Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 20 Februarie 2025 sunt:
Am spart ecranul la un Huawei p20 lite si vreau sa schimb display- ul. Am intrat pe un site care se ocupa, si am vazut ca exista 2 optiuni : schimbare display (235 lei) si schimbare display original...? (mai mult)
Buna, am o problema telefonul bunicii mele, Nokia pe butoane in reteaua Telecom. Cand incerci sa suni pe cineva se inchide automat, tin sa precizez ca 1 e incarcata cartela, 2 nu e nici un numar la...? (mai mult)
Buna TPU. Ce mai faceti? Am nevoie de ajutor de la voi, daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Ce parere aveti despre baietii care au husa la telefon un fel de roșu? Adica de ce le place husa rosie baietilor..si...? (mai mult)
Am un Samsung A50 de 3 saptamani, cumparat din magazin, nou si acum din senin nu mai se deschide. Avea aproximativ 80% baterie inainte ca asta sa se intample si tin sa mentionez ca pana acum o ...? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu un telefon Samsung (a5 2017) care mi s- a stricat dupa ce l- am scapat pe jos.C hestia e ca nu s- a spart ecranul dar s- a intamplat ceva cu touch- ul cred pentru ca de cand l- ...? (mai mult)
Merita sa iti cumperi iPhone?
Xiaomi redmi note 7 sau Samsung Galaxy a40s?
Păreri Samsung Galaxy A7 2018?
Salut, am scapat telefonul in apa ( Iphone 6S ) nu a patit nimic numai ca se da volumul incet. Gen cum as tine eu pe butonul de volum in jos incontinuu si imi apare tot timpul cum se da in jos volumul...? (mai mult)
Am facut un cost suplimentar la abonament la Vodafone (am stat prea mult pe date ) pot afla părinții pe ce siteuri am fost?
Mi- am cumpărat recent un Samsung Galaxy S9+ . E impecabil, dar am o problema. Dacă îl las pe masa intra praf (cred) in microfon si nu mai functioneaza. Dacă suflu in el își revine. E...? (mai mult)
Am 20 de ani si nu lucrez, nu am nici factura pe numele meu... As putea face abonament pe numele meu la Orange? Si ce am nevoie pentru a face?
BUNĂ! Am un Huawei p smart spart si nu as vrea sa- i schimb ecranul, as vrea sa- l vând împreună cu alt telefon astfel încât sa iau o suma de bani pentru altul. Știți vreun magazin unde le- as...? (mai mult)
Am un telefon Samsung Galaxy S9 cu Android 9. De la penultimul update am urmatoarea problemă: cand sunt sunata sau sun, apelul incepe pe speaker desi nu apare ca selectat, se rezolva daca il...? (mai mult)
Salutare. Cum pot bloca un numar de telefon pe (Huawei y300 ) Iar pe Samsung cand blochez numărul si ma suna, imi apare mesaj căsuța vocală numere nepreluate...
Am un iPhone 10 și ieri m- am băgat in piscina cu el si acum camera frontala și cea de pe spate sunt aburite pe interior total, pe ecran îmi apare o dunga verde care tot vine și dispare, am...? (mai mult)
Cand apare o actualizare soft ar trebui sa se schimbe interfata relefonului(tema), dar ieri o aparut o actualizare si nu s-a schimbat nimic.Ce poate sa se schimbe?
Salut, as avea si eu o intrebare..eu am abonament Orange si sunt plecat in Franta am activat roamingul, dar observ ca imi ia si din mega nationali, daca ii termin pe aia de roaming ii pot folosi si ...? (mai mult)
E adevarat concursul de pe google ca ai castigat iphone 10, caci mi-a venit mesaj sa trimit codul cardului.Eu cred ca e riscant.Voi ce spuneti?
Eu am un Samsung A5 2017 si in fiecare seara bag telefonul la incarcat indiferent ce procent are bateria telefonului si il las la incarcat pana a doua zi dimineata. Si vreau sa aflu daca e bine...? (mai mult)
Telefonul meu Huawei p20 nu a mai primit update de software sau de securitate de când am primit Android 9 (pie). De ce?
Am un Samsung S10 si am dat actualizare software si nu imi place. As vrea sa revin la software-ul precedent. Cum procedez? Multumesc!
Buna, am un telefon Huawei p8 si cand il pun la incarcat in loc sa incarce el se descarca. Imi poate spune cineva ce pot face in situatia asta?
am un a5 2017 si am probleme cu date mobile ceea ce nu am mai avut pana acum si nu am schimbat reteau sau ceva, dar am schimbat telefonul si pe cel dinainte imi mergeau foarte bine, iar pe...? (mai mult)
Am un A5 2017 pe care l-am cumparat la a doua mana, de o sapt si am o problema la el:se incalzeste tare si foarte repede in max 5 min si nu stiu ce ar putea sa cauzeze asta...
