Am un Samsung Galaxy s5. De cateva luni am o problema cu el. Nu se mai incarca. Am avut problema asta cam 3luni, dupa o saptamana a fost bine, iar dupa iar nu se incarca. Doar daca imping ...? (mai mult)
Se merita sa dau un s8 si 2000 de lei pe un iphone x? Sau sa mai pun doar 400de lei pentru un iphone 8.
Un program pentru Samsung unde poti descărca muzica si apoi asculta fara net stie careva? Dau fundita
Salut, am si eu un telefon Allview P8 eMagic, dual sim, si am probleme cu semnalul, pe ambele sim- uri, mai exact, nu are semnal in casa de nici un fel, sau uneori este foarte slab, maxim doua ...? (mai mult)
Imi apare semn exclamare poze Samsung galaxy s 7, card memorie. Ce sa fac?
Hei TPU, daca iei un telefon la abonament, pretul la abonament este mai mic decat pretul standard? Cand termini si achiti tot iesi mai in avantaj?
Salut, azi am facut ceva rau la liceu si diriginta trebuie sa o sune pe mama mea si nu prea am acces la telefonul ei, cum pot bloca telefonul mamei sau ce sa fac sa nu primeasca apelul?
Care ar fi riscurile daca root-ez smartphone-ul? Ce s-ar putea intampla? Ofer Funda.
Sun cu nr ascuns..cum pot sa scot sa nu mai sun cu nr ascuns?
De ce nu mai pot sa fac cont de iCloud pe IPhone 4? Îmi spune,, telefonul nu mai este eligibil pentru crearea unui cont iCloud gratuit " Se poate rezolva cumva? Dau FUNDA MARE!
Salut.In cate ore se incarca 100% un Iphone Xs Max cu incarcatorul original din cutie?
La smartphoneuri mai trebuie formate bateriile? Descarcate de tot si puse la incarcat 12 ore de 3 ori... Ofer funda penteu surse sigure pentru a sustine raspunsul!
Salut, care știe cum pot sa îmi pun o parola atunci când doresc sa opresc telefonul de tot, adică sa îl sting de tot. Nu de deblocare ecran ci la stingere.
Ce fac daca am spart un samsug galaxy J7 2017? E spart doar putin intr-un colț si ecranul meu se face mov din ce in ce mai tare, nu stiu ce sa fac.
Salut, cam cat costa sa- i schimb spatele unui telefon S6 Edge Gold? Este spart dar nu are nimic afectat, merge cum mergea inainte, camera nu este afectata. In Bucuresti sector 5 daca stiti un loc unde-...? (mai mult)
In viitor(decembrie sper) o sa imi achizitionez un nou telefon. Momentan am un S7 Edge, pe care de doua saptamani l- am spart. Vreau intre un Note 9 si un Iphone XS Max... eu mai mult as inclina...? (mai mult)
Salut.O sa cumpar un Iphone XS Max si trebuie sa ii setez Face ID- ul si am ochelari de vedere si o sa il setez cu ochelarii la ochi dar intrebarea mea este daca eu o sa imi dau ochelarii jos Face ID- ...? (mai mult)
Samsung Galaxy S8+ sau Iphone 7?
Păreri despre Samsung Galaxy A8 2018?
Cum root-ez smartphone-ul?
Cum blochez reclamele care imi apar in timpul aplicatiilor, jocurilor, etc? Funda celui mai bun raspuns.
Am o mare problema. Azi la scoala am vrut sa imi schimb pin- ul la telefon in model, faza e ca atunci cand am vrut sa imi pun un model am uitat ce model am pus =]]. Gen, am pus cu degetul...? (mai mult)
Mi- a intrat o picătură de apă sub folia de sticla. Eu nu vreau sa schimb folia pentru ca este deja a 4 a folie care o am... Dacă nu fac nimic nu se evaporă apa de acolo? sau cum sa fac sa...? (mai mult)
Am un telefon cu o camera de 8 mb si cand am actualizat telefonul, am realizat ca camerae mult mai pixelata ca inainte, de ce?
Buna seara, stie cineva o aplicatie "screen recorder"? Doar ca eu cautam o aplicatie care sa inregistreze sunetul intern, nu sa inregistreze din microfonul telefonului. Mersi
Este posibil sa rulez sistemul de operare de pe Huawei P9 Lite 2017 pe 64bits? Daca da, cum?
