Va rog, m- ati putea ajuta sa- mi refac datele mobile? Descriere : Am un telefon cu windows pe care prind 4G semnal, dar cand intru pe un browser sau pe o aplicatie care necesita internet imi...? (mai mult)
Tinand cont ca folosesc smartphone- ul predominant pentru retelele de socializare, Youtube, jocuri si uneori fotografii, care dintre urmatoarele modele ar fi mai bun pentru mine: s8, a8 2018, a50,...? (mai mult)
Salut,am cumpărat recent un telefon J6 si nu imi pot da seama daca are acel asistent vocal Bixby sau cum il activez, aveți idee despre el?
Salutare. Tot incerc pe alt telefon sa activez roaming telekom. Sunt la vama si nu gasesc cum. Cineva care stie, as aprecia.
Am vazut un iPhone SE ce se misca foarte fluent, iar atunci cand il incarca touchscreen- ul nu raspundea "iPhone unresponsive touchscreen when charging" la fel cand telefonul nu avea incarcatorul...? (mai mult)
Cum scap de mesajul din stanga sus cu Ims service pentru functia chat messages? Este foarte enervant...am telefon cu Android. Multumesc!
Spuneți-mi vă rog un site de unde să achiziționez un iPhone XS Max 64 GB space grey în rate mai ieftin că pe e mag Flanco și Altex am căutat și erau cam la fel, funda.
Cum pot privi de pe telefon stirile? Nu mai imi merge tv si nu vreau sa il repar.
Ce tară are pefix +881?
Funda! Exista vreo aplicatie care traduce cuvinte, texte folosind doar camera?
Am o intrebare. Ce se va alege de Huawei? Am auzit ca vor construi un nou OS. Vom mai putea folosi Fb Yt sau sa ne juca jocuri gen idk PUBG Mob sau altele/ Am auzit ceva de Bing in loc de Google....? (mai mult)
Am vazut ca este un nou concurs pe MyVodafone cu un fel de carti. Long story short am jucat o perioada si am ajuns sa am 11 din 12 carti. Intrebarea mea este daca cineva are cumva o carte de ...? (mai mult)
Mi-am spart telefonul, un Samsung s8 si i-am spart si geamul din fata si cel din spate. Am auzit ca daca geamul din spate este spart, nu poate fi schimbat nici geamul din fata. E adevarat?
Huawei y7 2019 vine cu folia de plastic deja instalata pe telefon? Se vad marginile foliei si golul de la camera, da' nu ma asculta nimeni
Samsung galaxy A70 are recunoaștere facială?
Recent am facut rost de un Huawei y7 2019 si vreau sa stiu daca e sau nu e fake Cum mi as putea da seama daca e sau nu? Ps are ceva daca il incarc la un acumulator de 5v 1A tinand cont ca pe ...? (mai mult)
Ce-mi recomandati intre Samsung Galaxy A70 si iHunt S100 ApeX?
Am o problema la un telefon. Când sun pe cineva îmi dă cu ocupat și cartela este nouă. Mă poate ajuta și pe mine cineva?
Pe Samsung galaxy a50 merge fortnite?
Merita sa-mi iau un Samsung galaxy a50?
Ce ati alege dinte un Samsung galaxy s8 sau Samsung galaxy a50?
Salut, cine vrea sa facem grup pentru cartonase cu Mystery BOX.Am nevoie de cartonașul 9 cu iepurele sau 2 și 9 cu ursul
Ce culoare sa aleg la Samsung galaxy A70? Alb sau Coral?
Salut, am un iphone 6 si de aseara nu mai citeste cartela adica imi spune no service sau searching si nu merge deloc. Mentionez ca a mai facut asa de vreo doua ori ii dadeam restart si isi revenea dar...? (mai mult)
Eu am un cont de Instagram si dau sa urmăresc alte persoane. Daca dau la mai mulți de 100 ma blochează instagramul temporar o zi intreaga. Imi zice asa : , , Actiune blocată: Aceasta ...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi achiziționeze un telefon eu am in gand: Iphone 7, Samsung s8, Samsung note 8 stiu ca sunt diferite unul fata de celălat dar as vrea unul care sa reziste 1- 2 an. Pe care ziceți...? (mai mult)
De curand mi-am spart ecranul telefonului Huawei mate 10 lite, display-ul este intact. Cat ar costa sa ii schimb ecranul? Dau fundita. Am nevoie de raspuns urgent, mulțumesc!
Cum pot schimba tastatura Google cu tastatura Huawei?
Stiti cumva cum pot citi light novel-uri pe telefon?
Ce model de xiaomi îmi recomandați pana în 1000 lei?
Salut, aceasta intrebare este adresata celor care sunt pasionati de telefoane si totodata sunt informati in legatura cu ele. Deci, as vrea sa- mi cumpar un telefon nu prea scump intre 1000 si 1500 de...? (mai mult)
Huawei a fost interzis în America, după perioada de 90 de zile ce se va întâmpla mai exact? Vreau sa știu dacă merita sa-mi schimb telefonul sau nu
Ce ziceți de Samsung galaxy A70? Merită să mi-l cumpăr?
Daca cumpar un telefon de la Orange prin abonament lunar, telefonul este blocat pe Orange sau pot pune si alta cartela in el?
Am o intrebare. Mi- am spart telefonul si ma gandesc sa- l duc la garantie. Tin sa mentionez ca e un Samsung j3 2017. Garantia fiind de la Telekom. Este spart in colt. O sa- mi ceara bani daca-...? (mai mult)
Cand descarc muzica am o problema in loc sa imi puna poza normala cum e, imi pune o fosta poza pe care o aveam in telefon.
Salut, vreau sa achizitionez un telefon dar nu stiu ce telefon. Xiaomi Mi A2 sau Redmi note 7? As vrea redmi note 7 deoarece arata mai bine (parerea mea) dar A2 mi se pare ca are specificatii mai bune....? (mai mult)
La întrebarea anterioară am cerut părerea alegerii rețelei și cred că aleg Digi. Pot emigra la Digi cu numărul meu de la Orange? Adică cu același număr pe care îl am acum să îmi ...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac pentru a-mi aparea intreaga fotografie pe ecranul telefonului atunci cand ma suna cineva, ci nu numai o pictograma mica in dreptul numelui? Iphone
Ce telefon să-mi iau Samsung galaxy a50 2019, iphone 7/plus, Samsung A7?
Vreau un sfat, în august mi se termină abonamentul la Orange și vreau să mă mut de la ei fiindcă eu nu prea am fost multumit de ei. Ce îmi recomandați, Digi sau Vodafone și de ce? ...? (mai mult)
Am o nedumerire, ce alegeti, Samsung S8 sau A70?
Nu știu ce se întâmplă cu telefonul meu, nu pot sa sun pe un număr de telefon. Am reușit pe multe numere dar doar pe unul nu pot. Îmi intra direct în ocupat, ori ca e închis. Oare de ce? Când...? (mai mult)
Ce parere aveti de Xiaomi? Ce model imi recomandati pana in 1100 lei? Eu m- am gandit sa imi iau un Samsung galaxy m20 insa ma atrag si telefoanele celor de la Xiaomi si chiar nu stiu ce sa fac....? (mai mult)
Salut, cum pot sterge un cont de whatsapp? Am doar numărul dar nu pot intra pe el deoarece este suspendat sau ce pot face pentru a-l debloca?
Am și eu o mică curiozitate: Sunt la Vodafone nu de mult timp (un an si ceva aproape 2, in iulie fac 2 ani) si am primit o ofertă pentru abonamentele incheiate pe 2 ani si este un Huawei Y6...? (mai mult)
Ce parere aveti despre esecul celor de la Huawei?
azi am schimbat bateria unui telefon iphone 6 la service. Inainte cand intram la sanatatea bateriei, la capacitate maxima imi scria 79% acum e 51%, am fost pacalit de cel de la service de...? (mai mult)
De vreo saptamana mi- am reactualizat telefonul Android J4+ (Nu am facut eu, asa fara motiv, ci tot imi apărea reactualizare). După ce l- am actualizat. Cand intru pe google, nu stiu...? (mai mult)
Am o mica problema, am descarcat mai multe aplicatii de "VPN" si la toate inainte de a ma conecta imi apare o atentionare pe ecran si o casuta pe care ar trebui sa o bifez pentru a ma putea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!