Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Am si eu o problema, mi- am cumparat un telefon (Xiaomi Redmi Note 4) iar acesta nu- mi recunoaste cartela(Telekom), pur si simplu nu imi apare ca am o cartela in el (am una). Cartela a trebuit...? (mai mult)
Cum e netul acela nelimitat de Telekom la oferta de 5€ fără perioada contractuala? Chiar merge la viteza maxima nelimitat fără să scadă la 148kbps? Acolo scrie 1.5GB 4G-ul are semnal?
Salut, am luat recent un telefon j 3 2017 din altex si acum 3 zile mi s- a rupt mufa jack in telefon si imi apar castile conectate si nu am cum sa o scot, nu am de ce sa apuc, întrebarea mea este se...? (mai mult)
Ajutati- ma va rog. am iphone 6s si daca adaug un contact, il salvez si sa zicem ca il apelez, mi l arata la recente cu nume exact cum l am trecut eu. daca dau la search si il caut, nu mi mai apare....? (mai mult)
Voi ce părere aveți despre Vodafone Smart N9?
Doresc sa iau si eu un telefon la abonament, mai exact un Huawei mate 20 pro. Am vazut ca sunt 2 oferte. 1) 56 euro pe luna si 0 euro pentru telefon. 2) 41 euro pe luna si 250 euro pentru...? (mai mult)
Hey, stie cineva daca in magazinul original Apple au si huse?
Care este cel mai bun telefon din seria J de la Samsung(sau cel mai nou)?
Care este mai bun Android dintre pie si oreo? Urgent
Am nevoie de ajutor pentru a afla pin- ul de deblocare ecran pentru un telefon Microsoft. Am inteles ca nu este Android si ca foloseste Windows. Nu este important aparatul in sine, ci informatiile...? (mai mult)
Mi.am luat un xiaomi redmi 6a nou. trebuie sa il las la incarcat 12 ore sau ceva ca sa fie bateria sănătoasă ca stiu ca așa se facea mai demult
Care sunt cele mai mari siteuri din Romania si din lume de unde poti cumpara telefoane noi? (Nu siteuri gen Amazon, OLX sau altele unde se vand SH.)
Bună, am un iPhone 7 cumpărat de o saptamna, astăzi în urma unui apel ecranul telefonului s- a blocat și s- a facur negru. De atunci nu se mai aprinde. Pot primi apelurile, când îl pun la încărcat...? (mai mult)
Am smartphone Samsung Galaxy A5 2017 si azi vreau sa ii dau o resetare, dar intrebarea este dupa ce resetez smarthpone-ul trebuie sa formatez si bateria?
Bun TpU! Am primit un sms pe telefon de la nr. 1727 cu urmatorul continut:- un cod- urmat de :este acesta codul tau de confirmare?" Ce se poate intampla? Vreau...? (mai mult)
Aveti idee ce se intampla daca vreau sa imi descarc o aplicatie si scrie: "se descarca..." si asa ramane tot timpul?
Buna! Acum cateva zile am intrat pe un site de seriale si cand sa dau play m- a direcționat pe o alta pagina automat (cu virusi cel mai probabil), am anulat, dar pagina s- a incarcat deja. Intrebare:...? (mai mult)
Cand bag telefonul la incarcat lumina rosie incepe sa palpaie, cum pot rezolva problema?
Aveti vreo părere despre xiaomi redmi 6A?
Uneori imi suna telefonul din senin dar cand ma uit la el nu suna nimeni adica intra doar tonul de apel fara sa ma sune nimeni..de ce? Am Samsung a6+
Salutare, știe cineva de ce nu- mi pot instala un alt Android pe telefon, am un Samsung galaxi j3 cu Android de 5.1, am privit diferite tutoriale pe YT cum să- mi instalez un alt Android, fac tot...? (mai mult)
Bună..am schimbat azi cartela, am un Samsung galaxy j6 2018. m- am apucat sa trec contactele de pe vechea cartela, problema e ca nu imi mai apare poza de la contacte. înainte imi aparea atat in agenda...? (mai mult)
Neața, TPU! Puteți să îmi spuneți o părere despre Samsung S6 edge și despre Samsung A6?
