Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 12 Februarie 2025 sunt:
Detin un iphone 7 luat din decembrie din eMAG si pana in data de 9 septembrie aveam 96% starea bateriei si cum am inceput liceul am inceput sa intru 2 minute pe instragram 3 pe Youtube si in ...? (mai mult)
Salut, am o problema, de mult timp cand sta telefonul la incarcat se descarca, de fapt si cand e inchis de tot, cu toate incarcatoarele, cum sa schimb bateria daca nu se poate scoate? Sau o solutie...? (mai mult)
Salut, am o problema la difuzor, acesta merge doar in apel, dar daca dau pe speaker nu se mai aude nimic, nici muzica, nici pe Youtube nu se aude nimic, nu mi- a picat, nu e murdar, in apel se ...? (mai mult)
Salut, cine stie un site bun unde imi pot crea o husa personalizata pentru mobil?
Salutare TPU, recent am dorit sa revin la versiunea de Android 8 de la cea de 9 cu ajutorul odin- ului ( am un Samsung Galaxy S8) si din nu stiu care motiv l- am stricat mai rau, este tot versiunea actuala...? (mai mult)
Buna, TPU! Am si eu o intrebare. Mi- am cumparat un nou telefon și mi- am instalat implicit și toate aplicatiile care au fost transferate automat de pe telefonul vechi. Dar, sa le pot accesa...? (mai mult)
Bateria se uzeaza cand mai scot telefonul cateodata de la incarcat pe la 70 sau 80%, am un Xiaomi.
Salut, am o prietena care are probleme cu un iPhone 6S. * Eu i l- am vândut* Doar că are id- ul Apple blocat. Adică merge, se comporta normal, doar că uneori îi apare sa bage parola pentru id-...? (mai mult)
Urgent! Ar putea sa-mi spuna cineva ce sansumg e acela cu camera de spate ca a lui j4 core si butonul de jos ca la j5 2016? Am gresit la cealalta intrebare. E core.
Salut, am o intrebare. Un prieten m-a pus sa sun la *#62#. Ce inseamna asta mai exact? Inseamna ca imi poate asculta viitoarele apeluri sau ce?
Salut, un coleg mi- a luat din ghiozdan apa si a inceput sa o arunce prin clasa. Eu m- am ridicat cu telefonul in mana si cand m- am repezit sa imi iau inapoi apa mi- a dat un pumn in brat de mi- a scapat...? (mai mult)
Salutare. Am Samsung S7 cu 7.0 sist de operare. Problema e ca de vreo 5 saptamani mi- a disparut de la story de pe Instagram iconița sa partajez automat, sa posteze automat story ul respectiv si pe Facebook...? (mai mult)
Hei TPU, in octombrie trebuie sa- mi renoiesc telefonul, pentru ca deja l- am tinut 3 ani, ce telefon imi recomandati? Iphone 11 ca apare acum sau Samsung s10 + ? Help. ( si de ce alegeti aia) imi plac...? (mai mult)
Telefonul meu incepe sa puna cantece la intamplare, pe care nu le- am auzit nici macar o singura data in viata mea, dar totul din senin. Cantecul se opreste tot din senin. Am incercat sa inchid aplicatiile...? (mai mult)
Am scapat telefonul pe jos si butonul de volum - nu mai se misca. Am incercat cu volum + sa dau si sa trag cu degetul la volum mai tare dar ramane pe silentios. Cum fac? Multumesc.
Salut tuturor! Am o mica problema cu cartela cand ma suna cineva robotul spune ca:Numarul format este blocat pentru apelurile de sosire. Nu am umblat nicăieri prin setari sau ceva si pe nimeni nu am...? (mai mult)
Buna,tututror! Mai are cineva probleme cu instagramul? In sensul ca nu pot vedea instastoryul prietenilor si nici postarile de pe perete,cele publice, gen IGTV? Merci,
Salutare TPU, a testat cineva Xiaomi mi8 lite și mi a3? Cum sunt în comparație cu mi8 și pocophone f1? Nu la specificații ci funcționarea efectiva, afișaj, conexiuni. fluenta în mișcare, baterie...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate! Asa cum suni pe wapp cand vorbesti la telefon si iti apare angajat in alt apel, atunci cand vorbesti pe o aplicatie gen Facebook si suni pe wapp nu- ti mai spune acest lucru...? (mai mult)
Salut, am un iPhone 7 si din pacate, nu se mai deschide / incarca nu stiu ce are, l- am bagat la incarcat, am luat alt cablu original, am bagat la mai multe incarcatoare, nu apare nimic, nu se incarca,...? (mai mult)
Are cineva idee de ce nu îmi funcționează internetul pe telefon? ( Date mobile ) Am 20 gb desii atunci când apelez la serviciile *133# nu imi comunica nimic despre internet. Menționez că sigla ...? (mai mult)
Mai merita iPhone 7 în 2019?
