Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 25 Februarie 2025 sunt:
La un telefon cu ce ajuta Ramul? Ce este?
Am un tel LG /PRADA/KF 900, vreau sa stiu daca imi pot face cont google sa instalez Facebook mesenger.Nu am idee cum sa-l fac, e un tel mai vechi adevarat.Dau funda rog cine stie.
Buna, am și eu o întrebare.Mi- am încărcat o cartela Vodafone.Și mi- a fost reînnoita oferta cu 5 euro.Am reușit să dau un telefon.Sa intru puțin pe net și brusc nu mai merge sa sun și nu am...? (mai mult)
Salut, îmi puteți da un site din afară de unde îmi pot achiziționa noul honor view 20? Mulțumesc frumos
Am făcut o resetare completa a telefonului iar când am vrut sa descarc Instagram, îmi spunea că nu este compatibil cu device- ul. I- am dat upgrade la cea mai noua versiune dar tot așa arată....? (mai mult)
Am sa primesc prin aprilie- mai un telefon gratis, un iphone 7 Rose Gold. Este foarte bine doar ca ma frustreaza ideea ca este roz. Intrebarea este, pot sa schimb culoarea telefonului ...? (mai mult)
Buna TPU. Am un huaweii y5 2018 la care nu- i functioneaza temele. Cand incerc sa descarc o tema zice " Acest serviciu solicita cea mai recenta versiune a urmatoarei aplicatii: Huawei Mobile Service,...? (mai mult)
Mi-am uitat parola/desenul de la telefon și nu știu cum să îl deblochez. Îmi puteți spune niște metode înafară de resetarea telefonului din fabrică.
Buna, am un buget de 1200-1000 de lei si as vrea un telefon pentru uz zilnic dar si pentru gaming ( ocazional ). Ce mi-ati recomanda. Multumesc anticipat
Buna ziu, a am un Allview soul 4 infinity z si se aude cam încet la melodii, de ce oare?
Există vreo posibilitate, sau setare la tel. ca acesta sa nu se mai conecteze decât la reteaua wifi de acasă si cu altele pe traseu sa nu mai apară? Dacă închid wifi- ul câteodată uit sa îl deschid...? (mai mult)
tocmai azi mi-am incarcat cu optiunea 5 euro(Orange) si nu am primit cei 50 gb internet bonus, de ce?, va rog ajutati-ma! Dau funda
Ce sa aleg dintre Iphone 7 cu 2Gb Ram și 128Gb Rom(read only memory) sau Samsung Galaxy a9 2018 cu 6Gb Ram și 128Gb Rom.
Buna, ce telefon merita luat strict intre iphone x si xr ( no Samsung, Huawei etc)? URGENT FUNDA
Salut, am un j5 2016 care merge bine dar de vreo 7 zile se incarca foarte greu chiar daca nu stau pe el..deci nu l- am mai avut full de mult toata noaptea, se incarca pana la 50 si dupa se opreste, ...? (mai mult)
acum cateva zile mi- am incarcat cartela cu 5€ dar dupa o zi de la activarea optiunii nu mai aveam net, aveam doar minute. Am reincarcat- o si a 2 zi dar s- a intamplat acelasi lucru, ce...? (mai mult)
Am un tel allviev v2 viper i.in dimineata aceasta nu am mai gasit nici un apel, nu pot citi email, nici mesaje spune ca dosarul este gol, dar primesc notificari ca am primit un email"in partea de sus ...? (mai mult)
De ce nu pot face update Samsung s7 edge?
Ce părere aveți de iphone 6 16 gb? Am înțeles ca sunt bune, se mișcă bine pe jocuri cat și pe aplicații. Ce avantaje și ce dezavantaje are? Eu am un s5 neo momentan, merita sa mi ...? (mai mult)
Un cod decodat nokia3310? Multumesc
Am un j6 2018 care nu tine asa de mult si vreau sa apelez la voi sa imi spuneti cateva metode cum sa tina bateria mai mult.Dau o funda mare.
Puteți sa imi spuneti daca știți un service unde se repara telefoane in București in sectorul 6? Mulțumesc mult!
Parere detinatorii Iphone X Se merita achizitionarea?
Dacă cumpăr o cartela Orange pot sa o folosesc în achiziţionarea aplicaţiilor? Nu abonament! Să răspundă cine a mai făcut, și dacă merge.
Am telefonul virusat. Cum scot viruşii?
Salut.Detin un Huawei Mate 20 Pro. Vroiam sa va intreb, cei care cunosc mai multe despre fotografii, camere samd...de ce acest telefon este vazut undeva peste Note 9? Anterior am detinut un Note 8, ...? (mai mult)
Salut,as vrea sa imi cumpăr si eu o pereche de casti galene,nu dopuri pentu telefon,vreau sa fie ceva cu bass ce imi recomandați, sub 100 de lei
Bună seara! Bunicul meu are un telefon vechi, Nokia 230, cu taste. Are câteva informații pe el si nu ar vrea sa le piardă. Acum ceva timp a blocat telefonul cu un cod, dar ulterior l- a uitat....? (mai mult)
Am o problema. Azi mi- am cumparat o cartela de 5 euro (Orange), a mers vreo 30 de minute apoi mi- a spus ca am 0.01 euro activ si nu am mai putut sa apelez/trimit mesaje/folosesc internet....? (mai mult)
Am și eu o problema cu castile de la iPhone...am un iPhone 6 și folosesc casti de iPhone 7, când conectez castile la telefon doar casca dreapta sa aude, iar in cea stânga nu se aude absolut...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site-ul telefonultau.eu?
Am un telefon care scrie că are camera foto de 200w+200w ce înseamnă acest lucru? Mulțumesc
S9 Plus sau Note 8? Dau funda
Salut, dintre alview x4 soul infinity z si HTC desire 12 care e mai bun ca vreau sa-mi iau unul?
Salut, dintre j5 2015 si HTC desire 12 care e mai bun?
Ce model de Samsung face cele mai reușite poze? Ma interesează să facă poze extrem de bune pe ambele camere. Celelalte caracteristici nu ma interesează ptc folosesc doar câteva aplicații.
Am o problema cu un A5 2017, unele poze cand apas pe ele au nişte linii care sunt de altă culoare decât poza în sine, altele sunt pe jumătate negre, altele au dungi verzi, mov şi albastre (asta ...? (mai mult)
Salutare, am un Samsung Galaxy S8 Orchid Gray si in ultima perioada am vazut ca nu merge la fel de bine ca si inainte, jocurile sacadeaza in unele momente sau cand rulez pe google, Facebook, Youtube,...? (mai mult)
Cum pot transfera fisiere de pe un Ios pe un Android?
Ofer recompensa si fundita pentru cel ce imi poate trimite cartonas pentru concursul Vodafone MisteryBox, mai precis cartonasul numarul 1 cu imaginea Ariciului.
In aceasta vara mi- am cumparat un huawey honor wiew 10. Are folie de sticla deasupra( cred ca asa se numeste). Ce- i drept s- a dezlipit un pic si trebuie sa- mi iau alta. Dar azi cand curatam...? (mai mult)
Vreau să îmi cumpăr un iPhone 6 dar nu vreau să dau 16 milioane pe el. Îmi puteți da niște site- uri unde îl pot găsi la niște prețuri convenabile? În afară de Cel.ro că am văzut aseară...? (mai mult)
ma tot intreb. Android sau Ios ( Iphone )? Dece:? Pro:? Contra:? Rezultat final:? Eu sincera sa fiu prefer mai mult Android; fiindca il pot customiza cum vreau, pot adauga Root si...? (mai mult)
Exista vreo aplicație care pot recupera niște poze șterse din greșeală? Dacă exista, cum se cheama? Mulțumesc
Exista o aplicatie Android care sa blocheze de tot ecranul? Ma refer aici si la ascunderea notificarilor (mailuri, whatsapp uri, apeluri, sms uri etc). Sa am acces la eventualele notificari abia după...? (mai mult)
Samsung S8 sau iPhone 7? Care din cele doua merita sa mi-l cumpar in 2019? Vreau sa argumentati raspunsul, multumesc!
Iphone 5c are amprenta?
Am nevoie de ajutor. Mi- am făcut cont dar gen pe un email prost la care nu ii știam parola și am pus numărul meu bun și când am dat mi- a zis să confirm e- mailul pentru validare prin număr și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati