Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, Sa încep cu începutul, eu am tastatura fărâmata la laptop și folosesc tastatura și mouse USB, mai devreme am schimbat windows la el cum fac de obicei după 4- 5 ani și după ce am ...? (mai mult)
Buna ziua! Recent mi- am achizitionat un Samsung A54. Insa am o problema. Nu stiu daca e de la telefon sau casti, doar ca am o pereche de casti wireless Sony WH- CH510B, care nu se conecteaza la telefon,...? (mai mult)
Seria s20 va primi one ui 6? Ar fi super.
Bună ziua. Sunt conectata la watapul sotului meu cu watap web.cu telefon meu. Pana acum am văzut toate convorbirile. De 2 zile primesc notificari dar nu mai pot sa vad deloc watapul lui. Care este...? (mai mult)
Cum pot adăuga RAM la un smartphone?
Salut. Ce părere aveți despre acest telefon? Telefon mobil Motorola Edge 40 Neo, Dual SIM, 256GB, 12GB RAM, 5G, Black Beauty 1. E bunt pentru gaming? 2. In cate fps duce fornite și pubg?...? (mai mult)
Ce parere aveti de ios 9 pe iphone 6s?
Am bagat de mai multe ori parola gresit pe Instagram iar acum tot incerc sa o introduc pentru ca mi- am reamintit care e cea corecta si tot nu- mi merge, imi spune sa incerc peste cateva minute! Ajutati-...? (mai mult)
Cum fac downgrade de la one ui 5.1 la 5.0 pe a12? Sunt la zimnicea iar laptopul este la Bucuresti. Ce sa fac? A12 merge foarte greu pe one ui 5.1
Salutare! Am un prieten care a format codul *#21# și acolo îi spune ca toate apelurile sunt redictionate, asta înseamnă ca toate apelurile lui sunt interceptate de către cineva?
Salut, am o problema, am găsit o alternativa a aplicației Youtube și acesta este FreeTube și după ce ma conectez cu contul în aplicație îmi apare, Sorry, you can't access YouTube for Mobile...? (mai mult)
Ce aplicații alternative ale aplicatiei Youtube pot folosi?
Dacă pe încărcător scrie "5V or 9V" și telefonul are 5V o să se strice sau încărcătorul dă cât cere telefonul și nu bagă tensiunea mai mare în el?
Mi- a aparut mesaj pe telefon mai inainte cum ca imi spune googleul ca mi- e amenintata securitatea si se recomanda dezinstalarea imediat si am dat pe dezinstalare, atunci e tot ok, nu am de ce sa imi...? (mai mult)
Cum aflu daca am avut apeluri dupa ce dezactivez functia mod avion?
Salutare! Am un iPhone 14 Pro Max de aproape 4 luni, iar bateria îmi ține undeva la 9 ore și un pic dacă stau doar pe aplicații de socializare și puțin pe ceva joc iar dacă vorbesc pe apel video...? (mai mult)
Salut, am un Samsung A54, 5G, Android 13. Aș vrea ca în momentul când sunt active, să- mi apară în bara de stare, iconurile de la bluetooth și NFC. În Android 10, asta era o chestie normală....? (mai mult)
Salut! Imi puteți recomanda o versiune a aplicației Youtube pentru android 5.1.1.
Salut! Ce este telefonia mobila virtuala? P.S. Nu pot confirma mailul, nu-mi trimite link-ul.
Salut. mmWave în Italia este și pentru telefoane? Sau este doar FWA(Fixed Wireless Acces)?
Bună dimineața! A mai întâlnit careva problema aceasta? Să scrieți parola să deblocati telefonul, iar după 2 secunde să se blocheze? Și așa face permanent, am încercat de mai multe ori...nu...? (mai mult)
Bună TPU! Am avut ecranul telefonului spart, l- am dus la reparat, mi- au schimbat ecranul, am stat fără el trei zile, astăzi l- am luat.Telefonul merge, doar că îmi apar dungi albe și se colorează...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Am o problema, telefonul meu Samsung Galaxy s20 fe 5g îmi încarcă foarte greu, nu știu ce poate fi ori mufa ori încărcătorul, am curățat mufa Usb- C de la telefon la...? (mai mult)
Ultimul iPhone pe care l- am avut a fost 3GS. După ani și ani, m- am întors la iOS. Mi- am luat un 14 Pro Max. Am senzația că bateria se descarcă prea repede. Precizez că sănătatea bateriei este...? (mai mult)
Buna seara! Voi pune o intrebare legata de un schimb, deoarece chiar mi- as dori din tot sufletul meu sa ii fie de folos cuiva. Am o placa video nou nouta Radeon RX 580 de 8gb 256 bit cumparata in urma...? (mai mult)
Bună, tocmai ce mi-am băgat date mobile ieri și astăzi când îl activez îmi spune "conecteaza-te la retea" ce pot sa fac, ajutați-ma va rog, merge sa sun dar nu merg datele mobile?
