Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salut... Un sfat. Care credeti ca e mai bun iphone 12 sau 14 eu l-am scos pe rata de la altex, ce credeti mai bine il luam pe abonament de la Orange sau pe rata? Sfat
Vreau sa ii fac downgrade la one ui 5.0 pe A12 SI trebuie downgradat binary. Cum fac?
Salut… Vreau un sfat Vreau sa imi cumpar memorie in icloud si m- am gandit sa va intreb ca daca cumva platesc o data si a doua luna nu mai apuc imi sterge fisierele sau se opreste pana platesc? Ramane...? (mai mult)
Salutare tuturor și la mulți ani celor cu numele de Andreea, Andrei, am o mare problema de ce nu mi se mai incarca telefonul meu Samsung Galaxy S5? Este cumpărat din 2019 din pandemie pentru orele...? (mai mult)
De ce imi retrimite Instagram mesajele? Adica eu deja le-am vazut dar mi le tot retrimite si nu 2/3 ci 20 odata
Atunci când îmi folosesc telefonul sau nu, cum este mai bine, să- mi las datele mobile și Wi- Fi- ul deschise tot timpul sau să le închid de fiecare dată când mi- l pun în buzunar ori în geacă...? (mai mult)
Realme 11 Pro+ sau Honor 90? Amândouă 12GbRam, 512 GB memorie
Buna ziua, vreau sa îmi cumpăr telefon, asta e bun? Are vreo problema software sau hardware? https://www.olx.ro/d/oferta/samsung-galaxy-s2-plus-carcase-IDgDm72.html
Am aplicația Newpipe o folosesc ca alternativa a aplicatiei Youtube dar când vizionez videclip- uri de 50 de minute de pana la 2 ore imi apare acesta eroare: java.lang.OutOfMemoryError: Failed ...? (mai mult)
Salut... As vrea un sfat Mi-am luat iphone 12 cu 64 gb si nu stiu cum sa fac memorie mai mare cica din i cloud de ex 2TB 50 DE LEI PE LUNA SFAT?
Caut numerele de telefon ale colegilor mei de liceu: Nicolae Dumitru si Luca Ilie
Salut… Mi-am luat un iph 12 de ceva timp si unii imi zice ca de ce nu mi-am luat 13 sau 14 ca cica 14 e mai bun ca asa ca asa adica doamne iarta ma Pareri? E ceva diferenta?
Salut… Vreau un sfat, mi- am luat iphone 12 din altex acum 2 zile e ok totul, cand am intrat pe insta sa dau unblock la cineva s- a dat dupa s- a blocat dar gen ma lasa sa ies din aplicatie etc repet...? (mai mult)
La android in bara de stare de sus cum pot sa schimb din culoarea neagra in alb,ceasul,procentajul bateriei,semnal wifi sau date mobile, etc? va multumesc!
Ma poate ajuta cineva și pe mine cu un cod la un Nokia 1616-2 imei. 355387042818528 vă mulțumesc
De ce unii vând pe OLX telefoane noi, sigilate, la preturi mai mici decât preturile din magazin? Care e afacerea?
Salut. Am facut un cont my electrica prin mai 2020 si am uitat emailul de la el si parola, le-am trimis un email cred ca luni si nici acum n-au raspuns, ce ar trebui sa fac?
Cum pot șterge un nr de telefon de pe cartela SIM că mă chinui de o oră prin toate setările și nu mă lasă
Hei, am nevoie de ajutor am un Samsung a21 si mi s- a spus ca a intrat in "modul de service" imi apare un fel de cod de scanare si sus in stanga niste scris in albastru si nu functioneaza deloc sa il ...? (mai mult)
Salutare, am un iPhone 14 recent cumpărat nou. Totul perfect la el pana am văzut ca este supervizat de o companie de nu știu unde. se poate sa scap de acea supervizare? Dacă da, telefonul o sa- l...? (mai mult)
Salut Stiti de unde si mai ales cum pot pune programe/jocuri java pe un telefon Nokia model mai vechi? Mersi.
Salut...vreau un sfat Mi- am luat un iphone 11 de la amanet cu 1450 care e ok sincer doar ca e zgariat pe margini destul de rau atunci pe spate un pic atunci pe fata desi e cu folie, mi- a zis ca ma ...? (mai mult)
Daca sun pe cineva din afara tarii, se poate vedea pe telefonul meu in.ce tara e respectiva persoana? Apare ceva pe ecran? Persoana are numar de Romania
Am o cunostinta care cica a fost sa isi ia telefon de la cei de la Orange si cica i- au dat fara bani telefonul, ca am inteles ca i- a expirat abonamentul sau ceva de genul si asa i- au dat fara bani,...? (mai mult)
Salut... As vrea un sfat Merita sa iau un iphone 11 de la amanet cu bateria schimbata si la capacitate maxima sa arate -, sau un iphone se 2020 cu 91%? Sfat va rog
Salutare! Între un telefon Motorola Razr 40 ultra și Samsung galaxy flip z 5 ce ați alege? Dacă a avut cineva vreunul din ele, as vrea sa imi spuna dacă e bun. În special bateria ma interesează...? (mai mult)
Salut! Recent, am început să folosesc Google Drive, dar la unele foldere cu poze, care sunt destul de mari ca și capacitate, durează totuși prea mult uploadul pe site... Chiar și la folderele...? (mai mult)
Bună ziua! Pe telefonul fix pot sa vad numerele de telefon?
Daca am facut reînoirea abonamentului meu telekom online voi fi sunat pentru confirmare s-au trebuie doar sa astept?
Salut, as vrea un sfat. De unde sa imi iau tel de la flip.ro sau amanet, de ex la un amanet am gasit un iphone 11 la 1400 de lei, e totul ok si doar bateria schimbata cu una din cheia de...? (mai mult)
Cum scot un telefon din fantana? Am scapat un Xiaomi 10S in fantana, are vreo 20m pana la apa. Magnetii nu funcționează.
Bună ziua! Vreau să vă avertizez și pe voi și tot odată poate mai sunt persoane în aceeasi postură. Am un abonament la compania ???? de ani buni, zilele acestea am observat ca mai plătesc...? (mai mult)
Salut! Cineva, îmi spune ca are poza personală la status pe WhatssApp! Am verificat dar nu are nicio poză! Posibil sa o fi șters între timp?
Vodafone, ce fel de glumă proastă mai este și asta?! De ce ai schimbat denumirea rețelei din "Vodafone RO" în "Meriți ce- i mai bun"? Vrei să îți sperii clienții?! Ați făcut o victimă deja:...? (mai mult)
De ce bateria de la telefonul meu Samsung S9+ se descarca repede cand ma uit pe Youtube? Se descarca cu cate un procent la 2 minute si inainte se descarca un procent la 6 sau 7 minute, oare care ar putea...? (mai mult)
De ce îmi apare sus acolo la wifi la telefon și la liniuțele de semnal " Meriti ce- i mai bun" așa scrie? Nu îmi scrie "Vodafone" și când dau la telefon la informații tot la fel scrie " meriti ...? (mai mult)
Salut, recent mi- am schimbat telefonul (tot sistem android și înainte și acum) doar că pe noul telefon pe TikTok nu îmi mai apare lista cu "Favorite"... daca intru pe alt telefon am aceasta funcție....? (mai mult)
Ce fac daca am telefonul conectat la contul de whatsapp spart si nu il pot accesa iar eu vreau sa ma conectez la cont cu alt telefon dar trebuie sa pun cod de pe telefonul spart? Am acces la numar de...? (mai mult)
Dupa 1 minut de apel whats app, apelul se intrerupe automat. De ce oare? Ce pot să fac? Este vreo setare? Va multumesc
Salutare! Daca scade 15 procente bateria la telefon dupa o discutie de 1 h si 20 minute e ok? Am un A53 5 G. Sau discutand pe whatsapp se duce usor 5-6%. E normal?
Am un iPhone 15. Am intrat pe Google la un anunț, iar apoi mi- a apărut ca telefonul meu a fost infectat cu 16 viruși și o aplicație jos, pe care îmi recomandau să o instalez, să scap de ...? (mai mult)
Am Samsung A13, și merge foarte in agatare, se blochează, se restarteaza. Ce sa fac!
Buna, vreau sa va intreb. Dupa sarbatori, as dori sa- mi schimb telefonul. Momentan am un iphone 8 care merge chiar foarte bine, dar e vechi, si imi e greu cu memoria. Sunt la reteaua Telekom, cea...? (mai mult)
Ce vă place mai mult iPhone sau Samsung sau alt telefon?
De ce nu merg datele mobile pe router,dar pe telefon funcționează,am abonament Telekom, router 4g
Câțiva prieteni de ai mei cumpăra telefoane de pe yzzy.ro, la preț mai bun decât la flip. Ei îmi spun ca sunt foarte mulțumiți! Unii au primit cadou folie și husă. A mai cumpărat cineva ...? (mai mult)
Salut. M-am uitat pe site-ul digi la telefoane si am vzt iphone 15 si m-am uitat sa vad cat e avansul si nu a aratat si scria pret intreg cu nelimitat 5999 de lei Avansul dc nu arata?
Am o intrebare? Telefoanele de la digi doar pe digi merg sau merg si in alta retea?
Salut as vrea un sfat M- am uitat pe telekom la niste telefoane si as vrea sa imi iau unu pe abonament doar ca nu stiu ceva clar, daca il iau in abonament+ rata mai trebuie sa platesc un avans? Am dat...? (mai mult)
De unde din tel Samsung pot vedea cat stau zilnic pe Facebook etc? Ms
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.