Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut TPU! Se mai merita sa repar un HUAWEI mate 10 pro? Singura problema e ca e crăpat ecranul. În rest, bateria are 87% health și tine bine incontinuare. Vreau sa îl repar deoarece nu am foarte...? (mai mult)
Am o problemă. Când vreau să ascult muzică în căști nu merge, se aude în continuare pe difuzorul telefonului. Dacă erau stricate căștile nu se auzea nimic, totuși. Am căști cu fir.
Salutare! Am un Samsung Galaxy S10+ și de ceva timp tot am probleme în timpul apelurilor, cel care ma suna spune ca nu ma aude, problema se rezolva însă dacă dau pe difuzor. S- a mai confruntat...? (mai mult)
Salutare TPU! As dori sa întreb daca stie cineva eu acum sunt in Austria si am o cartela cu numar de Austria doar ca nu am credit pe ea daca ma suna cineva cu numar de România pot vorbi oricât fara ...? (mai mult)
Salut, am un iphone 12 de cateva saptamanii, tel l- am luat nou din altex, imi incarc tel de la 20 la 80 doar ca ma deranjeaza un lucru se descarca repede bateria nu stau maxim o ora si se descarca si...? (mai mult)
Salut… Am cumparat azi in icloud 50GB cu 5 lei pe luna si as vrea sa intreb…daca de ex la data de … trebuie sa se retraga din nou suma si nu mai am banii in cont ce se intampla? Cu cat cumparat...? (mai mult)
Am achiziționat un iPhone 14 de la Vodafone pot sa bag cartela de digi pentru. Configurare
Am un Led wireless charging speaker si nu stiu sa incarc telefonul ma ajuta cineva multumesc
Nu imi apar apelurile pierdute deloc! Sa fie din cauza faptului ca țin telefonul închis?
De ce telefonul meu îmi ia cuvintele aiurea? Ce pot să îi fac?
Hi. Am trecut sapt trecută de la cartela Orange prepay la abonament digi cu același nr, au trecut 4 zile si cartela de la Orange încă merge, adica am semnal la ea si cartela de la digi are alt ...? (mai mult)
Bună! Îmi pot schimba bateria de la iPhone în Altex?
Merita sa cumpăr un iph11 recondiționat?
Bună, am facut abonament la o2 mi- au fost date cartelele mi- a ajuns telefonul dupa o luna. Am fost in România si cand am ajuns în Germania la dhl nu mai era acolo, am sunat la o2 mi- a zis ca imi...? (mai mult)
Salutare! Am efectuat un factory reset pe un telefon Xiaomi si am ramas cu telefonul blocat, din motive de securitate imi cere sa ma loghez cu contul MI, dar problema este ca am uitat parola si nici...? (mai mult)
Am primit un mesaj pe Whatsapp de la un număr necunoscut în care îmi zicea, , Bună ziua, , ideea e ca acest număr are 12 cifre si incepe cu + 967. Am dat la profil și era cont de afacere unde scria,...? (mai mult)
Salut TPU! Cum fac bypass la iCloud la un iPhone 8 Plus, să fie gratis dacă se poate vă rog! Dau Fundă!
Salut TPU! Mi-am găsit iPhone-ul 8 plus in sertar și nu ii mai știu codul, cum pot să ii scot codul? Aș vrea să îmi recuperez pozele de pe el! Dau Fundă!
Salut… Vreau un sfat Credeti ca am procedat bine? De cat sa imi iau un tel pe abonament de la Orange mai bine am scos de la altex un tel pe rata si rata e fixa?
De ce a doua bateria de la telefoanele flexibile nu apare pe GSM arena adică gen Samsung Galaxy Fold 3?
Buna TPU, vreau sa- mi transfer datele sau melodiile de pe telefonul meu Huawei honor 9 lite pe alt telefon, doar că telefonul Huawei când îl aprind îmi tot intra altundeva unde seamănă cu un bios...? (mai mult)
Salut! Telefonul meu își mărește singur volumul. Am sesizat asta de ieri și nu înțeleg ce s- a întâmplat. Face asta și cu husa pe el și fără, am dat restart însă degeaba, nu am aplicații...? (mai mult)
Bună seara! Astăzi pe snap am vorbit cu o fata a cărui nume nu l-am reținut și nu o mai găsesc în lista, cum fac sa dau de ea?
Salut… Vreau un sfat Folosesc un iphone 12 de 3 saptamanii si e ok dar am obs ca de obicei cand bateria e descarcata incepe sa se blocheze putin, oare numai mie sau si celorlalti?
Buna ziua. Dacă aduc telefonul la setările din fabrică, se șterge și contul Google de pe acel telefon?
