Hei! Unele aplicatii pe care le instalez nu le pot deschide scrie"aplicatia x s- a oprit" bine am doar o aplicatie care apare asa dar inainte aveam mai multe si m- am gandit sa- mi dau reset la telefon,...? (mai mult)
Huse originale sau huse anti-șoc?
As vrea sa cumpăr un iphone din America pentru ca este mai ieftin. Dacă îl comand din America se aplica taxe pentru ca vine până în România?
Daca mi se termina abonamentul la Vodafone si ei imi pot oferi alt telefon din gama lor si sa plătesc doar o mica diferență, dar eu vreau sa optez pentru S8, îmi face o reducere sau trebuie sa il...? (mai mult)
Văd in review- urile la Bixby de pe Youtube că unii pot da comenzi spunând doar " Bixby, do...". La mine merge doar daca spun "Hi, Bixby! Do..." Cum o pot seta sa răspundă direct la Bixby...? (mai mult)
Hei, am venit cu o noua intrebare legata de folia pentru telefon, am Samsung j3 2017 si as vrea sa imi pun folie de sticla, dar nu stiu sigur inca daca sa imi pun sau nu. Sora mea a avut tot asa o folie...? (mai mult)
Daca data de emitere a facturii este 27 a lunii in luna aprilie se va emite factura pe 27 aprilie cand este Pastele sau mai tarziu?
Se mai merită Apple iphone SE?
Vă rog să îmi spuneți de ce nu apare nicio notificare în bara de sus a telefonului,deși sunt setate notificările,le aud sonor, dar nu îmi apar cu pictograme specifice?
Salut, am un s9 si inca nu am primit update la Andr0id 9 dar am un prieten cu s8 care a primit deja updateu. Stiti când îl voi primi?
Bună ziua, știe cineva dacă strângi cartonașele din Mystery Box din aplicația My Vodafone premiile chiar sunt adevărate.
Cat ar costa un ecran de telefon? Dar nu si touchscreen-ul. Pentru ca touchscreen-ul merge. Dar ecranul e spart.
Se mai merita Iphone 7/7 plus sau 8/8 plus in 2019? Dacă da argumentati de ce. Dacă nu tot așa. P.S. Am găsit un iphone 8 plus cu 2500 de lei nou pe OLX. Si 7 plus la 1800. Si 7 la 1500 de lei...? (mai mult)
Mi- am reinițializat telefonul Samsung Galaxy J2 Prime la setările din fabrică si acum nu mai funcționează să- l configurez. Îmi spune să accept termenii si condițiile apoi îmi apare,...? (mai mult)
Dintre Huawei p20 pro si Samsung s10e care este mai bun? Dau Funda. celui mai detaliat si mai bun Raspuns!
Salut, am un iph 7 și nu mai îmi merge vibrația sau Taptic feedback, nu știu exact nici nu vibrează nici nu se aude când ma suna cineva, dar dacă îl sting și îl aprind pentru câteva minute...? (mai mult)
Salut, am scapat telefonul in apa 2 secunde, l- am scos imediat si l- am sters bine, merge, peste o ora l- am bagat la incarcat, se incarca, era 70% cand m- am uitat ultima oara, l- am lasat peste...? (mai mult)
Am un Samsung galaxy a 8 2018, si are Always on display cum fac sa se închidă de tot ecranul după 1 min?
Huawei p smart 2019 sau Samsung a6 + 2018?
Am și eu o pereche de casti bluetooth, și când le conectez la telefon îmi scade viteza de la Wi-Fi, din ce cauza? Dau fundă. Mulțumesc!
Pot sa fac rata la altex Bacau si sambata?
Am o mica problema la mesajele din telefon, fiind vorba de un Samsung. Prietena mea are la fel tot Samsung si cand imi trimite mesaj nu primesc decat atunci cand activez netul. Doar de la ea patesc...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca noul Samsung s10 plus are Always on Display?
Mie-mi plac telefoanele care arata bine si performante, ce imi recomandati?
De ce nu pot filma cu sunet sistem la Redmi 6a? Că am cel mai nou MIU 10.2 dar la Redmi 4a că același MIUi e și la ăla pot.
