Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 11 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa imi cumpăr un telefon dar nu stiu pe care sa il aleg : iPhone 8 plus sau iPhone XR? Care este mai bun?
Acum 6 zile mi- am luat un Samsung s10 caruia i- am pus folie de silicon. Acolo i- am dat folia din fabrica jos, acum dupa 2 zile are un fel de zgarietura pe ecran, cand dau cu mana nu se...? (mai mult)
Daca sun pe cineva cu numar ascuns si are numarul meu blocat, o sa mearga sa sun?
Am o problema cu telefonul, cand ma suna cineva, persoana nu ma aude, iar cand eu sun pe cineva, eu nu aud persoana. In schimb, cand vorbesc prin casti se aude foarte bine la ambii. Ma gandesc ca ...? (mai mult)
M- am mutat in Germania de 4 luni si aparent aici nu se mai pot activa cartele SIM decat cu card de identitate. Nu am pasaport si aparent nu merge cu buletinul meu. Aveti vreo idee cum sau daca este vreo...? (mai mult)
Telefon Samsung a7 2018 sau a70?
Exista vreo setare la telefonul mobil, ca acesta sa se cupleze doar la wifiul de acasa, iar cand plec sa ramana cuplat la internetul de date mobile, fara a se cupla la alte wifiuri care chipurile îti...? (mai mult)
Caut pe cineva care se pricepe cu macbook urile air.
Vreau si eu root la telefon dar nu reusesc sa-mi bag, ma poate ajuta cineva? Va multumesc anticipat
Pareri Vodafone? (doar telefonia mobila)
am si eu o intrebare. Cum pot folosi cardul sd ca memorie interna la telefon? Va rog ajutati-ma.
Hei. Am Samsung galaxy s6 edge plus și nu înțeleg de ce nu mă lasă să mă conectez la laptop ca să îmi transfer fișiere de pe laptop pe tel și invers. Până acum mergea, brusc nu mai merge....? (mai mult)
Hey TPU! Am un telefon Samsung Galaxy A70, încărcător USB- C, cum pot transfera fisiere pe calculator? Capetele sunt identice și nu se potrivesc mufei calculatorului... ma poate ajuta cineva?...? (mai mult)
Vreau păreri despre telefonul Samsung galaxy A50
Sunt bune telefoanele xiaomi?
Cum dezactivez celalalt ceas care apare pe ecranul telefonului indicand si ora din Romania si ora din țara unde sunt? Help. Arată urat si enervant
Deci mie imi arata ca memoria telefonului meu este 98% ocupata. Mi- am dezinstalat doua aplicatii si tot 98% ocupata arata. Cand intru la galerie imi scrie, , spatiu de stocare insuficiet- este ...? (mai mult)
Ce functii credeti ca vor avea telefoanele in 5 ani? Vreau idei.
DAU FUNDA! Ştie cineva (daca exista) un program de editare video bun pentru telefon? Adica nu doar sa pot sa dau crop si sa pun filtre. Vreau sa pot sa fac corectie de culori, sa pot sa umblu la toate...? (mai mult)
Daca doresc sa imi deschid un abonament la Telekom îmi pot achiziționa iPhone 8 la abonament?
Salut, stie cineva ce apare pe o factura detaliata de la digi? Adica poate aparea sms-urile pe care le-am trimis?
Care este mai bun Vodafone, Telekom, Orange sau DIGI? Astept mai multe pareri,
Ce părere aveți despre Iphone 11? Merită să îl cumpăr? Dintre Iphone 11 și Samsung S10 care este mai bun și pe care l-ați alege? Nu știu ce alegere să fac. :)
Salut, recomandări husa Samsung Galaxy S7?
Daca telefonul meu in momentul asta valorează in jur de 700 de lei la amanet daca il dau imprumut cat o sa primesc pe el?
Ce telefon sa aleg: Samsung note 10 plus sau Oneplus 7t pro sau Xiaomi mi 9t pro sau Huawei p30 pro?
Am o problema cu telefonul Allview x2soul. Stateam pe net pe telefon si deodata a inceput sa- si mareasca luminozitatea foarte mult, apoi s- a facut ecranul alb si galben, apoi s- a stins. Acum...? (mai mult)
A venit momentul sa imi cumpăr un nou telefon.As dori sa imi recomandați unul care sa nu depășească 2000 de lei.Nu ma interesează prea mult partea de gaming, as prefera o camera mai bună...? (mai mult)
Mi- am dat update la software la Samsung A50 si mi s- a spus că se îmbunătățește amprenta.Ei bine nu, am incercat sa o bag iar si imi zice sa tin tot degetul pe amprenta, chiar dacă il tin.Va...? (mai mult)
Care telefon este mai ok ca si poze, rapiditate etc. Huawei p30 pro sau Iphone 8?
Salut.Am 2 telefoane si conectate cu același cont google.Cum fac ca de exemplu când schimb un număr de telefon in agenda sa nu se schimbe si pe celălat automat numele? Pot dezactiva de pe unul din ...? (mai mult)
Dacă mi- am spart butonul home de la un iPhone 8, acesta acum sa nu mai funcționeze deloc și când deschid telefonul sa îmi apăra mesajul "Touch id nu mai poate funcționa". Exista vreo șansa sa...? (mai mult)
Ce inseamna cand te suna +1?
deci am un IPhone 7 și l- am resetat de 3 ori una după alta…și acum îmi apare ca nu se mai poate face un ID- Apple nou…ce as putea face? Poate l- am forțat prea tare și pana maine...? (mai mult)
Am un cumparat un telefon Samsung S10 am o aplicatie Samsung Health si nu pot sa o deschid, imi scrie nu se poate deschide pe un tel. pe care s-au efectuat operatii de rooting, ce inseamna asta?
Care e mai bun la jocuri a50 sau a70? Dau funda
Cei ce folosesc iPhone va rog sa îmi spune- ti și mie dacă merge sa folosesc Siri, prin comanda vocala, când este cu ecranul blocat fără sa fie nevoie sa deblochez telefonul cu amprenta? Dacă...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Deci am dat resetare la telefon si nu am făcut backup la date cum ar fi contacte sau altele.Mi-am făcut un cont nou de gmail si nu m-ai aveam nimic. Sfaturi?
Cum activez contul de Instagram daca am uitat parola?
Merita sa imi cumpăr Xiaomi mi note 10?
Salut, nu stiu ce telefon sa imi iau Samsung a40 sau a30s ceva care sa mearga bine Bawlstars, free fire, nu stiu ce sa aleg. Amandoua au acelasi pret sau sa mai pun 4-5 sute de lei sa imi iau un a70?
Am o intrebare. Cam cat credeti ca tine un smartphone Samsung daca il ingrijesti si daca nu il incarci cu tot felul de informații inutile?
Cum fac sa nu mi se mai inchida ecranul la telefon? Doar atunci cand vreau eu sa-l inchid. Samsung A20
Hei! De câteva ore încerc să mă conectez la Instagram dar îmi dă eroare. Am dat restart la telefon și am dezistantalat și reinstalat aplicația de mii de ori dar degeaba. Ce pot sa fac?
De cateva zile am o problema cu Huawei P20 pro. Mi se dezactiveaza singur WIFI-ul. Cum pot rezolva asta?
Cum pot sa scap pe un Android, pe google chrome de acele pop-up cu GDPR?
am un Samsung s6 si mi se descarca repede bateria, vreau sa-l schimb cu un Samsung A7, ce ziceti este bun? Multumesc
Salut, stie cineva de pe ce site mai pot achizitiona huse UAG pentru s8? M-ar interesa modelul tip carte. Multumesc!
Cum îmi dau seama când cineva mă dă pe speaker atunci când vorbesc la telefon?
Am primit cadou un iPhone 5, versiunea lui este iOS 10.3.4 și nu îmi pot instala deloc Instagramul și nici să pun versiunea IOS 11.0 nu pot, ce aș putea face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?