Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 22 Februarie 2025 sunt:
Salut :) Am un Samsung Galaxy J6+ 2018 și nu înțeleg o chestie. Nu găsesc funcția Smart View / Screen Mirroring sau cum vreți voi să o numiți :). Culmea, pe YouTube am văzut că pe J6 2018 ...? (mai mult)
Daca imi activez o oferta cu roaming pe Vodafone, internetul si minutele le pot folisi si in tara?
Telefonul Black view bv9000 pro este bun pentru gaming si in general e bun? Uitati aici link:https://www.gadgetsnow.com/mobile-phones/Blackview-BV9000-Pro
Bună! mi- am scăpat telefonul pe jos și s- a spart sticla. De curând a mai luat o căzătură și are si două pete negre. Funcționează la fel de bine, nu este afectat (încă). Ce ar trebui schimbat:...? (mai mult)
Stie careva daca se pot cumpara cartele SIM fara buletin? Sau trebuie numai cu buletinu?
Daca imi iau o oferta cu roaming pe cartela, pot folosi internetul si minutele si in Romania?
Bună TPU, Am un Samsung Galaxy J3 2017. Ieri m- a prins ploaia, și până să ajung acasă, telefonul s- a udat foarte rău. Am scos cartela și cardul de memorie din el și l- am lăsat la uscat....? (mai mult)
Cum pot folosi aplicatia AFonts de pe Play Store daca am Android Pie 9, iar aceasta versiune nu permite utilizarea aplicatiei respective? Va rog mult sa-mi dati sfaturi, dau coroana
Am cam 300 de contacte pe un telefon Samsung și vreau sa le transfer intr-un IPhone. Problema e ca pe SIM încap doar 200, exista vreo alta soluție sau trebuie sa renunț la restul?
Salut,am si eu o problema la telefonul meu Android de 2 luni astept ca sa primesc actualizare la Android 9.0.0 am A6 2018
am un Samsung galaxy j5 2017 si de ceva vreme tot mi se sterg pozele din galerie. Adica nu stiu sigur daca se sterg...in locul anumitor fotografii imi apare o imagine gri ...? (mai mult)
Azi mi-a căzut telefonul (s9 plus) pe gresie si s-a lovit putin la un colt.un punct mic. Afectează cu ceva?
Am si eu un Samsung Galaxy A5 2016 si nu mai merge incarcarea rapida, am schimbat si USB, i- am dat si resetare si tot nu vrea, ce sa aiba? Incarca dar greu adica incarcare standard si este selectata...? (mai mult)
Salut, de cateva zile, telefonul meu nu se mai incarca, decat daca tin cablul USB in diferite pozitii...Imi puteti spune ce as putea sa fac?
Cat costa o reparatie la un display spart? Samsung j7 2016
Exista vreo aplicatie care sa arate persoanele care intra in conversatie cu tine pe wapp pentru a verifica ultimul tau act?
Salut, am un Huawei p20 lite și am o problema la el. A început de acum o săptămână să se supraincalzeasca din aproape orice. Țin să menționez că atunci când se încălzește scade și procentul...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu un HTC ome M8, i- am dat wipe data/factory reset, apoi reboot now, a stat ceva timp pana s- au optimizat aplicatiile, iar dupa asta imi arata Android starting, sta asa...? (mai mult)
Am venit și eu cu o problema. Am un telefon și nu se aude sunetul, volumul e dat maxim și tot nu se aude nimic. Când activez Bluetoothul și bag muzica, merge, se aude prin boxa foarte...? (mai mult)
Stie cineva cum se dezanctiveaza optiunea,,,, az"" la Samsung galaxy j3 2016? Aceea in care iti aranjezi aplicatiile in ordine alfabetica.
As dori un raspuns cat se poate de detaliat lagat de Samsung Galaxy A5 si Samsung Galaxy A7, vreau sa il aleg pe unul si nu stiu pe care. Ma gandeam la A5 din punct de vedere ca are ip68 si ...? (mai mult)
Am un Iphone 6 si nu mai incarca, doar cand este stins cu totul. Am actualizat softul crezand ca asta este de vina dar nimic, tot asa se comporta, oare ce ar putea fi?
Cum pot afla un numar necunoscut sau daca nu, un ip-tracking sau ceva la el? Dau funda! (Bula spune-mi ca ma poti ajuta)
recent am cumparat Samsung A10 si am Android 9 pe el, nu imi merge instagramul, ce pot sa fac?
Sunt foarte indecisa. Nu stiu ce telefon sa imi iau, avand in vedere ca pe piata au aparut destule modele de buget care arata foarte bine si au cam ce trebuie, dar totusi parca as vrea un telefon...? (mai mult)
Dacă am 5 gb de net cât timp ar dura dacă m-aș uita pe YouTube 1080 p non stop sa se termine? Dau funda
Salut, mi- am uitat contul Orange iar cand am dat "am uitat parola" mi- a cerut numarul de telefon sau emailul cu care a fost creat contul, am bagat numarul de tel si imi spune " cont inactiv ". Ce pot...? (mai mult)
Unde găsesc niște căști bune gen air pods și mai ieftine așa până într-un milion jumate?
Daca-mi schimb imeiul la telefon nu mai pot fi interceptat?
Am nevoie de un sfat in legătura cu achiziționarea unui telefon. Deci am de ales între iPhone 8 plus, iPhone X si IPhone XR. Am cautat si le- am tot comparat, însă nu ma prea pricep. ...? (mai mult)
Buna seara, TPU! As dori si eu un telefon mai de buget asa 1600ron maxim care sa faca poze ca in modul portret de pe Iphone 7+ cu focalizarea aia blană, dau fundă, multumesc frumos.
Cum sa deblochez telefonul ZTE Blade V8, dacă nu îmi amintesc modelul de deblocare.Imi da doar sa desenez modelul și dedejos :Apel de urgentă!
Cum pot pune sa imi apara cuvinte pe butonul din mijloc de pe tastatură? Am avut un Sony xperia și acolo îmi apărea pană făceam o frază dar acum am alt telefon și nu pot face asta,...? (mai mult)
Am o intrebare, telefonul ihunt like 4U este compatibil cu ochelari vr? Dau funda, mersi anticipat.
Un app bun pentru dark theme la un Lenovo P2? Tot ce am gasit in google play store nu fac chiar dark theme sau imi cer sa mai instalez altceva. Multumesc
Știe cineva vreun smartphone cu un procesor ce ar ține practic orice joc la setari minime? Pentru mine e cel mai important sa fie la acest telefon si versiune de 100+ gb, aș vrea ca prețul să nu-...? (mai mult)
as vrea sa imi recomandati si mie niste telefoane pentru fortnite, in bugetul de 1000-1200 de lei
Am dat comanda ieri de un Samsung s9 plus de pe Altex. Oare va ajunge până Mâine?
Salut, telefonul Samsung Galaxy S4 de la Telekom costa 5euro pe luna? Sau mai este ceva de plătit?
Ce îmi recomandați dintre iPhone XS Max sau S10+? In momentul actual am iPhone-ul, însă am o oferta sa îl dau pe un s10+ și nu știu ce sa fac.
Buna! Exista vreo posibilitate sa aflu daca cineva mi- a blocat numarul, fara a fi nevoita sa apelez acea persoana? Mesajele se livreaza, insa stiu ca acest lucru se intampla si in cazul in care acea...? (mai mult)
Salutare! Dețin o tabletă Samsung Galaxy Tab3 8.0 si are puține probleme. Se închide complet random când intru intr- un joc. Nu stiu de ce se întâmplă asta... Dacă stie cineva cum pot repara...? (mai mult)
Salut,am un Samsung Galaxy A6 2018 și mi s-a spart geamul dar nu display-ul, unde pot gasi geam?
Am un j4 plus 2018 care mi-a cazut in apa si as vrea sa-l duc la reparat si am niste poze pe el, din moment ce il repara, se sterg pozele sau raman?
Am o problema cand ma uit pe telefon la un film la fiecare 3 secunde se opreste videoul. Telefonul meu e pe Android, e de la browser? Dau funda
Salut, cum as putea mentine 100% battery health pe un iphone?
Hei TPU, telefonul One plus 3t e bun pentru gaming? Adica poate rula orice joc fara probleme? Aici link cu specificatiile:https://www.gsmarena.com/oneplus_3t-8416.php.Se merita sa il iau?
Ce ati alege voi iPhone 7 256GB sau iPhone 8 64GB?
Cat trebuie sa fie un discharge rate normal la un telefon Samsung Galaxy A7 2018? Eu am un discharge rate (AIDA64) de peste 500 navigand in anumite jocuri, mi se duce 1% la vreo 4- 5 minute cand...? (mai mult)
Este vreo persoană pe aici care îmi poate spune dacă pot găsi ramă pentru modelul de telefon Xiaomi Rednic 5 Plus? Vă rog frumos! Orice răspuns, dar fără injurii! Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?