De curand am găsit un telefon pe care credeam ca il pierdusem dar i- a "murit" bateria între timp. Adica degeaba il bag la incarcat pentru ca nu da niciun semn că ar funcționa. Am cautat ...? (mai mult)
Salutare, am o problema cu telefonul meu.Am o cartelă Sim Reglo mobile dar nu o acceptă, cere codul Puk! Mai am două telefoane si in celelalte le acceptă fără probleme! Am incercat desimlockage...? (mai mult)
Stiti un site din Romania unde imi pot face o husa custom pentru Huawei?
Salut, am si eu o intrebare, cum aflu un numar de telefon daca stii ip? Multumesc
Am un Samsung a20e si cand vreau sa il incarc imi spune sa verific starea conexiunii incarcatorului si apoi se incarca normal nu cu incarcare rapida cu toate ca aceasta este activata. E posibil...? (mai mult)
Am o problema la telefon, de cand am facut update acum 2 luni la Android 9.0, de fiecare data cand intru in browser si dau sa caut ceva repede in bara de cautare imi dispare tastatura si trebuie...? (mai mult)
Telefoane până în 1500 lei care merge si card și două sim in același timp. Eu ce găsesc găsesc cu doua soluri dar pentru card trebuie sa scot o cartela. Mulțumesc
Eu vreau sa- i trimit un video fratelui meu mai mare pe whatsapp, dar nu stiu cum, am incercat si pe calculator si nu a mers, a zis ca e fisier prea mare, spuneti- mi va rog ce sa fac. ...? (mai mult)
Daca se pierde un telefon cum ai putea sa îl găsești neștiind unde e? Oare se poate localiza cumva? E urgent va rog, mulțumesc!
Eu am un cont la superbet pe Android, dar la aceasta casa ofertele(bonus dublu sau supersansa) sunt doar in agentie si nu pe aplicatie. Daca aveti cont sau stiti daca la fortuna beneficiez de ...? (mai mult)
Mi- am schimbat nr de telefon si din cate am inteles pot schimba nr pe whatsapp, sa il înlocuiesc pe cel vechi cu cel nou. Întrebarea mea este: daca peste 1 an de zile, sa zicem, imi cumpăr alt telefon,...? (mai mult)
Geamul de la Samsung A70 este legat de display? Ca sa stiu daca pot schimba decat geamul
Am facut un abonament la Orange pentru o cartela cu mult internet si as vrea sa stiu daca se poate baga in Orange flybox b310 fara a fii nici-o setare a cartelei necesara?
Mai merita iPhone 7 nou in 2019?
Am un iphone 6 de vreau sa- i dau resetare da nu- i stiu pinul si nici memorie nu am la el si nu ma lasa sa- i dau reset ca imi face si actualizare si imi spune ca nu poate ca e memoria plina, ce pot ...? (mai mult)
Salut, am cartela Orange. Din greșeală am activat o opțiune care nu trebuia, o pot dezactiva și pot primi creditul înapoi pentru a activa opțiunea pe care o voiam inițial. Vreau detalii va rog!...? (mai mult)
Hei! Am iphone xs max si nu pot sa vad cat am la suta! Pot vedea doar din centrul de control, dar eu vreau sa vad direct pe ecran! Stiti cumva ce pot face?
Salutare tuturor! Am un telefon Samsung Galaxy J5, pentru care am făcut un cont de securitate și am uitat parola. I- am dat resetare din fabrică, dar nu pot trece de ecranele inițiale, nu pot seta...? (mai mult)
Cum aflu pinul unei cartele cosmote?
Salut, nu imi mai functioneaza Instagram music pe ios, gen merge cand ma conectez pe alt cont, vreo solutie?
Buna, am iphone 8 si gaurelele pentru sunet de jos mi s-au infundat, cum as punea sa le desfund? Pare a fi ceva praf! Multumesc!
Daca trimit cuiva mesaj si nu- mi mai apare "mesajul a fost trimis" (functie setata de mine pentru fiecare mesaj) inseamna ca acea persoana mi- a blocat nr? Mentionez ca nici nu mi- a mai raspuns la ultimele...? (mai mult)
Salut, nu stiu de ce nu imi apare optiunea de muzica pe Instagram, help me pls, pe iphone x. Dau funda
Am un telefon samusng galaxy j5 2016 si azi am observat ca nu mai imi merge nici butonul de home nici cel de power on/off, dar daca e sa ma sune cineva se aprinde telefonul si totul e ok. Singura...? (mai mult)
Am o mică problema, eu am un iPhone și pana acum am primit doar mesaj text și acum am primit un mesaj, iMessage ce înseamna? S-ar putea sa fie conectat cineva la telefonul meu? Sau?
Salut, am si eu un Samsung A70 si din greșeală mi-a căzut pe jos si s-a spart geamul(Nu display-ul) doar geamul, îl pot repara? Sau ii pot mai face ceva?
Salutare! Am un Huawei y5 si cand este incarcata 100% incepe sa sune o muzica, doar atunci face cand ajunge la 100% si inca este conectat la curent. Cum pot sa il scot?
Ce telefon de pana in 3 milioane stiti? Cu touchscreen si sa faca poze bune
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?