Bună ziua! Am un iPhone12 și de câteva zile nu mai primesc notificările de la messenger, whatsApp, snapchat. Menționez faptul ca am făcut și upgrade la ultima versiune de IOS, totodată am resetat...? (mai mult)
Buna, am un abonament cu internet nelimitat si sunt curios daca exista posibilitatea de a obtine inca o cartele cu acelasi numara fara costuri in plus cu number share. scopul find de a pune cartela intr-...? (mai mult)
Salut TPU, am un iPhone 11 cu sanatatea la baterie de 95 la sută folosit doar 5- 6 luni și după nu a mai fost folosit un an de zile. Acum acesta se descarcă foarte repede ex: de la 78 sare la mult...? (mai mult)
Buna ziua. Adi putea conecta un Samsung watch 5, la telefonul Redmi note 9 pro? Astfel încât, să folosesc la 100% toate funcțiile ceasului.
Salut TPU! Am si eu o intrebare despre un asa numit site "Power laptop", spuneti- mi va rog daca ati mai auzit de acest site si ce nota ii dati de la 1 la 10 pe partea de piese. Pentru ca eu comandasem...? (mai mult)
Salut, cam cât ar ține bateria la un iphone x pe zi?
Salutare, as avea o intrebare legata de achizitionarea unui telefon in rate de la Orange. Am observat pe site cand aleg un telefon scrie rata lunara si abonamentul de 15, 20, 25 de euro/luna. Eu ...? (mai mult)
Mentionez! Cand vorbesc cu cineva la telefon el ma aude intrerupt sau pe bucati, am bagat caretela in alte telefoane si se aude bine! Doar cartela mea bagata in telefonul meu personal face asa! Am semnal...? (mai mult)
Ce poate fi cand eu vorbesc cu cineva la telefon, iar eu aud ce vorbeste celalalt iar el ma aude intrerupt sau pe bucati!? Mentionez ca am semnal bun!
Ce poate fi cand eu vorbesc cu cineva la telefon, iar eu aud ce vorbeste celalalt iar el ma aude intrerupt sau pe bucati!?
Care e diferenta dintre un mobil de 2000 ron si unul de 3000? Puteti sa- mi dati cateva exemple de mobile bune? Eu in principiu caut unul cu un display de calitate (dpi, unghi de vizualizare, contrast...? (mai mult)
Salut! Am fost azi la Telekom sa plătesc abonamentul la telefon și doamna de acolo a spus ca are o oferta de 45 de lei pentru un telefon. Care este treaba cu aceste oferte?
Am un Iphone 8, l- am refacut la setarile din fabrica, l- am configurat, am adaug ID Apple, strada, oras, adresa, dar nu mi se instaleaza multe aplicatii de la Apple. Daca dau clic pe ele imi zice...? (mai mult)
Salutare Stiti daca la un telefon care are la specificatii ca se poate pune card microsd merge si microsdxc? Sau e chiar mai bine cu microsdxc? Mersi
Salut. Azi am obs ca iphone- ul meu 12 o inceput sa faca o chestia, cand intram in aplicatie era negru si se bloca in unele aplicatii adica frozen dar ma lasa sa ies din ele… Ce sa fac? Mi- a venit...? (mai mult)
Salut, cine este cunoscător în domeniu și mi poate zice dacă este normal ca sănătatea bateriei telefonului meu să fie la 93%, avandu l din 12 februarie 2023, fiind un 14 pro max și din câte...? (mai mult)
Am un iPhone 8+ și se blochează tach ul (sau cum se scrie) am dat restart la telefon și tot așa l- am luat de pe flip dar nu tot deauna făce așa dacă îl închid de mai multe ori sau stau pe el...? (mai mult)
Mai merita Iphone X in 2023? Vr sa trec la Iphone dar sa dau pana in 1000 lei. M-am plictisit de xiaomi, Samsung, Oppo.
Hey, vreau un sfat. Mi- a aparut acest msj la baterie: incarcarea a fost pusa in asteptare din cauza temperaturii iphone- ului. Adica? E posibil sa imi apara la un momendat IPHONE HOT SI se opreste...? (mai mult)
Salut… Vreau ajutor. Am un iphone 12 si cand am vb la tel cand voiam sa inchid era ecranul parca inchis si dupa 2 secunde s-a aprins…este ceva sau e in regula?
Bună seara.Cum procedez daca am avut abonament la telefon Orange,și vreau să mă mut pe cartela Vodafone? Menționez că numărul de telefon este al meu, nu am avut portare!
Oare asa e mai nou la iphone sau de ce se aude incet soneria dupa ce iau telefonul in mana atunci cand ma suna cineva?
Salut, dacă am un telefon (Samsung galaxy s22+ ) și a expirat garanția dar senzorul de amprente a început sa facă figuri (de exemplu îmi spune ca nu e disponibil senzorul sau ceva de genul) as ...? (mai mult)
Bună! Dintre IPhone 14 Pro Max și Samsung Galaxy Z Flip5 care este mai bun?
Ce inseamna de obicei daca nu prea te tine bateria la telefon si mai scade uneori chiar si cu vreo 2-3 procente? Si asta in cazul in care sanatatea bateriei e 100%
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!