Vreau si eu un raspuns repede! Aveam telefonul spart, am cumpărat geamul si l- am pus singur. Telefonul a mers ok. Dar sa vedeti... era o folie mică care am crezut ca e pe dinafară, dar de fapt era...? (mai mult)
Aseară telefonul mi- a căzut și s- a mai crăpat foarte puțin folia de sticla de pe ecran. Am utilizat telefonul după aceea fără nici o problemă dar de dimineață când am vrut sa îndepărtez...? (mai mult)
Daca blochez un contact in agenda telefonului se blocheaza automat si pe watapp?
Vreau sa îmi spuneți niște firme de huse foarte bune
Buna, vreau sa îmi cumpăr un telefon nou și aș vrea sa-i pun doua folii de sticla și o husa din plastic pe ecran, credeți ca e prea mult? Eu nu vrea sa am ecran sau sticla sparta dacă îl scap
De cateva zile ma tot gandesc la ceva si nu imi da pace. La pc e o tasta caps lock. La telefoane se numeste tot caps lock?
Va salut! As dori sa achizitionez unul dintre cele 4 telefoane, dar nu stiu pe care sa il aleg, si acestea ar fi urmatoarele: - Huawei P20 Lite; - Huawei P Smart 2019; - Samsung Galaxy...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi cumpar un alt telefon dar vreau ceva mai diferit, adica la cum arata stiu cum erau modelele de la ipone la inceput patratoase ceva de genu, dar sa fie pe Android, aveti ceva idei...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot cumpara un slot pentru card si cartela pentru un Huawei p9 lite? Fara amazon sau ebay
Îmi puteți explica și mie ce înseamnă dacă la un IPhone (X) nu mai este in garanție pentru ca i-a expirat perioada contractuala? Adica practic i-a expirat garanția?
Am un Huawei mate 20 lite si nu stiu cum sa blochez schimbarea automata a wallpaperului in lock screen(poza care iti apare cand deschizi ecranului telef), vreau sa imi schimb si poza si nu reusesc, ma...? (mai mult)
Vreau și eu o husă pentru S10+ . Dar să fie și pe spate și pe față, dar nu vreau tip carte. Că există posibilitatea să se desfacă în timpul căzăturilor. Sau ceva tip carte cu magnet....? (mai mult)
La cat timp de la neutilizarea cartelei poate fi utilizata de catre alta persoana? Va multumesc
Acum o zi am achizitionat de la un amanet un Iphone 5s cu 320 lei. Telefonul e ok, se misca bine, problema e la baterie. Ma tine (daca e full) 3- 4 ore si scade din 3- 3% sau din 5- 5%. De exemplu...? (mai mult)
Am o cartelă de cosmote, veche de mai bine de 6 ani, care e telekom acum. Când mă conectez pe date îmi apare H+ De ce nu și 4G? Am un S8+
Am dat reset la telefon (HUAWEI P8 Lite), am selectat la inceput limba romana, tot ce trebuie iar cand am ajuns la chestia cu conectarea la contul 'google' imi spune 'Nu v- ati conectat. A...? (mai mult)
am și eu o întrebare. De câteva zile nu mi se încarcă telefonul, adică dacă am sub 15% baterie și- l pun la încărcat nu- mi arată fulgeru' pe tel( ceea ce se întâmpla mereu) ...? (mai mult)
Iphone 7 plus sau Samsung galaxy note 9?
Am un telefon Orange dive 72. Cand ajunge mai jos de 15 procente face un sunet enervant de îți vine sa il strici, eu vreau sa scap de sunetul ăsta, cum fac?
Salutări si salutare, eu am un Samsung galaxy a7 2018, iar un prieten de- al meu un Samsung galaxy a8 2018, nici unul dintre noi nu au primit update la Samsung experience 10, însă un alt prieten...? (mai mult)
Am făcut cea mai mare prostie pe care o puteam face și mi- am spart ecranul telefonului, un Huawei p9 simplu, are o pată neagră în dreapta sus și multe alte dungi colorate pe display. Intrebarea...? (mai mult)
Daca iau un telefon la abonament de la Orange, pe langa telefon imi ofera 5gb trafic de net pe luna si mie nu- mi convine, dar nu vreau sa plătesc mai mult pe luna, pot sa iau 6 euro credit ...? (mai mult)
Care s10 plus este mai bun: cu Procesor Snapdragon sau Procesor Exynos?
Salut, va rog ajutati- ma cu o decizie, eu vreau sa imi iau un telefon. Nu stiu pe care sa il aleg dintre Samsung m20 si pocophone f1, vreau ca la telefon sa tina bateria mult si sa duca cateva jocuri...? (mai mult)
M-ar interesa daca s-ar putea repara amprenta de la un Iphone 6. Mulțumesc!
