Salut. Am un Huawei Mate 20 Lite si mi- am cumparat o tema astazi. Totul e ok cu exceptia faptului ca in aplicatia de mesaje nu se aplica tema asa cum apare in pozele prezentate de creator. Ce pot...? (mai mult)
recent mi- am cumparat un mate 20 sh, afland azi dimineata ca este versiunea c652, anume versiunea pentru Europa, dar in demo mode, nu am nici o problema cu el, exceptand faptul ca nu ...? (mai mult)
sper ca nu este o intrebare stupida. Mi se poate refuza garantia pentru un s8 daca am zgarieturi (nu crapaturi sau alte defecte doar zgarieturi)? Tot scrie pe site.ul Samsung ca daca produsul...? (mai mult)
Salut, prietena mea are un tefon Wiko si printr-o intamplare a intrat cola in el si nu se mai deschide. Ce sa fie? Ii statea aprins un beculet rosu.
Cam cat ar costa sa schimb bateria unui Huawei p10 lite?( bateria+costul punerii bateriei in telefon de un tip priceput, deoarece bateria nu se scoate)
Mai merita HTC U12 plus sa il cumperi la pretul de 3099 de lei?
Telefonul meu a inceput sa mearga greu, sa se blocheze, sa se inchida singur, cand vreau sa ascult muzica si dau pe o melodie imi apare "Melodia nu poate fi redata", iar uneori cand intru intr-...? (mai mult)
Care telefon este mai bun: Huawei p30 Lite sau Samsung A9 2018?
Am pus folie din sticla dar parca trebuie sa apas mai tare ca sa apara literele, e normal? Inainte cu o simpla si usoara atingere era ok.
Nu am bani de service. Cum schimb singur un touchscreen la un Allview p43 easy?
Care telefon este mai bun: Iphone 7 sau Samsung galaxy a9?
Am un telefon Allview p43 easy. In urmă cu o săptămână l- am scăpat jos si s- a spart ecranul. Am căutat pe google touchscreen pentru telefonul meu și am vazut că costă doar 13, 50 lei. Acesta...? (mai mult)
Se merita sa treci de la Android la Ios?
Ajutor! Am o problema! Pe 15 Aprilie am primit un mesaj de la telekom spunandu- mi ca am de platit o factura de 600 lei dar nu am facut nimic! Nu sun des, nu trimit mesaje decat pe whatsupp, date mobile...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez in rate un tel iphone pana la 2500 de lei. Merita un iphone 7 plus? Oare tine bateria? Samsung m-a plictisit! Ce parere aveti?/ Fara hate ca nu e bun iphone bla bla
Vreau sa- mi iau un aparat foto ( mana a doua), dar nu ma pricep in ele deloc, vreau unul bun, dar nici chiar prea profesional, il iau pentru mine. Imi explică cineva cum sta treaba cu ele? Am văzut...? (mai mult)
Am un Samsung galaxy s9 plus versiunea us SM-G965U si nu stiu de ce nu primesc update la Android 9.Ma poate ajuta cineva?
am o intrebare, am un Samsung j5 2017 si aici in orașul nostru am fost la un GSM si i- am zis cat ma costa ecranul si a zis ca se repara cu totul. Intrebarea mea este daca este ecranul integral...? (mai mult)
Bună tuturor! Telefonul meu Huawei P20 PRO are o problema cu camera frontala, respectiv cand vreau sa fac un selfie cu alte persoane in spate, ma focalizează doar pe mine si restul sunt blurati. Menționez...? (mai mult)
Anul acesta am primit un j5 2017, acum 2 luni modul de energie economisire făcea figuri si începea să țină cat mai putin. Pe maxim ținea vreo 6 zile iar acum tine doar 2. Nu am multe aplicații,...? (mai mult)
Am un prieten care vrea să își ia un telefon de gaming si nu stie pe care sa il ia. Care credeti voi ca este cel mai bun?
Daca am un telefon care nu are fast charge dar il incarc la un incarcator fast se incarca mai repede sau afecteaza bateria?
Stiti cumva daca pe Fonexpert sunt telefoane fake?
Bun, am un telefon spart Samsung galaxi j5 2017 si este spart de tot ecranul.Se mai poate repara si cat ma costa sa ii schimb displeiul?!?!
