Care e numărul de telefon pentru aflare creditul la cartela Digi. Prepay?
Ce sa aleg intre un iphone 5s si un Huawei p8 lite? Mai merita in 2019 aceste modele? Altceva la banii acestia nu am gasit :)
Salut, daca am cartelă Vodafone și vreau să trec la abonament am reduceri cand achizitonez telefonul dorit sau?
Am de gând sa iau un iPhone x sh, credeți ca dacă are 95% viata bateriei este putin, sa caut unul cu 100%? Am de gând sa îl folosesc cam doi ani telefonul și dacă tot am deschis subiectul,...? (mai mult)
Ce parere aveti de Huawei y7 2019? Aveti idee daca are stabilizare video?
Cum pot pune sa apara Huawei mate 20 lite când fac o fotografie in colt jos?
Imi apare mereu mesajul "android.process.media se opreste in continuu". Ce as putea face?
Cum pot sa schimb culoarea la ceasul de pe ecran la telefon? Am Samsung s6
Salut, cineva din reteaua digi sau care se pricepe? Vreau sa aflu : daca imi portez numarul la cei de la digi, o sa- mi arate ca pot cumpara telefonul respectiv in rate? Sau cum fac sa- l cumpar in...? (mai mult)
Mi-a căzut telefonul și nu se mai aprinde ecranul, dar când apăs pe butoane se aud sunete. Ce ar putea să aibă? Se mai repară sau pot să îmi mai recuperez datele?
Telefonul meu arata ca se incarca, dar nu este conectat la incarcator si bateria continua sa se descarce. Ce ar trebui sa fac? I-am dat un restart dar in zadar
Am avut o cartela Vodafone pusa in cutia postala si cand am vrut sa reîncarc cu minute mi s-a zis ca nu se poate si mi-au dat alta cartela.De ce? Ati patit?
1. Unde pot gasi un iphone XS Max la pretul de 4500-5000 de lei? 2. Merita sa iei un iphone cu spatele din Aur de 24 de Karate la pretul de 15000 de lei?
Va primi actualizare la Android 9 telefonul Huawei Mate 10 lite? A primit cineva actualizare pe acest telefon? Eu am primit azi o actualizare, dar în urma ei nu s- a schimbat nimic. Androidul ...? (mai mult)
Am dat dislike la o pagină pe Facebook si dupa un timp imi apare la pagini ca si cum ar fi apreciată si nu o pot sterge. Stiti de ce? Dau funda, mersi.
Am un xiaomi redmi note 3 și nu de aprinde sau nu apare pe ecran nimic când sună ...ci doar de aude soneria. Pls help me.
Hei, TPU! Am si eu o intrebare: ce telefon imi recomandati? Ultimul meu telefon are vreo 3 ani (Sony Xperia X) de cand il folosesc si, desi merge foarte bine si nu am intampinat nicio problema in utilizarea...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy J5 2017 cu display spart, insa vreau sa recuperez anumite documente si macar cateva poze. Cum pot reusi? Se mai poate salva ceva? Pe ecran nu se vad decat dungi verzi si o pata...? (mai mult)
Am observat în ultima vreme ca telefonul meu e cam cald(mai ales în jumătatea de sus), eu nu folosesc încărcătorul original(pe el scria 5v2a)si cel actual are 9v 2a sau 5v2a(asa scrie, e...? (mai mult)
Hei, ce părere aveți despre căstile Bluetooth, as vrea sa-mi iau și nu știu nici o marca bună și de durata.
Salut, am un telefon, J6 2018 si la rezultatul a mai multor cazaturi minore (2- 3), microfonul a patit un soc sau ceva si acum de fiecare data cand vorbesc cu cineva trebuie sa vorbesc foarte aproape...? (mai mult)
Am un Samsung J5 2017 care are display- ul spart, dar vreau sa recuperez de pe el anumite documente si niste poze. Cum as putea sa procedez? Nu se mai vede nimic pe el (doar dungi verzi), dar este functional...? (mai mult)
As dori niste exemple de telefoane care au au conexiune smart view, eu am Ulefone S7 si nu a asa ceva, nici aplicatile de mirror nu functioneaza...
Merita sa imi iau LG g7 la 1700 ron? Am auzit ca nu are camera prea buna dar eu mai mult pentru muzica l-as lua.
Se poate pe un omnia 7 care are instalat windows pe el sa se instaleze Android? Cine are telefon cu sistem de operare windows?
Am un Samsung galaxy s9 plus pe care l- am calcat cu masina si ii este displayul spart doar in fata cu o linie pe el, in rest merge perfect. Recent am intampinat o problema, ecranul nu se mai ...? (mai mult)
Eu si bunica mea am confundat incarcatoarele telefoanelor noastre desi eu stiu clar care e al meu pentru ca este nou iar al ei este murdar si are firul un pic rupt. INsa ea nu recunoaste. ...? (mai mult)
Am un iPhone 7 Plus si deodata nu am mai putut sa il aprind. Unde as putea sa il dau, macar pentru piese? Sunt din Pitesti
Cat costa roamingul la Digi? Vreau sa-l activez ca plec in Bulgaria
IOS 12.2 pe Iphone 5s e adevarat ca consuma multa baterie? Initial am crezut ca are vreo problema la placa de baza, adica sa consume baterie. Bateria e noua, schimbata recent. Ce- i drept acum ma tine...? (mai mult)
Salut, mi- am luat un Huawei p9 mini lite și nu se mai descarca automat nici de pe whatsapp nici messenger, am făcut setările dar tot nu merge e posibil sa fie din cauza telefonului sa nu fie compatibil...? (mai mult)
Buna, am Samsung Galaxy J5 2017 si am vazut ca are versiunea dw bluetooth 4.1, A2DP. Merge si casti cu bluetooth cu versiunea de 4.2?
am si eu o problema cu telefonul meu. Eu am un Samsung Galaxy J6 si nu pot descarca jocuri/aplicatii de peste 500mb. Am observat ca acest lucru se mai intampla si la alte telefoane de la Samsung...? (mai mult)
Am inceput sa vand niste haine pe olx si mi- a zis cand am postat 20 de anunturi ca am atins numarul maxim de anunturi gratuite din acea categorie. Cand acestea vor fi sterse dupa o luna, voi putea...? (mai mult)
Salutare,ce ar trebui sa aleg acum? Samsung galaxy s8 sau Samsung galaxy a9? Care credeti ca e mai bun si mai modern dintre cele doua? Si mai durabil bineinteles. Mersi :)
Salut, am un Iphone S si ramane blocat la deschidere pe acel mar, stie cineva cum il pot repara?
Am un Samsung S7 Edge si de ceva timp, am tot felul de virusi din cauza faptului ca ma uitam la filme pe site- uri piratate unde imi deschideau tot felul de ferestre. Cum pot sa sterg acesti virusi,...? (mai mult)
Samsung Galaxy S10+ 1TB sau Apple iPhone XS Max 512GB? De ce?
Cum sa-mi gasesc mesajele vechi arhivate? ....Multumesc
Am făcut prin vara o înregistrare la ecran (Huawei p10 lite), după am făcut ss la înregistrare și am șters și înregistrarea si ss ul. Știe careva unde găsesc înregistrările de ecran? In ss...? (mai mult)
Am un telefon iHunt și de azi dimineață îmi tot arata : Factory Mode Auto Test Manual Test Item Test Test Report Debug Test Clear eMMC Version Reboot Știe cineva ce ar trebui...? (mai mult)
Se potriveste incarcatorul de Huawei p20 lite la Huawei mate 20? Din ce observ la mate 20 se potriveste cel 3.1, Type- C 1.0, insa nu gasesc pe nicaieri acest tip de incarcator. P20 lite are ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog diferenta dintre Samsung Galaxy J6 si Samsung Galaxy J6+? Este mai bun J6+?
Buna, am iPhone și nu știu cum sa îmi activez urmăritorii, adică sa îmi apăra la profil "urmărită de "x"persoane"cum as putea face asta ..adică ce ar trebui sa activez ca pe YouTube îmi apar...? (mai mult)
Am cumparat o cartela telekom si nu am folosit- o deloc! Dar am uitat codul pin si numarul de telefon. Si acum imi cere codul puk. Pentru ca am tastat gresit codul pin de trei ori! Am inteles...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul meu.Am unele jocuri care imi merg.Dar unele jocuri cum ar fi Rough Truck Simulator care nu imi merge.Si mai sunt si alte jocuri Am un Samsung S5. Ce sa fac sa pot remedia...? (mai mult)
Cum aflu ce număr m-a sunat de pe privat?
Apeluri telefonice necunoscute din alte țări. Cum scăpați de ele?
Care telefon îi este superior celuilalt dintre Samsung S8 si Huawei P10? Ma intereseaza o comparatie de ansamblu dar si una in ceea ce priveste camerele foto. ! Nu ma ...? (mai mult)
Mi-am cumpărat un Samsung Galaxy S10+ din Anglia. Dar îmi trebuie un adaptor pentru încărcător, știți că prizele / triplele nu sunt la fel. Aveți idee ce fel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!