Buna, tuturor! Nu știu cât este posibil, nu știu nici dacă este posibil. Întreb pentru ca am nevoie și poate voi mai știți, poate ați trecut printr- o situație și poate ma puteți ajuta....? (mai mult)
Planuiesc sa- mi cumpar telefonul Sony Xperia XA2. Din pricina: - duratei de zi cu zi a bateriei - duratei de viata a telefonului (am auzit ca telefoanele Sony tin ceva vreme) - designului...? (mai mult)
Salut baieti, am un iphone 5s si l- am cumparat asa si are ios 12 dar icloudul nu il stia, cum sa il sterg fara sa fac resetare? Va rog imi spuneti, am incercat jailbreak dar dupa cum am aflat la iphone...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma, cu un sfat. Am un telefon Fly Nimbus 7. Da si nu se aude sunetu nimic.Cand ma suna cineva se aude, pe boxa si casti tot se aude. De ce nu mi se aude sunetul chiar nu stiu!
Am un telefon Allview si azi l- am bagat la incarcat si nu incarca deloc. Am incercat cu mai multe incarcatoare insa nu arata deloc ca incarca. Chiar daca este bagat cablul, acesta nu ...? (mai mult)
Poti sa fac doua abonamente la Telekom pentru telefonul P smart 2018? https://www.telekom.ro/product/huawei-p-smart-negru/20370450/
Folosesc un Samsung a6 si am o mica problema cu acesta. Atunci cand vreau sa sterg poze, albume etc. din galerie acesta nu imi sterge pozele : "1 elemente nu ai putut fi sterse", dupa care mi...? (mai mult)
Mi- am făcut abonament și mi- am luat un telefon și vreau sa ii dau la amanet, as vrea sa știu dacă omul care ii la amanet ma poate întreba dacă ii la abonament și dacă ma întreabă ar trebui...? (mai mult)
Hey, telefonul meu nu mai raspunde la comenzi si nu stiu ce sa ii fac. Daca il pun la incarcat se aprinde ecranul, dar butoanele nu functioneaza nici ecranul. Va rog sa ma ajutati!
Buna, saptamana viitoare vreau sa imi iau un telefon..sunt indecisa intre Huawei Y6 si Samsung Galaxy J4 Plus...mie imi plac aman2 dar care e mai bun?
Salut, am un iphone 5s si este pe ios 12 adica a fost facut update.Dar nu merge touch id din vina lui si vreau sa- i fac down grade dar mi- e frica ca o sa il blochez. Deci merita de facut sau nu va rog...? (mai mult)
Cum as putea folosi Spotify pe chrome 37 mobile?
Cum aflu balanta contului de la Vodafone, sunt in Anglia?
Daca am scapat Samsung a6+ in piscina are ceva? Gen e rezistent la apa sau merge sa si filmez sub apa?
Am un Redmi 6a și am o aplicație de la Xiaomi Ecran Înregistrator, deci acesta filmează fara sunet și doar cu microfon, dar la MIUi 10.2 s- a băgat și sunet sistem deci am făcut upgrade la MIUI...? (mai mult)
De 2 zile mi- am adus telefonul de la reparat. Am un iPhone 7 plus și este in garanție, îl am de câteva luni si dintr- o data a apărut o linie neagră când deschideam camera frontala, însă,...? (mai mult)
Am o problema. Am un Samsung Galaxy J7 2017 cu display- ul spart, nu se vede nimic pe el. Exista vreo posibilitate sa il conectez la TV sau la PC sa vad ce e in el? Gen cum ar fi monitorul ...? (mai mult)
Am o nelamurire. Momentan am un cont de icloud pe un telefon, iar cat de curand o sa mai am un telefon iphone. Problema e ca pe noul telefon vreau alt cont de icloud, gen sa nu amestec...? (mai mult)
Buna, am și eu un Samsung 9+ și se incarca foarte forte greu. Dacă m-ați putea ajuta cu niste sfaturi. Mulțumesc!
Am un Huawei Mate 10 lite care a inceput să nu mai încarce. Inițial încarcă normal pâna la 90%, dar indiferent cat il lăsam la încărcat nu urca mai sus, apoi a început să nu încarce...? (mai mult)
Salut,stie cineva cum pun o poza mare doar pe unul din ecranelele telefonului, nu fundal ca se duce pe toate ecranele. Mulţumesc. Am Asus ZenFone selfie
Ce lungime are telefonul j3 2017?
Am un redmi 6 de 13 zile si i- au aparut mici zgarieturi pe ecran, ma refer la display cred ca s- a atins de fermoar ceva dar chestia se observa numai daca ma uit foarte atent cu o lanterna sa ...? (mai mult)
Mi- a pus Dumnezeu mana in cap si am castigat un premiu in valoare de 1500 ron constand intr- un pick- up cu vinil stil servieta de la Orange. Stie cineva in cate zile pot ridica premiul? Am uitat sa intreb...? (mai mult)
Cum as putea face bani? Am nevoie de vreo 271 de lei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!