Am o intrebare. Ce sa fac, sa imi iau un galaxy Fold sau Un Samsung S10 Plus cel din Ceramica si un Note 9?
Salut, cum as putea sa dezactivez efectul de mirror pe iphone 8 plus pe camera frontala?
Ce recomandati Samsung Galaxy A7 sau Huawei mate 20 lite?
Salut,pe a6 plus 2018 este updateul nou? Cel cu Android de s10?
Ce recomandati Samsung Galaxy a7 sau Huawei mate 20 lite?
Dintre SAMSUNG Galaxy J4 Plus si Huawei Y6 2018 care face poze mai clare? Ce parere aveti de ele in general?
Am un Samsung Galaxy A8 2018, cum activez giroscopul sau cum fac să mă uit prin ochelarii VR la 360 video, când deschid pe Youtube un vidro 360⁰ VR, e ca un video normal, ce pot face? ...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa am ca sonerie de telefon o melodie de pe Youtube care nu se gaseste pe Zedge? M- am uitat la 2 tutoriale si unul spune ca trebuie sa copiezi linkul si sa il scrii pe Youtube...? (mai mult)
am si eu o problema cu un Samsung galaxy a8 2018, de la un timp nu mai merg apelurile. Adica daca sun pe cineva imi intra in apel dar nu- mi face sunetul specific ca suna si se inchide la...? (mai mult)
Cine stie daca da si cum pot trimite mesaje video sau doar audio pe messenger de pe telefon? Ma refer la un mesaj de sine statator nu la optiunea aceea cand suni si nu raspunde de te pune sa lasi mesaj. ...? (mai mult)
Am un telefon Samsung Galaxy A3 (2016) și de vreo două zile întâmpin o problemă cu conexiunea internetului. Problema nu este de la wi- fi, merge peste tot în afară de telefonul meu....? (mai mult)
Cum pot sa aflu care e numarul meu de telefon daca nu mi-l mai stiu si nu-l stiam nici pe de rost?
Cum pot afisa imaginea de pe un telefon Android Huawei pe un laptop daca nu am acces la net pe laptop?
Am fost plecat la cabana si mi-am lasat telefonul peste noapte la incarcat si dimineata dupa ce l-am scos au inceput sa imi apara niste pete mov in colt jos si sus. Ce pot sa fac?
Merita sa iau un Iphone X refurbished la 3700 de lei si nou costa 3900.
Ce inseamna iphone refurbished?
Hei. Știți careva unde pot găsi acumulator original pentru j5 2016? Dăți-mi un link care știți.
Salut, de cam 4 zile mufa telefonului a inceput sa- mi faca fite. Cand introduc mufa de incarcare microusb, imi apare ca incarca si ca nu incarca de vreo 5 ori doar pe secunda. Are momente cand nu face...? (mai mult)
Buna, stiti cumva numarul lui bongo de digi?
Am un telefon doogee Shoot 1, il am de an si jumate. De cateva luni am o problema cu el, cu un anume virus truckload management, deci daca ma uit pe yt se mai deschide o fereastra identica...? (mai mult)
Am si eu o problema cu telefonul. Cand bag mufa sa il incarc, intr- o secunda imi apare de vreo 10 ori ca incarca si ca se descarca. Si asa continua pana scot mufa. Nu incarca deloc Am incercat si am...? (mai mult)
Pareri despre telefonul Allview X4 Soul Infinity Z? As vrea sa il iau la abonament si asta e singurul care imi place la partea soft cat si hard si pretul e destul de bun. Dar nu stiu daca merita
Cât costa avansul pentru Huawei P20 64Gb la Telekom? Dacă aveți sau ați avut, cât ați platit pentru avans? Funda
Recent mi- am luat un telefon, Samsung Galaxy Xcover 4 si nu Ii pot da root. Am Android 8.1 iar cu odin nu merge, am Incercat In prima zi si a trebuit sa- i dau factory reset. Am vazut niste tutoriale...? (mai mult)
Salut.Ieri mi- am pus pe telefon aplicatia Euronews care mi se pare deosebit de utila din cauza ca ale noastre posturi de stiri dau numai crime, violuri accidente stiri"senzationale" cu vedete de carton...? (mai mult)
Va salut! Am un Samsung j3 cu ecranul spart. Este adevarat ca, daca il duc la agentia Orange se pot recupera numerele din telefon? Asa am inteles de la un prieten. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!