Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 24 Februarie 2025 sunt:
un prieten de al meu are un p10 (Huawei) si si- a schimbat bateria dar tot se descarca repede, s- a dus la service cica are un scurt ceva nu am înțeles bine, daca l- a încărcat cu incarcatorul...? (mai mult)
stie cineva cum pot folosi casti de iphone la Samsung? Adica cum se cheama adaptorul acela si daca se poate si un link :D (Am cautat si mi-a dat numai gunoaie).
Bună seara! Ce părere aveți despre iphone 6s? Cam cât de bun este?
Mi- am luat un Samsung de la Altex si peste aprox 1 luna mi- a scapat pe ecran. Am garantie la el. Daca il duc in service am inteles ca se anuleaza garantia. Se poate sa repar ecranul fara sa pierd...? (mai mult)
Imi poate spune cineva pentru un telefon fix, cu receptor fara fir cum este normal? Receptorul sa stea cand nu vorbesti in dock- ul lui sau numai cand se descarca si trebuie sa il pui la incarcat?...? (mai mult)
TPU am si eu mare problema.Am un iphone 7 si astazi mi- am dezinstalat din greseala whapp si mi s- au sters pozele pe care le aveam in whapp importante.Va rog frumos imi puteti spune si mie...? (mai mult)
A incercat cineva sa apeleze 0 (zero) mie imi apare apel de urgenta, ce inseamna?
Nu ma decid ce sa aleg intre un iphone 8 si un iphone 8 plus. Eu vreau ceva mic si finut, dar multi mi-au zis sa imi iau 8 plus ca e mai bun. Chiar e cu mult mai bun si merita banii in plus?
Am un Huawey Honor Wiew 10 din vara trecuta. Vreau sa reziste cat mai mult vreo 4- 5 ani ar fi perfect sa nu aiba ecranul spart doamne fereste sa nu functioneze. Dar am facut o greseala, am ...? (mai mult)
mi am schimbat bateria la s6 edge, vreau sa stiu, daca, are ceva daca il incarc fara incarcatorul original deoarece nu- l mai am, imi incarc regulat, nu ma joc pe el cand e la incarcat,...? (mai mult)
Merita sa fac o schimbare de la un Samsung Galaxy j6 2018 la un Xiaomi Redmi Note 5?
Salut, am un iphone 6 si nu stiu de ce nu prea merge internetul. Un exemplu(eu am routerul in living si daca ma duc la bucatarie nu mai am internet. (Si am un internet destul de buna avand in vedere...? (mai mult)
Salut, am un iPhone 6s momentan și as vrea sa fac un upgrade. Ce credeți ca ar fi mai ok, un iPhone 7 plus de 128GB sau un iPhone X de 64GB? iPhone ul 8 plus nu stiu ce rost ar avea când pot lua ...? (mai mult)
Mufele de incarcare usb c de la telefoane se strica mai repede decat micro usb? Sau sunt mai rezistente?
Un meizu mx5 cu cod se poate reseta la fel de usor ca un Samsung/LG/Huawei etc? Sau este ca la iphone... blocat pe veci?
Ce sa fac, telefonul meu are o problema. Cred ca e din cauza incarcatorului pentru ca dupa ce l- am pus 7 ore, aveam doar 80%, dupa am inceput sa nu mai am semnal, bateria ajunsese dintr- o data la...? (mai mult)
Unde apelez să aflu situația contului pe mobil?
Nu imi merge sonoru cand activez " gasire iph", doar vibreaza, ajutor?
Tu ce ai alege si de ce? Huawei P20 Lite Huawei P Smart 2019 Huawei Mate 20Lite Samsung Galaxy A7 - daca propui altceva (buget 1300Ron)
Salut, recent am achiziționat un Samsung galaxy J4+ cu abonament. Vreau sa va cer părerea am făcut o alegere buna sau nu?
Stie cineva dacă p20 lite primește update la Android 9 pie?
Bună, s- a întâmplat ceva la telefonul meu. Îmi apare ca nu am semnal. Am zis ca e de la cartela și ca voi merge mâine sa o schimb. Problema este ca acum îmi dau seama ca nu am nici sonor. Am ...? (mai mult)
Unde pot gasi codul televizorului pentru a ma conecta cu telefonul j3 2017
Bună ziua. Sunt în căutarea unui telefon nou cu un buget de 5000 lei. Care e mai bun? Apple, Samsung sau Huawei? Vreau argumente bine conturate și clare.(Vreau sa precizez ca trebuie sa aibă funcția...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu pot trimite sms de pe un mate 20 lite? Doar pot primi. Am schimbat nr. de tel la aplicatia de mesaje (centru de mesaje Vodafone pentru cartela) am si reformatat telefonul...? (mai mult)
Exista site-uri care vând acumulatori pentru telefon, adică să aibă modele pentru toate telefoanele?
