Pentru telefoane, de unde vin notificarile si de unde stie telefonul sa le ia? Adica unde sunt pune aceste updateuri de aplicatii, adica exista ceva pre google play sau Apple store, ce servere, repository...? (mai mult)
Ce telefon îmi recomandați pana în 1200 lei care sa fie bun la camere? Am cumpărat un Huawei p smart 2019 și camerele sunt o gluma. Ofer fundă!
Salutare TPU, am de curand o problema cu telefonul meu Samsung Galaxy S4. Pur si simplu nu se incarca, cand il pun la incarcat imi tot spune ca bateria nu e compatibila ori ca incarcatorul nu este conectat...? (mai mult)
Merită să cumpăr Samsung galaxy a50 2019? Si dacă da, de ce?
Ce telefon îmi recomandați pana în 1100 lei? (nou)
La Huawei cand adaugi pe cineva pe lista neagra, nu te mai poate suna sau care sunt "beneficiile"?
De ce când mă duc în oraș și îmi activez datele mobile la telefon, internetul îmi merge foarte rapid și îmi arată 4G viteza...Dar în sat la mine când stau pe telefon și îmi activez datele...? (mai mult)
Cand trimit/primesc o poza in privat pe Instagram, nu se vede clara. Pe alte telefoane nu e problema asta, ce are?
Merită să cumpăr Samsung galaxy a50 2019?
Am intrat in concursul celor de la Vodafone, din aplicatia MyVodafone, cu acele mysterybox- uri cu cartonase. Premiile sunt atragatoare iar lumea spune ca concursul e pe bune (scuzati cacofonia). ...? (mai mult)
E posibil ca Xiaomi si OnePlus sa pateasca ce a patit Huawei?
De ce nu merge să conectez telefonul la rețeaua 4G? Telefonul suporta și am selectat că rețea favorabilă 4G de ce nu merge, plz, dau funda!
Stie cineva cat costa o cartela de 2G sau 4G? ( Vodafone )
Cum pot sa citesc mesajele de pe Instagram de la cineva fara sa vada ca le citesc?
Cum pot sa scot urmaritori de pe Instagram fara sa ii scot pe cei care ma urmăresc pe mine? Adica nu vreau sa stau sa vad la fiecare daca ma urmărește si sa sa stau o grămadă până ii ...? (mai mult)
Ma puteți ajuta? Mi- am scăpat telefonul iar acum totul este negru, nu se mai vede absolut nimic desi se aud sunetele cum ar fi cand il pun la încărcat sau il deschid si il închid dar nu se vede ...? (mai mult)
Am un Huawei p smart și se aude foarte încet pe căști. Am încercat căști Sony, care se aud foarte bine pe alte telefoane. Oare nu e compatibil cu acel brand? Căștile din pachet sunt niște...? (mai mult)
Fratele meu are un Samsung s7 și a început să se stingă singur de azi de dimineață. Se aprinde, apoi nu durează mai mult de 2- 3 secunde și se stinge singur. Vreo idee de la ce ar putea...? (mai mult)
Cum pot face rost de un numar de telefon al unui operator de whatsapp?
Buna, Am o intrebare. Am un Samsung Galaxy j3 caruia nu-i mai merge displayul. Stie cineva cum pot sa scot fisierele de pe el?
Hello. Huawei p30 pro sau iphone 8 plus? Multumesc!
Salut, as vrea sa- mi achiziționez un Huawei p20 pro.Ma gândesc că problemele alea cu google nu afectează cu nimic produsele Huawei deja fabricate si puse la vânzare si cele care sunt deja la client.Este...? (mai mult)
Cam cat se primeste pe un Huawei P20 Lite sigilat codat vdf la amanet?
Cum resetez Android-ul de la 9.0 la 7.0 ca si inainte pe un Samsung galaxy s8?
Bună seara tuturor! Am resetat tel Samsung j5 2016 la valorile din fabrica ..si nu mai vad nimic de pe cardul SD.Ce pot sa fac? Mersi
Pozele de pe Google Foto rămân permanent pe aplicatie?
