Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 27 Februarie 2025 sunt:
am si eu o problema cu Samsung s8 daca il tin prea mult cu ecranul inchis gen standby display- ul nu se mai aprinde, se aprinde la o luminozitate foarte foarte mica dupa cateva apasari de ...? (mai mult)
Care e faza cu site-ul iStyle? Ce are doar produse Apple? Am auzit ca e bun site-ul, dar care e faza cu el? Daca vreau sa imi cumpar iPhone e mai bine de pe site-ul asta? E mai bun, primesc ceva sau?
As vrea sa achizitionez un telefon, m- am oprit la doua dintre ele si sunt in dubii. Telefoanele sunt Samsung Galaxy A7 si Huawei Honor 8x. Din reviewurile pe care le- am vazut am constat ca Honorul...? (mai mult)
Bună. Nu primesc notificări de la Facebook. De cand mi- am facut contul (aprox 8 ani), nu am primit niciodata notificari. Am verificat și la setări.dar degeaba. În tot acest timp am schimbat telefonul,...? (mai mult)
Salut TPU, aceeasi problema care am avut o cu mai multe Samsung uri, ruterul meu tp link nu corespunde cum trebuie cu j5 ul meu 2017, ba am viteza mica de descarcare, ba daca dezactivez reconectarea...? (mai mult)
Niste casti ok. ( sa tina vreun an). Si fara nume de care auzi in desert( nu de alta dar s-ar putea sa nu le gasesc. Multumesc
Am scăpat un note 8 din greseala si mi s-a spart in colț doar geamul si ma intreb cat costa inlocuirea sticlei. Dați-mi un gsm bun.
Cum incarci un numar de Vodafone daca stii doar numarul si nu ai cartela
Am un telefon Samsung Ace 4, e mai vechi si ma intrebam de ce imi face probleme. Imi merge netu greu si telefonul uneori. De la ce ar putea fi? De la virusi? sau poate pentru ca este mai vechi?...? (mai mult)
Cum se poate debloca functia asteapta depanatorul la tel Huawei p9.multumesc mult
Am un iPhone 5s, siniam dat " Șterge conținut și cinfigurari" vreau sa știu, s-a șters muzica pozele tot de pe el?
Eu am un Samsung galaxy a6 2018 si as fi curios daca stiti daca se va face update vreodată sa aiba si el funcția de always on display.
Am o problema legata de Fb si messenger. Am deja 2 ani de cand nu se face nici o actualizare. Adica eu le fac da nu se schimba nimic, la toti apar diferite schimbari la mine la fel mereu cat pe...? (mai mult)
Am primit prin curier o cartela Vodafone SXR4G- SIM Postpaid 4G Ready Triple. Mama a facut un contract ca am avantaje, multi gb etc. Cand am bagat cartela in telefon scria "Numai apeluri ...? (mai mult)
S9 Plus are inflarosu?
Unde găsesc huse pentru Allview A10 Lite? Am căutat peste tot și nu găsesc. Poate pentru că e model nou?
Stie cineva cum imi pot recupera numerele de telefon de pe un Samsung gt-e1080w? Am display-ul spart si nu se mai vede nimic. Funda imediat
Buna ziua! Am observat anumite lucruri mai neobisnuite la nr meu de tel si as vrea sa stiu daca pot afla cumva despre el, de exemplu daca este ascultat as putea sa recunosc asta? P.s:cand vb cu o anumita...? (mai mult)
Stie cineva cat a fost iphone 6s de craciun anul trecut?
Unde as putea gasi in Sibiu folii de protectie pentru Meizu M6 Note avand in vedere ca in mall nu am gasit.
Mi s- a udat telefonul și l- am lăsat în orez trei zile apoi l- am băgat la încărcare și mi- a arătat că s- a încărcat pană s- a făcut ledul verde dar cand l- am aprins nu s- a aprins doar...? (mai mult)
Salut am un Samsung Galaxy S7 si primesc notificare de baterie slaba la 5% si atat, este vreo setare sa imi trimita notificare si la 1%?
Am un Samsung s7 edge si de la o vreme a început să se închidă fără să- i fac absolut nimic si fara sa prezinte vreo problema.Are cineva idee de ce se întâmplă asta? "Uneori imi sta si 7- 8 ore...? (mai mult)
Hey, de curand mi- am scapat telefonul, Huawei P20 lite, in apa. Touchscreenul nu mai merge, in rest e functional (adica se deschide, inchide). Cum as putea "reinvia" touchscreenul? Mai precizez ca...? (mai mult)
Cum aflu numarul de telefon daca stiu codul puk si pin?
Salut, am o problema cu un Samsung Galaxy S3, cand bag castile sa ascult muzica, dupa 30 secunde se opreste muzica, vreo solutie?
Huawei p20 lite sau Motorola one?
Salut, am un Samsung Galaxy Note 8.Astazi mi- am cumparat o husa 360, mai exact https://military- grade.ro/husa- samsung- galaxy- note- 8- iblason- ares. Ecranul nu mai raspunde aproape deloc la atingeri...? (mai mult)
Daca folosesc "Dual Messenger" pentru telefon, strica alte chestii pe acolo? Voi folositi?
Care Android este mai optimizat pentru telefoane slabe 8.1 GO sau 9 GO? Testez 9 G0 si ruleaza mai lent decat 5.1 ultima vrsiune stock pentru dispozitivul meu
Help! Cum pot downgrada androidul la Samsung Galaxy J5 2017? Am descarcat noua actualizare cu Android 8.1 si imi merge greu.
am un samung galaxy a6 2018 si mi s-o dezlipit literele de pe spate de la cap, se pierde garantia sau gasesc de cumparat?
Cum aflu cine ma suna cu număr privat?
Imi recomandati si mie va rog frumos un smartphone sa nu sara de 1000 lei si care sa aiba o baterie foarte buna? Ca m- am lecuit de astea scumpe si promovate pe care trebuie sa le tii numai in...? (mai mult)
Vinde cineva in București un s8, s8+(1550-2000lei/ s9, s9+(2000-2400/sau note 8 și ce îmi recomandați din cele de mai sus?
Vreau sa imi cumpar un telefon din China de pe aliexpress. Merg aplicatiile si cartela de la noi la telefoanele de acolo?
Cum sa am noua interfata de la Facebook messenger? Am un s8+
vine ziua mea si as vrea sa- mi cumpar un telefon si optez intre s10, s9 sau s8, cam asta as vrea eu. Nu il folosesc sincer la poze, doar asa ca orice utilizator, ma joc putin pe el, ...? (mai mult)
Am o cartelă noua de la telekom si are nr pe ea (serv clienti, apel urgenta etc) si nu le pot sterge. Am sunat la rel cu clientii si nu pot face nmc. Credeți ca as putea sa le sterg.
Voi cum va incarcati smartphone-ul? Cand ajunge la 20-21% sau il lasati pana la 2-5%?
Imi recomandați telefonul Samsung j4 plus sau Samsung j6? Îmi puteți spune daca j4 are amprenta? Va rog!
Am un iPhone 7 si nu imi mai citeste simul (l-am scapat de mai multe ori) si el functioneaza perfect fara probleme, cat credeti ca m-ar costa sa il repar?
Cum aș putea face să îmi apară noul update de la messenger? Adica interfața aceea schimbată. Am reinstalat aplicația dar tot nu merge.
La telefon e bine sa ai activata incarcarea rapida sau mai bine il lasi sa se incarce in ritmul lui? Poate dauna bateriei?
Daca ajunge tuica/rachiu de tara pe ecranul unui telefon poate afecta touchscreenul? Cateva picaturi, nu cantitati mari.
Am mari probleme cu bateria telefonului.In primul rand se descarca extrem de repede(ma tine cam 1 ora).In al doilea rand sare multe procente azi de exemplu de la 70% s- a facut 65%.(Samsung Galaxy...? (mai mult)
Hei, am achiziționat și eu un telefon Huawei y7 2018 și nu ma ține bateria. Îl am de 3 zile și mai mult de jumătate de zi maxim trei sferturi din zi nu tur. Știe cineva de ce? Telefonul e nou din...? (mai mult)
Mâine doresc sa îmi achiziționez un telefon pana in 3000 de lei și ma gândeam la un S9+ sau P20 Pro. Voi ce spuneți? Vreau sa meargă fluid și sa aibă o baterie și o camera cât de cât...? (mai mult)
Buna, recent am trecut si eu pe IOS, toate bune si frumoase, dupa vreo saptamana in care n- am avut nicio problema, astazi nu mi- a mai mers cartela sim, imi zice ca IPhone- ul meu este blocat. Tin...? (mai mult)
Mi-a apărut o pata mica mova pe ecran, nu afectează touch-ul sau altceva..doar se vede mov..de la ce o fi? Display? Sau? Trebuie inlocuit? (Samsung galaxy s7)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?