Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna, TPU! Am o mica problema in legatura cu Samsung account. Am schimbat contul, apoi cand a fost sa ma conectez, imi scria ca parola este greșită. Am resetat parola, apoi iarăși, nu puteam ...? (mai mult)
Vreau să îmi cumpăr un telefon destul de ieftin, nu sunt genul care preferă telefoanele scumpe deoarece le schimb o data la 2- 3 luni pentru ca sunt o persoana destul de neindemanatica...? (mai mult)
Bună seara TPU, am și eu o întrebare ce nu- mi da pace Știți că la începutul anului acesta a fost lansat Xiaomi Redmi Note 7, iar pe eMag sunt mai multe versiuni, eu mi- o doresc pe cea cu ...? (mai mult)
Cat costa o inlocuire de mufa de incarcare la Huawei p10 in București și unde?
Am intrat recent in setarile telefonului meu. Am realizat mai multe pentru a spori performanta telefonului si a face utilizarea lui mai placuta. Dar am o problema legata de notificari. Dau un exemplu,...? (mai mult)
Care imi recomanda un antivirus bun pentru telefon? Am un Samsung galaxy s7
Cine imi poate zice sau da un link unde gasesc telefoane/samsunguri demo? Dau funda. Rpd pls
Am Samsung a 50. Nu este compatibil cu celelalte incarcatoare Samsung. Ca sa vad pe televizor ce vad pe telefon, de ce am nevoie?
Nu știu ce telefon sa aleg un P30 ( simplu ) sau un mate 20 pro. Am văzut că au cam aceleași specificații dar cred că unul are ceva ce nu are altul așa că ce telefon sa aleg de mai...? (mai mult)
Am pe telefon 4, 9 ram câte aplicații pot descarcă?
Vreau ajutor, acum inainte cand aveam Android 8 imi instalam orice apk de pe google acum cand am Android 9 imi zice ca "aplicatia nu este instalata", e de la magazin play sa scot play protector si sa...? (mai mult)
Mi-am resetat telefonul iPhone 6s, după ce scriu țara și regiunea, îmi apare ca " Unable to Activate", nu pot sa dau mai departe sau sa intru in meniu. Helppppp
Dati-mi si mie niste poze pentru Facebook story, nu neaparat citate, multumesc in avans
Salut, tot vad siteuri in care se explica cum este corect sa iti incarci telefonul iar fiecare spune ceva diferit in afara de o chestie. Toate siteurile spun ca nu este bine sa iti incarci telefonul la...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul... spre exemplu cand navighez pe net sau ma joc jocuri, ecranul incepe sa ruleze singur, sa scrie singur, sa apese pe aplicatii singur etc, si trebuie sa sting si s- ...? (mai mult)
Salut, am un iphone 6 si cand pregateam masa din greseala am dat cu mana peste un pahar cu apa si telefonul meu era pe masa a cazut un pic de apa in mufe si am mai patit asta dar s- a uscat si nu am mai...? (mai mult)
Am si eu o problema cu telefonul, este Samsung galaxy s7 si camera frontala cateodata nu imi functioneaza deloc, cateodata merge bine, cateodata apar dungi colorate. Vreau sa mentionez ...? (mai mult)
Stie cineva daca si cum pot dezactiva mesajele RO-Alert?
Cum se poate bloca primirea mesajelor de la RO-Alert?
am si eu o problema când intru pe Youtube scrie ca, Youtube nu poate rula fara serviciile google play, care scrie ca nu sunt acceptate de dispozitivul meu, de menționat ca pana acum nu...? (mai mult)
Cât ar costa înlocuirea bateriei la iPhone 8 plus?
Am iPhone 5se, e bun?
Dacă sănătatea bateriei este la un nivel destul de scăzut și cumpar o baterie noua, originala, baterie va tine la fel ca in momentul in care telefonul a fost nou?
Salut. Alt telefon decat Samsung nu am avut, sincer. Sunt destul de multumita pana cand implineste varsta de 2 ani in mainile mele. Deja incepe sa aiba perioade in care merge destul de lent sau ...? (mai mult)
Am avut un abonament la Rcs&Rds pe care nu l- am mai platit din octombrie anul trecut.Acum cand m- am dus sa- l inchid m- au pus sa- l platesc si mi- au dat doar o chitanta ca l- am platit.E posibil sa...? (mai mult)
Mi-am scapat telefonul in apa! Difuzorul merge perfect, touch-ul la fel! Întrebarea mea este: Se poate strica telefonul in urmatoarele zile? Îmi puteți da niște sfaturi?
