Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 27 Februarie 2025 sunt:
Cine imi spune cateva aplicatii si jocuri interesante pentru telefon?
Salut, am un Samsung s9 plus si intra reclame de la google nonstop, de ex dacă ma joc ceva intra reclama si ma da pe desktop.
Salut, TPU! Mi- am cumparat un Iphone 7 si imi va ajunge in zilele urmatoare. Ce IOS este cel mai bun pentru el? Ca am inteles ca IOS 12 nu e prea reusit pentru acest telefon cel putin, deoarece bateria...? (mai mult)
Am un telefon Allview c6_duo. I- am dat resetare din fabrică. Pun parola la internet și verifică conexiunea ore întregi și nu mai pot trece de acest pas. Să precizez că pe alte dispozitive...? (mai mult)
Azi dimineață în contul MyVodafone am observat că pe numărul meu am 6GB deși în contract scrie că am 5GB. De astăzi apare acel GB in plus. Tot ce va pot spune este că azi s- a emis factura...? (mai mult)
Ce parere aveti de telefonul acesta: Telefon mobil Lenovo K5 Note, Dual Sim, 32GB, 4G, Gold la 520 ron?
Am un Huawei p20. Suna prostesc dar, dacă am 2 cartele în el, consuma mai multa baterie? Ca nu mai am nevoie de una, și sa știu dacă o scot sau o las acolo.
Salut, Am un telefon Samsung galaxy j7 2016 si abonament de la Vodafone/ Cand vreau sa dau un mesaj cuiva din lista mea nu mi se trimite "Nu s- a trimis mesaju' arata cu Semnu'!(Rosu) Dar cand sun pe ...? (mai mult)
Am dat un o actualizare de soft la un iphone 6 si s-a intrerupt. Ce pot face?
De ce când sunt apelat de cineva mi se oprește internetul? O fi din cauza celor de la Digi ( la ei am abonament)? Mi se întâmpla și pe telefonul veți (LG g2) și pe asta nou (pocophone...? (mai mult)
O întrebare simpla pentru care știe, când postez întruna grup pe Facebook mecanic, apare la toți prietenii mei pe Facebook, chiar daca nu sunt înscriși in grup, va rog ajutati-ma
O sa trec direct la subiect desi sunt sigur ca nu voi primi raspunsul dorit dar mi- am zis sa- mi incerc norocul aici. Deci de acum cateva zile telefonul meu nu se mai conecteaza la...? (mai mult)
As avea nevoie de un telefon sub 600 de ron. Ce imi recomandati?
Ce părere aveți de antivirusurile pentru telefon, sunt bune de ceva? Și care este cel mai bun?
Unde gasesc efectele pentru camera pe Samsung galaxy s8? Efecte precum bokeh. Stiu ca pe alte telefoane era o aplicatie preinstalata... ARefect parcă îi spunea. Ofer funda!
Am cumparat un galaxy s8 si in legatura cu bateria, nu stiu daca sa o las 12 ore pentru a se formata... in manual scrie doar sa il las pana se încarcă prima dată 100% indiferent de procentul...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy S6 Edge si efectiv mi s- a blocat ecranul cand stateam pe el, asa brusc. Am incercat sa il opresc si nu merge, am incercat hard reset si da acelasi rezultat. Sa nu mai zic ca s- ...? (mai mult)
La Samsung galaxy grand prime de cat accepta cardul micro sd? Adica dimensiunea la GB?
Nu merge soneria telefonului. Difuzorul nu are nicio problema, dar când ma apeleaza cineva nu suna, doar vibrează. M- am uitat la setari si nu e setat doar sa vibreze, si nici pe silentios nu e. Ce...? (mai mult)
Recent mă tot suna un Nr fix din București și mă deranjează. Ieri m- a sunat de 6 ori azi de 5 ori iar eu nu răspund pentru Nr necunoscute. Ce as putea face? Mă refer că este ceva de-...? (mai mult)
Salut.Cat ma costa asigurarea iCare+ de la Apple?
Cum as putea sa șterg istoricul profilul de Facebook, mă refer la locuri de munca, studii, locație, îmi apare în dreapta la alea trei linii, mai sus de grupuri. Și nu pe pot șterge, mă ajută...? (mai mult)
Salut, am o problema, când conectez căștile la telefon se aude și pe căști și pe boxă telefonului și nu îmi apare iconita ca ar fi conectate căștile.Menționez telefonul este Huawei p9 lițe...? (mai mult)
De la un timp imi apare urmatoarea notificare pe telefon de la Messenger:"Open your web browser to finish connecting to Wi-Fi". Cum o pot opri?
Acum cateva saptamani, mi- am spart ecranul de la un Samsung A5 2016. Iar azi dimineata, am scapat cateva picaturi de apa pe ecran.Acesta a inceput sa devina usor mov, in unele zone ale ecranului.La...? (mai mult)
Imi doresc sa achizitionez un telefon cu o camera performanta si oscilez intre Samsung Galaxy S9 Plus si Huawei P20 Pro. Nu ma pot hotari, ceea ce ma da inapoi in ceea ce priveste Samsung- ul, ...? (mai mult)
Daca sa zicem ca imi iau un telefon in rate de ex un S8, eu pot sa il schimb pe OLX pentru alt telefon de ex Iphone X? Si gen sa platesc ratele pentru S8 dar sa am Iphone X
Cum pot afla locatia unui apel telefonic?
Cam care sunt avantajele dacă îmi fac actualizarea software la Android? Memorie nu prea am :)). Menţionez că am 5.1.1
Heeei.Ce telefon imi recomandati de pe eMAG pana in 16 milioane? Samsung sau iphone. Iphone 6 e mic? E bun de ceva?
Exista o persoana cu numele Haba Oana Andreea care vinde telefoane la preturi bune pe Emag. Ce parere aveti sau daca ati avut de a face cu doamna? Locuieste in Italia si spune ca livrarea se face in ...? (mai mult)
Ce sa iau? Un Huawei p20 lite sau Samsung Galaxy A8? Vreau contra pro..detalii'
Am un Samsung J7, am o problema nu se mai aude difuzorul. Se aude doar in casti, atat. I- am dat si reset tot nu merge. Cred o sa- l duc la un GSM, sau nu stiu ce sa fac. E la abonament, si cred ca ...? (mai mult)
Ce parere aveti de telefonul Nokia 2? Am citit ca bateria tine foarte mult!
Vreau sa cumpar un telefon de la RDS care e destul de costisitor, cumva trebuie sa dau avans sau platesc suma doar in rate?
Urgent, bună ziua, cum pot sa sun cu nr ascuns în străinătate? Vreau sa sun în Austria. Va mulțumesc
azi un coleg mi-a spart ecranul telefonului la scoala, Asus zenfone 2 laser. Unde il pot duce la reparat cat mai aproape Bucuresti sector 5?
Zilele trecute am observat ca mi- au disparut aproape jumatate din contactele pe care le aveam pe telefon, implicit din whatsapp. Bineinteles ca eu nu le- am sters, iar altcineva nu a avut...? (mai mult)
De ceva timp am o problema cu telefonul și sper că se poate rezolva..gratis.Am un Samsung Galaxy S3 și de două săptămâni are problema asta:când îl încarc și stau pe el mi se descarcă...? (mai mult)
Ce sa iau? Un Huawei p20 lite sau Samsung Galaxy A8? Vreau contra pro..detalii
Ce părere aveți despre telefonul Vernee T3 Pro? Se merita sa îl cumpar? Vreau păreri concrete, nu răspunsuri de genul "nu pentru că e chinezărie"
Am un s7 edge si as vrea sa imi apara ceasul atunci cand este blocat telefonul, pana sa il deblochez sau sa apas vreun buton, cum fac asta? Si sa imi apara pe timp de noapte in partea laterala...? (mai mult)
Salut. Am procurat un telefon din Italia si anume Asus zenfone 4 x00hd... Acolo am luat si garantia de la telefon dar nu inteleg, e valabila daca se strica telefonul de la sine, adica e vina producatorului? ...? (mai mult)
Merita Samsung A6?
Voi ce ati alege: iphone 8 sau Samsung galaxy j6 plus?
Am un A3 2017 si mereu cand imi transfer aplicatiile pe card după ceva timp mi le scoate. De ce? Ce pot face?
Stimata redactie si dragi utilizatori TPU. Acum o saptamana am cumparat one plus a 5000. Are memorie mare ce- i drept, insa ca sa scap de spam- urile bulversante de publicitati si reclame am ajuns ...? (mai mult)
Azi am primit un apel de la nr. +381644004843. Nu știu de ce m-a sunat. Nu am răspuns.
Am un telefon Bluboo D2! De cateva zile imi cere un cod de protejare a confidentialitatii datelor pe care eu nu il stiu! Mentionez ca nu am nici un fel de acces asupra telefonului si apare asta chiar daca...? (mai mult)
Am un Samsung Galaxy s5. De cateva luni am o problema cu el. Nu se mai incarca. Am avut problema asta cam 3luni, dupa o saptamana a fost bine, iar dupa iar nu se incarca. Doar daca imping ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?