Dragi colegi de pe YouTube vreau sa vă întreb: Am un telefon Allview P6 Brown și nu știu dacă este compatibil cu bitefender free, îmi scrie pilotul automat activat dar nu îmi scanează aplicatiile...? (mai mult)
As avea o întrebare telefonul J3 2016 este compatibil cu ochelarii vr? https://altex.ro/ochelari-realitate-virtuala-myria-my9801/cpd/AISMY9801/
Buna,am un j6 2018 si nu imi mai tine mult bateria de cand i-am dat update la soft, astept pana vine actualizare de Android 8.1 sau ce sa fac astept niste idei de la voi.Multumesc mult!
Ce sa aleg Samsung Galaxy J8 2018 lite sau Xiaomi Mi A2? Tin sa precizez ca il iau doar pentru poze!
Cum dau resetare totala la telefonul motog5? Repet resetare totală. Nu pot trece de contul Google. Nu merge soluția "recovery mode/factorul reset pentru că tot nu pot trece de cont.
A primit cineva vreun premiu din concursul de la Vodafone dai si primesti?
Salut,de ce când încearcă cineva sa mă sune intra robotul și spune: "Numărul format este blocat pentru apelurile de sosire." REPEDE VA ROG!
am un colt de display dezlipit la un p10 lite dar foarte putin, aveti idee cat costa sa-l lipeasca la loc?
Voi ce ați alege dintre Samsung Galaxy S9 plus, Samsung Galaxy note9 sau iPhone XR Red și de ce ați alege asta?
Am si eu o problema! Am un Samsung galaxy s9+ si am venit din afara de cateva zile, am o cartela Vodafone si cand vrea cineva sa ma sune intră imediat casuta vocala! Aveti idee de ce?
ca m-ar costa schimbarea bateriei la s6 edge si achizitionarea unui incarcator original?
Buna ziuaa! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat sau o parere? As vrea sa- mi scot un telefon pe abonament si nu prea stiu daca sunt la fel de bune ca si cum le- ai lua din magazin. Voi ce spuneti?...? (mai mult)
Am o foarte mare problema. Mi- am resetat telefonul(j3 6) la setarile din fabrica si acum imi cere vechiul cont de google, dar eu nu mai stiu parola. Stiti cumva vreo solutie va rog mult de ...? (mai mult)
Funda. IPhone 6s /se sau p20 lite? Păreri / mai bun din orice punct de vedere / funcționalitate. Vreau ea achiziționez unul din cele 3
Stie cineva daca s10e se poate indoi?
Am cost suplimentar la Orange de 1.5 euro si as vrea sa scap de el ...sau..nu stiu.
Cum scap de zgarieturile de pe camera telefonului?(s8+)
Am 17 ani, si am de un an un telefon Huawei P Smart, pe care am, aparent, instalata o autoritate de certificare (CA). Am intrebat- o pe mama ce stie despre asta, insa a raspuns (aruncand vorba...? (mai mult)
Hei! Am si eu o problema, de cateva zile nu mai pot primi mesaje pe telefon, am incercat sa imi resetez parola la diferite conturi si nu- mi permite, oare de ce? Telefonul este dual sim si am 2 cartele...? (mai mult)
Buna! La Huawei P20 Lite se pot scoate butoanele legate de Magazine unlock de pe Ecranul de blocare? Eu, din greseala, le apas, si tot schimb poza fixa cu cele derulante. Multumesc anticipat!
Salut, am un telefon Samsung Galaxy A5 2017 si problema este ca bateria telefonului se descarca repede cand il incarc de la vreo 30 sau 40% si cand il incarc cand ajunge sub 20% se descarca mai incet,...? (mai mult)
Niste site-uri de vanzari telefoane
Un telefon pe la 700 de lei?
Am un telefon căruia i- am dat de curând actualizare la Android, iar în urma unei întrebări adresate tot de curând...am putut să înțeleg că ar avea ceva la baterie... Am o întrebare! Dacă...? (mai mult)
Salut.De obicei imi incarc telefonul prin cablul USB de la unitatea calculatorului.De cateva saptamani la conectare imi apare urmatorul text:DEVICE DRIVER SOFTWARE WAS NOT SUCCESSFULLY INSTALED.PLEASE ...? (mai mult)
Salut.Am un virus în telefon și mi se blochează. Nici nu îmi arată cine mă sună dar îmi sună. Acum e mai bine.Am instalat aplicația Bitdefender iar acum văd că nu prea mai face figuri.Îmi ...? (mai mult)
Mi- am spart ecranul la telefon recent si cand am fost la un service persoana de acolo a zis ca doar geamul este crapat dar mi- a recomandat schimbarea cu tot cu display. Intreb deoarece este o diferenta...? (mai mult)
am un colt de display dezlipit la un p10 lite dar foarte putin, aveti idee cat costa sa-l lipeasca?
Bună ziua, de ce nu pot da la *100# la Vodafone? Nu-mi merge
Salut prieteni. Ma confrunt cu o problema. Telefonul mamei, un Nokia vechi, cu tastatura, nu mai primeste mesajele de la verificarea creditului. Adica tastem *123#, imi da un mesaj ca voi primi un...? (mai mult)
Acum 12 zile am comandat de pe Vodafone un telefon (S9) si cand am sunat la centrul de la Bucuresti mi- au spus ca ar cam veni in 10 zile. Vazand ca nu mai vine telefonul am sunat ieri si alaltaieri...? (mai mult)
Am si eu o mica problema. Aseara mi- am luat muzica de pe yt converter si cred ca am dat de un site de virusi care imi tot trimit notificari tendentioase, precum : "Afla data mortii", "Ai un...? (mai mult)
Ce sa fac daca ma trezesc in urmatoarele zile cu curierul la usa cu o comanda de 7.700 de lei( SAMSUNS S 10+ 1 TERA). Cred ca mi- a dat un coleg comanda din greseala (sau cu intentie...) Deci... fara...? (mai mult)
Salutare, am un numar de telefon pe DIGI pe care il folosesc dar nu sunt titular (titularul are 2- 3 abonamente de telefonie). Vreau sa ma portez in alta retea(telekom) si sa imi pastrez numarul de telefon,...? (mai mult)
Cum sa transer bani de pe un numar unite pe unul Orange?
Am primit astazi cadou un telefon Samsung J4+ de la Vodafone. Pot sa imi pun cartela de Orange pe el fara probleme?
Este adevarat ca NOTE 10 apare in luna august a anului 2019?
Prin programul Orange phone credit se poate achizitiona telefon cu reducere la liber, sau trebuie sa faci abonament?
Ce parere aveti despre Galaxy S10 (si modelele aferente)? Sincer, eu ieri (20 februarie) m- am uitat toata noaptea la Unpacked Event si review- uri de moment si sunt cu totul entuziasmat legat de acest...? (mai mult)
De curând am achiziționat un Samsung Galaxy A7 2018. Problema este că de multe ori (pe fundal gri sau alb în special și când luminozitatea este mai mică) o jumătate a ecranului parcă ...? (mai mult)
Doresc să cumpăr o antena de amplificare semnal GSM/UMTS/LTE, încalc cumva legea daca folosesc așa ceva? Îmi trebuie un acord ceva din partea companiilor de telefonie mobila? Îmi poate...? (mai mult)
Exista Huawei y6 de 32 gb? Daca da dati-mi link-ul va rog
Bună seara, cine imi poate spune de ce imi apare pe telefon Samsung grand prime mesajul Downloading... Do not turn off target... Și il las asa nu se intampla nimic, l-am lăsat și 2 ore
Ce telefon îmi recomandati dintre Samsung A8 sau s7 și de ce? La baterie și la preț mai avantajos
vin cu o alta problema, de data asta problema consta la telefon. De cand am flash- uit telefonul la one ui (rom- ul l- am luat de pe xda SoLdieR9312s este cel care a facut custom rom- ul )...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre un SAMSUNG GALAXY A6 (2018) 32gb VS. HUAWEI P SMART (2018) 32gb? Stiu ca Huawei-ul este putin mai vechi, dar mai puternic.
Telefoanele precomandate de exemplu s10E cu cat e mai scump cu diferenta de mai astept pana apare de tot?
Telefoane bune pentru jocuri? In jurul sumei de 400lei? Ma refer la telefoane sh... nu cred ca exista telefon bun pentru jocuri la banii astia nou.
Păreri Samsung galaxy j6 si j6+?
Am cumparat un Samsung s4 de pe olx si mi se descarca cate un procent din 2 in 2 minute la baterie.pe voi cat va tine bateria?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!