Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut, ma poate ajuta cineva? Folosesc iPhone si vreau ca in fiecare dimineata sa imi apara vremea cand imi suna alarma. Faza cu "Bed time" si "Do not disturb" am facut- o dar tot nu imi apare vremea...? (mai mult)
Mi-am scapat telefonul de la 30 cm pe podea si mi-a aparut o bula de aer sub folia de protectia(sticla) si nu pot sa scap de ea, cum fac sa dispara?
Primesc încontinuu mesaje pe telefon de la penti (magazinul de lenjerie, pijamale, etc) și nu știu cum să le dezactivez. În sms nu e nici un link, pe site la fel. Aveti vreo idee?
Voiam sa va intreb daca Samsung Galaxy s10e vine la pachet cu folia de sticla. Mi-am luat ieri unul si nu imi dau seama daca are folie sau asa e ecranul
Am dat comanda de o husa inteligenta pentru Huawei p20 lite (https://m.emag.ro/husa- protectie- flip- smart- view- huawei- p20- lite- negru- 954/pd/DDHV94BBM/) Care știe cum sa o activez? Am întrat ...? (mai mult)
Oare o sa fie adaugat Android 9 pe Samsung galaxy A5 2017? Pe J7 este deja
Huawei Y7 prime (2019) sau Huawei mate 20 lite (2018)? Vreau pareri+explicatii. Dau funda. Multumesc anticipat!
Care este mai bun, Samsung galaxy a50 sau Huawei p30 lite? Dacă se poate cu argumente cât mai bune, mulțumesc.
Am un Samsung A50 si am incercat sa ii introduc stick-ul cu un cablu otg si o mufa type-c dar nu il vede. Exista o alta modalitate?
as vrea sa-mi iau un telefon nou. Ce ziceti de Samsung a50, merita?
Salutare oameni buni.Ce preferati in materie de telefoane? Apple sau Samsung? Care credeti ca sunt mai bune si care isi merita banii?
Stiti cumva daca pot sa ascult un apel din ziua de azi daca nu am aplicatie de ascultat? Sau daca e una care poate sa asculte si apelurile de dinainte.
Salut, cat costa un motoras pentru vibratie la Samsung Galaxy S7 Edge? Plus manopera.
Salut, care din telefoane imi recomandati dintre cel doua, care e mai bun? https://altex.ro/telefon- huawei- y7- 2019- 32gb- 3gb- ram- dual- sim- aurora- blue/cpd/SMTY7DS19BL/ https://altex.ro/telefon-...? (mai mult)
Salut, am un iphone 7 si zilele astea am observat ca butonul home atunci cand il apas mai tare are tendinta de a iesi, are cineva idee daca poate fi lipit cumva la service sau trebuie inlocuit?
Mi- am cumpărat un Samsung galaxy a50 iar telefonul este venit dintr- o altă regiune a globului unde tehnologia NFC nu este folosită și din această cauza telefonul a venit fara acesta ...? (mai mult)
Mi- am pus amprenta + parola pe telefon (J7 2017) și pur și simplu nu mai știu parola, știu amprenta (evident), dar parola nu o mai știu! Ce as putea face? Dacă mi se inchide telefonul...? (mai mult)
vreau si eu niste wallpapere ( cred ca asa se scrie) cu masca din casa de papel, adica DALI, vreau sa o folosesc pentru telefon, dau FUNDA!
Aș dori să- mi cumpăr un telefon bun, apărut acum mai recent (de acum un an si pana in prezent), la un preț de până in 2000 de lei și să fie Samsung. Mă gândeam la un Samsung Galaxy...? (mai mult)
Heil TPU! Eu mai am un telefon ceva mai vechi, un ( VodafoneDe smart mini 7 vfd 300), un telefon foarte prost. Problema cu el este ca nu îl folosesc prea des și se descarca rapid. Ultima data când...? (mai mult)
Mi- a expirat cartela de 5 euro în ziua de ieri și nu mai am bani să o încarc dar nu am nevoie de minute că eu nu prea vorbesc la telefon ci de internet(date mobile)...Am înțeles că...? (mai mult)
Hey! Cam cat costa schimbarea unui ecran la telefon ( Allview) și unde se poate schimba?
Am un Samsung A80 si nu stiu cum sa anulez ca din butonul de închidere sa nu- mi mai faca Screenshot...ca sa economisesc baterie, cand stiu ca nu mai umblu pe el apasă butonul din dreapta pentru stingere...? (mai mult)
Ce parere aveti despre iphone 7 in 2019?
Vreo aplicatie (telefon) care poate bloca site-uri?
Am o intrebare, care dintre telefoanele Huawei P Smart Z si Huawei Honor 10 este mai bun pentru jocuri? Si cate ore ma tine daca stau pe el? Dau funda
Am un Samsung galaxy s9+, l-am ținut în preajma aburului si au aparut pete mici pe ecran, exista vreun remediu pentru asta?
Am o problema cu un telefon BLU Life Max Am deblocat bootloader- ul si am schimbat recovery- ul cu TWRP pentru acest model de telefon. Din greseala s- a terminat bateria in timp ce eram in...? (mai mult)
E vreo diferența între iPhone 8+ și iPhone x?
Am un iphone primit cadou de ziua mea, folosit 2luni și aș vrea să știu cum pot sterge conturile de Fb, whatsapp, Instagram și sa- mi pot crea conturi pe numele meu?! Dau Funda! Mulțumesc...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul meu, acesta vorbeste singur. Adică din cand in cand spune " press the allow button to continue"... Ma poate ajuta cineva sa scap de această problemă?
Am o problema... cand intru la weather, mai exact sa imi localizeze aplicatia, am doar "la utilizarea aplicatiei" si nu am "mereu"... am nevoie de optiunea "mereu" pentru ca, vreau ca dimineata...? (mai mult)
Buna, am scăpat cafea pe telefon, l- am șters atunci, nu l- am deschis sa vad la baterie. Am vrut sa îl pun la încărcat dar nu se mai incarca, după m- am uitat și era plin de cafea. Ce ii pot...? (mai mult)
Salut, nu prea mai am memorie la telefon și aș vrea să stiu cum pot transfera aplicația din memoria interna pe un card SD (am un telefon Huawei). M- am uitat pe ytb dar n- am găsit ceva ca sa...? (mai mult)
As avea si eu nevoie de ajutor din partea voastra. Am un Samsung Galaxy S7 EDGE si am probleme cu camera foto. Cand intru in camera imi apare o imagine neagra iar pe mijocul ecranului imi scrie:,...? (mai mult)
DAU FUNDA! Am un Samsung S10 Plus cu care ma pot apuca lejer de filmat. Problema e ca microfonul e foarte bun. Da, poate sa inregistreze o gama foarte larga de sunete la volum real, dar asta face si ...? (mai mult)
DAU FUNDA! Am un Samsung S10 Plus care filmeaza excelent dar, camd filmez in 4K@30fps, pot sa filmez stabilizat optic, cu toate cele 3 camere si cu HDR 10+ . Daca filmez in 4k@60fps, stabilizarea optica...? (mai mult)
Salutare tuturor, astazi mi- am spart telefonul dupa ce am fost nervos din cauza unui joc si acum e putin indoit, sa zic asa si screenul e spart cu 2 zone in care sa vad pixelii in mai multe culori iar...? (mai mult)
Salut, dati- mi cateva sfaturi cu privire la incarcarea unui iphone. Am citit din mai multe surse ca nu e ok sa- l lasi sa se descarce pana la 5- 10% ca mai apoi sa- l bagi la incarcat ( asa faceam si...? (mai mult)
Mi-am luat telefon nou si nu imi merge Magazin Play. Cum rezolv problema?
Am un iphone 7 plus jet black tinut in husa si pe spatele lui mi-au aparut un fel de pete care nu se curata cu orice as da. Cum pot rezolva?
Heei, TPU! Am achizitionat un telefon marca Samsung A50 de curand, aproximativ acum 2 luni Problema este ca bateria i se descarca la 2 zile, folosit nu foarte mult, pe noapte se descarca aproape 20...? (mai mult)
Salut, am intampinat o problema pe Instagram.Nu stiu daca stiti, dar recent s- a adăugat "Muzica" pentru story- uri.Majoritatea prietenilor mei pot pune la "Intrebari" sa ii puna cineva o melodie.Tin...? (mai mult)
Cum pot sa-mi protejez telefonul impotriva virusilor si cum aflu daca am virusi in telefon?
Https://youtu.be/cMMZBcksSg0 Salut! Am facut acest video daca ma puteti ajuta cu aceasta problema.Sau ce as putea face.Il mai conectez cateodata cu cablu usb prin theringi la telefon?
Am facut update la ios13 si cateodata nu mai simt cand apas pe butonu home(iphone 7), adica apas pe el dar nu se intampla nimic, dar nu mereu face asa, cel mai enervant e cand vreau sa deblochez...? (mai mult)
Salut, bai fratilor nu stiu ce sa mai fac, am un Allview a10 lite de ceva timp nu mai incarca, il incarc cu incarcator universal, mai devreme am incercat sa vad daca poate fi incarcat normal si mi- a ...? (mai mult)
Buna, stie cineva cum pot seta sunetul de la alarma la telefon(iphone) mai incet? Am incercat sa reduc volumul telefonului mai incet dar degeaba tot tare se aude cand suna ma sperie din somn:)). Multumesc...? (mai mult)
Am si eu o problema... Nu- mi merge touch- ul într- o anumita zona a ecranului telefonului. E exact o linie imaginara la nivelul mijlocului ecranului în care daca apas nu se intampla nimic. Ecranul...? (mai mult)
Salut tovarasi, nu le am cu tehnologia, am un telefon mobil de la rds cu nr de rds si vreau sa plec afara, deci vreau sa- mi iau nr de telfon si telefonul cu mine si sa sun din strainatate acasa la parinti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)