Cat timp pot sa nu incarc cartela Vodafone? Adica cat timp pot fi sunat fara a incarca cu credit.
Am un Samsung Galaxy j7 Prime, cumparat de pe un site din America. Mi se blocheaza tastatura. De ce?
Salut, am un iphone 7 plus, acum merg apelurile si voice note-urile, dar nu Siri nu ma poate auzi, a mai patit cineva?
Aveti idee daca telefonul Samsung galaxy j4 plus este bun?
Voi cat credeți că va ajunge iphone x ul prin august, septembrie?
Daca telefonul meu cand il bag la incarcat vibreaza si refuza sa se incarce cu mesajul "please plug out the charger" cam cat m- ar costa la un service sa repar problema? (pe spatele bateriei spune pericol...? (mai mult)
Nu mi se mai incarca pozele din galerie, imi apare doar cercul ala in dreapta jos(cine are iphone stie) am incercat backup dar nu merge
Cum pot activa o extraoptiune cartele in telekom, am 3 euro, vreau pentru minute. Daca se poate sa imi spuneti pas cu pas, si cat mai REPEDE va rog.
Salutare. Sunt in cautarea unei cartele reincarcabile de Romania pentru folosirea ei in strainatate. Are cineva idee ce retea are oferta cea mai convenabila strict pentru folosirea internetului pe mobil?...? (mai mult)
La Huawei Y6 2018 spre exemplu, cum pot schimba pozitia ceasului din "Ecran Blocare" ca sa fie sus..sa mi-l arate in momentul in care deschid telefonul de la buton prin husa?
In 2016 am pierdut un telefon si nu am mers la politie. Am cutie originala cu accesorii si IMEI-ul. Daca merg la politie oare se mai poate rezolva ceva?
Știe cineva un telefon bun pentru gaming sub 1000 lei?
Ce folie si ce carcasa imi recomandati pentru Samsung Galaxy S9?
Vreau sa imi cumpar un telefon si nu știu pe care sa il aleg. Care e bun? Samsung A6+ sau A8
Ultilizatorii de Samsung A7 2018? Merge bine? Camera foto? De obicei cand imi luam Samsung memoria nu- mi ajungea, adica fara sa- mi instalez multe aplicatii doar 2- 3 nu mai avea memorie.La fel ...? (mai mult)
Salut, cred ca am o baterie defecta la telefon, are 3500mha si se incarca de 3 ore nu are fast charging. E normal sa se incarce asa sau poate e defecta bateria?
Cam cat costa un display de telefon 5, 5 inch? Mi-am spart ecranul telefonului Xiaomi MI A1 din greșeală.
am și eu o întrebare... Mâine îmi va veni noul telefon și știu că trebuie formatată bateria... cum o formatez?
Când vorbesc cu telefonul la ureche persoana cu care vorbesc nu mă aude, dar când pun pe difuzor mă aude.Ce pot să fac?????
Cat timp credeti ca va mai fi pe stoc one plus 6t? Am facut cont in euro ca sa pot sa-l cumpar de pe site-ul oficial si trebuie sa astept vreo 3-4 zile pana mi-l face.
am un Samsung Galaxy A6+ si dupa ce am facut un update de software imi apare in dreapta sus acolo la baterie si wi- fi un iconita ca cea de la apeluri ca si cum ar fi data pe speaker, cum ...? (mai mult)
Imi zice cineva ce reprezinta root-ul la un telefon? Avantaje..dezavantaje.
Am sters din greseala galeria foto stocata pe cardul de memorie al telefonului. O mai pot recupera cumva? Multumesc!
Ce este chromecaste?
Dupa cat am studiat si am cautat, am descoperit ca doar Samsung A9 2018 are ce vreau eu, ce parere aveti de acest telefon?
Am cumpărat de la cineva un Iphone 5s cu ceva timp in urmă iar acum este blocat pe icloud, iar persoana de la care l- am cumpărat nu mai are bonul fiscal (sau cum se numește ) este o altă ...? (mai mult)
S9 simplu sau Note 8?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului