Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 24 Februarie 2025 sunt:
La telefoane, care e diferența dintre bateria Li- Ion si Li- Polymer? Am găsit pe ceva site- uri niste informații, dar nimic concret. 2) Care baterie durează mai mult dintre: a. 3600mAh...? (mai mult)
Mi-am reîncărcat cartela cu 5€ astăzi și trebuia să-mi expire creditul in seara aceasta și nu am primit cei 5 GB bonus pe care îi primeam la fiecare reîncărcare. Oare de ce?
Pot sa fac downgrade la Android 7 la telefonul Asus zenfone 4 max zc520kl fara sa ii fac root sau fara pc?
Salut, mi- am luat un iphone 5s de pe mana si ecranul e curat nu are nici o crapatura zgarietura.Insa ma folosesc de el si nu imi place fiindca ma joc pe el si merge sensorul apoi singur incepe sa o ia...? (mai mult)
Am un j5 2016 de mult timp si bateria nu mai tine dar telefonul merge bine asa ca nu vreau sa il schimb. Credeti ca merita sa comand o baterie de pe eMAG?
Salut, care ma ajuta sa schimb si eu androidul la telefon? Dau funda
Am un telefon cu taste Samsung GT-S5611 si imi apare Blocare telefon si nu mai stiu parola, ce fac?
Am și eu o întrebare... Am iPhone și nu știu de ce seara... noaptea când vreau sa îmi fac o poza cu blitz nu se vede asa de bine de ce? La Samsung se vede foare bine cu blițul dar la iPhone mie...? (mai mult)
Salut. Am un iphone destul de vechi si are probleme foarte ciudate. Ecranul uneori ori nu raspunde ori isi face de cap. Singura solutie (pentru maxim cateva minute) e sa- l sterg foarte bine, dar revin...? (mai mult)
astăzi telefonul meu S6 edge plus, avea 15% baterie si dintr- o data ă scăzut la 1% si era frig in mașină, numai la frig face asta, este de la baterie? Tin sa va zic ca am de 4 ani ...? (mai mult)
De ce bateriile telefoanelor Samsung sunt de c***t, dupa un an si ceva de cand ai achizitionat un telefon Samsung, bateria incepe sa dea semne de oboseala, astept pareri.
Salut, știți cât m- ar costa sa reziliez un contract cu Orange, contract pe care mai mult mi- au băgat pe gât când am vrut sa achiziționez un telefon? Mi- au băgat pe gât și internet și cablu....? (mai mult)
Hei salut, am o întrebare legată de Xiaomi deci îmi puteți spune care dintre aceste două telefoane este mai bun la jocuri Xiaomi Redmi 5a sau Xiaomi Redmi 6a sa de exemplu Pubg GTA san Andreas etc...? (mai mult)
am un s6 edge plus și i-am schimbat cablul usb nu încărcătorul și nu mai încarca asa de rapid cum încărca cu vechiul cablu usb, unde gasesc un cablu usb original de s6 edge plus?
aș dori dacă știți sa îmi dați niște nume de tastaturi din alea pentru Android cu scris ciudat, mulțumesc anticipat!
eu mi-am facut instagramul cu contul de Facebook, poate sa imi spuna si mie cineva cum as putea sa adaug o adresa de email?
Buna, TPU. Am si eu o intrebare: Mi- am cumparat o cartela de 4 euro credit, si inca n- am activat optiunea de 4 euro. Daca imi mai iau o cartela de 1 euro, creditul se acumuleaza? Adica voi putea...? (mai mult)
Am un Xiaomi Redmi 6a și nu înțeleg de ce pe Redmiul meu 4a cel vechi mergea mai bine pubg decât asta, îmi puteți spune? Dau funda
Salut, am și eu o problema. Am un iPhone 6s, și am încercat sa copiez cam 800 de poze in iCloud, unde as putea sa le gasesc? Când intru la poze îmi apare ca se încarcă vreo 2000 de articole,...? (mai mult)
Huawei p9lite 3gb ram e ok pentru a juca pubg?:)) La mine in oras il gasesc pe la 300/350lei, e vreun telefon mai bun in banii astia? Ma intereseaza strict pentru jocuri:)
Am un Samsung galaxy S8 si mi s-a spart sticla de pe spate. Cam cat costa reparatia?
Cum șterg Cydia (demo)de pe iPhone 8?
Am avut un J5 model vechi la care puteam sa- i schimb bateria (dupa cam 2 a cedat si i- am pus una noua). Dupa alti 2 ani am luat modelul J5 2017 si la acesta nu mai pot schimba bateria... de ce se fac...? (mai mult)
Vreau un sfat pentru telefonul meu, tastura la mesaje schimba sa nu imi apara reclame pe el. Unde pot sa gasesc? Android
As vrea sa imi compare cineva care se pricepe, telefoanele Samsung Galaxy a7 si a8. De curand m-am gandit sa-mi iau un telefon nou si a7-le din 2018 mi se parea destul de bun.