Vreau sa fac unroot la un J7 2017 si nu prea reusesc. Am instalat stock firmware, dar bootloaderul tot ramane deblocat. Cum as putea sa il blochez la loc? Dau funda. Multumesc anticipat.
Buna ziua TPU! As dori si un telefon Samsung in care să fotografieze super si sa filmeze in 60 de fps, Si sa fie apropiat de s9 la componente (nu la fel) buget 1500-2200 (fără s8 sau s8+)
Aveti cumva https://www.emag.ro/acumulator-extern-a-10-000-mah-2-porturi-usb-alb-pbs17x10-w/pd/D58SN2BBM/ si nu va da umiditate la usb?
Heyyy TPU, am si eu o problema, am dat un backup de pe un iphone 7 (backupul l- am dat de pe laptop) si toate bune si frumoase si nu mi- a ramas nicio poza absolut NICIUNA si aveam in jur de 4000 de ...? (mai mult)
Cat costa reincarcarea Orange optiunea 6 euro, la magazin obisnuit (nu la magazin mic sau mare Orange oficial) care are si mancare, adica alimentara cu postere Orange afara si care reincarca? Stiu ca...? (mai mult)
Am un Samsung A6+ 2018, si nu pot deschide camera, nu stiu din ce cauza. Uneori imi apare ca nu se poate conecta la server. Dupa un restart funcționează. Dar nu pot da restart mereu cand ...? (mai mult)
As vrea sa imi iau un telefon. Ma gandeam la un Samsung Galaxy A10. Merita? Imi puteti recomanda telefoane la un pret acceptabil?
Hei! Am un iPhone 7 si sunt in sat de o saptamana. Pana acum mergeau datele mobile dar acum nu mai merge atat de bine si sunt pe 4G. Se incarca super greu si uneori zice ca nu am internet deloc si chestii...? (mai mult)
Ce ziceți de o husa originală Samsung pentru Samsung S9 Plus?
Am si eu o intrebare, m- am tot uitat la reclama aia si m- a facut curios de un p30 lite. Am vazut ca are camera de vreo 34 mp si e ff buna dar am vazut si un a70. Are el 6gb ram dar nu e procesorul...? (mai mult)
Pana acum nu am avut probleme cu Samsung s10 si acum am umiditate la usb si nu am fost in apa. E eroare de soft cred, ce ziceti? Prima oara dupa o luna aproximativ
Salutare baieti si fete. Vreau și eu un răspuns la o întrebare va rog. Am un Huawei p20 lite și recent i s- a făcut upgrade la Android. Din 8.1 acum este 9.1. Vreau sa îmi spuneți și mie cum pot...? (mai mult)
De mult mi s- a stricat un Samsung Galaxy s6. L- am gasit astazi in timp ce cautam altceva si as vrea sa- l fac. Cum pot sa imi dau seama daca e displayul stricat sau placa de baza? Adica...? (mai mult)
Mi- am scăpat iPhone x in apa. Problema e ca deja nu mai avea rezistența la apa. S- a stins brusc. L- am scos. L- am uscat dar il voi repara peste 20 de zile deoarece in țara unde sunt e prea...? (mai mult)
Am neaparat nevoie de o placa de baza pentru un Samsung a8 2018. Vreau link daca gasiti. AJUTATI-MA VA ROG!
Am niște intrebari. Am depășit limita de date mobile și am cost, dar întrebarea mea e următoarea. Pe 24 Iunie aveam 6000 și ceva de date și acum s- au terminat și am și cost și am...? (mai mult)
Salut, de ce imi apare "andocarea este conectata"? J3 2016
Am un telefon Samsung J5.Cum pot face captura de ecran?
Dacă am root pe telefon (Huawei mate 20 lite) pot sa îmi instalez fortnite?
Edifier r2730db sau Logitech z906?
Mi s- a indoit putin telefonul intr- o parte azi si as vrea sa stiu daca este vreo problema cu el. Nu este tare si inca merge bine dar tot se cunoaste lasat intr- o parte. Ce sa fac? Sa il mai ...? (mai mult)
Stie cineva cum pot activa sa nu mai ma puna sa glisez după ce îmi recunoaște deblocarea facială pe s10 plus?
Am un cablu auxiliar cu 2 mufe (rosu - alb) care se baga in amplificator la boxe si inca 1 mufa care se baga la telefon, totul bine merge dar nu se aude BASS deLOC!
Ce telefoan imi recomandati? OnePlus 7 PRO; Samsung Galaxy S10+ (12 ram); Huawei P30 Pro.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati