu înțeleg cum funcționează acest icloud.
Folosește cineva Huawey și îi merg aplicațiile bancare precum revolut, YOU BRD, dar și pluxee? As vrea să- mi iau un astfel de telefon dar trebuie sa fiu sigur că merg astea 3. Mai ales brd- ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?