Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
am o problema deci mi s- a sters contul de Instagram si nu ma lasa sa imi fac altul... am incercat de pe alte telefoane sa imi fac alte conturi si cand sa ma loghez pe telefonul meu imi arata...? (mai mult)
Samsung Galaxy A80 are cameră pe față? Întreb pentru că am văzut că nu are, dar poate greșesc
dețin un iPhone 7, după un an de la achiziționarea acestuia am o problema. Mai rar, când ma suna cineva ii inchide direct, zicând ca am telefonul închis / nu sunt in aria de acoperire....? (mai mult)
De ce la unii Facebook e alb si arata asa bine, iar eu il am inca albastru si sincer hidos:))) E actualizat la ultima versiune dar pana si in beta daca il pun tot albastru ramane, ce sa fac?
Samsung Galaxy S9+, Galaxy S10e sau Note 9? Argumentați si răspunsul va rog.
Vreau sa ii cumpăr mamei mele un telefon nou de ziua ei, îmi puteți recomanda telefoane Samsung (as fi vrut sa ii iau iPhone, dar nu ii plac iPhone- urile) ce telefoane Samsung îmi recomandați...? (mai mult)
Cineva care are Motorola One Vision?
Salut, vreau si eu sa- mi schimb telefonul si am niste dubii intre Samsung S10e sau Note9, cel mai mult ma gandeam la Note 9 dar astept Black Friday- ul, nu aveti idee de unde pot achizitiona telefonul?...? (mai mult)
stie cineva de ce nu pot vedea stroryul prietenei mele?(nu am luat block, deoarece de pe pc il vad)
Cum pot să aflu creditul pe telefon?
Stiu ca pe note 5 exista o aplicatie de la Samsung care iti permitea sa platesti cu cardul, aveti idee daca o gasesc si pe note 10+?
Aș dori să- mi iau un telefon, mai exact iPhone 7+ , însă înainte să- l achiziționez aș dori câteva informații. Care e treaba cu iCloud ul, transferul de fișiere/date de pe telefonul...? (mai mult)
Ce înseamnă acel "Apel Wi-Fi", cum se folosește și la ce ajuta?
Daca am un telefon de la Vodafone UK, as putea sa schimb cartela SIM de la Vodafone Romania? Ar merge, as avea semnal?
Am o tableta BlackBerry playbook și i-am dat resetare. Îmi spune tableta nu poate fi Activata (3000) va rugam sa schimbați setările de ce îmi spune asa și ce trebuie sa fac
Salut.Daca îmi duc telefonul la reparat, credeți că cei de acolo, după ce îl repara se uită pe el? Adică sa umble pe el, la poze, pe site- uri etc? Mi s- a stricat telefonul la sfârșitul lui august,...? (mai mult)
Cum sa dezactivez modul sigur de pe telefon? I-am dat si restetare din fabrica degeaba!
recent mi- am achizitionat un telefon s10e si as dori sa- i cumpar folie de protectie sau carcasa, ceva care sa ii pastreze telefonului finetea, dar sa il protejeze asupra socurilor in special....? (mai mult)
As vrea sa stiu daca dauneaza telefonului daca i-as pune pe spate folie de carbon, am luat la metru si voiam sa ii pun pentru zgarieturi?
Din greseala am sters de pe ecranul telefonului Samsung a5 (2017), bara de cautare google. Cum o pot reactiva? Multumesc
Buna tuturor. Am si eu problema. Am un iphone 7 la care s-a uitat parola de deblocare a ecranului. Se poate debloca de acasa sau trebuie dus la un centru special?
Buna, cine ma poate ajuta cu un window live pentru un Nokia lumia 710? Am facut n conturi si nu functioneaza
Care e mai bun dintre iphone 7 și Huawei p20 pentru jocuri? Chiar dacă p20 scoate mai mult la antutu și pe iphone e optimizat mai binem
M-a sunat cineva cu numarul +17278196868. Nu am raspuns. Ce credeti ca poate fi? PS: a insistat de vreo 4 ori
Ce telefon imi recomandati pana la 1.300 lei?
