Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 21 Februarie 2025 sunt:
Vreau să- mi cumpăr un Samsung Galaxy s10+ .Doar că merita să- mi iau cu 1T fiindcă are 12GB RAM, iar restul de la 512GB au 6 RAM.Care e avantajul la cel de 12 RAM în afară de faptul...? (mai mult)
Am un Samsung m30, cum il fac sa se auda mai tare?
Hei! Am o problema cu telefonul. E un iphone s6 si nu se mai incarca decat atunci cand il inchid. Care ar putea fi problema?
Cum fac să nu mi se activeze/reînnoiască automat oferta de 5 euro credit de la Vodafone? Adică am activat de mult timp cartela cu 5 euro credit și când mi- a expirat valabilitatea a spus că mi ...? (mai mult)
Cine îmi spune și mie cum pot scrie pe Facebook și Instagram cu acele fonturi frumoase, mai groase și personalizate? Trebuie sa intru la setări sau unde? Sunt anumite fonturi pe care unii le folosesc...? (mai mult)
Știe cineva cum se mărește ecranul la aplicații gen YouTube sau altceva nu știu pentru Xiaomi Redmi 7 sau in general la telefoanele care au camera frontală in forma de lacrima ( teardrop )? Rog seriozitate...? (mai mult)
Cum as putea recupera pozele sterse in urma unei resetari de pe un Huawei P8Lite?
Salutare TPU, Am si eu o intrebare. Am o prietena careia ii tot trimit mesaje pe Facebook- messenger si cred ca are o problema cu aplicatia. Zilele trecute, de exemplu, a aparut online cam toata ...? (mai mult)
Salut, am si eu un Iphone 6s plus si vreau sa fac screen share la un LG smart. Cum as putea face FREE fara nici-un cablu, ca pe net nu gasesc
Am scăpat telefonul în apă iar acum pe ecran apar dungi verzi-albastre, dar nu tot timpul. Uneori apar pătrate. Ce poate fi?
Am vazut pe Youtube ca a aparut noul telefon redmi k20 pro si cred ca a aparut si in Romania, daca nu ma insel. Stie cineva cand o sa fie disponibil si pe eMAG?
Ieri am plecat în Grecia cu avionul și de când am aterizat, nu am deloc semnal pe cartelă. Am o cartelă Orange pe abonament și nu știu ce sa fac. Orice sfat e de folos. Multumesc mult
Am un tel Galaxi J5 la care nu pot conecta castile. Dau pe Radio, introduc castile dar imi scrie ca nu sunt casti conectate. Ajutor, va rog!
De ce nu sunt așa de apreciate telefoanele Apple? Vreau să îmi cumpăr si eu un telefon Apple și nu știu ce să fac
Ce telefon imi recomandati? Sa fie bun, performant, calitativ, pret decent pana in 2500 lei, mai ales sa faca poze bune. :) Huawei P20 sau P30 sunt bune? Despre Samsung Galaxy A50 ce spuneti?
Salut TPU, am o intrebare, ce as vrea raspunsuri mai detaliate, am luat un telefon din amanet, telefonul era defect, nu te puteai intelege cu el in niciun fel, dupa care l- am returnat si mi- au dat altul...? (mai mult)
Pana la ce pret merita sa iti iei un telefon nou, bun? Ma refer la calitate, performanta.
Salut, am un Huawei mate 20 lite și nu fac foarte multe poze dar vreau sa știu cum setez camera pro la cele mai înalte standarde încât sa iasă o poza foarte buna?
HELP! Am dat cuiva ignor la mesaje pe messenger....cum o pot scoate de acolo? FUNDA
Cand e uzata bateria unui telefon (smartphone), o schimbi sau iti iei alt telefon? Cum se procedeaza?
Am o problemă cu telefonul meu, un iPhone 7 pe care l- am scăpat acum câteva zile în timp ce era la încărcat. ( a căzut pe partea de unde se încarcă ). Am observat că nu mai pot trage...? (mai mult)
Exista o aplicatie care sa faca sa ascult muzica in timp ce ma joc? Am Samsung a8.
Dati-mi va rog niste link-uri de unde pot cumpăra un incarcator fast charching 4.0 de pe Aliexpress. Multumesc.
Mai merita Samsung Galaxy S9 Plus in 2019?