Salut, am un Samsung s3 pe care am reinstalat rom- ul oficial si acum nu imi recunoaste cartela, scrie numai apeluri de urgenta, am incercat sa selectez reteau manulal, dar imi da ca nu este inregistrat...? (mai mult)
Daca ma joc in fiecare zi pe telefon, bateria telefonului se va uza cu timpul?
Bună TPU, ce telefon îmi sugerați să îmi cumpăr, Samsung Galaxy A20 sau Huawei P Smart 2019? Mă interesează care este mai bun și care face poze mai frumoase
Am abonament la Telekom, cum activez opțiunea "Acum pot fi contactat pe mobil. Am devenit disponibil. / You can now call me on my mobile. I am available."?
Buna, telefonului meu i s- a umflat bateria (iphone 6)a mers putin timp asa, iar aseara incepuse sa se aprinda si sa se stinga, azi am fost cu el la service, mi- a zis ca trebuie sa schimbe bateria...? (mai mult)
Buna! Cum pot afla daca am cadou de la Telekom Netlfix-ul? Toate serviciile pe care le am sunt de la ei (Televiziune abonamente, internet, telefonie fixa etc)
Salut.Mi-am cumparat o cartela de la Lycamobile de 10 lire si as vrea sa stiu cat timp m-ar tine daca stau pe date. Multumesc
Salut, eu la inceput de luna mi-am incarcat cartela si mi s-a terminat netu... oare as putea sa o incarc inca o data?
Daca prietena mea are nr de Germania și ea este în România și eu o sun tot din Romania mă pune să plătesc mai mult? (Sunt pe Digi)
Cat m-ar costa sa schimb displayul unui Samsung galaxy a8 2018 in Samsung costumer service Baneasa?
Bună, mi- am spart telefonul mai demult numai displayul, dar a funcționat până când într- o zi a început să nu se mai încarce şi s- a stins dintr- o dată. Nu ştiu ce să fac, am încercat...? (mai mult)
Hei, Am o întrebare. Am un J7, iar de curând am observat că ecranul are o jumătate mai închisă la culoare, iar cealaltă jumătate este exact cum ar trebui sa fie, gen..este ceva grav? Adică...? (mai mult)
Acum cateva zile doi oameni m- au abordat si mi- au cerut telefonul mie si prietenului meu. Eu la inceput nu am vrut sa il dau dar ei erau foarte insistenti. Faza a fost ca ei "voiau sa dea ...? (mai mult)
Am un ZTE Blade A610 Plus ce are Android 6 si nu mai poate fi updatat, Android 6 fiind ultimul lui Android. Pot pune eu macar Android 7 cu vreo metoda?
Mi- am cumparat un Samsung galaxy A 10 si cand incerc sa fac poza parca se pune automat un efect de estompare sau ceva de genul. Inainte sa apas pe buton sa fac poza arata clar si ok si asa se intampla...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva o aplicație buna care să blocheze numere de telefon și mesaje de la aceleași numere de telefon? Am tot căutat pe Google Play dar nu știu ce să aleg ca la majoritatea am...? (mai mult)
Urmeaza sa plec cu masina in Belgia, as dori sa cumpar o cartela pe care sa am internet internațional (nu ma interesează minutele sau sms- urile). Voi ce cartele v- ati achizitonat, de unde si...? (mai mult)
SALUT TPU! Mi s- a zgâriat telefonul pe spate și nu știu ce sa- i fac. Cred ca este o zgârietură fina, deoarece doar dacă stau cu telefonul in lumina și intr- o anumită poziție pot sa o văd...? (mai mult)
Salutare.Samsung A8 setări, cum opresc autocorect, cum fac screenshot?
cum pot trimite un sms in USA de pe Vodafone? Mentionez ca ea este pe AT&T. Si locuieste in Los Angeles
Telefonul meu Samsung Galaxy J7 2016 are o problema. Se inchide singur. L-am curatat de lucruri de care nu mai am nevoie si problema inca persista. Ce sa fac? Dau funda?
Ce- i drept am avut o gramada poze in tel, putin peste 300 cred.Imi apare notificarea aia cu spatiul e aproape plin si cand dau pe ea ma duce sa sterg melodiile din tel, pe care de fapt le am pe un card...? (mai mult)
Cat ar costa repararea/schimbarea bateriei unui Huawei mate 10 pro?
Am un Nokia5 si de 2 zile imi tot apare o notificare" Client CP" Ce e? Si cum scap de ea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!