Cum pot reincarca o cartela Vodafone după un abonament digi?
Salut! Doresc sa cumpăr un telefon de pe OLX, iar vânzătorul are telefonul de la Vodafone. In trecut cei de la Vodafone blocau telefoanele pentru neplata ratelor. Stie cineva daca cei de la Vodafone...? (mai mult)
Salut…as vrea un sfat dar va rog nu mai raspundeti cu rautate va rog ieri stateam pe iphone- ul meu 12 si era doar 2 pagini deschise cand am intrat in camera s- a blocat cateva secunde dupa si- a revenit…am...? (mai mult)
Am un Samsung A52s de anul trecut și m'ar tenta sa îmi iau un iphone 15 pro max de 512gb. Dacă stau sa ma gandesc bine mi'ar părea rău să apară toți banii pe un telefon, si nici loc pentru SD...? (mai mult)
Neata… la multi ani un mic sfat daca se poate am folosit low power mode pe iphone si chestia e ca nu am stiut ca cica e posibil sa scada performanta, l- am folosit doar 2 zile iar aseara nu l- am ...? (mai mult)
Salut TPU as avea o intrebare Mi-am pierdut telefonul si am o cartela sim de la Vodafone rencarcabila, se mai poate face alta cartela tot cu acelasi numar?
Salut TPU! Care este cel mai bun încărcător pentru acumulatorii 21700? Să fie Best buy, nu așa scump, să aibă ecran! Mulțumesc! Dau Fundă!
Am primit un Samsung S23 ultra. Când folosesc Youtube premium și blochez telefonul mi se oprește redarea melodiei la un moment dat. Iar după ce deblochez telefonul mi se resetează aplicația. Am încercat...? (mai mult)
Salut! Un prieten m- a rugat sa îl ajut cu un telefon resetat și când încerc sa bag email ul scrie asta "This device was reset, to continue sign in with a Google Account that was previously synced...? (mai mult)
Pe Vodafone numai cu 5 euro minim poți să încarci și să activezi acele promoții? Înainte parca puteai și cu 2 euro și aveai pentru o săptămână un anumit număr de minute și ceva GB pentru...? (mai mult)
Vreau să șterg contul de my electrica cu adresa de email să fac o altă adresă de email
Salut! Telefonul meu, iph 12 Pro Max, nu se mai incarca cu cablu USB- C din cauza mufei si trebuia reparat, asa ca de ceva timp l am incarcat cu incarcatror wireless MagSafe Apple. Toate bune pana ...? (mai mult)
Salut daca fostul meu telefon a avut contul Google, persoana care îl are acum poate vedea conversatiile pe whasttap? Am observat că avea agenda mea prezenta de asta întreb
Am primit acest mesaj pe Whatsapp. Ce este? https://www.imagebam.com/view/MER28PR
Bună ziua.Va deranjez cu o întrebare.Cum pot adăuga o subtitrare la un film copiat de pe net? Dar pe android nu pe calculator.Am un telefon Oppo A 57
Cum se face o captura de ecran pe telefon? rusine sau nu, habar nu am cum se face.
Salut.un sfat se poate Am dat din greseala resetare a doua oara la tel si mi s- a blocat pe tiktok de doua ori azi cand am intrat si am reinstalat, dupa o resetare dureaza ceva timp pana ce se obisnuieste...? (mai mult)
Salut…as vrea un sfat Azi am folosit la iphone- ul meu modul redus si cand am stat pe tiktok si am dat pe camera sa filmez s- a blocat nu mai mergea si cand am iesit si am reintrat si- a revenit eu ...? (mai mult)
Salut TPU! Care este cel mai "bun" kit vape DL până în 200 de lei? Dau Fundă!
Ce parere aveti? Merita sa pui husa pe orice telefon? Se simte mai bine la mana fara desi uneori ma.gandesc ca se distruge mai usor.ce ziceti?
Salut TPU! Care baterie ar fi mai bună? https://www.gsmnet.ro/piese- componente- acumulatori/acumulator- apple- iphone- 7 SAU https://catmobile.ro/baterii- externe/baterie- acumulator- iphone- 7- ...? (mai mult)
Care telefon ar fi mai bun? Ihunt Titan Metal P22000 Projector Pro sau Unihertz 8849 Tank 2? Sau aveti cineva unul din modelele astea si daca sunteti multumit de el?
Oare merita sa imi iau un telefon scump fara asigurare? (iPhone 13, 2900 lei)
Salut…am un iphone 12 Aseara am incarcat tel 100 si am activat mod redus, deci va spun atat de mult m- a tinut pana la 3 dimineata aveam 32%deci foarte bine, acum cand m- am trezit aveam 31 si rin...? (mai mult)
Salut… am un iphone 12 Si am auzit ca din cand in cand e bine sa se descarce complet bateria si dupa sa il incarci. apropo daca il incarc 100% si activez mod redus poate afecta bateria? Sfaturi
Ce model de Samsung îmi recomandați? Preferințe:cameră bună și memorie de 256 GB, iar RAM de 8 sau 12. Dau fundă
Bună Am o problemă nu mă mai pot conecta pe Instagram bănuiesc ca mi- a fost blocat de la o aplicatie (conectare suspecta) iar acum nu mai merge deloc îmi apare fluxul nu a fost reîncărcat sau ...? (mai mult)
Salut… Am auzit ca incarcatoarele fast charge cu cat se incarca repede cu atat se descarca mai repede… M- am gandit sa dau o resetare tel meu si sa schimb incarcatorul dar nu stiu ce cap de incarcator...? (mai mult)
Salut… Aveam 99% l-am folosit cateva minute si a scuze la 92% Repet am iphone 12 Oare sa ii dau resetare?
Salut… Am un iphone 12 L-am scos de la incarcat de la ora 13:14 aveam 94% l-am folosit iar acum la ora 17:49 mai am 21% Este in regula?
Salut TPU! Se mai merita sa repar un HUAWEI mate 10 pro? Singura problema e ca e crăpat ecranul. În rest, bateria are 87% health și tine bine incontinuare. Vreau sa îl repar deoarece nu am foarte...? (mai mult)
Am o problemă. Când vreau să ascult muzică în căști nu merge, se aude în continuare pe difuzorul telefonului. Dacă erau stricate căștile nu se auzea nimic, totuși. Am căști cu fir.
Salutare! Am un Samsung Galaxy S10+ și de ceva timp tot am probleme în timpul apelurilor, cel care ma suna spune ca nu ma aude, problema se rezolva însă dacă dau pe difuzor. S- a mai confruntat...? (mai mult)
Salutare TPU! As dori sa întreb daca stie cineva eu acum sunt in Austria si am o cartela cu numar de Austria doar ca nu am credit pe ea daca ma suna cineva cu numar de România pot vorbi oricât fara ...? (mai mult)
Salut, am un iphone 12 de cateva saptamanii, tel l- am luat nou din altex, imi incarc tel de la 20 la 80 doar ca ma deranjeaza un lucru se descarca repede bateria nu stau maxim o ora si se descarca si...? (mai mult)
Salut… Am cumparat azi in icloud 50GB cu 5 lei pe luna si as vrea sa intreb…daca de ex la data de … trebuie sa se retraga din nou suma si nu mai am banii in cont ce se intampla? Cu cat cumparat...? (mai mult)
Am achiziționat un iPhone 14 de la Vodafone pot sa bag cartela de digi pentru. Configurare
Am un Led wireless charging speaker si nu stiu sa incarc telefonul ma ajuta cineva multumesc
Nu imi apar apelurile pierdute deloc! Sa fie din cauza faptului ca țin telefonul închis?
De ce telefonul meu îmi ia cuvintele aiurea? Ce pot să îi fac?
Hi. Am trecut sapt trecută de la cartela Orange prepay la abonament digi cu același nr, au trecut 4 zile si cartela de la Orange încă merge, adica am semnal la ea si cartela de la digi are alt ...? (mai mult)
Bună! Îmi pot schimba bateria de la iPhone în Altex?
Merita sa cumpăr un iph11 recondiționat?
Bună, am facut abonament la o2 mi- au fost date cartelele mi- a ajuns telefonul dupa o luna. Am fost in România si cand am ajuns în Germania la dhl nu mai era acolo, am sunat la o2 mi- a zis ca imi...? (mai mult)
Salutare! Am efectuat un factory reset pe un telefon Xiaomi si am ramas cu telefonul blocat, din motive de securitate imi cere sa ma loghez cu contul MI, dar problema este ca am uitat parola si nici...? (mai mult)
Am primit un mesaj pe Whatsapp de la un număr necunoscut în care îmi zicea, , Bună ziua, , ideea e ca acest număr are 12 cifre si incepe cu + 967. Am dat la profil și era cont de afacere unde scria,...? (mai mult)
Salut TPU! Cum fac bypass la iCloud la un iPhone 8 Plus, să fie gratis dacă se poate vă rog! Dau Fundă!
Salut TPU! Mi-am găsit iPhone-ul 8 plus in sertar și nu ii mai știu codul, cum pot să ii scot codul? Aș vrea să îmi recuperez pozele de pe el! Dau Fundă!
Salut… Vreau un sfat Credeti ca am procedat bine? De cat sa imi iau un tel pe abonament de la Orange mai bine am scos de la altex un tel pe rata si rata e fixa?
De ce a doua bateria de la telefoanele flexibile nu apare pe GSM arena adică gen Samsung Galaxy Fold 3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.