Hei, am fost azi la plaja cu prietenele mele, la o piscina și am zis sa facem poze in apa, din câte zice telefonul meu, iPhone- ul 8 este rezistent la apa. După câtva timp a început sa nu mai ...? (mai mult)
Salut, merita sa cumpar Samsung s 10, e la 2549 lei nou sau sa mai astept? Oare mai scade pretul? Am gasit unul galben
Am un Samsung A6+ si inainte bateria cam acum 9 luni tinea undeva la 28 de ore zicea telefonul, acum tine numai 16... are cineva o idee cum pot îmbunătăți viata ei mai mult?
Am profil de afaceri pe insta și îl vreau înapoi pe profil personal ca sa-l fac pe privat. Cum fac asta? URGENT!
Cum pot modifica Ultimul Act de pe whatsapp? Adica sa pot modifica ora ultimei iesiri? Multumesc
Bună. Detin un Huawei p20 lite, iar pana acum 3 zile nu aveam emui 9. Din întâmplare m- am gândit sa- mi dau reset la telefon și am verificat actualizările și aveam emui 9 în așteptare. Întrebarea...? (mai mult)
ce telefon credeți ca e mai bun, Huawei p30 sau Samsung S9?
Salut, am achiziționat recent un Huawei p30 pro. SUNT foarte mulțumit de el dar de la ultimul update nu mai pot face poze cu modul portret la zoom x5. Ce este de făcut?
Vreau sa imi iau un telefon nou si nu stiu ce sa aleg dintre Samsung Galaxy a50/a60/a70.Pe care l-ati alege si de ce?
Vreau sa reincarc cartela cu optiunea de 1 euro- dar nu imi apare optiunea cand sun la *100#. Acum 2 saptamani imi aparea Cum pot sa o fac sa apara din nou?
Salut, am si eu o problema cu un Huawei P8 lite. Il am de un an si ceva si acum cateva zile nu am mai putut sa ma conectez la nici un rutar, de ce? El imi arata reteaua dar dau sa ma conectez si imi ...? (mai mult)
Cat dureaza portarea la Vodafone pe cartela prepay si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Trebuie sa platesc ceva?
Primul lucru ce vreau sa va intreb este: am de 2 luni un Samsung galaxy s9 si vreau sa imi iau o husa originala alcantara, am gasit cu 140 de lei pe eMAG ( https://www.emag.ro/husa- de- protectie-...? (mai mult)
Am primit mesaj ca optiunea se reactiveaza in 4 zile daca am 5€ in cont. Trebuie doar sa platesc si se activeaza singura, fara sa mai trimit mesaj la ei?
am un Samsung j5 2017 si doresc sa schimb display-ul si am puțin spart si ecranul ma costa 400 de lei, dar dacă schimba display-ul schimba și ecranul cu totul?
Dacă sunt la abonament la Orange și vreau să sun într-o țară care nu e din UE, fac cost suplimentar?
Ce telefon pana la 250€ imi recomandati? Criteriul de baza Este display-ul!
Acest incarcator Qualcomm Quick charge 3.0 https://catmobile.ro/incarcatoare- priza/incarcator- priza- fast- 3xusb- 51a- quick- charge- 30- alb.html?gclid=CjwKCAjw0ZfoBRB4EiwASUMdYQmb4O7UzeJpk15RA5t6uTodWf_58RHKg_5qzXrmSr9hNb9rEL9xphoCCVIQAvD_BwE...? (mai mult)
Am un Samsung galaxy s5 și de azi de la vreo 3 nu mai merge încărcătorul. Am folosit alt încărcător tot nu mergea, m- am dus la bunica mea sa vad dacă telefonul ei se încarcă (Samsung...? (mai mult)
Cum pot sa văd dacă am primit apeluri sau mesaje de la un număr pe care l-am blocat?(iPhone)
Iti mai poti recupere pozele si videourile daca ai facut o reformatare la un telefon?! Daca da, prin ce metoda se poate recupera usor si fara multa bataie de cap?!
Cum recuperez Videouri si Poze de pe Telefon Samsung j6 + 2018? Nu puneti programe cu rooter sau altele care is complicate. Doresc ceva usor si rapid sa le recuperez.
Telefonul a6 2018 are încărcare wireless?
Folia de silicon imi afecteaza amprenta? (P30 Pro)
Sunt șanse ca Pocophone F1 să primească update la Android 10?
Ciaw, un stabilizator pentru telefon mai ieftin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.