Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce magazine au honor view 20? Pentru ca as vrea sa sunt interesat de telefon si as vrea sa testez unul.
Daca mama mea face vreun contract la Orange la un oarecare abonament aș putea să-l plătesc eu în fiecare lună având 17 ani?
Salut, TPU! Recent am achiziționat un telefon Xiaomi Redmi K20 Pro care are amprentă în ecran și o dată la câteva zile îmi apare o eroare în care scrie că nu- mi recunoaște amprenta pentru că...? (mai mult)
Buna seara TPU! Daca ma duc in magazincla Orange, pot testa ce telefon vreau eu pe care il au ei in stoc. Vreau sa cumpar Honor View 20 si stiu ca ei il au in stoc dar vreau sa il testez inainte. Se poate?...? (mai mult)
Salut. Cine știe sau cine mă poate ajuta să instalez pe telefon GTA 4! Mulțumesc! :-)
Vechiul meu telefon "Samsung galaxy J5 2017" mergea foarte greu si bateria nu ținea nici o zi. Acum de o săptămână i- am dat resetare din fabrica din butoane si acum merge foarte bine ...? (mai mult)
Ce sa aleg, intre Samsung S9 plus, si S10E?
dacă un Samsung note 8 are Pen-ul schimbat cu unul original de alta culoare, poate ca telefonul sa nu îl mai accepte șau sa nu funcționeze ca cel din fabrica?
Am Android 9 vreau sa instalez un apk si imi zice aplicatia nu este instalata, am instalat mai multe apk uri si tot asa face ce pot sa fac, daca dau factory reset oare merge? Nu stiu dar astept niste...? (mai mult)
Am un iPhone 6s și când intru in Configurări > General nu îmi apare opțiune "Profiluri/ Gestionare profiluri/ dispozitive" de ce se întâmpla asta?
Am o problema cu telefonul meu Xiaomi, nu mai afiseaza nimic. Adica se aprind butonasele acelea sub forma de luminite, cum se aprindeau si cand functiona, dar nu afiseaza nimic, ecranul ramane...? (mai mult)
Dacă am avut un mesaj si l-am sters imediat ce l-am primit, mai pot sa il gasesc? Il pot vedea pe factura de la Vodafone?
Heii! Vreau să-mi iau un telefon nou de ziua mea care va fi peste 3 luni. Ce mi-ați recomanda dintre un Note 9, S10 și un Huawei P30 Pro și de ce? Funda
Ca tot am posibilitatea de a- mi cumpara un telefon nou, ma tot cert cu prietenii in legatura cu ce telefon sa- mi cumpar intre Samsung Galaxy S9+ sau Iphone8+ . Lasati- mi si mie parerile voastre in...? (mai mult)
Salutare tuturor, Vreau sa intreb daca stie cineva cum pot dezactiva functia de mms de pe un telefon Samsung galax A5 2017 pentru ca de cate ori scriu un msj si este mai lung de 6 randuri mi- l transforma...? (mai mult)
De curand am facut un hard reset la un Samsung j5 2015 la un prieten. Problema este ca nu mai stie contul de google... Cum as putea sa fac sa ii functioneze telefonul?
Bună grup, as vrea o părere, poate vi s- a întâmplat.Am un Apple watch series 3 iar de câteva zile nu îl găsesc, am intrat pe telefon la găsire da îmi arată ca este offline și nu mi- l poate...? (mai mult)
Honor 8x sau Honor 10? Care este mai bun? Și de ce?
Husele care au sistemul de fixare cu adeziv, trebuie lipit telefonul (capacul spate) pe partea lipicioasă? Adezivul ăla va lăsa urme pe capac dacă dezlipești telefonul? Se poate dezlipi și relipi...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor. Aș vrea să îmi cumpăr un telefon Samsung dar nu mă pot decide ce să aleg, între categoria S și A care să fie și unul bun. Păreri? Plus informații! Preț...? (mai mult)
Am un Samsung s6 la care bateria se descarca f. repede. Ce sa fac?
Am si eu o intrebare care ma macină, pot recupera mesajele sterse de pe telefon?
Contrast-ul ridicat la telefonul xiaomi note 7 ce are ecran lcd poate solicita (descarca) mai mult bateria decât contrastul standard? Ps:
Am un telefon, Allview x4 Soul Infinity N. L- am luat din magazin, din Altex, dar huse nu aveau pentru el. Am găsit o husă de Samsung care partea care se bagă pe telefon, e din material elastic,...? (mai mult)
Nu ma pot conecta pe Instagram. In aceasta dimineata am vrut sa intru si imi aparea Ne pare rau nu te- am putut conecta. Si cand a vrut un prieten sa- mi dea un mesaj aparea Utilizator Instagram cu numele...? (mai mult)
Este bun Samsung galaxy A80? Trebuie sa îl iau din Italia(magazin din oraș sau online). Când apare A90 5G?
Parintii mei si- au facut abonament la Orange pentru a cumpara un telefon si un abonament a fost o perioada dificila si si- au luat un telefon acum eu punandu- ma pe picioare dupa toate problema...? (mai mult)
Ce telefon îmi recomandați sa îmi cumpăr pana in 1.000 lei? As opta pentru Huawei Mate 20 Lite? Ce părere aveți? Aștept sugestiile voastre! E mai bun Huawei Mate 20 Lite la...? (mai mult)
Am un Iphone 5S pe care am pus FindMyIphone si un prieten a incercat sa faca o gluma proasta prin urmare dandu- i resetare. Problema este ca: imi cere numarul de telefon pentru confirmare si eu ...? (mai mult)
Exista vreun battery saver de pe app store care sa facă ce face si la Samsung la modul extreme sa îți facă fundalul negru sa îți stingă animațiile, exista așa aplicație?
Cât credeti ca m-ar costa un display de S9 să il schimb?
Cand se baga Android 10 pe s10+?
Azi am cumpărat o cartelă remarcabilă telekom de la magazin, când am razuit cartela sa văd codul s- au sters cateva numere...intrebarea mea este: Mai pot afla codul remarcabil? A mai pățit cineva...? (mai mult)
Mi- am schimbat display- ul la un Mate 20 lite. După ce am luat telefonul de la service, camerele nu mai fac poze bine. (cea de pe față e ok, oarecum. Cea de pe spate e slaba rau) Ce i- as putea ...? (mai mult)
Cand apare noul Android pe telefoanele j6 2018?
Cum pot sa scap de viruși malware pe iPhone? Raspundeti repede va rog.
Am uitat parola de la telefon (SAMSUNG A10) si imi cere parola de la telefon si atunci cand vreau sa il inchid asa ca nu il pot reseta. Parola era din litere. Va rog ajutati-ma dau funda.
am si eu o intrebare, mama a facut 2 sau 3 abonamente la Orange cum 2 sau 3 ani si nu a mai avut posibilitatea sa platesca deoarece era foarte bolnava, a trebuit sa ii scoata un rinichi si...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor. Aș vrea să îmi cumpăr un telefon Samsung dar nu mă pot decide ce să aleg, care să fie și unul bun. Păreri? Plus informații!
Ma tot suna niste numere din Germania. Deja 4 numere DIFERITE! Sa raspund? Toata ziua au sunat. Si e dubios
Am o întrebare legată de telefoane si vreau sa stiu daca bateria telefonului se uzează daca se încarcă la PC(îl folosesc la transfer de internet, fisiere). Sau daca este bine să- ți ...? (mai mult)
Navigam pe internet si mi- a apărut pe encran o iconița in care zicea ca s- au detectat niște viruși pe telefon (am iPhone 7) si ca daca inchid fereastra aceea va fi mai grav sau ceva de...? (mai mult)
Revin cu o întrebare. Am un Samsung galaxy a70, iar de ceva vreme la anumite intervale de timp, scoate un beep scurt. Nu știu ce să îi fac. Nu am aplicații deschise. De la ce poate...? (mai mult)
As vrea sa iau un telefon nou cam pana in 1300 lei. Ma gandesc sa astept si black friday. Ce telefon imi recomandati? Mi-ar placea sa aiba o camera decenta si sa aiba ecranul mare.
As vrea sa imi cumpar un Huawei Y5 2019 si am niste intrebari la care vreau sa imi raspundeti 1) E bun pentru a ma juca brawl stars, PUBG si multe alte jocuri mai solicitante fara sa se...? (mai mult)
Salut, am un Samsung s9 plus de un an și am pe el Android 8.0.0. Ce as putea face să îi dau update la Android 9? Daca intru la actualizare software îmi spune că am deja cel mai nou software, ...? (mai mult)
Salutare, se spunea acum ceva timp ca s- a dat o lege în care poți renunța la un contract de telefonie mobila chiar dacă nu a expirat perioada, și ca nu vei plăti nimic. Se pare ca, companiile...? (mai mult)
In legatura cu un Huawei P30 Lite, din totalul de 128GB, cat are ocupat deja?
Bună ziua, am luat un iphone 6 și nu ținea bateria, se descarcă foarte repede, oare ce să fie?
Ati patit sau ati vazut sa nu fie la Samsung sa arate cand se incarca cand incarci orele si minutele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!