Salut TPU, Am un Samsung A8 2018 cu incarcare rapida. Incarcatorul din pachet suporta: 9V 1.67A sau 5V 2.0A Am inteles ca este echivalentul Qualcomm Quick Charge 2.0. Tehnologia denumita de Samsung...? (mai mult)
Parere s7 edge? Vreau un telefon care sa arate bine sa mearga bine in jocuri si sa tina mult bateria (la mana a 2 a ) sau one plus 3T?
Hei, TPU am nevoie de mare ajutor.Am facut o prostie(voiam sa fac o farsa)si am declarat telefonul surorii mele ca pierdut prin contul google si am pus o parola prin care sa pot sa deblochez telefonul ...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva jocuri interesante pentru telefon?
Acum 2 saptamani mi- am reparat telefonul (j6 2018) era spart display- ul si am fost la cei de la Samsung sa mi- l repare. Mi l- au reparat merge ca inainte.Acum cateva zile am vazut ca in ...? (mai mult)
Am o problema mare cu telefonul meu Samsung Galaxy A5 2017, azi i- am dat reset pentru ca bateria se descarca rapid si dupa resetare tot asa se comporta bateria, nu stiu ce sa- i mai fac. Astept ...? (mai mult)
Pot lasa telefonul la incarcat peste noapte? Se strica bateria daca il las?
Știți cumva câți bani s-ar da pe un telefon j5 2016 la amanet?
Merita sa-mi iau un S10? Mie mi se pare cam urat.
Care e cel mai ieftin abonament de telefonie mobila? In afara de, digi :) As dori raspuns cu link-uri daca se poate! Multumesc
Am uitat parola de pe un telefon pe care nu il mai folosesc, Huawei, fara cartela (nu este conectat la vreun cont Google) si vreau sa scot pozele din memoria interna a acestuia, ce procedura trebuie...? (mai mult)
Care e cel mai ieftin smartphone nou, fara promotie si care sa isi merite banii?
Am un telefon J5 2017 si mi s-a rupt un anumit,, pin,, de pe mufa de incarcare si acum nu se mai incarca deloc, se poate schimba doar mufa sau e neaparat sa schimb toata placa de baza?
Telefoanele fixe, sunt universale la retele? Si e simplu conectarea lor la cablul de telefonie? (ma gandesc ca se baga numai mufa, corect? )
Buna seara, ce înseamnă la iPhone resetări configurări de rețea? Ce înseamnă? Imi puteți spune repede va rog frumos?!
Va rog, pentru cine s-a mai lovit de problema asta...cum se face o notificare in vederea denuntarii unilaterale a contractului de furnizare servicii de telecomunicatii?
Dacă returnez un produs cumpărat de pe eMAG, dar livrat de un partener de al lor banii înapoi prin ce modalitate o să-i primesc?
Salut, merita sa cumpar telefonul cubot p20 in 2019? Eu nu il vreau pentru jocuri doar pentru Facebook sau ytb. Astept orice parere a voastra daca stiti un alt telefon poate mai bun, vreau unul de buget...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy A6 Plus cu 32GB insa am auzit ca poti sa- ti cresti memoria cu un card micro SD pana la 256 gb. Intrebarea mea este urmatoarea. Cum as putea sa- l cresc pana la 128? Adica daca...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy S6 Edge, si nu imi mai functioneaza butonul on/off, am incercat sa il tin incarcat ca sa nu se mai stinga, dar am uitat sa- l bag la incarcat si s- a stins. Exista vreo...? (mai mult)
Redmi 5 Plus beneficiaza de Android 8? Îi intreb pe cei care il au
ma puteți ajuta și pe mine? Am și eu un iPhone 7 plus și am o problema la YouTube.L- am instalat și după dezinstalat și acum nu mai pot sa intru pe el ca nici nu îmi arată imaginea...? (mai mult)
Salut, am si eu un a8 2018 si l-am spart putin in colt, daca vreau sa schimb doar sticla pot sa il trimit la Bucuresti la service-ul Samsung? Si daca da, tot va fi rezistent la apa?
am un mate 20 lite si mufa de la incarcator se misca putin in sus si in jos, nu afecteaza incarcarea, e de la mufa incarcatorului sau a telefonului? E pericol sa se strice mufa?
Salut, vreau sa fac un reset la telefonul meu, dar vreau sa salvez contactele din cartela mea de la digi cum sa procedez? Dati-mi sfaturi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?