Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 23 Februarie 2025 sunt:
Am un telefon HTC desire brava A8181 si este codat pe Orange franta. Ma poate ajuta cineva sa il decodez?
Buna! Stiti cumva ce as putea face pentru a rezolva urmatoarea problema? Am un Allview X3 Soul Style iar atunci cand sun pe cineva pe telefon si vorbesc cu acea persoana o aud foarte incet sau de...? (mai mult)
Hello.Se poate schimba bateria la un Samsung S6+? Si daca da, care ar fi costurile?
Cum scot parola de pe telefon? J5 20017 am instalat-o in urma unui program care mi-a cerut sa pun parola sau amprenta si nu mai stiu sa o scot.Amprenta am scos-o dar parola nu mai merge.
Cum sa ies din Boot mode la telefon? (a fost selectat din greșeală)
Daca eu mai am minute pana pe 25 mai, dar nu mai am mega pentru internet si imi încarc cu 10 gb de net, pe 25 mai eu raman fara minute? Sau minutele expira odata cu optiunea cu net?
Salutari! Daca un iPhone 6S Plus este blacklisted pe Irlanda, care sunt sansele sa functioneze la noi, pe Vodafone RO, daca il folosesc cu adaptor go free? Intreb datorita unui anunt de pe un site de...? (mai mult)
Hristos a inviat! As dori sa cumpar un telefon mai slab, fara camera foto, fara internet, asa cum erau telefonele vechi, gen Nokia 1100. Doar apeluri si mesaje. Imi puteti recomanda cateva?
Din Bulgaria poți suna sau da mesaj? Dacă nu, pe Watssap poți?
Buna! Stiti cumva ce as putea face pentru a rezolva urmatoarea problema? Am un Allview X3 Soul Style iar atunci cand sun pe cineva pe telefon si vorbesc cu acea persoana o aud foarte incet sau de multe...? (mai mult)
De ce nu pot trimite mesaje in Digi mobil "trimiterea mesajul nu a reusit"?
Hey. Mie nu imi mai merge bine internetul pe telefon. Sunt pe abonament si era 4G dar acum imi arata H+ si cu doua sageti indreptate una in jos si una in sus si nu mai dispare. Mi se blocheaza telefonul...? (mai mult)
Vodafone vs Orange vs Telekom? Care e cea mai buna varianta pentru internet bun?
Ce riscuri am daca imi rootez telefonul? Voiam sa imi pun o aplicatie pentru telefoane rootate dar dupa am vazut ca pot sa fara sa imi rootez telefonul, dar totusi imi cere sa imi deblochez telefonul,...? (mai mult)
Are cineva abonament la Orange? Daca da, cat dai in plus daca am transferat opt euro credit, ajutor
Chiar sunt singurul cu probleme cu Orange? Am facut azi alta reincarcare de 6 euro, ok ca mi- au venit minutele si astea. Dar internet doar 30Gb fiind logat pe my Orange, plus ca nici nu- mi merge (acum...? (mai mult)
Cam cat m-ar costa un ecran(fara display) pentru un A3 2017?
Am un Samsung galaxy A8 2018 de aproximativ 5 luni.În acestea 5 luni l- am scăpat de cam 8 ori având husă și folie.Astăzi când l- am scăpat a început să se audă un "zdăngănit" din interiorul...? (mai mult)
Ce telefon imi recomandati buget 1500 lei?
Probleme cu reteaua Vodafone. Am uitat sa imi reincarc cartela pentru ca inca mergea sa sun si nu mi- am dat seama. Cand mi- am dat seama ca am depasit data cu 3- 4 zile mi- am reincarcat cartela si mi...? (mai mult)
Salut,am un Samsung j5 2017 arata impecabil insa s-a stricat displayul,unde l-as putea da la amanet sau unde sa iau ceva banii pe el, daca il pot da cam cat imi da pe el?
Hey TPU! Vreau sa îmi cumpăr un telefon. Si mna. As vrea ori Xiaomi MI Max 3 sau Xiaomi MI mix 2. Îmi puteți spune care este bun pentru mine? Eu stau mult pe discord și pe Instagram. Din când...? (mai mult)
Cum se activeaza notificarile de pe Facebook prin sms pe mobil daca sant pe abonament la Vodafone?
