Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 25 Februarie 2025 sunt:
am vazut ca la multe telefoane mobile exista INREGISTRARE SUNET am incercat sa pun un acord de la o piesa ex. Haddaway What`s Love am reusit, insa vreau sa stiu cum fac ca acea intonatie sa...? (mai mult)
Hei TPU, ajutor, dau funda. Am un telefon Samsung galaxy es 7 edge auriu nou si i- am dat resetare si îmi cere adresa de emeil ce a fost înainte si n- o stiu si fara ea nu ma lăsa, ajutor, va rog,...? (mai mult)
Știe cineva parametrii APN, pentru internet gratuit? (sa mearga cu aplicaţia Easy VPN, Proxy VPN ș.a.)
Salut, am un Samsung galaxy s9 de vreo 7 luni si nu am avut probleme cu el pana acum. dintr- o data s- a stins, nu incarca, nu se aprinde led- ul de incarcare si nu raspunde la nici o comanda, l- am...? (mai mult)
Repede un raspuns. Dintr- o data mi- a aparut pe telefon ca am căștile conectate, insa acestea nu sunt conectate. Am stins telefonul ca gandul ca își va reveni, dar de cand l- am aprins nu mai are...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat o tastatura bluetooth si am conectat- o la telefon dar nu ma pot juca jocuri cu ea. Exista ceva aplicatii cu care ma pot juca de pe tastatura ( vreau sa joc TANKI ONLINE ) am incercat...? (mai mult)
De curând mi- am luat un iPhone 7 second. L- am verificat, a fost totul ok pana când intr- o zi nu îmi mai focaliza camera din spate. Camera frontala merge fără probleme, doar camera principala...? (mai mult)
Nevasta mea si-a pierdut Iphone-ul si as vrea sa incerc sa il gasesc cu Find My iphone dar nu mai stie id-ul Apple ce as putea face? Va rog mult
Rezoluția telefonului mananca multă baterie? Dar performanta in jocuri o afectează? Cum ar fi mai bine sa o tin? 720p sau 1080p? Huawei p10 lite. Mulțumesc.
Bună, ieri mi- a apărut în partea dreaptă a ecranului telefonului un punct mov care a început să se extindă și a devenit o pată destulde mare. Am un Samsung galaxy J5 2017. Știți cumva ce ...? (mai mult)
Am făcut resetare din fabrica la telefon și mi s-au șters toate pozele și ce mai aveam pe cardul de memorie... Nu mai pot face nimic sa le recuperez, nu?
Daca imi iau o husa pentru Samsung Galaxy A3 2017, va fi buna si pentru A3 2016?
Salut.Am un Allview x3 soul lite.Cand intru în meniu îmi apar niste litere în dreapta și trebuie să îl derulez în jos nu stânga dreapta cum e normal.Cum rezolv problema?
Xiaomi Mi A2 sau Xiaomi Mi 8 Lite? Nu stiu ce telefon sa cumpar dintre aceste doua telefoane. Voi ce telefon ati alege dintre acestea doua?
Am un Samsung Galaxy Core Prime si mi se aude doar pe casti, pe difuzor nu.Care ar putea fi problema? Am montat alt difuzor pe el si face la fel.
Hei TPU, am și eu o problema. când las telefonul peste noapte sau cand îl închid, este totul perfect, a doua zi, când îl deschid îmi apare SIM LIPSA sau niciun semnal..Deși am sim sau semnal...? (mai mult)
Dintre telefoanele Samsung J4+(2018) și Samsung J5(2017), care face poze mai bune cu camera secundară?
Am un s9 si am vz ca de Crăciun au aparut Android 9 pie in mai multe tari europene! IN ROMÂNIA NU STITI CAND APARE?
Parere xiaomi pochophone f1? Eu zic ca e cam ieftin pentru ce ofera si nu o va duce mult..acum va astept parerile
E adevarat ca wind oferă din nou cu 10 euro 30 gb internet roaming si cu 15 euro tot 30 euro plus minute nelimitate?
De ce mi se descarca repede bateria telefonului meu Samsung Galaxy A5 2017 cand am activat always on display?
Salut, am o întrebare, ce sa îmi iau j6 plus 2018 sau iPhone 8?
Buna acum o saptamana mi- am pus o folie de sticla 3d pe telefon, in momentul in care mi- a pus folia nu am sesizat faptul ca erau 2 dungi pe margini (folia este de la mobiup). Am avut folii de sticla...? (mai mult)
Am aplicația YouTube Vanced pe telefon. Ideea e că nu pot să ma conectez cu contul meu de yt pe aplicație. Apare, , Acest cont există deja pe dispozitiv" și când dau sa ma loghez spune,...? (mai mult)
Cum pot activa roaming.ul Orange pe cartelă pre.pay? Pe cartelă la liber, nu la abonament! N-am abonament!
Ce sa îmi iau Apple( iPhone 8 or 7 red ) sau Samsung( s9 blue )
Heiiii! Am un J6 din 2018, are 3 spatii: unul pentru cartela, unul pentru card si cel de-al treilea pentru ce e, pentru o a doua cartela sau pentru alt card?
o recomandare care ar fi mai ok dintre iphone 6 si p10 lite? Mulțumesc mult.
Un telefon bun si baterie decenta? Eu ma gandeam la s8 sau one plus 3(pretu sa nu fie foarte mare)
Buna deci am un Samsung glaxy A6+ 2018 si de zi dimineata procesorul se incalzeste foarte repede am in jur de 44-50 grade. Asa e normal rog sa raspunda cineva care are telefon la fel si are antutu
Hei, știe cineva unde pot sa descarc gta5 pentru Android fara verificare? Stiți atunci când descarci un joc si te pune sa descarci alte aplicații.
Ce părere aveți de Telefonul Samsung A6+? Este bun pentru jocuri? Le duce pe toate actuale pe maxim bine? Este bun Petru Facebook, insta? Are ecranul mare?
Samsung A6+ Sau Huawei P20 lite Sau Huawei mate 10 lite Sau Samsung A8? Vreau sa ma joc fortnite și pubg mobile și următoarele jocuri care vor apărea 2019, 2020, 2021 Nu Depășesc bugetul...? (mai mult)
Acum 2 zile am intrat pe contul meu de Instagram si atunci cand am vrut sa dau like unei postari mi- a aparut un mesaj in care scria faptul ca Instagram mi- a blocat contul. In ziua de 14 ianuarie scria...? (mai mult)
Am un telefon Huawei, iar destinatarul unui apel nu ma poate auzi. Nu am facut nimic, am incercat si pe difuzor si cu volumul la maxim, nimic. Mentionez ca am facut o inregistrare audio si a mers...? (mai mult)
Ce ați alege dintreun iphone x si Samsung galaxy note 9?
Cum îmi activez 4G pe cartela (Telekom). La ce ne dau SMS?
Salut.Ce telefon sa îmi cumpăr? Maxim 1000 lei Îmi place sa: ma joc jocuri:fortnite, pubg, Minecraft Îmi place sa editez videoclipuri sau poze și da ma uit pe Instagram și Facebook
Hei! Am un j5 2015, i- am dat o resetare si bineinteles ca mi- am uitat contul google si nu- l mai puteam deschide. L- am dus la service l- a facut, doar ca acum nu mai am memorie pe el si nu stiu de...? (mai mult)
De ce în aceeasi zona cu același operator de telefonie la un iPhone 6 am semnal mai bun ca la s9 sau mate 20pro?
Vreau să-mi cumpăr iphone 6s. Vreau sa stiu daca se mai merita.
Salut, stiti acolo la telefon in setari cand dai la baterie iti apare cam câte ore ar tine aceasta. Seara imi apar 20ore iar dimineata cu acelasi procent al bateriei imi apar doar 15ore. De ce scad orele...? (mai mult)
Cand vreau sa ma conectez cu Samsung account imi apare procesing faild, ce pot sa fac?
Am o problema cand deblochez, telefonul imi scrie,, S-A OPRIT." DIN CE CAUZA?
am primit 3 apeluri in seara asta 2 cu acelasi nr si 1 necunoscut, ce e cu ele? Numarul celor doua incepe cu 0040 si are 13 cifre.
Am luat o cartela Orange cu 0 euro, am aflat nr de telefon, dar nu o pot suna nu ma lasa, trebuie sa fie incarcata si aceea sa pot sa o sun?
Pocophone F1 sau Nokia 7 Plus?
Imi puteti spune daca as putea pune componente de Samsung galaxy note 4 pe o carcasa de Samsung galaxy note 5
HTC U11 Life sau Nokia 7 Plus? Mă interesează în special pentru gaming și fotografii.
am incercat sa mi schimb versiunea la Android cu o aplicatie:Buildprop edit.Am reusit mi s- a schimbat versiunea dar nu mi mai functioneaza unele aplicatii.Cum pot sa revin la versiunea anterioara?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!