Cine imi poate recomanda un telefon bun sub 2000 lei? Ce parere aveti de galaxy a8? Este 1500 aproximativ, dar nu ma intereseaza asta. Doresc sa stiu daca ii si merita... in comparatie cu alte ...? (mai mult)
Ce ati alege iphone 8 sau Samsung j5 2017?
Am o problema la telefon de ce zi de zi se inchide si imi scrie se optimizeaza aplicatia pana la 96 si consuma 20% baterie in 5 minute si dupa baterie in 30 minute e 0 de ce?
Astazi de dimineata mi-am pierdut telefonul s9. Estia vreo sansa sa il gasesc? Dupa imei sau alte metode? Nu am avut locatia activata pe el iar imediat dupa am incercat sa aplez si este inchis.
am si eu o intrebare. Cum imi pot da seama daca o bateriea are ceva sau nu e calibrata cum trebuie? Am un motorla g6play si cand incerc sa- l incarc se intampla ceva ciudat. Daca bateria este...? (mai mult)
:) am auzit de curand: Virusul voLTE ce se intampla daca il ai? Multumesc Mult :)
Vreau sa îmi iau un telefon care sa aibă funcția always on display și m-am gândit la Samsung galaxy A6 și nu sunt sigur dacă are aceasta funcție. Îmi puteți spune?
Daca resetezi un telefon el avand 25 la suta baterie, atunci telefonul memoreaza acel procentaj si nu incarca mai mult? Chiar ma tine jumatate de zi 25 la suta dar pana la 25, 30 incarca normal, ...? (mai mult)
Cum dau notificarile pe mut total gen nici macar sa nu imi mai vibreze telefonul. (Samsung 7 Edge)
Care credeti ca este cel mai bun telefon ce poate fi cumparat cu un buget de pana la 1000 lei?
Hei TPU, am un Htc One m7 si nu stiu de ce mi se descarca bateria foarte repede. Adica daca stau o ora pe tel si am 100% mi se duce la 55- 65 %(cu wi- fi activat).Ce ar trebui sa fac? M- am uitat pe net...? (mai mult)
Am sters o poza de pe un Samsung Galaxy S8 + Cum o recuperez?
Ce parere aveti despre telefoanele Allview? Vreau sa imi iau un telefon nou, iar ca raport specificatii/pret sunt foarte bune. Ce parere aveti cei care ati folosit?
Salut, am o cartela de telekom la abonament si vreau sa transfer pe o alta cartela de telekom reincarcabila si imi spune de o parola, va rog ajutati-ma.
Iphone 8 sau Samsung j5 2017?
Am doua telefoane, unul personal si unul de serviciu. De pe cel de serviciu am redirecționat apelurile către numărul personal în caz ca nu răspund... Problema este ca, nu am telefonul de ...? (mai mult)
Acum o luna si cateva saptamani mi- am cumparat iphone 7 fiindca imi doream foarte mult unul. De atunci am grija de el, nu l- am scapat, are husa are tot. Il folosesc maxim 4 ore pe zi (nu constant),...? (mai mult)
Cum scot pinul de pe telefon?
Softul din GameLauncher Samsung ajuta cu ceva la imbunatatirea jocului adica fps mai mult?
Buna, eu sunt in Romania iar prietenul meu este în Germania, am telekom. Ce trebuie sa activez ca sa-l pot suna acolo? Fără plan tarifar, ci vreau o extraoptiune ceva, gen sa am nelimitat.
Acum seara, am primit un telefon UNKNOWN (necunoscut), am raspuns si am auzit: Send me the files, and send them as soon as possible. Am auzit asta de 2 ori... eu sincer acum sunt intr- o panica totala,...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori să îmi fac un abonament la Vodafone, însă aș vrea sa plătesc doar cât este prevăzut in contract. Cu niciun banut mai mult! Pot oare să scriu la rubrica mentiuni ca...? (mai mult)
Încărc telefonul și îmi apare că se incarca la curent alternativ, este bine sau rău?
Buna, vreau sa imi iau p20 ala la aproximativ 2500 lei,vreau sa stiu pareri despre el, baterie, performanta si cum se comporta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!