Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce telefon este mai bun Huawei p9 lite 2017sau Samsung galaxy j2 core?
Am un telefon cu display spart si vreau sa recuperez imagini video etc..intrebarea mea este cum intra de pe calculator pe telefon aceasta avand parola sau model?
Am o intrebare pentru cei care au sau a avut Samsung Galaxy S7 edge, cât dureaza garanția acestui telefon? Voi cât l-ati putut folosi? Funcționează bine si dupa expirarea termenului?
Cablurile Homemade pe care le- am făcut au aproximativ 1A. Am făcut 3. Unul de vreo 40 cm, de 1.20 m, si de 1, 40 m. Eu zic ca încărca ca cele de la "Pepco" cu 5 Lei. Sa mai cumpăr...? (mai mult)
Cablul original de la Samsung j5 2017 se misca in telefon si tot iasa din telefon, ce pot sa fac?
Cablul Homemade pe care l- am făcut este compus dintr- un cablu de la un telefon Huawei mai vechi care are capătul tată și partea micro usb este de Nokia si printre ele am pus cabluri groase. ...? (mai mult)
Acest cablu https://m.aliexpress.com/item/32996600477.html?pid=808_0000_0231&spm=a2g0n.search- amp.list.32996600477&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=2054amp- csjSdcbFysP6- ps1tJJwAw1572086570073 ...? (mai mult)
Cat credeti ca mai duce Samsung J5 2017?
Am făcut Un cablu de încărcare "Homemade" pentru un Samsung galaxy J5 2017 si încarca. Acest cablu o sa strice bateria?
Am avut un iphone 6 si s-a stricat, acum am un Android, aveti idee cum mut pozele de pe ios pe Android fara cculator va rog?
Stiti când o sa primesc si eu Android 10.0 pe Samsung S9 Plus?
Mai merită iPhone 8 în 2019?
Salutare. Am si eu o intrebare, am luat de la un prieten un telefon, Samsung Galaxy xcover 4 si este blocat (securizat) cu o aplicatie MobiControl si nu pot face nimic pe el, i- am dat si reset din ...? (mai mult)
Am un Nokia 3 și i-am schimbat display și când bag sim in el întra singur in app, ce sa ii fac sa nu mai facă de astea?
as vrea sa știu dacă cumpăr un display de j5 2017 de pe un site de vanzari gen (OLX) și m-aș duce la un GSM cu el, ar fi de acord sa mi-l schimbe?
Cablurile Type C de la Oneplus sunt bune si pentru Samsung S9 Plus?
Saptamana aceasta intr-o dimineata a sunat alarma dar a sunat la 5:03 nu la 5:00 cand era setata. De ce?
So, guys, am un s8+ si, somehow, am descoperit ca pinul (unlock code- ul) nu mai functioneaza, si nu l- am schimbat, eu deblocandu- l in ultima vreme mai mult cu amprenta. Exista vreo modalitate...? (mai mult)
merita sa-mi iau un iphone 7 folosit, in stare impecabila de la un prieten cu 900 lei? Vreau un raspuns de la cei care au avut in viata lor un iphone, multumesc.
Ce cartele Sim permit primirea mesajelor SMS fara sa o incarci?
Ce parere aveti de abonamentul DIGI Mobil Optim Nelimitat? Am vazut ca au actualizat harta de acoperire nationala pe 21.10. 2019, oare sa se fi imbunatatit semnalul?
Ma joc timp de 5 minute clash royale si de la temperatura de 36 de grade a procesorului creste la 45 de grade. Am telefonul xiaomi redmi note 7 cu 2 ani garantie cumparat acum 1 luna de pe Pc garage....? (mai mult)
Știe cineva un program prin care sa îmi transfer pozele de pe telefon pe laptop?
Schimbarea orei influenteaza alarmele telefonului?
Poate cineva să- mi explice și mie ce înseamnă acest mesaj și ce trebuie făcut ca sa nu mai apară? Dispozitivul tău pare să fie rootat, ceea ce îi reduce securitatea și îl face vulnerabil...? (mai mult)
Hey salut, am si eu o intrebare. Se poate inlocui sau se poate schimba spatele telefonul?
