Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut:). Am un Samsung Galaxy S9 sau cel putin aveam=)). Acum cateva zile l- am scapat pe jos, l- am ridicat, eram cel putin fericit ca nu s- a spart, ca totul era in regula. Ma asez jos si incerc sa...? (mai mult)
Merg cuplate doua telefoane fixe ( cu receptor ) intre ele, adica ridici receptorul, sa se auda in partea cealalta?
Câte persoane ai voie să urmărești pe Instagram pe oră? sau zi?
deci, telefonul meu nu suporta fast charge, eu il incarc cu unul si pe el scrie asa: output - 9v 2am - 5v 2 am El daca nu suporta puterea fast o ia pe cea standard? (5v 2 am)? Se...? (mai mult)
Oare este vreun telefon mai bun decat j4+ pana in pretul de 600 lei maxim? De preferabil baterie mare (il vreau pentru ecran si baterie nu pentru jocuri, nu joc decat clash royale ceea ce nu ii da mari...? (mai mult)
Stie cineva cum fac sa pot folosi datele pentru internet din optiunea R12 de la telecom?! Am activat aceasta optiune am 5451MB in zona 0 SEE dar compania imi retrage din credit, nu stiu de ce!
Salutare, tuturor! Am nevoie de ajutor. Un prieten a pus pe whatsapp la starea lui niște poze. Dacă fac screenshot la acele poze, ii va arata? (Arata la persoane sau trimite mesaj cum ca eu am facut...? (mai mult)
Am un iPhone 7 Plus si deodata nu mai pot sa il incarc. Il pun la incarcat nimic nu imi mai afiseaza pe ecran sau sa reactioneze. De ce?
Salut,am si eu niste casti care au microfonul pe fir dar microfonu ala de pe fir este stricat.Cum as putea sa anulez microfonul de pe fir sa mearga doar microfonul din telefon!
Ce sa aleg J5 2017 2gb ram si 16gb memorie sau P10Lite 3gb ram si 32gb memorie?
Bai fratilor e treia oara cand pun intrebarea asta si imi cer scuze : De ce mi se aprinde ecranul singur la telefon? Mi- am luat ieri un Samsung Galaxy A50 si mi se aprinde singur ecranul...? (mai mult)
Foloseste cineva căștile beats studio 3 pe un telefon cu Android? Se aud bine, cat tine bateria?(am auzit ca pe ios merg mai bine ca au nu stiu ce cip de al celor de la Apple si vreau sa stiu daca se...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Am cumparat astazi un Samsung Galaxy A10 si tot primesc de la 333 mesajul "Ne pare rau dar nu ai suficient credit pentru a trimite SMS catre acest numar. Te rugam sa- ti reincarci contul."...? (mai mult)
am fost sunat din partea "Vodafone", Motiv: Ceva campanie, numarul de pe care am fost sunat este: 0372 386 058, aveti idee daca este cu adevarat un operator Vodafone? Multumesc anticipat.
Cat m-ar costa sa schimb displayul unui Samsung galaxy a8 2018?
Merita sa trec de la p20 lite la s8. Doar pentru un an pana îmi iau altul
are ceva daca de exemplu, incarc telefonul cu un fast charge daca telefonul nu suporta fast charge, incarcatorul are 2 frecvente, una de 5v si 2 mah si una de 9v si 2 mah, telefonul isi...? (mai mult)
Dacă dau reset din fabrica la Huawei Mate 20 va șterge tot? Chiar și versiunea de 9.0.1 EMUI? Va reveni ca înainte? Am observat ca telefonul se mișcă greu de la versiunea noua de 9.0.1 emui. Ce sa...? (mai mult)
Vreau si eu o aplicatie pentru emoticoane! Le vreau de iph! Mss
Stiti vreun gsm prin Bucuresti unde repara ieftin si bun? Pentru ca mi-a intrat apa in portul usbc si nu se mai incarca. Mersi!
Detin un Lenovo P90. Problema mea este ca nu pot primi apeluri sau apela. Am incercat sa restart ez si sa reintroduc simul. Cum pot rezolva problema?
Să cumpăr un Huawei p30 lite sau un Huawei mate 20 lite? Care își merită banii? Vreau părerea voastră. Știu care și cum sunt ambele telefoane la performanta/cameră/baterie / dimensiune
Ce părere aveti despre iPhone xr si Samsung note 9, nu prea imi place ca iphone xr are rezoluția cam mica dar cred ca are si multe parti pro cat despre note 9, are rezoluția mare dar ...? (mai mult)
Mi-am achizitionat un Samsung Galaxy A50 si cand il tin in buzunar se aprinde ecranul pur si simplu, nu intra in nimic doar se aprinde si normal se mai aprinde uneori.