Buna dimineața dragilor, as dori sa știu la un telefon ce folie e mai bună, cea de silicon, cea full HD - glue., cea de ceremica sau cea montată cu hidrogel lichid? Ce este mai apoi introdusă ...? (mai mult)
Salut, Am două telefoane Samsung A54 5G. Conform aplicației AccuBaterey Pro, la ambele reușesc să fac încărcare la doar 13- 15W, nu la 25W cum scrie în specificații. Am folosit mai multe încărcătoare...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o problemă De ceva timp, aproximativ o lună cam așa, la telefonul meu, când dau volumul mai încet încă se mai aude sunetul, chiar și când ascult muzică, ce ar trebui...? (mai mult)
Salut, dacă vreau să îmi fac un abonament la digi si am de dat un avans în valoare de 50-300 de lei(depinde de telefon) avansul pot să îl dau la prima factură împreună cu bani pentru rată?
Daca watsapp ma pune sa actualizez o noua versiune, mesajele de pe versiunea veche raman?
Buna ziua. Am doua telefoane pe acelasi cont de Apple si de cand am instalat ios 17 imi apar apelurile de pe un telefon pe altul. Ce sa fac sa rezolv aceasta problema? Va multumesc.
Dacă îmi fac cont pe TikTok cu o adresă de Gmail alternativa (mă înscriu cu Gmail), las câteva comentarii cuiva, dar apoi dezinstalez aplicația și șterg acea adresa de mail, comentariile lăsate...? (mai mult)
Am un poco x3 pro si vreau sa achizitionez alt telefon nu stiu ce sa aleg intre Poco x5 pro/Poco F5/Honor 90 sa fie si pentru jocuri sa nu am probleme si poze clare https://www.emag.ro/telefon- mobil-...? (mai mult)
Buna seara, as dori sa trec de la un telefon cu ecran LCD IPS la unul cu ecran OLED Samsung Galaxy S10/S9+ deoarece am mari probleme de vedere la ochi, vad foarte încetosat dar am auzit că displayele...? (mai mult)
De ce se blochează tastatura gboard când vreau sa scriu comentarii pe un telefon Motorola e7 power?
Ce telefon imi recomandati sa cumpar: A52s, A53 sau A33?
Vreau sa-mi cumpar un telefon, am buget sa zic 900 lei maxim, cam ce as putea sa iau sa fie ok ca si calitate si de durata?
Salut, am nevoie de ajutor urgent, mi- am cumparat un Iphone 12 Pro Max si mi- am luat si o husa de la Mobilfox. O am de 2 luni si la fiecare 2 săptămâni curăț telefonul (husa este transparentă ...? (mai mult)
Salut. Cand este black Friday și ce reduceri as putea prinde la telefoane de black Friday? M- ar interesa iPhone 14 și 15 pro max De unde as putea cumpăra iPhone 14/15 pro max cu preturi cat mai...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, am avut 3 cartele cadou Orange, una am activat- o luna trecuta si ieri a expirat, azi cand sa o bag pe a doua nu se activeaza nici- un serviciu.Stie cineva de la ce ar putea...? (mai mult)
In care mall din proximitate sector 3 gasesc mai multe tipuri de huse pentru telefon? Caut una tip carte pentru Samsung A12. In Park Lake ati gasit la subsol sau mai sunt si la alt etaj? Multumesc!
Salut! Am o cartela LycaMobile din Franța și de curând am achiziționat un cod cu credit de 20 de euro de la un tabac, care l- am și adăugat ulterior, am incercat sa îmi activez o opțiune cu ...? (mai mult)
Deci, fiind prost și având un telefon de tot rahatul, ma uitam pe insta și mi- a înghețat ecranul(ceva ce se întâmpla zilnic). Și cum ziceam, prost fiind, i- am dat una de genunchi și s- a...? (mai mult)
Telefoanele TCL, sunt bune? am gasit un TCL 40 SE cu 256 GB, 12 GB RAM, android 13, 5010 mAh si 50 MP Nu suna rau dar nu stiu ce fel de marca e, daca e buna sau nu
Cum fac downgrade la one ui 4.1 core pe Galaxy a13 )? varianta a137f nu a135f.
Am un telefon Samsung Galaxy J1 2016 cu android 5.1.1 cum pot sa instalez android 13. Mulțumesc!
Salut Sunt intr-un grup pe wapp si a fost adaugata o persoana de catre admin. Pot sterge cumva aceasta notificare fara sa sterg conversatia grupului?
Bună seara. Doresc să călătoresc în UK. Aș fi curioasă de cum să procedez cu cartela telefonică. Ce mă sfătuiți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)