Salut vreau să îmi schimb telefonul pe care îl am acum are aproape 2 ani care mi- a fost credincios (Xiaomi redmi note 4 versiunea global) și vreau îl schimb cumpar că nou un Lenovo moto z play pentru...? (mai mult)
Am si eu o problema.Am un Samsung s7 edge si recent mi-a aparut pe ecran o linie roz.Nu mai am garantie la el.Ce sa vezi ca a aparut si o linie verde...Stiti cumva ce pot face?
Am o mare dilema! Am abonament la Digi (4 cartele pe un singur abonament, platesc in jur de + - 75 lei pe luna), am descoperit ca optiunea pe care o am este DIGI MOBILE OPTIM NELIMITAT, si din...? (mai mult)
Stie cineva un antivirus bun pentru telefon Android?
de curând mi- am cumpărat un telefon Samsung Galaxy M20 ..toate bune si frumoase, dar am sesizat ca daca apeși de 3X butonul de power se apelează automat 112..stie cineva daca exista o...? (mai mult)
Hey,TPU! Vreau sa învăț despre componentele telefoanelor. Dați-mi un site, va rog. Ceva pe partea de hard.Multumesc!
Salut, ieri, mama mea a primit un telefon (nu ii la mana a doua sau ceva era in cutie sigiliat, de la telekom), un Huawei Y7 Prime, iar azi dintr- o data, i se vad foarte multe linii de culoare alba,...? (mai mult)
Salut, stau uneori pe Huawei P10 lite și mi se resetează dintr-o dată, e o problema tehnica sau ceva din setări?
IPhone X impecabil sau iPhone XR sigilat? Nu ma pot decide intre acestea.
Buna, TPU! Am oarecum o problema, mi- am cumparat o cartela Vodafone cu numar de 5€ credit, iar cand mi- am bagat cartela in telefon, imi arata ca am 0€ credit. Nu am sunat, nu am dat mesaj, ...? (mai mult)
Știți daca telefonul Huawei p20 va primi AR Qmoji cum este pe Huawei mate 20 lite?
Știți daca se va adauga funcția AR lens mai precis AR Qmoji pe Huawei p20?
Ce sa aleg dintre S8, Note 8 sau iphone 7 plus? Argumentați va rog
Am si eu o intrebare. Doresc sa stiu de ce imi apare scris pe ecranul telefonului "Blocat de Gaseste-mi dispozitivul?"
Buna, imi puteti spune cum pot scoate carcasa telefonului Samsung galaxi j3 2017 pentru a-i lua bateria?
Vreun Ad-Blocker bun pentru Android? Si link daca se poate.
Am un iPhone 8 de 2 luni, primit. Doar ca eu fac și gaming pe telefon și display- ul este foarte mic, nu ma ajuta deloc. Bateria la fel, la un meci de pubg s- a dus 50%. Și vreau sa fac un...? (mai mult)
A venit vremeea sa schimb batranul Samsung j5 si as vrea ceva cu o camera comparabil cu cea de la iphone 7 dar sa nu ma coste o avere. Multumesc!
Voi ce v-ați lua? iPhone 6s sau Xiaomi Pocophone? Cu toate că e din 2015, am văzut pe yt că iPhone încă merge bine dar spuneți mi voi!
As vrea sa imi cumpăr un telefon de buget, si nu stiu care ar fi mai bun. Mentionez ca vreau până în 700 de lei. Ce imi recomandați? Dar sa fie bunicel
Am cumparat un iphone 4 acu 2 ani la mana a doua si avea whatsapp instalat, iar acum am dezinstalat aplicatia si cand vreau sa o instalez inapoi nu mai reusesc deoarece imi cere sa introduc primul numar...? (mai mult)
Dpar mie imi da erroarea "unable to activate touch id on this iPhone" la deschiderea iPhone-ului?
Exista vreo cale de a rezolva eroarea de la iPhone "the iphone needs to cool down before you can use the flash" nu-mi pot accesa camera de pe spate dar pe cea de pe fata, pot
Am un telefon Huawei P8 lite. Recent am observat o mica pata galbena pe marginea stanga a ecranului, pe la mijloc. Pata este vizibila doar pe fundal alb. Telefonul nu mai este in garantie sa il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat