Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Mi s-a alterat putin difuzorul telefonului din cauza unor aburi din baie iar cand dau volumul aproape la maxim si la maxim se observa o diferență de sunet. Ce as putea face?
Daca imi expira contractul la abonamentul Telekom in 22 Decembrie in acea zi direct tot o sa-mi taie netul sau peste cateva zile?
Cum pot opri, oprirea automata la cate 10-15 sec ca e enervanta am a40?
Merita sa cumperi S10E?
Hey, ce parere aveti de netul prin cartela de la telekon? Ma refer la reclama aia in care spun ei ca iti dau un router si bagi in ea cartela si ai net. Am citit ca ai viteza de 150mbps.
Am Asus Zenfone 4 Pro Selfie si am instalata aplicația Samsung Health și azi mi- am comandat o bratara fitness honor band 4 running edition. Pot sa o conectez la aplicația aia? Sau e nevoie de...? (mai mult)
Bună dimineața. Din data de 6 noiembrie mi s- a modificat abonamentul și azi am sunat la cronos și am primit următorul mesaj: " Pana in data de 21/11/2019 ora 04:56 mai aveati: 100 min intl UE, 53944...? (mai mult)
Salut, as vreau sa imi iau Iphone 8+/XR sau Samsung s10.Nu ma pot decide. Vreau un comentariu bun si cat mai concret va rog, dau fundă :*!
Am un Samsung galaxy j7 2017, iar de la o vreme nu ma mai lasa sa inregistrez video. Imi scrie pe ecran"Avertisment. Codecul video este utilizat in prezent de alte aplicatii. Inchideti celelalte...? (mai mult)
Are cineva asigurare la telefon si poate oferi mai multe detalii? Pret/an, beneficii, minusuri? Mai pe romaneste ma intereseaza un fel de CASCO la telefon. Eu fiind mai neîndemânatic, daca...? (mai mult)
Dau funda! Salut! Mi- am achizitionat un "rugged phone" [ Blackview BV5500 Pro]. Am inteles ca acest telefon are Corning Gorilla Glass 3. As dori sa stiu care este diferenta intre Corning ...? (mai mult)
Stie careva un Custom Rom pentru Starlite (galaxy s9 exynos) sa fie 100% functional cu telefonul si cu iris scanner-ul? De preferinta unul cu google camera.
Am auzit ca cablurile usb C sunt universale si se potrivesc de la orice brand. Este adevarat?
Dacă îmi cumpăr un Cablu de date usb c din China pentru Samsung S9 Plus acel cablu va afecta bateria?
Salutari! Afecteaza bateria telefonului cu ceva daca il incarc la bateria externa si nu la priza cu incarcatorul original? Este vreo diferenta?
Cunoaste cineva o oferta buna la abonament plus telefon inclus.
Stiti un site de pe care pot sa-mi iau iphone la un pret acceptabil?
Salut tovarasi, daca am cartela fara internet si merg cu telefonul intr-o zona wi-fifree pot avea internet?
Buna, am un Samsung Galaxy A50 de o saptamana, cam asa.Nu l- am scapat deloc nu am adormit pe el sau lucruri de genul, dar are pe mijlocul ecranului un curcubeu.Stie cineva de la ce poate fi? Am folie...? (mai mult)
Dețin un Samsung Galaxy A8. Am activat opțiunea sa își dea restart in unele zile și una din ele a fost ieri seara. Eu am adormit și am văzut dimineață asta, mi- a cerut codul de siguranță...? (mai mult)
Salut. Am Huawei P Smart 2019 si emui 9.1.0, dar nu am 3d emoji (gen animoji de la Apple), aveti idee daca as putea face rost de acest feature?
Spuneti-mi si mie o folie rezistenta la Samsung s8 full protection ca ieri mi-am luat una, am dat 80 de lei pe ea si azi am scapat-o pe covor si s-a ciobit!
Ce inseamna ca un nr de telefon este "suspiciune de spam"? Azi am sunat la un numar de telefon afisat pe site- ul celor de la Digi pentru informatii despre o factura iar dupa apel am vazut din telefon ...? (mai mult)
Știe cineva cum pot debloca săptămâna gratis pe hbo go și Netflix de la aplicația Vodafone Shake? Spune că am o săptămână gratis pe acestea, dar nu știu cum pot debloca să pot...? (mai mult)
Merita sa cumpar un telefon de 260 lei nou cu memorie 128 GB ROM, 8 GB RAM... din China? Credeti ca ma tine macar un an?
Mi- am luat un iPhone la mâna a doua și camera de pe spate vede negru. Nu e sparta nu nimic, dar vede negru. Aveți idee ce ar putea avea? Dacă se mai repara. Și dacă îl duc la gsm cam cât...? (mai mult)
Mi- a venit factura de telekom 214.20 lei care trebuia platita pe data 18.11. 2019. Ce se intampla daca tata acea suma nu o plateste? Substrag banii de la tine din alta parte sau doar te dezaboneaza...? (mai mult)
Salut, are cineva s10e? Cum se descurca noaptea fata de un P30 standard? Și la poze în general ca am înțeles ca la performanta am înțeles ca îl face?
SALUT.AM O ÎNTREBARE. Cum dezactivez mod siguranță la telefon Samsung j? Vă mulțumesc.
Imi poate trimite cineva un site unde gasesc telefoane care se vand pentru piese?
Salut Cum sa fac cand de fiecare data sting telefonul si il aprind(nu de tot)sa ruleze fotografii diferite?
Care este cel mai mare iphone in lungime?
Am o problemă. Am un Huawei P20 lite vechi de vreo 5 luni cu memorie foarte bună care merge bine, adică e bun, problema e că de jumătate de ora mă chinui să instalez aplicația...? (mai mult)
As dori sa stiu cum fac la iPhone 6s sa imi apara mesajele de pe mesenger pe ecran..imi apar doar in bara de sus, dau funda!
Am 2 iphone uri 7. Unul merge in afara de butonul de home. Celalalt arata bine doar ca e blocat icloud. Cum sa fac? Sa mut butonul de pe cel cu icloud pe cel cu butonul defect sau placa din cel...? (mai mult)
Salut, puteți să-mi spuneți un top de 10 telefoane foarte bune de 2019 pana în 3500 de lei? Va rog dau fundă!
Salut.Ce părere aveți de site-ul https://flip.ro/vinde.Este bun? Gen am un telefon si vreau sa-l vand. Astept păreri, mersi salut.
Buna, am pus o cartela de 5 euro noua Vodafone si am dat mesaj la 579 cu credit si mi- a spus ca oferta a fost dezactivata si am primit inapoi creditul, dar cand dau mesaj la *123# imi spune ca am 0 ...? (mai mult)
Cum aflu cat credit am pe numarul meu de telefon, Vodafone? La Orange sun la 333 si imi spune cat credit am, dar la Vodafone la ce numar sun?
Salt,TPU! Stie cineva cat costa o folie din sticla pentru un telefon Samsung Galaxy A10?
Pot sa îmi pun folie de protecție dacă am ecranul spart sau zgâriat?
Știe cineva cum pot activa notificările la un xiaomi mi band 4? Îmi apar doar mesajele SMS și apelurile, însă nicio alta notificare. Ofer funda!
SALUT TPU! Dau Funda. Recent mi- am comandat un telefon Blackview BV5500 pro [ Rugged Phone ]. Am decis sa imi cumpar acest telefon din cauza ca eu sparg toate telefoanele..Astazi am venit si am vazut...? (mai mult)
Cum pot transfera MB de pe un telefon pe altul?
Am cumparat telefonul Xiaomi Mi 9T Pro, vreau sa ii pun folie de protectie si nu stiu daca imi mai va citi amprenta daca ii pun folie peste fara gaura.
Buna, mi- am achiziționat si eu un Samsung A70 azi...si bineinteles ca era prea frumos sa fie adevarat..plăcuta aceea cu sim si card de memorie a intrat un pic mai fortat in telefon, iar acum nu mai...? (mai mult)
Se pot recupera pozele sterse din folderul securizat dupa o resetare a telefonului?
Airpods-urile de bluetooth v5 pot sa funcționa cu telefoane cu bluetooth v4?
Știe cineva cum sa fac bara de jos transparentă la un iphone 7?
Am o problema cu bateria unor casti deoarece ma tine doar 6 minute si apoi se inchid... si la incarcat le tin peste 7 ore... Castile : TaoTronics Model : TT-BH07 Ma puteti ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?