Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cum pot afla cine mă sună cu număr necunoscut? Trebuie vreo aplicație ceva? Țin să menționez că am un Samsung S8+. Mersi.
Voua vi se intampla sa se inchida telefonul cand e frig afara?
Salut, știe cineva cum sa pot juca Fortnite pe telefonul meu Xiaomi Redmi 4a are 2 gb ram si duce bine Pubg chiar excelent, dar vreau si Fortnite deci știe cineva vreo modalitate?
Salut, mi-am spart folia telefonului, dar din nefericire și ecranul puțin în colt, dacă pun o alta folie se va lipi exact cum trebuie în urma crăpăturii? Adică, sa nu lase bule de aer ma refer
Cum vad Gratis in ce retea e telefonul meu Iphone 8 blocat?
Salut,cum e semnalul Telekom in zona Brasovului? ( Atat internet cat si apeluri )
Am descarcat o aplicatie pe mobil si cand am vrut sa mut pictograma a mai aparut una. Am dezinstalat aplicatia dar una cealalta pictograma a ramas si cand vreau sa o dezactivez nu merge.De ce?
As vrea sa ma inscriu la un concurs si scrie asa "(tarif normal, număr disponibil în Orange, Vodafone, Telekom)" eu am rds ...care ar fi treaba daca trimis sms de pe rds si tinand cont ca acolo scrie...? (mai mult)
Salutare,am si eu o intrebare.Se merita trecerea de la un Android la IOS? Prietenul meu vrea sa imi faca cadou un Iphone 8. Ce parere aveti despre acest telefon?
Buna, am o problema cu telefonul si am nevoie de ajutor urgent! Inainte, cand imi incarcam telefonul(J5 2017) se incarca normal(aprox. 1%/min) dar, de ex azi noapte l- am lasat in priza(mai era si tv...? (mai mult)
Am primit un mesaj de la titularul abonamentului pe care il folosesc eu cum ca astazi trec pe cartela si trebuie sa reincarc. Optiunile abonamentului inca le am si inca merge sa sun. Trebuie...? (mai mult)
mi-am resetat telefonul si nu stiu cum sa activez aplicatia MyBrd, ma poate ajuta cineva?
Bon. Deci am primit un zte blade l7 (să- l repar cică). Persoana care mi l- a dat mi- a spus că a resetat și a blocat telefonul(imediat după ce l- a resetat) de pe find my phone de la google. Acum...? (mai mult)
Am un E- boda G400M și am o problemă cu bateria. Se descarcă foarte repede si se incarcă greu și de azi- noptea l- am pus la incărcat si dimineață avem 75% pe când seara avea 4% Ce...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai fie telefonul pe mod sigur?
Salut, a mai primit cineva sms-uri de genul special closing, part 1 / automating closing, part 1? E deranjant sa primesc zi si noapte chestiile astea.
Merită sa imi iau iphone 6s in 2019? :))) eu l-aș vrea pentru poze si cateva aplicații. Dar nu sunt sigura daca o sa regret... ce ziceți?
Hei, TPU! Dețin un Samsung galaxy S8 de aproape 2 luni și am observat o scădere drastică a duratei de viață a bateriei. Dacă pe economisirea medie a energiei aveam până la o zi, acum abia dacă...? (mai mult)
Credeti ca merita sa cumpar un Samsung s7 edge? Daca da de ce?
Am și eu o problema cu un j3 2016, îi dispare semnalul retea Telekom. Am încercat și cu alte cartele și nimic. Care poate fi cauza?
Pocophone f1 sau oneplus 6T? Eu sincer as vrea mai mult pocophone pentru ca e mai ieftin si e bun dar mi- e f frica sa nu se duca repede..il primesc, nu il cumpar eu.One plus 6T e ff fain si bun dar mi...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpăr un telefon dar ce sa aleg A8 sau 7... sunt foarte indecis
Ce inseamna daca se aprinde ledul albastru la Samsung s6 dar nu si telefounul? Nu a mers 10 ore deloc si nu incarca, nimic, dupa care l- am dat usor de covor si se incarca, lol, apoi a ramas negru...? (mai mult)
Am o nelămurire... I s- a m- ai instalat cuiva tamptsync? Habar nu am ce este. Sa descarcat singur? Ce poate sa fie? Funda! Țin să menționez că după 3 min telefonul s- a restartat din senin,...? (mai mult)
Matusa mea are un iPhone 5 sau 6. Volumul nu se aude deloc.Am putea face ceva ca sa se auda? Ajutor!
Bateria unui telefon 3000 mAh in ore? 3000 mAh = (cate ore?)
Am un telefon Samsung Galaxy J7 2017.Aseara mergea sa ma uit pe el. Dimineata l- am luat si am vrut sa il deblochez, dar nu mergea sa glisez! Telefonul este nou l- am cumparat anul trecut in decembrie.Am...? (mai mult)
Am un j5 2016 de aprox 2 ani cumparat la abonament cu pretul de 890 de lei, in aprilie mi se termina abonamentul in sfarsit si as vrea sa- l vand, cu cat l- as putea vinde? Sau cu cat se mai vind...? (mai mult)
am si eu o problema. Am un telefon Vodafone smart n9 lite si nu pot trimite mesaje. Am incercat sa ma duc la centru mesaje dar nu-l gasesc nicaieri in telefon. Ma puteti ajuta?
Cât ar costa de înlocuit o baterie pentru iPhone 6? Mulțumesc anticipat.
Salut, astazi mi- am scapat telefonul si s- a spart ecranul. Tin sa mentionez ca fisura este in partea dreapta jos si se extinde pana sus la camera frontala. Telefonul este Vodafone Smart E8 si a costat...? (mai mult)
Salut, as avea nevoie de niste ajutor. Deci am un telefon marca Samsung, A6 2018 si as vrea sa il rootez cu scopul de a modifica ceva in fisierul build.prop. Dar am niste nelamuriri si daca ma puteti...? (mai mult)
Am o problema cu un Huawei P8 Lite. Cand il scot de la incarcat in maxim 10 secunde se stinge. Am incercat sa il descarc complet si apoi sa il incarc dar fara rezultat. Care poate fi problema? ...? (mai mult)
Salut.Am un telefon Nokia3(2017),care incarca doar incarcat.Stie cineva care este cauza? Va multumesc!
Voi incerca sa fiu cit mai scurt posibil. Pelicula de sticla( cred ca asa se numeste) de la telefon are o bucatica din ea partea din dreapta jos desprinsa nu chiar asa tare un pic... Ma gindeam...? (mai mult)
Hei, nu stie nimeni ce pot sa fac sa nu mai primesc mesajele mai tarziu decat le primesc. Ex mi- a trimis msg la ora 5 si ceva eu l- am primit la 6 fara si asta se intampla frecvent sau mai primesc mesajele...? (mai mult)
Am făcut o scanare cu Avast Mobile Antivirus și a ieșit o singură problemă: cică fratele meu Alex este periculos. Ce minte au creatorii... Este o glumă proastă a lor? Sau poate nu este aplicația...? (mai mult)
Am si eu o mica problema. Am un S9, si astazi i- am facut actualizare. Si ce sa vezi, ma trezesc cu noua tema One, care mi se pare absolut scarboasa, in comparatie cu Infinity. Intrebarea...? (mai mult)
Exista metode de a conecta 2 telefoane fixe intre ele? (adica parter cu etaj )
Sunt plecat in Spania de 3 luni si jumatate. Am o cartela Orange din Romania pe care am folosit- o doar prima luna de cand am ajuns in Spania. Acum folosesc o alta cartela de aici cu optiuni relativ mai...? (mai mult)
Bună seara, mi-am dat comanda de un HTC desire 12, ce parere aveti, este bun de ceva?
Dupa parerea voastra, iphone 7 plus mai este bun pentru anul 2019? Sau...care credeti ca e mai bun? Samsung A5 2017 sau Iphone 7 plus? Funda :)
Intre Huawei si Samsung, ce este de preferat? In general. Nu ma intereseaza camerele foto ci telefonul, accesul la internet.
Ce parere aveti de p20 lite?
Am telefon nou, pot fi sunat dar nu pot suna, de ce? Am credit
Telefonul meu a luat- o razna...filmez ceva...iar când dau pe play, îmi dă sunetul pe repede- înainte cu voci din alea subțiri, iar video- ul mai durează insă sunetul se termină rapid, video-...? (mai mult)
Vreau sa fac software update pe j4+ dar mereu da eroare.De ce?
Cum pot face un radio dintr-o galena?
Am un Samsung Galaxy A6+ si pe spate are doua camere.Cum folosesc a doua camera sau ce rol are acea camera? Si a doua intrebare : Telefonul Huawei P20 Lite sau Samsung Glaxy A6+?
Cum fac sa apara story- ul meu la o locatie? Gen am pus un story cu locatia Grand Cafe, iar cand apas pe locatie, vad story- urile altor persoane tot de la aceasta locatie, dar a mea nu apare ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!