Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Am cumparat un Samsung s4 de pe olx si mi se descarca cate un procent din 2 in 2 minute la baterie.pe voi cat va tine bateria?
Salut, Huawei P20 Lite sau Huawei P Smart 2019?
Salutare. Am o problema ciudata cu un Samsung. Si anume vorbesc la tekefon cu sotia care are handsfree.ul iar daca il baga in buzunar si nu mai vorbeste si e liniste in jurul telefonului, se inchide apelul...? (mai mult)
Salut, am un j5 2016 2gb ram. De ce imi merge in lag pubgul? Am jucat pe un LG g2 tot 2gb ram si mergea super bine( pe low). Pot sa fac ceva sa mearga fara lag? Daca nu, ce telefon as putea sa...? (mai mult)
Salut, am si eu un Samsung s8plus si mi s-a stins si s-a aprins dupa si mi-a ramas blocat cu numele de la Samsung si nu pot face nimic. nici macar sa-l resetez.
Ce telefon imi recomandati pana in 20 mil? Ma gandeam la S8, dar mai e si Honor 10. Parca as merge tot pe S8. Ceva pareri?
Mi- am scăpat telefonul și i s- a spart ecranul într- un colț. Problema e că nu mai merge o jumătate din ecran ( e paralizată, nu știu ). Nu pot să trimit mesajul pe WhatsApp, nu pot ...? (mai mult)
E o întrebare banală Cine folosește aplicația My Vodafone și e în concursul Dai Și Primești? (Pentru schimbul de cartonașe)
Sallut! am un iPhone 6 plus si aveam in ecran pe el si tot facea figuri se butona singur si avea si o pata albastru spre mov si am schimbat display- ul si tot asa face si tot se vede pata nu stiu ce sa...? (mai mult)
Telefonul mamei mele are o problema. Nu mai fumctipneaza aproape deloc touch screenul. Adica nu poate sa miste in dreapta in stings. Si cand apasa pe ceva ai raspunde o voce ( ai 40% baterie ...? (mai mult)
Am un iPhone 8 plus si mereu cand îl inchid ecranul se face roșu apoi se inchide. Cum pot sa îl repar?
Salut.Am un telefon Ihunt Alien x lite și merge cam greu blocandu- se.Dar nu asta e problema. Problema este că îmi sună telefonul dar nu pot să răspund.Nu îmi apare nimic. Ajutați- mă vreau un...? (mai mult)
Am un Samsung j7 2017....si i- am crapat ecranul dar l- am crapat doar la butoanele de jos si putin la ecran, alergam dupa cineva si din neatentie l- am scapat din buzunar si o cazut cu ecranul de...? (mai mult)
Eu am plecat in Anglia de o luna. Tot de atunci am facut o cerere de reziliere a abonamentului Telekom care aparent nu este in baza lor de date si abonamentul meu merge mai departe. acestia refuza...? (mai mult)
Cum pot face mai multe lucruri pe iphone? De ex cand sunt pe whatsapp nu pot sa fac altceva in acelasi timp deoarece se inchide camera si etc.
Salut nu stiti un program pe telefon cu care pot adauga un fundal alb la o poza ca sa nu mai fie lunga, gen ca si o rama (ma refer sa fac poza mai larga deoarece este lunga )
Buna Stiti unde in Bucuresti imi pot schimba sticla la un Samsung S8? Cu 250-300 lei? L-am spart intr-un colt
Cum imi recuperez contul yahoo mail cand am schimbat nr.de telefon cu altul nou?
Stie cineva ce sa ii fac telefonului meu:Samsung galaxy j3 2017. Are o problema la microfon si merge sa vorbesc la telefon doar cu castile...Am rugamintea sa imi raspunda oamenii care stiu lucruri...? (mai mult)
Buna TPU as dori link uri de la casti cu dop compatibile cu iPhone 6s, nu vreau sa imi comand si sa nu fie bune, merci anticipat!
Cat costa o baterie originala pentru s6 edge?
Cum pot șterge definitiv mesajele text de pe un telefon cu sistemul Android fără să poată cineva să le recupereze cu SMS Backup. Aștept un răspuns. Mulțumesc!