Buna grup, cum pot schimba limba la messenger? Am telefon iPhone, oare știe cineva? Mulțumesc
Ce tel e mai bun j5 2016 ori a3 2017
Vreau sa intreb in legatura cu un Samsung 8+ ... de la o vreme cand vorbesc cu cineva se face negru ecranul..si face niste chestii albastre pe el, cateodata mai apare si galben ( nu se intampla ...? (mai mult)
Se poate afla pe ce intru pe interent pe telefon!? Vreau sa ma lamuresc!
am un autoclicker pe telefon dar daca las telefonul aprins cu autoclickerul vreo 5- 10 minute apare pe ecran o pictograma cu mesajul, , glisati pictograma Blocare pentru a debloca" iar ecranul...? (mai mult)
Am si eu problema cu telefonul, aseara l- am lasat toata nopatea la incarcat si dimineata cand m- am trezit telefonul nu mai incarca, iar cablul usb cu care incarc era negru si mirosea a ars...? (mai mult)
Cum sa mai îmi fac spațiu in tel? Am Iph 6s și am 171 poze in tel (restul is in google photo) aplicații nu am decât: Facebook, Instagram, tik tok și cam atat jocuri nu am! Va rog doar comentarii...? (mai mult)
Salut, am o tableta BlackBerry playbook, i-am dat resetare și îmi spune tableta nu poate fi Activata 132353, ce as putea sa fac și de la ce este?
Dacă face curentul figuri(se stinge si se aprinde din cand in cand) are ceva daca tin telefonul peste noapte la încărcat in priza?
Are cineva o problema cu un telefon, Y6 2019. Problema e ca atunci când se uita pe Youtube sau un film, ecranul se întunecă atunci când filmul are imagine întunecată până când se închide...? (mai mult)
Cat timp pot avea date mobile national(Romania)cu 1 GB?
Iphone sau Samsung?
Acum 2- 3 luni mi s- a actualizat androidul la 9.0, iar intre timp au aparut si alte updateuri pe care le- am facut la soft. Problema mea e ca atunci cand bag telefonul la PC pentru a transfera fisiere...? (mai mult)
Daca achizitionez o cartela cu număr, fără credit. Pot primi mesaje pe acel număr? Sau doar daca e credit pe ea?
Stie cineva cum pot anula o comanda de pe brandgsm? Nu gasesc o optiune pentru anulare comanda.
Cum se face, pas cu pas, un apel video cu cartela digi? Multumesc
Am nevoie de un cablu de date usb-type c, problema e ca nu stiu ce firme sunt de incredere si nu vreau sa imi strice bateria. Ce firma imi recomandati?
Sunt tot sunat de numere cu prefix 0372. Astea sunt toate pana acum: https://i.imgur.com/id876wU.jpg
Am tastat pe un iphone din greseala "ignorati acest dispozitiv " atunci cand doream sa efectuez o imperechere pe bluetooth. Am tot incercat sa fac aceasta operatiune ulterior inchizand si deschizand ambele...? (mai mult)
Salut, mi- am luat recent o pereche noua de căști, primele zile am ascultat foarte bine muzica cu ele, dupa dintr- odată cand vreau sa le folosesc, telefonul nu le detectează. Am băgat fostele...? (mai mult)
Buna,am o husa flip tip oglina iar pe spate sunt gen urme de la unghii, ca un fel de tăieturi dar nu este tăiată. Cum le pot îndepărta sau asa ramane?
Mi-am pierdut cartela de telefon, pot oare sa imi recuperez numărul?
Ce credeți despre IPhone XI?, Ați prefera S10 în locul lui? Dacă da, de ce? Dar despre iOS 13 ce credeți?
Hei TPU, vreau sa- mi fac si eu un abonament dar nu stiu la ce Vodafone/Orange/telekom, vreau pe langa abonament sa- mi iau si un telefon pentru ca asta s- a spart. Care are o oferta cat de cat bunicica?...? (mai mult)
Salut, telefonul Samsung a70 este rezistent la apa? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!