Salutare tuturor! Am început de acum o oră să mă joc noul concurs/noua campanie celor de la Vodafone cu Mistery Box... Când am deschis prima dată cutia am primit cartonașul 7 cu vulpea...Ce vreau...? (mai mult)
Am un Samsung galaxy s9, mi-am luat Netflix, mi-am facut abonament si acum vreau sa il anulez, unde gasesc dezactivarea abonamentului?
Cum pot face rost de GB gratis? (sunt pe Orange)
Buna, astazi mi- am scapat telefonul pe jos si a vazut o pata albastra in partea de dreapta- sus a ecranului, nu am dat importanta dar a doua zi am observat ca pata se mareste din ce in ce mai mult si...? (mai mult)
Hey! In ianuarie mi- am luat un iPhone 5s, telefonul merge bine, totul este in regula, dar ecranul mi se pare mic si m- am hotarat sa imi iau alt telefon. Vreau niste modele de telefoane cu ecaran mai ...? (mai mult)
Merita sa trec de la p20 lite la s8? Și vreau sa știu și o explicație.
Deci se mai poate cumpăra un Xiaomi Redmi Note 3 pro? Pentru că am pus un anunț pe olx de vreo 5 zile și încă nimeni nu a sunat sau ceva.
Ma puteti ajuta cu un sfat? Vreau sa imi cumpar un telefon si nu stiu ce sa aleg, nu ma pot decide, as vrea unu pana in 4200 lei. Sa imi iau Samsung s10 plus cu 128 GB sau un iphone xr cu 128 ...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Mate10 pro sau S8? Daca puteți da și o explicație.
Salutare TPU, de curând mi- am schimbat display- ul telefonului (am Samsung Galaxy A5) pentru că era spart. Înainte să mi- l repar nu aveam nici o problemă, pentru că, chiar dacă ecranul era ...? (mai mult)
Buna dimineata. Un telefon se poate pune pe modul "avion" e la distanta, de pe alt telefon? E vorba de E-Boda. Multumesc.
Azi noapte telefonul meu Huawei s-a actualizat automat la versiunea noua de 9.0.1 emui și am observat ca se mișcă greu, ce pot face ca să trec la versiune veche?
Hey, ma gandeam sa imi schimb telefonul si nu stiu ce alegere sa fac dintre iphone xs/xr sau s 10 plus si as vrea si argunente de la posesori. Nu stiu ce e aia dar mai toata lumea scrie asa ca dau si ...? (mai mult)
Salut. Am o problema cu telul asta idiot Huawei y7 2019. Cand vreau sa ma uit la un film pe google nu imi dispare bara de jos (stiti voi cea care dai inapoi, cea care iti arata paginile si celalata)....? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy S8 si înca nu am primit upgrade la Android Pie(9.0), și dacă puteți să-mi spuneți de ce. Vă mulțumesc!
Hei! Care sunt avantajele si dezavantajele unui iphone 6? Vreau sa imi iau si nu stiu daca merită.
Cu cat as putea sa dau un iphone 6 plus 64 gb single sim fara casti si fara cablu de incarcare original? Se poate intre 1000-1250lei?
Heii TPU. Stiti de ce cand imi bag castile in telefon, aud un bazait iar cand sunetul se opreste singur ajunge la maxim sau imi apare pagina google... Dau funda. :3
Hei! De ceva timp nu imi mai apar unele aplicații pe telefon, cum ar fi magazin play sau galeria. Am intrat la setări si nu imi apar, le- am cautat in meniu si nimic. Problema este ca am prea multe...? (mai mult)
Ce parere aveti despre telefonul Huawei p20 lite? Avantaje/dezavantaje
Care este după părea ta, cea mai buna rețea cu oferte la cartela?
La Orange daca trimit mesaj la 415 stiu ca imi arata cate min si MB mai am. Ideea e ca imi scrie ca am"x min intl UE" insa eu vreau sa dau un apel in SUA si nu stiu daca acele minute includ si acea zona...? (mai mult)
Am un j6 2018 Android 8.0 si din cand in cand observ cand il aprind ca merge greu touch- screen ul adica raspunde mai greu trebuie sa apas mai bine pe ecran la comenzi dupa care il sting si il ...? (mai mult)
Mi s- au oprit datele mobile din senin.Adica nici nu mai merg si nici nu imi mai apar in bara de sus a telefonului. Mentionez ca am date nelimitate si sunt in digi, nu am idee de ce s- a intamplat asta,...? (mai mult)
În câte minute vă încarcă telefonul la 100%? Doar cei care au Huawei. Am Huawei Mate 20 lite și am observat ca îmi încarcă bateria în 80 de minute sută la sută. E în regulă? Am telefon de...? (mai mult)
Mai e cineva pe digi caruia ii da eroare cand da la cost control? Mi- am facut de ieri abonament de telefonie la ei si nu stiu ce se intampla, netul imi merge, dar mi- e frica sa nu imi faca cost. La...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.