Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salutare la toata lumea, am un telefon HTC one mini 2, nu se mai incarca, nu se mai aprinde, sunt din Bucuresti zona Mega Mall- Pantelimon, ma poate ajuta cineva de aici cu o constatare privind starea...? (mai mult)
Bună, mi se descarcă bateria telefonului foarte repede, dar îl am abia de vreo 6 luni. L- am scos de la încărcat cu 100%, a trecut cam jumătate de oră și era deja 95%. Și sunt cam nevoită ...? (mai mult)
Am un Htc U Ultra care are usb type c si mi- am luat recent un adaptor pentru niste casti usb, dar cu adaptorul recent se aud destul de incet. https://m.emag.ro/adaptor- apple- usb- c- usb-...? (mai mult)
Un telefon cu o camera buna in jur de 1500 lei?
Am nevoie de o baterie externa pentru telefon. Imi puteti spune de unde ati cumparat recent asa ceva. Multumesc
Bună TPU. Aș dori softwareul pe telefon 6.1 eu îl am 6.0, am un Orange dive 72. La mama mea deja poate 6.2 dar telefonul meu a fost mai scump decât al ei și nu defectează in asphalt 8 și alte...? (mai mult)
am un telefon umi super si de la o vreme cand activez datele mobile sau orice alta setare se dezactiveaza automat, ce sa fac?
Ce fac dacă am șters toate deblocările de revista (Huawei mate 20)? De unde le pot recupera?
Ieri mi- am luat teapa, am luat un telefon Microsoft lumia 640xl cu 185 de lei. Am încercat sa mă conectez pe Facebook, mesenger, olx, Instagram si nu ma lasa si mai devreme am aflat ca nu merg de...? (mai mult)
Am un telefon Samsung J7 2017 si i- am fortat butoanele de volum. Cel pentru volum+ a cazut si nici cel pentru volum- nu mai tine mult pentru ca e desprins pe jumate. Stie cineva unde pot ...? (mai mult)
Care credeti ca ar fi un top 5 al telefoanelor, avand in vedere calitatea camerei frontale?
Ce ati alege intre iphone x si galaxy s9? Pareri pro si contra? Tot ce stiti despre acestea Multumesc
A întrat apa la camera de la telefon fata/spate ( în rest nu are nimic). Soluții va rog.
Acuma cateva zile mi- am cumparat un telefon(Huawei honor play) si am observat ceva ciudat. Castile mele de le jbl care nu is cine stie ce, is un model mai vechi, nu mergeu. Pur si simplu le bagam in...? (mai mult)
Caut un telefon cu butoane, clasic, fara touch screen, dar bine utilat... bluetooth, camera foto decenta, sd card samd. Buget 100 euro. Ce imi recomandati?
As vrea si eu sa ma ajute cineva. Vreau sa fac root la un Vodafone Smart Mini 7, dar nu pot. Am încercat de câteva ori cu diferite aplicații, cum sunt KingRoot, KingoRoot sau Termux (ca am...? (mai mult)
Salut, știți niste aplicații pe telefon de filmat care este microfon aparte si speaker aparte cand filmez cu du record si aprind sunetul este aprins si microfonul si vreau ca sa nu fie aprins microfonul,...? (mai mult)
Buna seara, un prieten de al meu are un s8 plus și un S9. S8 plus îl vinde la 1400 iar S9 la 1600. Care e cea mai buna alegere pe care sa o iau? Merita 200 lei pentru un S9 și care telefon e mai bun...? (mai mult)
Merita iphone 6s in 2019?
Pentru toti care au telefon Samsung Galaxy J4 2018 Are amprentă?
Buna! Am un j5 2017 si am incercat sa-l rootez cu adin...I-am dat deschidere si nu mergea SIM-ul! Dar i-am dat factory reset...Dar nu-mi merg aplicatiile Samsung! Ce sa fac?
Salut Prieteni. Dețin un iPhone. Cum adaug un comentariu la orice video vizualizat de pe YouTube? Va multumesc.
Va salut.Imi puteti spune si mie ce aparat trebuie sa cumpar ca sa decodez telefoane in principal iphone si Samsung? Ce aparat mi-ati recomanda ceva bun la pret accesibil?
Am Samsung s5 mini si la 100% incarcat cu led verde daca scot si bag iar se incarca si apare cu led rosu oare bateria e stricata si de ascult muzica si Facebook de la 100% pana la vreo 90% se descarca...? (mai mult)
Stie cineva care ar fi faza la telekom cu acel abonament de 5 euro? Si ce vor sa spuna cand zic fara contract?
Samsung J5 sau j3?
Imi vand telefonul si este interesat de el un tiganus. Si maine vrea sa il cumpere. Sa am incredere?
Inca o problemuta am, cu acumulatorul bateriei de la telefonul meu Allview v2 viper s (3000mah) ma cam lasa de la 60%, de unde as putea sa cumpar una noua? Ar fi compatibila de la alt model...? (mai mult)
Nu pot trimite mesaj la Bango. Am incercat in toate modurile posibile. Am cartela 5€ Voda...( opțiunea nu este activată) Imi scrie ca nu s-a putut trimite mesajul :|
De ce cateodata dupa ce mi-e incarcat telefonul tine mult, dar dupa iar o incarcare tine mai putin? Care-i treaba? (S6 edge)
Am o întrebare cam ciudată. De câteva zile, când vorbesc la telefon, aud o voce bărbătească/feminina depinde, care vorbește peste mine și cu cel care vorbesc. M- a sunat un prieten și vorbeam...? (mai mult)
am o problema cu un Sony Xperia z4. Cand il conectez la incarcator, vibreaza de 3 ori cum ca ar incarca dar nu se aprinde.Acum 2 zile nu mai trecea de logo- ul Sony, am incercat sa ii pun ...? (mai mult)
Pot să folosesc un incarcator Samsung fast charge la un telefon Samsung, dar care nu suporta fast charge? Sunt compatibile și le pot folosi fara nici o problemă cu bateria?
Bună tuturor! Am nevoie de voi.Am un Samsung Galaxy J7 2017(capsat după cum mulți stiți ) Aseara am avut baterie 3% iar pana dimineața sa incărcat doar 24% pana la ora 10:00, de la ora 10:00 pana...? (mai mult)
Salut, am un j7 2017 si acum două zile mi-a aparut o pata mov pe marginea ecranului, pe zi ce trece se extinde, mai am vreo solutie in afara de a schimba display-ul?
Vreau sa achizitionez de la ORANGE un iphone 6S cu prelungire de abonament. Exista posibilitatea platii in rate pe factura a contravalorii iPhone-ului?
Am dat un reset la un telefon LG si nu mai stiu adresa de email. Am cautat pe Youtube o rezolvare si am gasit dar cand dau la "touch assistant" la "acasa" imi zice "finalizati setarea pentru continuare"...? (mai mult)
Am câştigat acei un milion de mb de la mistery box şi nu i-am activat. Când am vrut să-i activez, nu i-am mai găsit. Ce pot să fac acum?
Salut, fratele meu mai mare are un telefon Huawei p10 lite iar eu am un controller Android care se conecteaza prin otg.Huawei p10 lite- ul are functia otg dar cand conectez controller- ul, incepe sa lumineze(controller-...? (mai mult)
Iphone 5s sunt bune apar probleme in tim0, ce fel de?
Cine are in Mystery Box Vodafone cartonasele urs 1 sau vulpe 1?
Imi recomandati un telefon bun pana in 1.500 ron pentru live pe Facebook? Vreau sa se vada bine, as folosi camera frontala si nu vreau sa am surprize. Poate ceva de la Samsung sau Xiaomi. Si ce este mai...? (mai mult)
De ceva vreme pe ecran imi apare ca un fel de wallpaper imaginea dintr- o conv de pe wapp sau insta adica tastatura cu camera si toate cele. Idee e ca eu am un wallpaper inchis si de exemplu cand...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva cum pot sa imi recuperez contul de Instagram?
Merge la Samsung galaxy j5 modelul 2017 sa pui poza la contact cand primesti un apel? Am cautat peste tot si nu am gasit. Merci.
Daca vand un Samsung galaxy j6+ 2018 cu 550 de lei e ok?
Gasesc cartele voxi la noi la Vodafone?
Va salut.ma poate ajuta si pe mine cineva)? Am un iphone 4(ios 7.1.2) si doresc sal decodez acasa? Am laptop bun.doar ca nu stiu cum. Ma puteti ajuta va rog frumos
Am o cartela Orange prepay si de ceva vreme primesc sms doar daca am net-ul activat. Stie careva de ce si cum rezolv problema?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?