Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Exista vreo posibilitate de a face asigurare unui telefon care nu este nou?
Un un telefon la abonament.Problema e ca eu am dat 1000 pe el si abonament de 200 de lei lunar timp de 2 ani.Telefonul nou e 1500 acum.Nu sunt acestea ciffrele, dar nu vreau sa dau datele exacte. Oricum...? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb, am un Samsung galaxi s6 si nu stiu de ce se descarca bateria destul de repede, o fi din cauza ca nu il incarc cu incarcatorul lui original?
Buna, cine ma lamureste si pe mine in privinta telefoanelor, mai exact marca Huawei, la care unele telefoane nu prezinta functia nfc, cu ce putem inlocui aceasta functie care este necesara la transferuri?...? (mai mult)
Va salut! Dupa o incarcare completa Samsung Note 10 plus imi ajunge la 98- 97 la suta imediat dupa vreo cateva deblocari? Care ar fi motivul? Sunt ceva setari? Ideea este ca mi se descarca prea repede!...? (mai mult)
Telefonul de la un timp imi arata :ERR_CONNECTION_RESET si nu mi se mai deschid unele pagini cand sunt pe date.Pot face ceva la el fara sa descarc nu stiu ce aplicatie?
Salut, dintr-o provocare stupida mi-am bagat telefonul in microunde pentru 5 secunde, a iesit fum din el si cred ca s-a ars bateria, se mai poate repara?
Detin un Samsung S8 si am o problema.Cand ecranul este stins fara ceas nu- mi apar marginile laterale desi este setat. Apar numai cand este deschis ecranul.Ce as putea face sa mearga si cand ...? (mai mult)
Bună, telefonul meu are o problemă. Până acum 3 zile, bateria mă ținea toată ziua. Ieri, bateria s- a descărcat complet în doar 6 ore, cu ecranul închis. Să vă dau un mic raport: - ...? (mai mult)
Cum pot sa activez a 2a camera la Huawei P smart z 2019?
Buna TPU. Am o problema urâta. Mi- am luat un iPhone la mâna a doua de pe olx. In anunț spunea ca vine cu garanție și factura și e bun telefonul și nou. Acum când l- am ridicat de la posta...? (mai mult)
Buna, azi am cumparat un Samsung a70 si vreau sa stiu daca e nevoie sa-i fac prima incarcare de 12 ore ca sa-i formez bateria?
Am ab mobil telekom si plec in Italia, perioada mai mare un an, doi, imi pot folosi nr de mobil acolo? Activez romingul, dar e doar pe 3 luni.
Salut :- ) Vreau sa imi cumpar un Huawei si as vrea sa stiu daca are probleme cu aplicatiile de la google din cauza politicii lui Trump. Voi ce stiti? Ati cumparat unul in ultimele 6 luni ca sa imi...? (mai mult)
Am gasit un telefon si are pret bun pe Olx. Dar e codat Uk. Merita sa il iau? Si daca ar fi sa il deblochez ar fi mai ieftin decât nou cu mult?
Vreau sa incarc o cartela de Telekom si am ceva credit pe un card Skrill. Exista aceasta optiune de incarcare sau nu este posibil?
Unde pot gasi twrp custom recovery sau cwm pentru Samsung galaxy a80? Dar să îl pot da din recovery fără pc. Mersi frumos.
Am o problema cu un telefon oneplus a3003 cand vreau sa ma conectez la wifi Uitați aici link cu problem la wifi http://imgur.com/gallery/8D8l8e4
Ce credeti ca merita cumparat in acesta perioada, Samsung Galaxy S10 Plus sau Samsung Galaxy Note 9? Doresc si argumente.
Salutare, as dori sa va adresez doar o singura intrebare. Mai merita cumparat Samsung Galaxy Note 9 acum? Si daca da, la ce pret? Avand in vedere ca e sezonul Black Friday, credeti ca merita doar daca...? (mai mult)
Va salut! Am un abonament Digi Mobil liber de contract. As vrea sa-l portez pe Orange ( sau Vodafone ), dar pe cartela prepay, nu mai vreau abonament. Se poate?
Imi puteti recomanda un telefon pana in 650 de lei, dar care sa fie cat de cat ok? Ma intereseaza cel mai mult sa nu se blocheze. Multumesc!
Unde se aplică cel mai bine o folie de sticlă pe telefon în Brașov?
Salutare! Deţin un telefon Samsung Galaxy A9(2018), dual- sim, cumpărat, , la liber". În manualul de utilizare din cutie, pe care nu- l mai găsesc, văzusem o informaţie conform căreia telefonul...? (mai mult)
Salut, am un iPhone 8 plus și de la un timp mi de aude butonul din mijloc când îl apăs, la început nu se auzea nimic. Telefonul il am de 1 an și butonul nu ar trebui sa se audă deoarece are 3D...? (mai mult)
Care e mai bun pentru gaming pocofone f1 sau a70? Ca am auzit ca cica pocofone ar fi mai bun si ce telefoane recomandati pentru gaming la preturi sub 15milioane?
