Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 26 Februarie 2025 sunt:
In ultimul timp primesc o grămada de telefoane enervante. Ma suna din diferită tari, nu răspund și le tot blochez. Mai nou ma suna numere necunoscute. Dat fiind faptul ca sunt pe abonament...? (mai mult)
poate sa-mi spuna si mie cineva cum pot sa aflu data fabricatiei la un telefon Samsung j 7 2017? multumesc
am o intrebare, am achizitonat un telefon iHunt like 4u dar nu stiu cum si unde sa ii bag cartela am introdus-o in primul loc de sim si nu merge imi zice no sim card va rog autati-ma!
V- ati confruntat /auzit de asa ceva? Pe telefonul lui tata exista un numar la care inregistreza apelul, dar nu suna.DELOC! Am pus cartela in doua telefoane diferite, am sunat persoana...? (mai mult)
Nokia lumia 625 are o zona in partea de sus a ecranului unde nu functioneaza, poate fi defect displayul sau touch?
Salut, am schimbat display- ul, placa de baza si touchid- ul de la un iphone la altul, iar acum cand aprind telefonul pe care am mutat piesele, imi spune ca 'touchid- ul nu poate fi instalat pe acest...? (mai mult)
Eu mi- am pierdut telefonul, si sunt nevoit sa- mi cumpar alta cartela, s- ar putea sa mi- o recuperez pe a mea? Sunt pe Orange, eu la mine in oras am un magazin Orange Shop, in Orange Shop s- ar ...? (mai mult)
Saluuut TPU, Nu știu ce telefon sa-mi cumpar, nu știu ce sa aleg dintre un Samsung Galaxy S8 ( la mana a doua) sau un iPhone 6s. Voi ce spuneți?
Știe careva de pe acum (care are pile poate :))) dacă la Orange mai primești bonusul de 50 mega de net după 1 ianuarie?
Bună ziua, dețin un xiaomi redmi 4a și de 2 zile pot folosi cartela doar pe 2g, ori ce cartela as baga tot nu merge 3g și lite, care sa fie problema la telefon?
Aveți idee dacă mai exista vreo cabina telefonica funcțională în România? ???? Știu ca e o întrebare prosteasca, dar de multi ani îmi doresc sa folosesc asa ceva "sa văd cum e" ...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy S9+ si intrebarea mea este urmatoarea: Telefonul l- am cumparat acum 5 luni in rate desigur (telefonul fiind la pretul 998 euro) si firma m- a intrebat daca doresc si asigurare la...? (mai mult)
Am un iphone xs 64gb si este in modul DFU, cred. Cand il conectez la iTunes imi cere sa il restaurez sau sa il actualizez. Dupa ce aleg una din ele, le- am incercat pe amandoua. Se incarca putin...? (mai mult)
Ce imi recomandați să fac? Sa iau Samsung j6+ nou nout sau sa iau Samsung s7 edge folosit de fratimiu și spart putin
Sarbatori fericite la toti utilizatorii! Ce parere aveti de Samsung A7 2018 A750F? Pe acesta il voi lua ca este comandat astept doar sa vina:https://www.emag.ro/pachet- promo- telefon- mobil- samsung-...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu iphone 7. Mi se inchide din senin chiar daca mai am baterie, camd il reaprind am 10% mereu iar dupa se inchide din niu si am procentul normal, cand e pe incarcator...? (mai mult)
Cum fac unroot pe S7 Edge?
Am si eu o problema cu un Samsung Galaxy S8 Plus. Nu mai încarcă rapid. L- am bagat la incarcat, arata ca se încarcă rapid si dupa o secunda apare ca se deconectează si se conecteaza la loc si scrie...? (mai mult)
Merita sa trec de la Samsung Galaxy A3 2017 la iphone 7 dar la Samsung Galaxy s8 plus?
Bună ziua? Ce părere aveți despre LG G5?
Am un s8, vreau sa fac niste poze fundalul sa iasa blurat...sa ies eu in prinplan
Memoria sistemului telefonului meu ocupa 8GB si as vrea sa vad de ce ocupa atat de mult pentru ca daca scot Memory Card- ul din el se reduce la 4GB si imi cere sa comut la ROM, dar nu stiu cum....? (mai mult)
Va salut! As vrea sa stiu de unde as putea achizitiona o folie de sticla pentru Leagoo S9 sau daca ar putea sa se potriveasca de la alt model, data fiind raritatea acestui tip de telefon in Romania. Multumesc...? (mai mult)
Recomandați un model de telefon mic, elegant și de o înaltă calitate. Thanks!
Merita un iPhone 6 la 500 de lei luat din amanet? Dar telefonul nu am cum sa-l testez,ci daca il cumpar mi-l trimite prin curier,oricum acest amanet este unul de renume, nu cred ca as lua teapa
Am tot dat pe insta peste mai multe postari cu un anumit filtru, dar eu nu il am sau nu stiu daca e de la insta sau alt program. Deci help. Sunt niste picaturi de ploaie pe care le opresti, le misti ...? (mai mult)
Recent mi- am achizitionat un Iphone 6.Viata baterie era de 100%.Am fost afara 2- 3 ore in frig si de la 39% a scazut la 1%. Dupa ce l- am bagat inapoi la incarcat ramanea la 1%, chiar dupa 10 ...? (mai mult)
Ati extins sau ati reusit sa faceti memoria ram cu sdcard sa fie mai mare?
Stie cineva ce cartele sim se gaseste in Austria
am si eu un Samsung s8 si i- am facut update la soft acum vreo 3zile si de atunci nu se mai incarca asa rapid.Pana acum in incarcam in 1:30 ore si acum se incarca in 4ore, ce as putea sa- ...? (mai mult)
O comparație între telefoanele Samsung și Huawei? Care e mai bun? De exemplu, Huawei P20 Lite sau Samsung A6, J6, A8, J8? Pe care-l recomandați?
Salut,am actualizat software-ul/androidul la Samsung galaxie j7 2017 și acum nu îmi mai merge touch-screen-ul ce pot face?
care stie o parola de cont miui 9 la un xiaomi redmi note 4 a i-am dat un reset si imi cere o parola la cont miui si nu il mai stiu am cautatepe net si nu am gasit nimic
Mi-am luat card SD de 16gb si nu pot descarca nici o aplicatie scrie ca nu am spatiu
Salut, as dori sa achizitionez un telefon marca Xiaomi, un Xiaomi mi a2 lite, si as dori cum vi se pare firma sau chiar daca aveti cunostinte acest telefon(mi a2 lite). Ofer funda celui mai detaliat...? (mai mult)
Am vrut sa imi resoftez telefonul si imi da aceasta eroare in odin: Added! Enter CS for MD5. Check MD5. Do not unplug the cable. Please wait. Checking MD5 finished Sucessfully. Leave CS. ...? (mai mult)
dau funa. am un iphone 6s si dintr o data in timp ce stateam cu el in mana, voiam sa sun pe cineva, mi s- a oprit, ecranuul s- a stins, telefonul mergea incontinuare, siri raspundea, telefonul...? (mai mult)
Salutare! Ce parere aveti despre telefonul iHunt Alien X Lite? As vrea sa-l achizitionez, doar ca nu stiu daca face poze bune
Pe ce data o sa apara in Romania Samsung Galaxy NOTE10?
Cum pot rezolva si eu asta? iPhone- ul "iPhone" nu a putut fi actualizat. A survenit o eroare necunoscuta (14). La un iPhone X 64GB GOLD. Eroarea mi- o arata in programul iTunes de pe PC. Folosesc...? (mai mult)
Știți dacă Orange are deschis între sărbători? Dacă da pe ce data se deschide.
am un telefon xiaomi redmi note 5 a i-am dat un reset si imi cere o parola activate this device cont de mi si nu o mai stiu nu merge sa dau resetare ce e de facut?
Am si eu o problema cu un iPhone X. Cand il aprind imi apare sa il conectez la iTunes, iar cand il conectez imi apare sa il restaurez sau sa il updatez. Ii dau update sau restaurare si dupa...? (mai mult)
Recent am renuntat la abonament la Vodafone si am trecut la cartela. Pe luna dispun de 20gb de internet. "Problema" e ca nici in aplicatia MyVodafone si nici la *123# nu imi apare ca as ...? (mai mult)
O rugăminte as avea către voi. Cine deține telefonul, Nokia 7 plus poate sami spună cum funcționează? Pot să- l folosesc cu chrome cast, pe tv? Rog cât mai multe detalii. A era să uit:...? (mai mult)
Am un Huawei p9, îmi poate recomanda cineva o baterie externă potrivită? De la persoane care se pricep, multumeseeeescc, și crăciun fericit totodată :D
Am un S8 si i am cumparat o husa clear view si cand umblu pe el si ii desfac sa ii zic asa clapeta si cand o pun la loc apare ceasul, eu vreau sa se blocheze gen sa nu apara nimic pe husa, ...? (mai mult)
Salutare, vreau sa imi iau un telefon Huawei p smart. Vreau sa imi ziceti (cei cate ati avut sau aveti) plusuri si minusuri
O zi frumoasa tuturor! Stie cineva, cum pot face bara de start la iphone ios12 transparenta? Vreau sa se vada pe tot ecranul imaginea de fundal, nu sa fie bara de jos unde am mesaje, safari si agenda...? (mai mult)
Salut, Huawei p smart are functia de încarcă rapidă
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!