De ce nu mi se incarca videoclipurile de pe telefon pe Youtube in format FULL HD daca telefonul meu filmeaza 1080p? Ce trebuie sa fac? Si mai am o intrebare : Cu ce videoclipuri as putea atrage...? (mai mult)
Huawei p20pro sau Samsung S 10+?
am o problema : Am un j4+ (Samsung) de prin Decembrie si a mers totul bine pana acum 30 de minute cand am primit un apel, de atunci mi se auzea super incet difuzorul, sa aud apelurile trebuia...? (mai mult)
Am optiune, la Orange, de 12euro, adica roaming! Am internet, roamingul activat dar nu pot naviga pe internet, nu merg datele in nici un fel! Am facut setarile de internet, tot tacamul! ...? (mai mult)
Am un Samsung A8 2018 și de aproximativ două săptămâni când fac poze nu mi le arată în galerie, adică le văd, dar când dau pe ele totul e gri și cu un semnul exclamării sau poza e...? (mai mult)
Salut,ce operator ofera cele mai mari reduceri la telefoane, la portare pe abonament?
Daca mi-am zgaraiat foarte tare ecranul telefonulului, dar touch-ul merge fara nicio problema, ce trebuie sa cumpar mai exact ca sa il inlocuiesc?(A3 2017)
Salut, cine este in concursul, , toată lumea joacă, toată lumea câștigă " de la Vodafone!? Mai trebuie să fac rost de un cartonaș gold de la telefon (cartonașul cu nr.9) și nu prea știu cum...? (mai mult)
Unde pot schimba un display pentru a3 2017 in Piatra Neamt? Urgent
Merita Samsung Galaxy S9 sau Samsung Galaxy S9+ (Plus) in 2019-2020?
Am o intrebare pentru utilizatorii de A8+. A aparut Android 9 (Pie) la voi? Pt ca la mine nu, iar pe net scrie ca trebuia sa il primesc inca din aprilie ='((((
Salut, TPU. Care este încărcătorul original al telefonului Orange dive 72? Va rog răspundeți, nu primesc raspunsuri nici acum, am pus o intrebare acum luni intregi si nu ati raspuns!
Dețin un Samsung Galaxy Note 8 din septembrie 2017, de nou, practic de când s- a lansat. Consider că are o "vârstă" deja. Să- l mai țin anul ăsta și să mă orientez în timp spre...? (mai mult)
Nu știți de ce întârzie Android-ul 9 Pie pe Samsung Galaxy A7 2018?
P smart2019 sau p 20 lite?
am un telefon cu ecranul spart, unde pot sa inlocuiesc ecranul telefonului mai ieftin?
Buna,cum deblochez un telefon cu parola nr. fără sa-i dai reset...telefon Asus?
Buna, am auzit din mai multe părți ca la telefonul Huawei p 20 lite sunt mai multe modele. Adică ceva sne lx1 si este si lx3 si parca mai bun e ala lx1. Este adevarat?
Salut, vreau sa imi cumpar un Samsung si nu stiu care categorie e mai buna S, J sau A si am pus ochiul pe Samsung Galaxy A6 Plus si nu stiu daca e buna, vreau niste recomandari va rog
am un j6 2018 si mi-a apărut sa ii fac update la Android 9, ar fi recomandat sa ii fac?
Buna, am un iPhone 6S il am de ceva timp, i- am dat de- a lungul timpului mai multe resetari din fabrica, dar niciodata nu am patit ce am patit acum, acum imi cere un cont de gestionare de la distanta,...? (mai mult)
Am un iPhone 4s 32 GB de foarte mult timp, mi s-a dus touch-ul la el și as dori sa îmi recuperez măcar fotografiile. Cum pot acest lucru? Va mulțumesc, dau fundă!
Salutare. Un tag nfc se poate configura ca atunci cand e in contact cu telefonul, telefonul sa fie deblocat sa nu mai aibă parola si dupa ce il îndepărtez de telefon sa fie blocat la loc? Am un s9...? (mai mult)
Com pot afla numarul de telefon care ma suna cu numar ascuns?
Poate e o intrebare stupida, dar chiar nu imi dau seama. De ce uneori pot edita pozele direct din galerie?(ma refer prin butonul ala de jos din mijloc pe care iti poti decupa pozele s- a.m.d). Adica uneori...? (mai mult)
Salut, am un Huawei P Smart 2019 codat in EE UK cumparat la mana a doua si vreau sa il decodez, insa sunt preturi foarte mari. Stiti vreun soft sau vreo modalitate prin care il pot decoda? Sau daca exista...? (mai mult)
Am un Huawei p smart 2019 si am urmatoarea problema : i- am cumparat folie de sticla din mall la 40 lei si touch- ul nu reactiona chiar cum trebuie (nu foarte deranjant, dar sesizabil). Am dat-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?