Salut, merita sa îmi cumpăr iphone 7 în 2019?
De curand mi-am cumparat un Samsung A50.Ei bine, daca stiti, poti sa accesezi comenzi doar cu vocea.De exemplu, call mom si iti suna mama.Cum pot sa activez si eu acest sistem?
Am un abonament la Orange de 18 euro.Pe 7 noiembrie l-am platit dar nu am primit internet. Puteti sa-mi spuneti de ce? Multumesc
Am un s8 iar de 2 zile persista o notificare cum ca aș avea umiditate în portul usb, după lungi încercări de uscare a mufei, am fost la un GSM unde mi- au schimbat mufa de încărcare și...? (mai mult)
Deci am un telefon. Nu am actele la el că le- am aruncat și i- am uitat parola. Am resetat tot, dar acum îmi cere o adresă de email și numele care au mai fost pe telefon. Am pus numărul de...? (mai mult)
Am facut acum 2 ani un abonament la un telefon si anul acesta in mai expira, la Vodafone mai exact e facut pe mama, dar acum lucrez si as vrea sa- mi iau altul pe abonament nou ca asta deja se duce pe...? (mai mult)
Dau funda celui care imi spune si mie cum sa dezactivez anumite programe (gen programe google) de pe xiaomi redmi 7a cu Android 9 pie si miui 11.Multumesc anticipat pentru ajutor
Vă salut. Am o problemă:Am valorificat un card cadou pe google și am introdus toate cele 16 cifre corect dar contul google îmi cere mai multe informații...Țin să precizez că sunt in Germania și...? (mai mult)
Am o mare intrebare, ce sa aleg din s8+ si iphone 7 plus? Serios acum nu va luati de buget ca mi- l trimite un var din Anglia, vreau detalii explicite, as alege s8+ sunt si fan Samsung dar...? (mai mult)
am avut un meizu note 8 care parea sa fie foarte bun pana in a doua saptamana cand am observat ca nu apare bula de chat de pe messenger. Avea o gramada de bug- uri de genul. Care este cel mai...? (mai mult)
dețin un galaxy s6 si il am de 2 ani si am gasit sa- i schimb bateria cu 100 lei la un service. Ce mi- ati recomanda sa- l schimb la acest service cu 100 lei sau sa ma duc la reprezentanța...? (mai mult)
Samsung galaxy A80 sau Xiaomi Note 10? Care este mai bun pentru poze și selfie? Eu am înțeles ca nu Pixelii(Mpx) contează și că alte chestii contează.
Acum câteva zile am scapat telefonul jos pe ciment, dar nu a avut nimic. La o saptamana si ceva dupa ecranul a inceput încetul cu încetul sa devina mov, până culoarea l- a acaparat cu totul....? (mai mult)
Merita sa-mi cumpăr un iPhone 8 in 2019? Ce ziceți de el? Multumesc!
Salutare TPU, am o intrebare pentru cei care stiti va rog, Samsung galaxy A10 are folie inclusa din fabrica sau nu?
Buna seara, vreau sa stiu daca telefonul meu S10+ functioneaza cu tehnologia 5G. Functioneaza sau nu?
Salut, intrebarea mea este daca imi cumpăr iphone xs acesta are deblocare cu face id iar eu am strabism (imi fuge un ochi intr- o parte), exista posibilitatea sa nu meargă configurată această...? (mai mult)
Iphone x sau Iphone 11 normal!?
mi-am resetat telefonul, un Samsung a10. Si nu ma pot conecta la contul google, cum sa trec peste email?
De ceva vreme imi bipăie telefonul la fiecare 15 min mai mult sau mai puțin cu toate ca am verificat aplicatiile si notificarile, acesta bipăie si nu stiu de ce, ma poate ajuta cineva cu un...? (mai mult)
Aseară m- am deconectat de pe Instagram deoarece îmi apărea la anumite persoane ca nu sunt active, deși vorbeam cu ele. De atunci, nu ma mai lasă să mă conectez, spunându- mi ca a apărut...? (mai mult)
Salutare! Trebuie să aleg între 3 modele de telefoane și nu știu pe care să îl aleg. Opțiunile sunt: 1. https://www.emag.ro/telefon- mobil- motorola- one- dual- sim- 64gb- 4g- black- motorola-...? (mai mult)
Daca pun filtru alb negru pe un s10+ tine bateria mai mult? Vreau sa-l pun doar ca sa nu mai stau atat pe telefon
Vreau sa-mi fac abonament de internet pe cartela, care ar fi cea mai buna retea dupa voi? Care au internet mai bun cat si preturi? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?