Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 27 Februarie 2025 sunt:
Am un Windows 8.1 si din greseala dupa ce l- am instala cred ca am dat permisiunea pentru notificari si de fiecare data cand deschid PC- ul imi apar o groaza de reclame si multe din ele foarte neplacute. ...? (mai mult)
Ce suport pentru telefon sa aleg? As vrea sa fie cat mai mic si sa aiba prindere cu clema de grila de ventilatie.
Am cumparat saptamana trecuta, de la cineva un Vodafone smart n9 cu folie de sticla aplicata si ieri am descoperit ca sub folia de sticla se afla apa deoarece cand ecranul este stins se vad...? (mai mult)
Salut. Abia am încărcat o cartela Vodafone cu 6 euro și acum îmi spune ca am numărul restricționat. Știe cineva ce ar putea fi?
Am o problemă, am făcut multe poze cu telefonul aproape un sfert de lună (sunt foarte multe) și când am vrut să le revăd mi- au dispărut din telefon, îmi arată că sunt în Google Drive dar...? (mai mult)
Cand incerc sa instalez o aplicatie (descărcată de pe net, cum ar fi Spotify modat) imi apare ca aplicația nu este instalată. Care este cauza si cum o pot remedia? Huawei Y6 2018
Cum blochez MESAJELE de la un numar de telefon? Nu imi apare nici macar sa blochez numarul
Buna seara, am o problema cu telefonul, am abonament la Vodafone si nu mai pot suna doar 2 persoane din lista mea si nu mai merg nici datele mobile. Ce e de facut daca vreau sa le am din nou? Va...? (mai mult)
Am primit mesaj de la un numar "TelekomFix". Nu stiu cum fac sa ii vad nuamrul, asa scrie la mesaj acolo ca nume/ numar. Si in mesaj zice ca a fost emisa facuta telekom in valoare de 60 lei si sa o platesc...? (mai mult)
Ce pot face daca mi s- a spart geamul de la Samsung galaxy s7 edge? Il pot folosi cum il foloseam eu inainte, fara sa se mai sparga? De schimbat geamul nici gand, am auzit ca este foarte scump si nu ...? (mai mult)
Mi-a apărut o pată mov pe ecranul telefonului si se extinde usor. Oare ce o fi? Touch-ul funcționează perfect.Peste tot.
Am o curiozitate! Am un iPhone XS MAX și întrebarea mea este : cum a- și putea folosi in același timp aplicația Messenger cu apelare video și sa umblu pe telefon ( internet, Facebook,...? (mai mult)
Hei. Am comandat o folie de sticla pentru telefon, insa nu cred ca am primit folia bună pentru ca îmi acoperă camera. La bliț, pentru ca am bliț pe fata, se acoperă dar la camera nu. Dacă o pun...? (mai mult)
Hei, bonusurile de internet de la Orange sunt reale? Adica eu am un bonus de 128000 mb si net mi- a mai ramas 1608.51 mb( cel care initial era 5GB si din care consum acum) si ma cam tem sa ii consum pe...? (mai mult)
Cum transfer credit de pe un sim wind pe un sim Vodafone? It Dau funda
Este bun cat de cat telefonul Samsung Galaxy J5 2017? Ce parere aveti de el?
Cum fac să nu mă mai adauge un prieten de pe Facebook într-un grup pe Messenger fără permisiunea mea?
Salut, care considerati ca sunt top 10 telefoane pentru camera frontala(selfie) doar Android, stiu ca IOS-ul depaseste cu mult cand vine vorba de calitatea fotografiilor.
Am iphone 8 ios 12.1 si vreau sa imi instalez jailbreak. Cum fac sa instalez cu Windows pc sau fara pc. Am incercat deja fara pc dar nu pot sa trec peste human verification.
Bună seara, am o intrebare, mi-am scăpat azi telefonul și l-am fisurat și mi-a apărut pe ecran culoare mov dar touch screen-ul merge. Ce as putea sa fac cu el?
Are ceva dacă am cartela activată într-o țară în care am nevoie de roaming? Se plătește sau ceva?
As dori și eu o aplicație unde sa pot edita luminozitatea, culorile și contrastul unui video, îmi puteți recomanda ceva bun? Ceea ce am găsit era doar pentru laptop și nu am nevoie....? (mai mult)
Salut.Cum pot vedea durata totala a apelurilor pe un Iphone Xs Max?
De la o vreme camera de la telefon nu mai focalizează cea de pe spate. E de la Android? Camera nu este spartă sau ceva.
Am un j3 2017, nu- mi afiseaza tastatura iar telefonul are cod de blocare, daca fac "combinatia de butoane"doar se restarteaza si nu- si revine, nu- l pot stinge pentru ca imi cere parola. Am...? (mai mult)
Salut, am scapat telefonul si am observat ca a aparut o pata mov pe ecran.Intr-o ora s-a extins aproape pe jumatate din ecran, si am probleme si cu touchscreen-ul.Am un Samsung Galaxy J5 2017
Salut, TPU! Cand fac o poza cu auto hdr pe iphone imi face o poza normala, dar daca il setez pe on imi face o poza hdr... Pe auto nu poate sa faca sau trebuie sa il setez pe on de fiecare data?
Hei! Acum ceva timp mi- am bagat cod pe telefon si acum vreau sa- l scot si sunt 5 variante glisare, parola, model, pin sau niciuna si am vrut sa- l scot si nu- mi da voie sa il bag cum era inainte ...? (mai mult)
Am un Asus Zenfone 4 Max, şi am nevoie de nişte tip- uri să fac fotografii mai bune. Dacă are cineva acest telefon, poate să îmi spună ce face ca să îi iasă fotografiile mai bune....? (mai mult)
TPU. Am o problema.Recent mi- am luat un Samsung Galaxy A6 2018. Eu sunt pe Digi si am o problema foarte mare cu semnalul. Nu am semnal oriunde merg, cand ma suna cineva se aude casuta vocala...? (mai mult)
Este un telefon mai bun pana in 1000lei decât Huawei p20 lite.
ce înseamnă cod produs la iPhone 7? De exemplu produsele care au codul MN8X2RM/A sunt toate la fel? Adică daca unul are o problema din fabrica la soft toate au?
Stie cineva cum se poate contacta prin apel sau chat operatorii Orange?
Buna, ce telefon imi recomandati pana in 1000 lei?
Oscilez in a-mi lua un telefon de 64gb/128gb/ 256gb. Credeti ca 64 de gb sunt de-ajuns daca vreau vreo 2000-3000 de melodii pe telefon, in jur de 30 de aplicatii si peste 10.000 de poze?
Am un Samsung galaxy s8+ pe care am Android 7.0 Un cunoscut de al meu are acelasi model însă el are Android 8.1 iar mie nu-mi apar noi actualizări.
as vrea sa întreb pe cei care au comandat online de site-ul eMAG un telefon in rate, a trebuit să dai avans?
Curand imi voi schimba telefonul si nu stiu ce sa aleg dintre un Samsung Galaxy A9 2018 si un Samsung Galaxy S8+ Mi-ati putea da o parere? Care este mai bun?
Am avut o problemă cu telefonul meu, Samsung A5 2017. Azi am iesit afara, seara, si era foarte frig, cred ca temperatura era de 0° sau chiar mai putin. Eu aveam vreo 40% baterie, si, dupa...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ce parere aveti despre telefonul Huawei Mate20 Lite? As vrea sa il achizitionez deoarece ma atrag specificatiile, designul si review. urile pozitive despre acest telefon....? (mai mult)
Ce sa aleg dintre un Samsung Galaxy Note 9 si un Huawei mate 20 pro? Cred ca amandoua sunt la fel de puternice dar totusi cred ca este putin mai bun.Voi care credeti?
Salut, am un Samsung galaxy j5 2017 si vreau sa ii partajez ecranul pe un televizor care nu e smart tv. Vreau sa ii partajez ecranul astfel incat sa pot vedea pe tv filmelea redate de pe telefon(pop corn...? (mai mult)
Salut.Nu imi mai merg butoanele de volum de la telefon.Se poate sa il trimit in service daca am garantia?
Am si eu un telefon blocat, am uitat modelul, am cautat un program pentru windous 10 dar nu am gasit marca telefonului. Se numeste leagoo p1 pro.
se pricepe cineva la telefoane? Am un a5 2017 si cand vreau sa fac poze cu camera de fata de aproape se vede perfect, adica cum ar veni doar cu fata nu foarte departat, dar cand indepartez...? (mai mult)
Ce telefon de buget mediu recomandati? Suma maxima alocata ar fi de 700 lei. Am Huawei P8 Lite de doi ani de zile. Am fost multumit de telefon doar ca nu imi mai citeste cartela, avand una in digi si...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, am un telefon Samsung 7 edge si cand închid telefonul imi apare ceasul automat pe ecran... cum il dezactivez pentru ca asa tot timpul e telefonul aprins.
Buna, in garantia limitata Apple de 1 an scrie ca se pot restitui banii pentru produs, mai exact pentru un iphone 7 care este degeaba, se blocheaza foarte des, camerele nu mai fac poze cum trebuie ...? (mai mult)
Mate 20 pro sau Note 9? De ce? O sa achizitionez unul dintre ele, si de o gramada de timp ma uit la review-uri si tot nu m-am hotarat...
Oare unde as putea găsi folie de sticla pentru Asus Zenfone 4 pro? Am căutat peste tot, dar nu am găsit. De la ce telefon s- ar potrivi o folie pentru acesta că sa nu acopere camera frontala, difuzorul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!