Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Samsung Galaxy a8 2018 sau Samsung Galaxy s8? Sunt foarte nehotărât, am văzut aceste telefoane dar tot nu știu ce sa aleg, preturile sunt destul de diferite și vreau sa mi spuneți daca merita ...? (mai mult)
Am o problema la iPhone ul meu 8 plus de 64 de GB, am făcut spatiu in telefon pentru ca nu avea. Am eliberat mai bine de jumatate de stocare și tot îmi spune ca nu mai am memorie și nu ma lasa...? (mai mult)
Am o problema la telefon. Cand vreau sa trimit mesaj apare ca "comutare conversatie" iar mesajele se trimit cu chenar verde, nu portocaliu asa cum e normal si trebuie mereu sa apas pe "comutare...? (mai mult)
Am un telefon Orange klif dar cand sun se aude vocea groasa cu vibratii si intrerupt.Dar daca ma suna cineva se aude normal, ce pot face? Multumesc!
Am o cartelă de la Orange de prin 2013. Ulterior s- a cam deteriorat, nu știu dacă asta este cauza dar se întâmplă de multe ori să nu prea am semnal. M- am gândit să o schimb dar vreau să- ...? (mai mult)
Salut, De curand m- am hotarat sa- mi iau un iphone 6... e vechi asa e dar doar de acesta imi permit sa strang bani pentru ca e craciunul si stiti voi :) O sa iau unul la mana a doua e undeva la 600...? (mai mult)
Buna! Am avut un iphone se si mi- am uitat parola de la contul Apple, cont pe care ulterior l- am blocat si a trebuit sa astept ceva timp sa pot reseta parola. Ideea e ca am sters totul din dispozitiv...? (mai mult)
Am un iphone 8 plus si am observat cand sunt la munca datele mobile merg foarte greu, dar numai acolo, ca pe strada sau acasa totul se incarca repede. Sa fie vreo problema? Am o colega care are un iphone...? (mai mult)
La ce retea apartine numarul care incepe cu 076612********?
Salut, zilele astea a murit telefonul meu si am un buget mic asa ca voi cumpara ceva sh si m- am oprit la 2 modele 1 Sony z3 cu procesor snapdragon 801 32gb si 3gb ram 2 Sony z5 compact cu procesor ...? (mai mult)
Salut pe toată lumea, am o mare rugămintea dacă mă poate ajuta cineva cu un sfat sau nu știu cum să mă exprim mai corect. Am un abonament la Telekom de 1an și ceva, nu- mi funcționează datele...? (mai mult)
Salut, ce smartwatch recomandați rezistent la apa și se poate băga cartela in ceas? Până în 400 lei?
Cum sa sterg cardul de pe google play?
Un program pentru resetarea telefoanelor pe windous 10?
Salut, ce telefon ați recomanda pana in 1500 de lei și sa aibă și o camera destul de buna?
Acum câteva zile am observat ceva bizar la telefonul mobil. Dacă ma uit dintr- un anumit unghi la acesta se observa un fel de pata "curcubeu" pe display care acoperă undeva la 50% din ecran,...? (mai mult)
Iphone xs max gold sau alb?
Ce numar tastez ca sa pot suna cu privat in Anglia?
am o problema cu un redmi note 4 si anume, cred ca portul usb s- a stricat deoarece metoda cu depanarea usb, cum e plin Youtube- ul despre ea nu functioneaza. Telefonul l- am primit prin curier,...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat de curand un s9 la activare mi- a aparut ceva in urma careia s- a facut jumatate de ecran negru si imi place, problema apare astazi dupa ce am pus o husa cu memorie (nu stiu cum...? (mai mult)
Hei TPU, mi- am luat o folie de sticla pentru telefon si am vrut sa ma uit pe Youtube cum o pot aplica, iar din cat am vazut trebuia sa primesti ceva cu care sa iti stergi ecranul, insa eu am doar folia...? (mai mult)
stiti cumva un site in care pot gasi cel mai ieftin iPhone 7 plus NOU dar, sa fie original, nu unul fake. Multumesc!
Mi s-au rupt castile si a ramas mufa in telefon. Ce pot face? Nu o pot scoate deloc....se mai poate repara?
Am o problema la telefon. Cand am scos castile din telefon, s-au rupt si o bucata a ramas in telefon. Cat m-ar costa sa-l duc la service sa mi-l repare?
Am un Huawei p20 pro și vreau sa știu când apare Android pie?
Ce e de făcut dacă am băgat intr-un iPhone de foarte multe ori un cod pin greșit? Acum nu ma mai lasă deloc sa bag, ce sa fac?
Buna, am un IPhone 6s, e cumparat nou, are vreo 2 luni, nu l- am scapat deloc pe jos. De vreo 2- 3 zile au inceput sa mi se vada unele mesaje pe jumatate ecranul... las mai jos o poza sa intelegeti...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi achizitionez un Samsung Galaxy J2 2016. Credeti ca fac o alegere buna? Tin sa mentioneaz ca nu iau telefonul pentru jocuri.
Va rog sa mă ajutați Azi dupăamiază mi s-a blocat Relu așa că i-am scos bateria de reținut că el era 5% iar când l-am deschis era 27% mă puteți ajuta dau funda castigatorului
Buna, știți cumva daca iPhone 7 se închide la frig?
Am și eu nevoie de ajutor. Deci... am primit un telefon de la o ruda dar telefonul era al ei și mi l- a dat mie, când l- am primit era descarcat și l- am băgat la încărcat.. în fine după aceea...? (mai mult)
Am un iphone 6 simplu, cu cat as putea sa il vand? Trebuie sa ii schimb decat folia de sticla, care este 30 de lei, in rest este bine telefonul, e doar un pic crapat ecranul(dar decat un pic, este...? (mai mult)
Vreau sa fac o resetare completa a telefonului din diferite motive. Sunt la abonament Digi si nu stiu daca ar trebui sa scot cartela in timp ce fac resetarea. Afecteaza cu ceva daca las cartela in telefon...? (mai mult)
Salut, îmi poate spune și mie cineva o aplicație pentru Apple sa pot înregistra ecranu?
ce ati alege dintre urmatoarele? : Huawei P20 Lite, Samsung Galaxy A8 și Nokia 7 plus, puteti sa-mi lasati niste pareri despre fiecare?
Buna tip am o întrebare.de ce când telefonul meu este la încărcat se încălzește? Nu foarte tare dar e călduț. dupa ce ajunge la 80 nu se mai încălzește?
Buna am un coleg care are internet gratuit pe telefon datorita aplicatiei proy master dupa ce o instalezi stiu ca trebuie sa intri la setari sa pui niste coduri pe la VPN la coneziuni daca stie cineva ...? (mai mult)
Cum șterg o conversație de pe messenger Facebook dar în așa fel încât sa nu se mai vadă mesajul respectiv nici la mine nici la cealaltă persoana?
Salut, caut sa cumpăr un încărcător auto pentru un galaxy s8+, am văzut că sunt și de 15w si de 18w. Care este diferenta, care ar fi mai bun?
Bună TPU, am o problemă legată de Always on display, ieri mi- am resetat telefonul și când îmi apare Always on display (AOD) sub el îmi apare "Pentru a afla cum puteți folosi AOD, apăsați ...? (mai mult)
Merita sa mi cumpar s8 în 2018? Mai este bun telefonul? Dau funda
Salut, am un Samsung j3 2017 merge normal doar ca daca intru in jocuri merge 3- 4 minute dupa isi da restart... Nu stiu ce are, cine ma ajuta? Am mai căutat pe google si spuneau că e de la cardul...? (mai mult)
Daca am optiune cu 5Euro pe telefon, si vreau sa bag inca 5Euro doar Credit sa activez roaming-ul se poate?
Vreau sa îmi cumpăr un telefon cu abonament de la Vodafone, daca merg la magazinul lor, mai trebuie sa plătesc in avans? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns
M- am gandit sa- mi schimb telefonul si m- am oprit la 2 modele. Eu acum sunt pe iOS. Daca m- ati putea ajuta sa aleg dintre un Xperia XZ2 si un iPhone 6s/7 as fi recunoscator. Vreau si un argument...? (mai mult)
Salut, deci eu vreau să îmi cumpăr un Iphone de pe un site cu anunțuri căci sunt mult mai ieftine și ei zic că sunt noi și originale doar că sunt reânoite, ce înseamnă asta? Ar trebui să...? (mai mult)
Sal Vreau sa mi recomandați și mie niște telefoane pe care credeți ca ar trebui sa dau maxim 1500 lei, dau fundă ????
Stiti clipurile de pe Youtube gen,, send this to your crush with no context". Vreau sa gasesc si eu unul in genul,, send this to your child without context". Funda pentru cine gaseste
Care e mai bun dintre a3 2017 si j5 2017?
Salut Ce ziceți, mai merita sa dau banii pe un iPhone 6s? Am auzit ca e destul de bun și nu mi pot permite sa plătesc mai mult de 1500 pe un telefon, deci ce sa fac, sa l cumpăr?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!