Cei mai activi useri din categoria Telefonie pe 28 Februarie 2025 sunt:
Salut, daca blochez pe cineva pe Whatsapp nu mai imi poate vedea poza de profil story-urile etc?
cam la cat ajunge un ecran de Samsung galaxy de s6? Un pret cu tot cu asamblare?
Mi-am cumpărat un y6 2018 de la Orange si pe spatele acestuia am ceva eticheta cu o sigla. Aveți idee ce inseamna?
Stiu ca nu este bine pentru bateria telefonului sa o lasi la incarcat peste noapte. Se vad efectele negative in timp sau imediat dupa ce s- a intamplat o data? Am facut si eu asta o data si nu stiu daca...? (mai mult)
O baterie are durabilitate mai mare dacă încarci telefonul când e închis de tot? Adică să nu fie deschis/cum e normal.
Imi faceti un top 5 cu cele mai bune telefoane din 2018? Nu conteaza bugetul!
Bugetul fiind de 700 lei, care credeti ca e cel mai bun telefon. Ma intereseaza camera, bateria, sa nu se blocheze si memoria.
Ce iphone sa aleg? Iphone 8 plus sau Iphone XR?
Ce parere aveti despre telefonul "Samsung Galaxy A5 2016" Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.2 inches, 74.5 cm2 (~72.5% screen- to- body ratio) Resolution 1080 x 1920 ...? (mai mult)
Cand credeti ca o sa se vândă În România Google pixel 3 XL?
Am primit un apel de la un număr de telefon care începe cu "037". Nu am răspuns.
De ceva timp am probleme cu Apple Store, nu mai pot descarca absolut nimic, îmi cere intr-un mod repetat sa confirm metoda de facturare, o confirm și tot degeaba... ma poate ajuta cineva?
E ceva normal ca încărcătoarele quick charge sa bâzâie? {dețin un Huawei p20 lite}
Ce parere aveti de Nokia 8? Personal mie imi place totul la telefonul ala ca design, spec- uri si soft, dar as vrea sa stiu pe partea de durabilitate si autonomie a bateriei cum sta treaba. Tocmai ce...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul meu. Cand il bag la incarcat nu se incarca cu ecranul stins. Trebuie sa stau cu el aprins sa se incarce. Se mai poate remedia?
As vrea sa achiziționez un iPhone 7 Și vreau sa îl iau in rate Întrebarea este Pot sa îl iau dacă pe card îmi intra lunar 650 de lei, iar rata este de 250 de lei pe luna? Sau trebuie neaparat...? (mai mult)
Exista vreun antivirus bun pentru telefon!? Chiar și cu bani, nu contează... Am Samsung galaxy A8 daca ajuta cu ceva! Mulțam!
Sunt in Cehia si am modem huawey cu cartela vodafone.cz. Cum pot schimba cartela sim cu alta din alta retea, poate chiar si orange.ro pentru internet roamnig? emiliandanolariu3@gmail.com
Buna! Am un iPhone 5s primit de la fratele meu și are pe camera frontala ceva mizerie cred sau poate este aburita camera.Gen are ceva alb pe ea ca și praful si dacă vreau sa fac poze se vede asa in...? (mai mult)
Am un Samsung galaxy s8, mi- au ramas imprimate pe ecran in partea de sus iconitele de apel video si vocal de la whatsapp cat si numele utilizatorului cu care vorbeam. Se vad pe fundal alb ...? (mai mult)
De curand am luat un iphone 4 la o combinatie. AM incercat sa instalez Facebook si Youtube, dar nu pot pentru ca zice ca trebuie sa fac update la ios 9. Eu am doar ios 7. De unde...? (mai mult)
Astazi am varsat putina apa pe telefon, iar a intrat putina si in locul unde se baga la incarcat si castile. Am bagat telefonul la incarcat si castile si totul este ok, dar cand am scos castile...? (mai mult)
Unii spun ca prin rootarea telefonului poti schimba orice vrei pe el. Se poate schimba culoarea de fundal a meniului Android 8.1 din alb in negru prin rootarea telefonului?
Daca îmi creez un email și apoi un cont de Facebook, se poate după sa aflu de pe ce device a fost creat email-ul și contul de Facebook? Dau funda mersi
Ce inseamna telefon rootat?
Am un telefon iphone 7 si am o problema. Mi se descarca foarte repede adica nu fac nimic pe el si se descarca. Seara e bateria 100% si dimineata mai am 1%. Ce pot face?
Mi- am scapat telefonul in apa(iphone SE) si l- am scos foarte repede afara(telefonul functiona dar cand l- am scos doar am oprit ecranul) la inceput nu avea probleme in afara ca cica avea casti in dar...? (mai mult)
Am un s6edge+ care l am scapat in apa. Dupa asta l am bagat in orez si l am lasat 24 de ore dar camera pe spate si cea frontala nu mai merg...se vad ca au apa in ele...au mers dar dupa ceva...? (mai mult)
Am un cablu USB OTG şi un stick de memorie. Telefonul meu este un Huawei Y5 II/ Y5 2 (CUN- L21). Problema este că acest telefon nu suportă acest cablu OTG/ nu citeşte stick- ul de memorie cu...? (mai mult)
Am și eu câteva întrebări. Ce defecte are iPhone-ul și ce soluții sunt pentru fiecare defect? Am încercat sa caut, doar ca n-am găsit pe net.
Iphone 8 plus are sticla pe spate? Adica doar 8 plus?
Am pus telefonul la încărcat și m-am uitat la setări sa vad cum încarcă...si îmi apărea "25% se incarca la A.C.", ce înseamnă acel "A.C."?
Am un aparat Vodafone Semnal Plus, pe care l- am pus în priză și e conectat la router- ul de internet (RDS&RCS). Funcționează foarte ciudat. 1. Are perioade când nu merge deloc. 2. Are perioade...? (mai mult)
am si eu un Samsung s8 si de ceva vreme pe Youtube ascult jumate de melodie si imi intra o reclama pe ecran gen reclama din aceea de la jocuri dar nu am nici un joc si nu am instalat nici o...? (mai mult)
Poate să- mi spună cineva dacă e bun telefonul acest în România, mersi https://www.aliexpress.com/store/product/International- Firmware- HuaWei- Honor- V10- 4G- LTE- Cell- Phone- Kirin- 970- Android-...? (mai mult)
Ce telefon second hand recomandati pana in suma de 600ron?
Pot instala un custom rom de xiaomi redmi note 4 pe un note 4x?
Am niste poze pe tel si de pe card si de pe memoria lui.Si daca o sa le pun pe google drive pana imi actualizez aplicatia, cum sa le scot de acolo inapoi?
Intrebarea aceasta tine de cealalta referitor la spatiul de pe telefon.Parca am auzit de memorie prin usb.Si am cablu de ala dar nu stiu cum sa procedez.Eu cum am o mai- mare problema, sa imi actualizez...? (mai mult)
Ajutor TPU! Cum fac sa scap de toate reclamele tampite, enervante, stresante si insistente de pe smartphone care imi apar la jocuri aplicatii, etc. exista vreo aplicatie sau trebuie' sa instalez ceva? ...? (mai mult)
Cum se numesc efectele acela in care te transformi in lup sau ai ochelari cu mustata, fructe si flori in cap, sau ai urechi si bot de soarcece, iepure, etc. intr-un apel video pe smartphone?
Ce parere aveti de site-ul cellulario.ro? As dori sa achizitionez un telefon nou de la acestia si vreau sa stiu daca sunt de incredere.(gasit pe compari.ro)
Iphon 7 sau Samsung Galaxy S8+?
Am un iPhone 7 32gb gold, cumpărat in Aprilie 2018, full box.Cat credeți ca primesc pe el la amanet?
Cum fac să nu mai audă cel cu care vorbesc la telefon atunci când primesc sau trimit mesaje, notificări și toate cele? Vă rog mult sa mă ajutați
Parere site compari.ro? Mai ales pentru magazinele legate de telefonie?
A comandat cineva de pe site-ul cellulario.ro? E de incredere? Vreau sa achizitionez un telefon de 3000 ron si totusi nu m-as risca.
Buna seara, am si eu un telefon Samsung gt e2230 si cand ii bag cartela imi zice cartela sim incorecta, ce sa-i fac?
Am un iphone 5c și as dori sa il resoftez, ma poate ajuta cineva sa îmi spună cum se resofteaza? DAU FUNDA!
am si eu un Samsung j5 2015 si i- am schimbat camera de pe spate pentru ca era sparta si dupa montare nu imi mai merg senzorii de dat inapoi si cel de aplicatii dar touchscreen- ul functioneaza...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ha0s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?