Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce alegeti dintre Huawei Mate 20pro și Huawei p30 (simplu) și de ce?
Am un Xiaomi redmi 6a și mi- am pus gta sa cu samp pe telefon cu multă vreme în urmă îmi mergea totul bine fara nimic, dar acum când vreau sa intru in joc imi zice gta s- a oprit și gta sa se oprește...? (mai mult)
Ce părere aveți despre marca xiaomi, respectiv xiaomi redmi note 8 pro? Am auzit multe păreri bune despre el, ce părere aveți?
Am si eu o intrebare, daca acum o luna am primit un mesaj de la un numar si fix in momentul cand l- am primit l- am sters din greseala, pot sa vad mesajul sau macar numarul de pe care am primit...? (mai mult)
Voi ce ati alege dintre Huawei mate 20 pro și Huawei p30 (simplu) și de ce? Sau ce avantaje au. Ofer funda
vreau sa îmi iau un Samsung gear s3 voi care credeti ca este mai bun, Classic sau Frontier?
Cine schimba ora la telefoane cand se trece la ora de iarna/vara?
Daca o persoana este in Anglia si vrea sa sune pe fix in Romania ce prefix trebuie sa formeze?
Am un Huawei y7 2019 si se inchide/reseteaza singur... Imi puteti spune solutii, care ar rezolva problema asta?
Am un Samsung A6 și nu pot să efectuez ori să primesc apeluri. Aveți idee de ce?
De ce când dau să trimit mesaj cuiva cu emoticoane, persoana respectivă primește semnul întrebării?
Salut, am un Samsung galaxy a6 plus un telefon extraordinar, care are o camera extrem de rapida si foarte clara, singurul lucru pe care as vrea sa- l stiu este daca as putea filma la 720 p 50 fps. Poate...? (mai mult)
Dintre Samsung Galaxy S8 si Xiaomi Pocophone F1 care este mai bun?
Problema: după flash- uirea unor custom- rom- uri, apoi a stock rom- ului, nu îmi mai recunoaște telefonul Motorola One Xt1941- 4 deloc cartela (orice cartelă, ce merge pe alt telefon). Am încercat...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti si mie va rog ce setari trebuie sa ai la telefon daca pleci in afara pentru a putea vorbi si a avea semnal pentru gps?
Aveti idee daca pot face abonament la Vodafone cu pasaportul?
Redmi note 8 pro sau Samsung A50? Nu intrați in detalii ca eu le știu pe de rost, doar spuneți ce ați cumpăra dacă ați avea de ales intre aceste 2 dispozitive
Salut, am o dilema, am un amic care de cate ori il sun eu la telefon, nu il aud eu, el in schimb aude tot ce zic. Cand ma suna el convorbirea este ok. Ce ar putea fi caci nu- mi dau seama, amandoi...? (mai mult)
Ieri mi- am luat un iPhone 11. Camera la el este geniala, dar la snap este horror. Când ma mișc cu camera de la snap arată acceptabil dar când dau click sa o fac o modifica oribil. De...? (mai mult)
Ce huse imi puteti recomanda pentru Samsung s9 plus?
Salut 'știe cineva cam cât m-ar ajunge sa schimb display-ul unui Huawei Y7 2018? *Funda*
TPU, care este cel mai ieftin telefon care duce fortnite și cât costă?
Mi-am scapat telefonul Iphone 6s Plus, iar pe o parte a ecranului au aparut niste dungi verticale. Insa nici ecranul, nici folia de protectie nu s-a spart. Ce ar trebui sa fac?
Hey Salut, am un Allview x4 soul infinity n, telefonul e cumparat pe resigilat. Dar problema este cand imi bag email google imi tot spune ca : " va rugam sa va autentificati cu unul dintre conturile...? (mai mult)
Am făcut root, deblocat bootloaderul și am instalat câteva roms personalizate pe telefonul meu Motorola xt1941- 4. Au fost toate buguite, așa că am flăshuit (cu twrp) https://androidmtk.c...-...? (mai mult)
Bună seara. De curând mi- am cumpărat un j6, asta a fost prin august în jur de data de 1 si astazi am avut un mic accident, mi- am scapat telefonul din buzunar, telefon rezistent, bun, ecranul...? (mai mult)
Salut.Cine imi poate spune cum pot sa dau reset la un telefon prin google, mi-a fost resetat telefonul de cineva prin google si acum vreau sa i-l resetez si eu.
Cum pot sa deblochez un telefon daca nu mai știu cod de deblocare al telefonului?
Hey TPU! În ultima vreme, când intru pe câte un site îmi îngheață telefonul(mi s-e blochează imaginea). De ce? Şi cum pot să repar asta?
Ce telefon merită mai mult Iphone 8, Iphone 7 Plus sau Samsung Galaxy S10? Ma interesează sa țină bateria destul de mult și să nu aibă lag in jocuri, ca poze fac toate 3 destul de bine.
Salutare, o parere despre iphone 8Plus? Cameră, etc!
Buna! Merita A50?
Hellllp! Cat mai repede plzzz! Ar putea cineva sa imi spuna cum sa ma deloghez cumva de pe tel pe care l- am avut(si acum l- am dat)? Am uitat sa o fac si de umblat pe el nu mai pot umbla. Doar pe asta...? (mai mult)
Ce căști wireless îmi recomandați(True wireless)? 600 RON
Hei. Am o intrebare despre telefonul meu nou. Samsung galaxy a20. Era totul ok si dintr- o data nu mai merg butoanele alea de inapoi, recente si home. Daca dau pe ele se fac albe si ingheata, nu reactioneaza....? (mai mult)
Stie cineva de ce nu mi se mai aude o casca la telefon? Am incercat cu mai multe perechi si tot acelasi este rezultatul, mentionez ca am un iPhone 6s
Buna! Tine sau nu bateria la iphone? merita un iphone 8?
Ce părere aveți despre replica Samsung S10 plus? Este ok? Ceva detalii. Mulțumesc
Hello TPU, am două întrebări legate de pocophone f1. E primul telefon pe care îl am cu încărcare rapidă, am înțeles că e opțională pentru că zicea cineva că e ok să o folosești, prin...? (mai mult)
Am probleme de distorsionare a calității intrării audio, probleme cu audiția apelurilor telefonice si lipsa sunetului în înregistrările video. Ce sa fac? Când primesc un apel persoana cu care...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy Note 10 + si pe date mobile nu prinde 5 G. Cum rezolv problema sa prindă 5G pe date mobile?
Heyy, am iphone 8 de vreo doi ani, azi mi-am dezinstalat Instagramul si acum, cand vreau sa il instalez iar nu se instaleaza, chiar daca am gb, are legatura cu faptul ca nu am facut backupul?
Un program de editat fotografii pentru fete? Dar sa fie ok, sa nu aiba urechi de pisica, ochi de nu stiu ce.
Am Telekom de mai bine de 2 ani. Până luna trecută am avut doar prepay și net nelimitat cu 6€. Pe site ul lor scrie că in video calitatea maxima este 480p, dar eu nu am avut niciodată această...? (mai mult)
Sie cineva cum pot afla daca un Samsung este neverlock(in orice retea)? Am un s7 si nu stiu cum sa aflu daca merge sa ii pun cartela de Anglia. Stiti vreun site ceva pe baza de imei etc?
Salutare, dețin un iPhone 8plus, original nu e fake, nu sunt mulțumit cum scoate pozele noaptea, care ar fi cauza?
DAU FUNDA! Am un Samsung Galaxy S10 Plus (versiune de Europa, unlocked, adica varianta pe Exynos). Cum fac sa intru in programul pentru testare de software beta? In aplicatia Samsung Members, in meniul...? (mai mult)
Hello, aveam un Samsung pe care mi se facea backup automat in fiecare zi, chats and media files. Recent mi- am cumparat un Iphone doar ca nu pot sa imi recuperez conversatiile si fisierele media pentru...? (mai mult)
Sunt pe aici oameni care au trecut de la Android HIGH end la un iphone? Cum e?
Buna! Merita un iphone 7 in 2019? Din cate stiu cam sta prost cu bateria.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!