Salut, telefonul mamei mele se descarcă peste noapte. Gen îl bagă la încărcat seara și dimineața îl găsește cu 1% ce ar trebui sa fac?
Cine are sa dea la schimb cartonașe mistery box?
Un prieten de al meu are j6 2018 cu actualizare Android 9 si eu am acelasi telefon dar nu mi-a venit actualizare.Ce trebuie sa fac?
Salutare, daca am doar un abonament de mobil la Orange, cate puncte Thank You primesc lunar? Multumesc
Mi- am facut un abonament la telekom doar cu minute si mesaje in retea fara internet. Dar avand un telefon dual sim, din greseala, atunci cand mi- am resetat telefonul si am vrut sa instalez setarile...? (mai mult)
Aș vrea să îmi cumpăr un iphone 7 sau un a6 2018! Sunt bune? Iphone 7 a avut cineva se mișcă bine? Are amprentă?
Samsung Galaxy J7 2017 suporta fast charging?
Acum ceva vreme am descoperit ca am un spyware in telefon. Intrebarea este daca resetez telefonul pot scapa de spyware?
Buna, cei de pe Orange, stiti cumva cum sa castig net bonus in perioada asta? Am nevoie pentru ca cei 5 gb mi s-au consumat. Idei?
Am o întrebare:In Altex din Alba Iulia, din Mall au IPhone X? Va rog
Salutare, am un ZTE BLADE V9, dar problema este ca nu pot sa blochez numerele private( am aplicatia de sunat, contacte preinstalata dar nu are functia de a bloca numerele private) Ma tot suna un ciudat...? (mai mult)
Buna! As vrea sa imi cumpăr un telefon insa nu sunt convinsa ce. Oscilez intre Iphone 8 plus si iphone 7 plus. Sunt diferente foarte mari intre ele? Multumesc! O zi buna!
Am un telefon pe care il am de cativa ani, deci destul de vechi as putea spune. Problema este ca dupa update- urile aplicatiei Facebook, aplicatia nu mai functioneaza ok, gen se opreste ...? (mai mult)
Bună TPU, este posibil sa am internet nelimitat 4G pe telefonul mobil mai exact pe cartela digi la fel ca pe calculator? Țin minte că mi s- a deschis mai demult o fereastra în meniul de setări ...? (mai mult)
Merita sa cumperi un telefon ieftin daca ai nevoie doar de gps si ocazional internet? https://www.emag.ro/brands/telefoane-mobile/brand/samsung/pret,intre-500-si-1000/sort-pricedesc/p3/c
Salut, stiti aplicatii free fara reclame pentru a asculta muzica pe IOS?
Care este mai bun Samsung Galaxy S8 single sim sau Samsung Galaxy S9 dual sim?
Cam cat ar costa o folie de sticla cu tot cu aplicare pentru Iph 6s?
100 000 de MB cati GB sunt?
Toate telefoanele Samsung galaxy S10e, S10 si S10+ sunt rezistente la apa? Adica daca il arunc intr- o piscina si se scufunda si il iau dupa un minut mai merge sau e rezistent daca doar il stropesc cu...? (mai mult)
Hristos a Inviat! Urgent! Telefonul meu este Samsung Galaxy S4 GT- I9505, stateam astazi pe Youtube ma uitam la un videoclip si deodata s- a blocat telefonul si imaginea, am stat putin si se vedea niste...? (mai mult)
Telefonul meu ( Samsung galaxy A6+ ) avea o problema cu bateria și i l- am dat unui prieten care se pricepe la telefoane și care mi- a propus sa încerce el sa îl repare. Mi l- a dat înapoi ...? (mai mult)
Buna, am iphone si de ceva timp ma tot suna cineva cu necunoscut. Ma rog, am activat modul Nu deranjati si am setat sa primesc apeluri numai de la contacte. Totul a fost bine vreo 2- 3 zile, pana azi,...? (mai mult)
O întrebare pentru cei cu Huawei p smart 2019. Ce căști folosiți? Cele din cutie se aud groaznic. Ofer fundă!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!