Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Astazi am achizitionat un smartwatch de pe eMAG.(DZ09) doar ca acesta se deconecteaza dupa 3-4 minute de la telefon... Ce pot sa fac?
Cum se pot transfera mesajele Whats App de pe iOS pe Android? Fara aplicatii de la diverse terte sau transfer prin email. Raspunsul cel mai bun primeste funda si e votat userul anului. Salut!
Cum as putea sa o conving pe mama sa ma lase sa imi cumpar un telefon DIN BANII MEI? Am bani destui stransi pentru un telefon, insa mama trebuie sa se bage peste tot. Nu ma lasa sa imi iau, imi...? (mai mult)
Am avut cu cineva inima rosie pe snap si dintr- odată a dispărut. A apărut în schimb emoji- ul cu smiley face de la cei mai buni prieteni reciproci. E posibil sa pierzi inima dacă nu mai trimiți ...? (mai mult)
Salut.Eu sunt in Italia si ma intrebam, de unde pot sa imi pun internet nelimitat pe telefon?
Are cineva numar de telefon in reteaua LycaMobile? Cum e sa fii in aceasta retea? Au retea de acoperire buna? Au oferte bune? Pe net am vazut cam care e oferta dar vreau parerea cuiva care foloseste aceasta...? (mai mult)
Update: a 5 a zi fara iPhone, inca incerc sa ii dau de cap sau poate sa il vand pe olx pentru piese, e nou... P. S. Am vorbit cu un hacker din strainatate care poate sa il deblocheze prin imei, oare...? (mai mult)
Am nevoie de telefon nou.As vrea unul până în buget de 1000 de euro.Ce recomandați?
Pana acum am avut telefoane mobile simple si ieftine, gen Nokia Asha si LG. Chiar daca le scapi jos continua sa functioneze. Acum am bani si vreau sa- mi fac un dar - un telefon scump de 600 euro, dar...? (mai mult)
O ruda a cumparat recent un Huawei p10 lite din alta tara si acum este blocat internetul si simul. Ce pot face? Daca dau hard reset isi revine? Plsss heeelp
Cum fac ca sa am internet? Adică mai demult dădeam la 2777 și mb pe care îi consumam imi dădea inapoi, iar acum nu mai merge. Imi puteti spune ce se intampla? Știu că era un bonus smart family...? (mai mult)
Iubitul meu are niste poze cu mine(pe care nu ar trebui să le aibe) intr- un folder securizat, numai ca la el nu se numeste asa ci cumva " centru securizat "sau ceva de genul pentru ca are...? (mai mult)
Ce părere aveți despre iphone 8?
Ce sa aleg dintre telefonul Huawei P9 Lite 2017 sau Xiaomi MI A1? Sunt indecis intre astea 2.
Buna seara. A trebuit sa resetez (la setarile de fabrica) un smartphone. Nu- mi place ce a iesit. Dar ce ma supara cel mai rau, este tastatura. Cum poate fi inlocuita cu alta? Pentru ca "actualizarea"...? (mai mult)
E diferenta de performanta intre s6 si s6 edge sau doar aspectul difera?
Salut, am un telefon Samsung Galaxy A5 2017 si de cateva zile a inceput sa scada repede bateria, cred ca e de atunci cand l- am aruncat pe jos de nervi ca tot pierdeam la asphalt 8 mai ales la multiplayer. ...? (mai mult)
Pot sa iau de la un vreun operator din România s9 sau s9plus fără sa dau avans la abonament desigur.
Huawei P9 Lite 2017 vine si cu casti in pachet?
Cat costa un iphone 7 simplu la abonament? Sa zicem ca imi vand iphone-ul 6 simplu, si iau pe el 10 milioane.Cat as da pe luna pentru abonament? Si abonamentul sa fie pe un an sau doi
Cat de mare este un smartphone de 5.5 inch? Incape in buzunar?(Xiaomi MI A1)
Salut, am de ales între Samsung s8 la mana a doua sau iphone 6s nou. Ce sa aleg?
De două zile au început să îmi apara reclame de la google pe telefon. Ele apar chiar dacă sunt pe orice aplicatie! Cum o pot dezactiva? Mulțumesc!
Buna, vreau sa îmi cumpăr un telefon nou și nu știu ce sa aleg dintre: Iphone 7plus, iPhone x, Samsung Galaxy s9/s9+ Pe care mi-l recomandați și de ce?
Este eficienta husa subacvatica pentru telefon, exista sanse sa intre apa prin ea?
Cu 700-800 de lei ce smartphone bun pot sa iau care sa merita achizitia? Ma gandeam la Huawei P9 Lite 2017 sau Huawei P Smart.Voi ce ziceti? Ce ati recomanda?
am un a5 2017, si as vrea un mic update la ceva putin mai mare si m- am gandit la un a6 plus 2018. Se merita sa fac acest update sau este teapa? A5- ul pe care il am arata 8.5 din zece. ...? (mai mult)
de ce doi dintre prietenii mei cand incearca sa ma sune le da ocupat? Suntem pe Orange, pana acum doar lor li se intampla! Nu ii am in blacklist, am resetat si telefonul, am incercat tot...? (mai mult)
Ce setari trebuie sa ii fac telefonului meu (J5 2017) sa il pot resofta? Am descarcat tot ce trebuie (adica odin si firmware- ul), am activat deblocare de catre OEM si depanare USB, dar cand ii dau start...? (mai mult)
Salut, deci am un iPhone si vreau sa il daruiesc cuiva dar pe el au fost deja inregistrate 2 accounturi iCloud. Cand vreau sa il inregistrez pe al treilea zica ca nu pot inregistra mai mult de 2 acc gratis....? (mai mult)
Hei TPU, am un Samsung galaxy j4 2018 de cam 1 luna insa cand intru pe jocuri sau stau pe dansul cam 4 sau 5 ore se inchide brusc dar se deschide imediat inapoi fara sa aiba nimic, dar totusi nu inteleg...? (mai mult)
Salut, ce părere aveti de Huawei 10 lite? Credeți ca poate fi peste un Samsung A7 sau A8? Care îl recomandați dintre aceste 3?
Salut,cineva cu abonament Vodafone pe aici?
Ce parere aveti de telefonul Samsung J5 2017? Il are cineva? E bun?
Ce parere aveti de telefonul Samsung Galaxy J7 2017?
Am un Huawei Y6 2017 si de o zi, cand incerc sa il deschid apasand pe butonul de power, se aprinde blitzul in mod repetat, ecranul nefiind functionabil, este negru (se vede o lumina uneori simultan...? (mai mult)
Ce pot face daca tot îmi apare sa adaug Nr de tel pe Instagram? Si când îl adaug nu se întâmpla nimic (intru iar pe Instagram și se repeta )
Salut, de ceva timp nu am mai folosit mufa audio de la telefon si azi cand am conectat castile am constatat ca mufa audio nu mai blocheaza cablu de la casca (adica chiar si daca trag foarte putin de cablu...? (mai mult)
Am un iPhone 7 blocat in icloud, persoana de la care l- am cumparat mi- a zis ca il da pentru ca si- a uitat contul evident. Eu l- am luat pentru piese dar nu mai am acum nevoie...? (mai mult)
Buna seara am un telefon Samsung galaxy trend plus si de ieri a inceput sa se comporte ciudat adica se stingea din cand in cand. Si azi cand l- am bagat la incarcat nu s- a incarcat am facut un hard ...? (mai mult)
Mi- am cumparat un Huawei mate 20 lite si mi- am pus folie de sticla pe ecran, care este in jur de 0.3 mm. Acum imi merge tare greu touchscreenul. Stie cienva cum imi pot calibra touchul sau...? (mai mult)
In cateva zile plec in Germania si vreau sa stiu cum pot activa roaming- ul pe telefon. Mentionez ca sunt pe Orange, fara abonament. Se poate sa- mi mearga intenetul pe care il am acolo?...? (mai mult)
Salutare, vreau păreri despre telefonul Xiaomi Redmi Note 4.
Are cineva Samsung s9 la abonament? Imi spune cineva cum sta treaba cu abonamentul si care este cel mai ieftin pentru acest telefon?
Buna, nu stiti cum pot afla usor cine m- a sunat de pe un numar de telefon? Numarul nu e privat il vad. Dar tot ma suna. Si am avut experiente neplacute, ma sunau oamenii sa ma ameninte sau cu chef de...? (mai mult)
Salut, ce telefon e mai bun dintre Samsung A7 și A8? Care are camera mai buna și care credeți ca merita cumpărat?
Aș vrea să vă întreb dacă telefonul Samsung J7 2017 suportă fast-charghing?
Am un Samsung j3 2016 şi uneori touchscreen- ul se apasă singur, adică mai deschide aplicații, da în sus în jos și se comportă ca naiba. Ecranul meu e mereu curat și nu are nici o zgârietură,...? (mai mult)
P20 lite sau a6 plus. Care este mai bun? Ambele sunt 1000lei.
Samsung Galaxy a8 2018 sau Samsung Galaxy s8? Sunt foarte nehotărât, am văzut aceste telefoane dar tot nu știu ce sa aleg, preturile sunt destul de diferite și vreau sa mi spuneți daca merita ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!