Buna, TPU! Care telefon e mai bun, S7 (2016) sau J7 (2018)? Eu as alege J7, la o prima vedere, pentru ca are o interfata mai placuta, dar asta probabil ca se datoreaza Android- ului (S7 are Android...? (mai mult)
Salut.Telefonul meu se aprinde si spune installing system update si da crash si face asa incontinuu.Am un J5 2017.
Salut, zilele astea am cumparat un LG g5 de la telekom care este generatie mai veche, dar are un pret foarte bun pentru configuratia lui, snapdragon 820, 4gb ram, doua camere etc.si PROBLEMA are ...? (mai mult)
Acum cateva minute am scapat din greseala telefonul pe jos in zona camerei frontale, folia de sticla a fost facuta praf in zona unde a fost scapat telefonul, dar cea mai mare problema a mea este: daca...? (mai mult)
Parere poco phone f1? Exista un alt telefon mai bun decat el la pretul pe care il are? Si intrebari pentru cei care il au, cat tine bateria? Deranjeaza notchu? Sau deformarea aia in care cand ascunzi...? (mai mult)
Daca mi-a intrat telefonul in apa si nu mai merge, il pot duce in garantie?
Ajutor! Cei care au cartela telekom și ați activat bonusul de net nelimitat, va merg datele mobile bine? Adică merge sa te uiți pe yt cu 1080p? Sa descarci cât de cât rapid? La mine cam face fițe...? (mai mult)
Cum pot bloca actualizarile automate de sistem pe Android 8.1.? Nu vreau sa imi instaleze automat Android 9 si nici sa mai faca alte actualizari.
Exista app in care imi pot nota diverse chestii? Un fel de Microsoft office word doar pentru telefon? Multumesc anticipat :).
astazi am primit un mesaj de la Telekom : Contul tau va fi dezactivat in 30zile.Acest numar Telekom Ro/creditul ramas se vor pierde. Reincarca sau cumpara valabilitate si continua sa utilizezi...? (mai mult)
De la un timp, pe telefonul meu nu mai merge sa ascult muzica si sa ma uit la videoclipurile din galerie. Mereu cand dau pe o melodie imi apare "Melodia solicitata nu poate fi redata", iar...? (mai mult)
Bună tuturor, poate ma poate ajuta cineva cu o informatie. Prietenul meu primeste de 2 zile numai apeluri ciudate de la un numar cu 12 cifre, parca, nu mai sunt sigura. Oricum lung :P, iar astazi ...? (mai mult)
Buna seara, daca vreau o factura detaliata de la Vodafone pot sa vad continutul mesajelor sau doar numarul si numele persoanei?
Salut, ce inseamna prorata Orange? Am primit un mesaj ai primit 30 gb bonus activ 1 luna plus prorata? Trebuie sa platesc? Ce inseamna prorata?
Am activat o optiune din my Orange 30 gb de internet national si in roaming si scrie ca beneficiul este activ si mai scrie ca e gratuit pana in 5 iunie 2019 vreau sa stiu daca dupa 5 iunie se dezactiveaza...? (mai mult)
Buna seara, daca vreau o factura detaliata de la Vodafone pot sa vad continutul mesajelor sau doar numarul si numele persoanei? urgent!
Buna, am o intrebare. Am folosit Kingroot sa- mi ridic versiunea la Android dupa ce am rootat telefonul am pus versiunea de la 5 la 7 insa acum telefonul nu se mai aprinde. Ma rog, se aprinde si imi...? (mai mult)
Urgenttt! Dau funda plus vot! De curând îmi apare că am credit insuficient în Vodafone deși am valabilitate plus minute, net, SMS, GB Și internetul merge doar pe YouTube, cum aș putea remedia...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un iphone 6 si zice ca starea bateriei este de 86% este bine? Cam in cat timp se va descărca?
A6 2018 sau J7 2016? Pentru pubg mobile, poze(ocazional) si social media(Facebook,insta, wapp, mess)
Am apasat la telefon in setari incercand sa- mi schimb parola si din pacate am dat criptare telefon si resetare, insa nu- mi mai intra in nimic. Intrebarea mea este cum il pot reface? Daca e...? (mai mult)
Salut, am scaptat telefonul si m- am ales cu o crapatura pe diagonala iar acum 1 parte din stanga jos raspunde la comenzi. Credeti ca este posibil sa scap doar cu schimbarea tucscreenului? Mentionez ...? (mai mult)
Buna tpu.Am si eu o problema cu telefonul meu.Am anumite jocuri care cand le deschid mi se inchide jocul automat. De exemplu jocul Kick the Buddy.Acest joc nu imi merge.Si nu stiu de ce. Memorie pe telefon...? (mai mult)
Buna, sunt pe telefon si am Netflix. Nu stiu ce are dar nu se vede clar.Pe laptop e full hd. De ce pe telefon nu se vede bine?
Atunci cand resetez telefonul la setarile din fabrica nu ar trebui sa revina androidul pe care il aveam cand am cumparat telefonul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!