Cum pot afla din ce an folosesc cartela de telefon?
Se poate ca cineva sa iti blocheze telefonul cu adresa de email?
Buna, am si eu o problema. Am montat o folie de sticla pe telefon si au ramas cateva bule mici mici sub ea, ce sa fac?
Hey TPU. Părinții mei îmi supraveghează camera din spate si fata cînd vor si îmi face lag telefonul cand eu ma joc in ceva, cum pot sa fac sa închid asta cu supravegherea?
cat este un Samsung A20? As vrea mai multe informatii si nu de pe site-uri, vreau sa-l iau eu personal dintr-un magazin din Targu-Jiu sau Novaci. Mersi
daca am un telefon spart si nu i se mai vede display-ul, cum pot intra in el sa sterg datele? Nu am debugging pentru a intra cu USB-ul in PC.
Salut, de câteva luni mi-am cumpărat un a10 2019 si de câteva zile se încălzește sus pe lângă camera iar jos este rece, o fi ca am husa din silicon sau ce problema are?
Am o problema, nu merge mufa jack, adica are ceva inauntru ca un surub sau cui nu stiu ce e si nu mai merg nici un fel de casti(no airpods:(.)
Buna, as vrea sa imi cumpar un Samsung galaxy s9, dar am auzit ca bateria e cam nasoala, care varianta cu procesor ar fi mai buna pentru baterie, s9 exynos 9810 sau s9 snapdragon 845?
Daca tot schimb folia de protectie pentru un telefon, poate fi afectat ecranul? Am schimbat 3 folii diferite in 2 zile de cand mi- am luat telefonul si niciuna nu a fost buna - mentionez ca foliile au...? (mai mult)
Eu am telefonul setat să sune zilnic, de luni până vineri la ora 5:00. Ce se va întâmpla de luni cu alarma după ce se schimbă ora?
Am o problema cu internetul pe Vodafone. De vreo 2- 3 luni se întâmplă ocazional sa îmi dispară 4G și sa nu mai pot accesa internetul deloc. Datele mobile sunt active, însă nu apare 4G nici 3G...? (mai mult)
Daca am note 10 + achizitionat acum, ce fac ca sa-mi mearga 5g? Trebuie sa ma duc la Vodafone?
Hei! Recent mi-am spart telefonul si vreau sa imi iau unul nou, ceva mid range.Ma intereseaza sa aiba camera buna, asta e principalul criteriu, sub 2000 de lei.
ce telefon imi recomandati pana in 1300 de lei? As dori ca punctele forte sa fie camera, spatial de stocare si bateria.
Buna ziua TPU! Cum se face resetarea din fabrica la un Huawei Y6 (2017) model: MYA- L41, fara sa se reinstaleze aplicatiile pe care le- am mai avut? De exemplu am avut descarcat Waze, autodoc, eMAG...? (mai mult)
Vreau un telefon nou: Ce părere aveți: Iphone 8 sau OnePlus 6T/ 7? Argumente vă rog!
Mi-am uitat parola de la backup de la telefon si nu mai pot schimba modul de deblocare. Mai pot face ceva in privinta asta?
Ce parere aveti de telefonul meizu m8 note? E ceva de el? As vrea sa il iau da sunt sigur 100%
Cat inseamna 40 000 de mega pe Vodafone? Am instalat o oferta si in mod norma ar veni 40 de giga dar nu stiu sigur
Imi poate recomanda cineva o aplicatie buna pentru sms- uri? Am un Huawei y6 din 2019 si aplicatia pe care o are telefonul nu pare prea buna:sunt mesaje pe care nu le primesc deloc sau pe care le...? (mai mult)
Hey salut, am si eu o intrebare, sa poate schimba un adaptor sim cu cheita?
am un s10 spart si nu ii se mai vede zona de jos din cauza display-ului, nu exista o aplicatie pentru a micsora dimensiunea ecranului pentru a putea umbla pe el normal?
am auzit de chestia ca daca asculti in somn lectia la engleza o poti invata.Eu am de invatat list of irregular verbs si nu le retin deci as apela la aceasta metoda. Intrebarea mea este: Imi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat