Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cum as putea sa salvez nr de telefon daca nu mai am loc nici pe sim si nici pe telefon?
La Quickmobile se repară telefoane?
Am Huawei P20 lite si nu stiu cum sa fac screenshot. Ma ajutați?
De se trimit fisierele video atat de greu pe Watsapp?
Se mai merita sa iti iei un Huawei mate 20 lite? Daca nu, ce telefoane cu specificatii asemanatoare merita pana in 1500 de lei?
Cand trimit un mesaj unei persoane imi spune nelivrat, ce as putea sa fac?
Salutare TPU *Am si eu o intrebare, am un telefon decodat si doresc sa repun pe el Andoid 4.4 si este decodat ma intreb ca oare o sa ramana decodat si dupa schimbarea softului finca softul este ORO(Orange...? (mai mult)
Buna tuturor, de curând mi- am luat un telefon pe care se numeste: Samsung Galaxy S7, am observat ca vibratia la el este prea puternică, ceea ce cred ca nu este ok, stiu un prieten care nu are problema...? (mai mult)
Bună seara. Am pe tel instalată aplicația truecaller. De ce în dreptul la anumite contacte îmi apare un semn de fulger?
Salut, am vrut sa inregistrez ceva important, dar cand m- a sunat cineva s- a anulat inregistrarea si ca sa ma asigur ca asa este am verificat telefonul si intr- adevar nu puteam sa gasesc inregistrarea,...? (mai mult)
Cum se debloceaza telefonul Samsung GT-E1170?
Care e cea mai buna aplicație pentru antiviruși? Am iPhone 7.
Bună, stiti vreo oferta de la Digi mobil la cartela care să am minute internationale sa sun si in Italia acea persoana are tot Digi! Dar daca este si stiti as vrea sa aiba si net cam vreo 4Gb la viteza...? (mai mult)
Cum fac sa imi tina bateria mai mult in viata? Am un j6 2018 luat de 3 saptamani si nu mai tine bateria cum tinea cand l-am cumparat.Va rog frumos sa ma ajutati.
Am un iPhone 6s care presupun că este blocat iCloud pentru că atunci când îl deschid îmi apare mufa de la încărcător și semnul de la iTunes, însă eu știu contul de iCloud. Are cineva idee...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare. Am un iPhone 6s. Intro zi a apărut ceva pe ecran și am apăsat din greșeală și presupun că s- a blocat iCloud pentru că atunci când il deschid îmi apare o mufă...? (mai mult)
Salut, am un Samsung a8 2018 pe gold si mi- am luat o husa neon neagra si nu imi face contactul cu ea si pe un a8 negru merge tot, poate culoarea telefonului sa influențeze functionalitatea? Astept ...? (mai mult)
Mi-am luat un HTC desire 12 cu 550, e bun pretul? Telefonul e nou.
Am o nelămurire. Înainte, pe vremea lui Ceaușescu nu existau atatea telefoane, toți copiii ieseau la aer. Când au început să apară telefoanele, toti au început să devină dependenti...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un raspuns rapid.Acum 2 zile telefonul meu, un s9+ , si- a facut actualizare de software.Mi- a schimbat automat tema(iconitele sunt schimbate si multe altele)acum in telefon apare ...? (mai mult)
Mi-a fost montată folia de sticlă de pe ecranul telefonului stramb. As putea sa o desfac şi sa o montez la loc. Care ar fi paşii de urmat?
As dori sa imi cumpar un telefon si nu stiu pe care sa il aleg 1. iphone x 2.Huawei p20 pro 3.Samsung s9
Detin un telefon Samsung Galaxy A5 2017 si problema este cand bateria telefonului ajunge pe la vreo 30% se descarca rapid fara sa nu fac nimic pe el, vi s- a intamplat si voua asta sau doar mie...? (mai mult)
Am un Samsung note4 de 1 an și de aproximativ o luna se închide deodata și atunci când îl deschid își urmeza procesul dar reușește foarte greu sa intre în meniul principal. Atunci când începe...? (mai mult)
Prietena mea are Iphone si nu mai stie codul pin sa deblocheze telefonul si nu stiu cum sa fac sa il resetez!
Salut, am si eu un Huawei p9 lite mini si l-am spart, stiti cumva cat m-ar costa? Adica este doar sticla sparta in rest merge sau trebuie schimbat cu tot cu display?
ce parere aveti de HTC desire 12?
Daca fac resetare la iPhone o sa am din nou cei 32 gb liberi?
Hei TPU. Azi eram in baie si erau aburi si telefonul meu s- a inchis dintr- o data(iphone 7) si de atunci imi e inchis si imi tot apare logo- ul de la Apple(marul) si apoi iar nu apare apoi iar apare ...? (mai mult)
De ce nu imi merge netul,am setarile facute, am optiunea activata, datele se activeaza dar cand intru de exemplu pe Youtube nu imi merge.
Am vrut sa curat ecranul telefonului. Din cate am inteles se curata cu alcool. Dar nu aveam deci am folosit produsul cu care imi curat ochelarii. Scrie ca nu are alcool sau gaz. Sper ca am spus...? (mai mult)
Ce telefon recomandați Huawei P20 PRO sau S9?
Salut, dacă duc un iPhone 6s la un service, sa îmi schimbe bateria, o sa mi se șteargă fișierele, pozele, etc.? Sau nu are legătura?
În ce țara a Uniunii europene mai pot cumpăra o cartela prepay fără a mai fi nevoie de carte de identitate din acea țară sau domiciliu?
Cine se pricepe sa faca root? Am un xiaomi mi mix si tot ma chinuiesc sa fac root dar nu reusesc si cand vreau sa instalez TWRP nu imi sta si imi zice 0mb
Care este cea mai avantajoasa retea de telefonie pentru internet in Roaming? Imi trebuie cati mai multi giga de internet pentru a lua legatura cu familia din alta tara in Romania.
Ce telefon as putea sa iau la schimb pe un Samsung Galaxy S8 Plus? Preferabil sa imi spuneti un telefon cu care as putea iesi un pic in avantaj (pret sau specificatii). Multumesc anticipat!
Am o problemă, nu foarte gravă. Este legata de telefon:știți cum este un ecran că îl apeși, seamănă cu benzină când este pe drum sa zic așa.Este o pata, ea se observă doar când ...? (mai mult)
Salu doresc ca in urmatoarea perioada sa imi cumpar un telefon de la Samsung din gama S problema este ca acestea nu mai au aplicatia de radio preinstalata din fabrica dar am citit pe net ca se poate...? (mai mult)
Buna, nu stiu ce telefon sa aleg dintre ASUS ROG PHONE SAMSUNG S9 IPHONE 8 Eu is mai mult cu gaming si as merge pe Rog Phone pentru ca are si leduri RBG, voi ce ați alege daca ați fi in locul...? (mai mult)
Salut am un Samsung j 5 2017 si se aude un sunet cand ascult muzica si primesc notificări si se aude până se oprește sunetul Vreun sfat, va rog
Am un Samsung j6 2018 si am intampinat o problema. Cand deschid telefonul imi apare o minipagina cu reclame. De la Vodafone, jocuri etc. In special cand dau sa sun. Va rog cum sacap de...? (mai mult)
Salutare, am un Sony xperia xz1, telefonul este bun din punct de vedere hardware și software, scoate 200.000 în AnTuTu dar de ceva timp când întru pe YouTube și vreau să caut ceva sau să scriu...? (mai mult)
Salut.Eu am un telefon cu touchscreen spart sau ecranul de protecție. Telefonul a mers 5 luni cu ecranul spart dar acum ceva zile eu m- am enervat pe telefon și l- am scăpat pe jos. De atunci jumătate...? (mai mult)
De ce nu imi merg datele mobile la telekom pe abonament?
Am un Samsung Galaxy J5 2016 și pur și simplu îl lăsasem la incarcat, când îmi apare din senin o chestie pe ecran.De la Vodafone protect "dispozitivul este blocat" "va rugam sa returnați...? (mai mult)
Am si eu un s6 edge, dupa cum stiti un telefon bun, destul de performant, dar, l am luat de la un prieten, lua bateria ii tinea circa 3 meciuri de pubg, dupa ce l am luat eu tine mult mai putin, daca...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ce telefon este mai bun? A6 PLUS sau Huawei P SMART 2019? IN SPECIAL CARE SE MICSA MAI BINE PE JOCURI
Imi apare tot timpul pe ecran sa redeschid sau sa inchid seriviciile google play, e pot sa fac?
Aseara mi- am scapat telefonul de pe un dulapior mai inalt. A ccazut pe fata insa cand l- am ridicat nu am observat nici o zgarietura sau spartatura. Cand l- am deschis mergea touchul doar putin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!