Hei! Are cineva cartonașul nr6 la telefon din aplicația MY Vodafone? Dacă da să răspundă și să îmi trimită mesaj în privat... Aștept!
acum jumatate de ora m- a sunat un numar din Ucraina. Crezand ca este o teapa unde sunt taxat nu am intenționat sa raspund. Problema e ca tot insista si am raspuns din greseala avand această...? (mai mult)
Am o intrebare daca merg la Orange sunt pe cartela si solicit un desfasurator de apeluri si mesaje mi se poate da? Dar gen sa vad mesajele care le-am trimis chiar daca nu le mai am in telefon?
Ce telefon sa aleg dintre un Allview x4 soul infinity L si un Sony m5? Ofer funda
Detine cineva Sony m5? Cum e ca tel?
Are careva telefonul Allview x4 soul infinity L? E bun de ceva? Tine cat de cat bateria?
???? Mi s-a întâmplat sa sun o persoana și ceva ciudat s-a întâmplat. Am apelat, dar s-au auzit 3 piuituri căutate și apoimâine a scris "Apel termina ". Ce înseamnă?
La ce te ajuta cablul TYPE-C?
Salut,de la ce operator as putea sa cumpar un telefon in rate,insa pe factura, fara a fi nevoie de un card de credit?
Hei lume! Mi- am luat cea mai mare teapa de la Vodafone. Mi- a expirat contractul si am vrut sa il prelungesc si am zis sa imi cumpar telefon, am cerut un j6 dual sim si mi- a dat unul cu o singurta cartela,...? (mai mult)
Va rog sa ma invatati cum se poate inregistra o convorbire telefonica. As vrea chiar cu telefonul cu care vorbesc, nu cu doua telefoane. Smartphone, Samsung. Multumesc.
Daca sunt la Orange prepay si merg in alta tara o perioada si imi incarca cineva de aici din tara telefonul cu un euro in fiecare luna fara sa il folosesc pierd numarul? Stiu ca se pierde dupa...? (mai mult)
Care este cea mai ieftina solutie sa-ti reincarci numarul la Orange? Am auzit ca online cu cardul este mai avantajos. Azi am dat pentru optiunea de 5€ 31 de lei.
unde pot gasi geam display Samsung galaxy s9 doar sticla nu si touchscreen ul si ramele? stiti vre un site? va rog
Salut eu am un Huawei y5 de cam 4 luni telefonul si cand l-am aprins azi mi-a dat o eroare in chineza sau japoneza care va m-ar putea ajuta va rog? No hate
Ce parere aveti despre s6 edge? Sunt telefoane ok avand in vedere pretul SH de pe piata?
De unde cumpără telefoanele chinezești gen Xiaomi la preturi mici care știe funda
Bună, am cumulat la Orange Phone credit 16.0 euro bonus! Ce telefon pot achiziționa?
Bunaziua,am un Samsung a8 din 2018 si întâmpin o problemă cu el,daca ma suna cineva eu il aud dar el nu ma aude, știți ce l-aș putea face?
Bună, as dori sa stiu daca exista persoane cu cartele Vodafone care au folosit pana acum functiile din promotia dai si primesti. M- ar interesa sa gasesc persoane care au cartonasele 1- masina, 1- bani,...? (mai mult)
am gresit nr de reincarcare la tf cosmote, ce am de facut? Multumesc!
Pot cumpăra vreo baterie mai puternica pentru telefon? Care sa aibă mai multi mah? (Pentru telefon)
Am si eu o problema cu telefonul meu, un Samsung Galaxy S5, de ceva timp a inceput sa faca niste dungii verzi dar doar cand il aprind/sting sau cand luminozitatea e scazuta, imi puteti da vreun...? (mai mult)
Bună ziua aș vrea să răspundă doar cei care știu. Am un Samsung A7 2018 și i-am spart ecranul și display-ul aș vrea să știu cât m-ar costa. Mulțumesc anticipat.
am si eu o problema. Cand ma duc in wifi si incerc sa pun proxy manual cu portul 8080 si gazda localhost internetul nu vrea sa mai mearga. Va rog ajutati-ma dau si funda
Se merita sa-mi iau Samsung Galaxy s7 negru de pe EMAG?
Va rog daca ma puteti ajuta, o nepoata de 9 ani a pus un cod la un telf.samsung galaxy j5/6 si nu il mai stie, nu se mai deblocheaza, nu se poate face nici o procedura pe el, deci codul care la pus pe...? (mai mult)
Mai e bun de ceva iphone 6 simplu in 2019? Care e mai bun iphone 6 sau Sony z3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?