Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 27 Februarie 2025 sunt:
Salutare, care aveți IPhone X sau XS pe negru vi s-a întâmplat sa se decojesca culoarea in unele părți?
De cateva zile am niste probleme cu telefonul. Sa va explic. De exemplu vreau sa instalez ceva si imi bag parola de la icloud si dupa ma trimite sa imi completez cardul si dupa ce imi bag datele...? (mai mult)
Daca ma suna cineva din Anglia imi ia si mie minute si lui?
Vreau sa-mi dati optiuni de telefoane bune la 1.300 lei max! Android only
Se merită să dau banii pe un S9? Am avut un S8 înainte, de care nu m-am bucurat foarte mult.
Din punctul vostru de vedere care este cel mai bun telefon care exista acum pe piata? Eu oscilez intre Huawei Mate 20 Pro si Google Pixel 3 XL? Nu ma intereseaza brandul telefonului, ci calitatea. (Sunt...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul meu, un iPhone 5S Silver varianta de 16GB, de ceva timp butonul meu Home a inceput sa mearga tot mai greu adica apasam pe el dar nu mereu primea comanda de a merge la...? (mai mult)
Buna seara. De ieri tot primsesc apeluri din Mozambic nu stiu ce Doamne... Si toate apleurile sunt diferite si degeaba blochez un numar, ca ma suna cu altul. Nu pot bloca intr- un fel sa nu primesc ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Telefon mobil Huawei P20 Pro? Am citit ca are 3 camere, si poti face poze la 40 mp? Merita sa-l cumperi de Black Friday? Are cineva acest telefon? Astept pareri.
Mi-a aparut un pixel alb pe ecranul telefonului, cand fundalul e negru sau o culoare inchisa nu se prea observa, cand fundalul e alb, pixelul e si mai alb. Se poate rezolva?
Care este diferenta dintre modelele de telefoane one plus 6 si one plus 6t? sau Samsung galaxy s9 si Samsung galaxy s9 plus? Alea cu litere dupa numar o fi insemnand ca costul e mai mare din cauza ca e...? (mai mult)
Am un j3 2017 care are o problemă, de 3 4 zile mi se reseteaza cand ma joc un joc (doar cand ma joc un joc).L- am resetat din fabrica si la fel, am actualizat soft- ul, e cel mai nou.Nu stiu...? (mai mult)
Am reusit sa il fac praf pe dl S7 EDGE, l- am pus pe masina, a zburat, a fost calcat de masini, gasit de un vecin, inapoiat. Ecranul arata ca si cum ai fi dat cu ciocanul in el, nu au sarit...? (mai mult)
dețin un Huawei mate 10 lite și azi am avut minunata ocazie să- l sparg. Display- ul e intact și de aceea vreau sa va întreb dacă ii pot înlocui sticla și cam cât m- ar costa? Si ce...? (mai mult)
Heii! Am fost asa de prost incat mi-am sters tastatura de pe telefon si mi-am inchis iar telefonul imi este securizat cu parola. Ma poate ajuta cineva ca ce as putea face?
Vreau sa-mi cumpar un telefon pana in 1500 lei maxim. Ce imi recomandati? Vreau sa aiba si stabilizare video daca se poate.
Salutare. As dori sa cumpar un iphone 7 plus din UK la 300£ la mana a 2, este un pret bun? Sau are defecte la acest pret? Vreau sa raspunda doar cunascatori care au mai cumparat din UK. L- am gasit...? (mai mult)
Am un telefon, samsunf J7. Nu stiu ce am facut unde am intrat si ce aplicatie am accesat ca am blocat cateva numere de telefon ale unor prieteni. Cum reusesc sa deblochez primirea de apeluri? Am acesat...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar un telefon pana in 1500 lei maxim. Ce imi recomandati? M-a gandeam la un Huawei Mate 20 Lite sau un S7 Second Hand. Voi ce ziceti?
Hey! Aș dori și eu o părere.Care dintre următoarele telefoane este mai bun? Samsung s7, iphone 7 sau iphone 6s.
Va rog unde pot gasi o adresa pentru apk igo Android Samsung s6ege
Saalut. Pai vreau sa va intreb ce telefon sa iau. Dintre: Huawei p20 lite Huawei y9 2018 Huawei y7 prime 2018 Cel mai ieftin este y7 iar p2o este cel mai scump...ce sa imi iau? Bugetul este pana...? (mai mult)
Care credeti ca e mai bun, Asus Zenfone 5 sau Huawei Mate 20 Lite? Astept un raspuns obiectiv!
VOTEZ! Revin cu o intrebare despre snapchat. Deci am Samsung galaxy A6 plus. Camera e foarte buna, dar cea de pe snapchat apropie foarte tare. Nu poți sa- ti faci o poză ca lumea. Ma gândeam ca e din...? (mai mult)
Daca fac screenshot la o poveste de pe messenger, acel om care a postat-o va primi notificare? Sau va vedea ca i-am facut screenshot?
Buna, am s9 si am impresia ca am ceva virusi. Ce aplicatie ar fi ok sa mai scap de ei? Ca pe google ghrome tot imi apar tot felul de stiri si cand intri pe ele iti arata virusi ca si cum s-ar incarca.
Buna, cine are s9 si a patit sa nu se incarce unele poze si apare doar semnul exclamario? Ce pot sa fac? Ca pe rand din albume tot incep sa dispara pozele si sa apara doar un semnul exclamarii.
Buna, ma ajuta si pe mine cineva care are S 9 sa imi zica cum ar fi ok sa selectez la setari sa faca pozele cat mai faine si mai clare? Multumesc!
Salut, recent mi- am bagat Android 8.1 pe j5 2017 si nu imi place mai deloc. Stie cineva daca dau resetare generala la telefon ma va da inapoi la Android 7 sau va trebui sa il bag eu cu un program cum...? (mai mult)
Cum naiba accesez gifurile alea furios fericit?
Care telefon e mai bun dintre: mate 20 pro, s9+, note9, oppo find x?
Am un telefon pe care l- am scăpat pe jos pe display si după ce l- am ridicat display- ul afișa apoi dintr- o data s- a stins si se aude când glasez in sus dar displayul e negru si nu are semne ca ...? (mai mult)
Bună. Am o problema cu telefonul mobil. Nu are semnal si daca sun de pe alt telefon suna ocupat, ce poate sa fie?
Hei! Am o problema cu telefonul, Samsung J3 2018. L- am luat acum 3- 4 luni, nu e replica sau ceva, si se stinge foarte des si se descarcà extrem de repede. Adica pur si simplu stand pe el, se restarteaza....? (mai mult)
Vreau sa imi iau un telefon dar nu stiu pe care sa- l iau. As vrea ceva mare gen + 5 inch, + 16 GB si sa faca poze bune, atat cele "ARTISTICE" cu camera de pe spate, cat si selfie- uri reusite. Eu...? (mai mult)
Am un telefon Microsoft cu Windows si de ceva timp pe Facebook nu pot vizualiza in intregime comentariile la postari. Comentariul apare ca un sir lung pe o singura line, si pot citi doar vreo 40 de caractere....? (mai mult)
Care telefon este mai bun? Huawei p20 lite sau Samsung galaxy a6 plus 2018?
Am nevoie de ajutor. Am un Samsung galaxy j3 2017 si mi- am pus ca mod de deblocare sa desenez serii, eu mi- am pus modelul in zig zag si acum dupa ce il fac nu imi deblocheaza telefonul. Cum...? (mai mult)
Care dintre telefoanele Huawei Honor 9 si Xiaomi Mi 6 este superior din punct de vedere al camerei foto? Voi pe care l-ati alege?
Este vreo aplicație care imi poate schimba vocea in timp ce vorbesc cu cineva la telefon sau pe un joc?( pentru o farsă)
Salutare, am cumparat de curand un headset si tot incerc sa imi dau seama care este problema de nu imi activeaza si microfonul chiar daca pe telefon merge microfonul perfect. Cu toate astea in schimb ...? (mai mult)
Salut, as dori niste pareri despre Huawei Mate 20 Lite si Samsung Galaxy a7 2018 Care este mai bun, care are ceva in plus fata de celalalt.
Votez!♡Cand intru pe snap, camera de pe fata este foarte apropiată ca si cum ar fi cu zoom.dar nu e. Am ce sa fac sa fie la o dimensiune ok? Am Samsung galaxy A6 plus daca va ajuta.
Iphone 7 sau Samsung s8 Care merita cumpărat pe final de 2018, început de 2019? Mulțumim anticipat!
Buna, vreau sa imi comand un telefon, doar ca din strainatate, ce situri sunt de increde? Gen amazon, ebay, aliexpress? Amazon din cate stiu nu aduce in Romania, sau ma insel?
Cati lei trebuie sa dau daca imi incarc telefonul la Vodafone cu 6 euro :D :D stiu ca e 27 de lei 6 euro dar cu tva-u lor nu stiu cat e :D
Am și eu o problemă cu telefonul. Îmi pun telefonul la încărcat, și îmi arată că se încarcă, dar nu se încarcă de loc îmi stă pe 1% și îmi apare acolo fulgerul ăla cum că se...? (mai mult)
Am descarcat noua actualizare de sistem pe telefonul meu Android U5 2017 si cand incerc sa o instalez nu merge. Se inchide pentru a se instala update- ul apare o eroare si nu se mai deschide si ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, am un telefon fly din Rusia de 512 mb ram si 4 gb memorie. Dar problema e ca imi merge tot in lag, imi permit doar jocuri de 10 mb in jos ca altfel nu tine. Cand deschid wifi- ul...? (mai mult)
Salut, mi- a placut un telefon pe aliexpress care nu e pe piata Romaniei. Huawei honor 8x sau 8x max. El e original pentru piata chineza si nu stiu daca va functiona in frecventele si benzile noastre ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!